Takio LKV [A]
Takio LKV [A]

Kerrostalo | 1h + kk + kph

Katajaharjuntie 17 B, Lauttasaari, Helsinki

Hinta

187 000 €

Koko

25,5 m²

Vuosi

1962

Valoisa 2. kerroksen pikkukoti rauhallisen sisäpihan puolella meren läheisyydessä. Asunnossa on isot ikkunat ja kaunis puistopihanäkymä. Huoneisto on hyvässä kunnossa ja juuri ennen myynnin aloittamista maalattu. Asunnon pohjaratkaisu on hyvä. Asunto on heti vapaa. Metroasema on lähellä ja bussipysäkki on melkein oven edessä. Keskusta ja yliopisto viiden minuutin metromatkan päässä. Loistavat pyöräilytiet Aalto-yliopistoon ja Keilaniemeen. Pyrkän hieno liikuntapuisto tenniskenttineen ja kuntoