RE/MAX Kodit | SK Välitys Oy

Kerrostalo | 3h + k

Koskikuja 7 B, Myyrmäki, Vantaa

Hinta

139 000 €

Koko

82 m²

Vuosi

1971

Etsitkö uutta kotia, joka tarjoaa tilaa ja mukavuutta. Tutustu tähän viihtyisään kolmioon, joka sijaitsee Asunto Oy Myyrinrannassa, rauhallisella Myyrmäen alueella Vantaalla. Tämä 82 neliömetrin asunto sijaitsee hissitalon neljännessä kerroksessa, tarjoten rauhalliset näkymät taloyhtiön pihalle. Yhtiössä on meneillään linjasaneeraus, jonka ansiosta uusi omistaja pääsee nauttimaan uusitusta kylpyhuoneesta ja wc:stä. Taloyhtiö on toteuttanut useita korjauksia vuosien varrella, kuten julkisivun ja ikkunoiden uusimiset sekä talon ulkopuolisten viemärijärjestelmien uusimisen. Taloyhtiö tarjoaa asukkailleen monipuoliset palvelut, kuten uima-allas, sauna, kuivaushuone ja urheiluvälinevarasto. Nämä yhteiset tilat tuovat lisäarvoa arkeen ja vapaa-aikaan. Lisäksi lähistöllä on päiväkoti, mikä tekee tästä kodista erinomaisen valinnan perheille. Myyrmäki on viihtyisä ja kehittyvä alue, josta löytyvät kaikki peruspalvelut sekä hyvät kulkuyhteydet muualle pääkaupunkiseudulle. Tämä asunto tarjoaa ihanteellisen yhdistelmän rauhallista asumista ja kaupunkielämän mukavuuksia. Jos etsit tilavaa kotia, jossa on potentiaalia ja joka sijaitsee hyvällä paikalla, tämä asunto voisi olla sinun seuraava kotisi. Älä jätä tätä mahdollisuutta hyödyntämättä – ota yhteyttä ja sovi näyttö jo tänään!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
80351878
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h + k
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
82 m²
Kokonaispinta-ala
82 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Ei tarkistusmitattu. Pinta-alat saattavat tämän ikäisissä kohteissa (yhtiö rekisteröity ennen 1.1.1992) poiketa olennaisestikin asuinrakennusten nykyisten mittaustapojen ja standardien (SFS 5139) mukaan laskettavasta asuintilojen pinta-alasta. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Kerrokset
4/5
Rakennusvuosi
1971
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan. 1 kk kaupanteosta.

Hinta

Myyntihinta

117 072,67 €

Velkaosuus

21 927,33 €

Velaton hinta

139 000,00 €

Neliöhinta

1 695,12 €/m²

Vastike

Hoitovastike

414,80 € / kk

Pääomavastike

394,06 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

810,76 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) ylimääräistä vastiketta yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa Muu vastike: 1,90 € / kk Lisätietoja maksuista: Huoneistoa tulee rasittamaan linjasaneerauksen osalta arviolta noin 65 412,11 € velkaosuus/rahoitusvastike 468,88 €/kk. Lopullinen hinta tarkentuu kun urakka on valmis ja taloudellinen loppuselvitys tehty.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
laajakaista
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV. Laajakaistaliittymä: DNA Welhi, 25M.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni
Keittiön kuvaus
Jääkaappipakastin ja liesi
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maali
Kylpyhuoneen kuvaus
Uusitaan linjasaneerauksen yhteydessä. Kuvissa esimerkkitoteutus.
WC-tilojen kuvaus
Uusitaan linjasaneerauksen yhteydessä
Saunan kuvaus
Saunan lattia ja kiuas uusitaan linjasaneerauksen yhteydessä. Saunan lauteiden ja paneeleiden uusiminen jää uuden omistajan vastuulle.
Varusteet: Kiuas: Sähkökiuas
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maali
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maali
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone ja kaapistot
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Vantaa toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Kiinteistötunnus
92-15-663-4
Isännöitsijän yhteystiedot
Myyrmäen Huolto Oy, Heidi Halonen, heidi.halonen@myyrmaenhuolto.fi, 09 5306140
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi, Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Kellarikomero, kuivaushuone, uima-allas, urheiluvälinevarasto ja mankeli
Tehdyt remontit
Korjaushistoria ajalta 2004-2021; mm (pyydä täydellinen lista välittäjältä) rakennusten päätyjen ja parvekkeiden kunnostus sekä rakennusten pitkien ulkosivujen elementtien + saumojen paikkakorjaukset -04, kaikkien ikkunoiden kunnostus-04, saunojen kunnostusta-06-07, porraskäytävät maalaus kunnostettiin ja porrasaulojen lattiapinnoitteet uusittiin-08, kiinteistöautomaatiojärjestelmän asennus-09, kunnostettiin ja maalattiin asuinrakennusten vesikatot-10, painehuuhdeltiin pysty- ja vaakarunkoviemäreitä-11, putkiston kuntotutkimus-13, pitkien julkisivujen saneeraus: ulkokuoret ja lämmöneristeet purkamalla, julkisivut komikerroseristerappaus, sokkelien kunnostus, ikkunoiden ja parvekeovien uusiminen, sisäänkäyntien ja kellareiden ovien uusiminen, vesikatteiden uusiminen, pelastusteiden rakentaminen-16, pysty- ja pohjaviemärien painehuuhtelu + huoneistojen pesuhuone/keittiöhaarojen pesu, IV-järjestelmän puhdistus ja tasapainotus, päiväkodin toinen IV poistopuhallin uusittu, patteriverkoston tasapainotus sekä kiinteistöautomaation päivitys-17, uima-altaan suodatus- ja lämmityslaitteiden uusiminen, tontti- ja sadevesiviemärien pesu, kuvaus ja raportointi, piha-alueen valaistuksen parantaminen, piha-alueen valaistuksen parantaminen-18, kaikkien asuntojen parvekelasien perushuolto-19, putkiston kuntotutkimus, talojen ulkopuolisten salaojien, viemäreiden ja sadevesiviemäreiden uusimisen suunnittelu, talojen ulkopuolisten salaojien , viemäreiden ja sadevesiviemäreiden uusimisen toteutustyöt, maalämmön ja poistoilman lämmöntalteenoton selvitystyöt-21, pihasuunnitelmien laatiminen -22
Tulevat remontit
PTS 2023: linjasaneerauksen hankesuunnittelu (sis. asbesti- ja haitta-ainekartoitukset, piirustusten päivittämiset, ja muut mahdolliset selvitykset), parvekkeiden elementtisaumojen uusinnan suunnittelun loppuunsaattaminen, tarjouspyyntöasiakirjojen laadinta ja kilpailutus ja urakka, Parvekekattojen uusinnan suunnittelu ja kilpailutus ja urakka, Pihasuunnitelmien loppuun saattaminen, 2024-2028 vesikattojen maalaus, sähkölatauspaikkojen hankekartoitus, linjasaneeraus, pihasuunnitelmien toteutus-24-27.
Energialuokka
F (2013), Energialuokka: F2013, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 30.05.2026
Tontin koko
5 461 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Vantaan kaupunki, puh 098311/kaavoitus. Myytävä kohde sijaitsee lentomelualueella. Lisätietoja: www.finavia.fi
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Myyrinranta

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Päiväkoti viereisessä talossa, koulu, uimahalli, kauppa
Tiedustelut
Heidi Juuti, 040 500 8369, heidi.juuti@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Vantaa

Asuinalueena Myyrmäki, Vantaa

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Heidi Juuti

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV

RE/MAX Kodit | SK Välitys Oy

RE/MAX Kodit | SK Välitys Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.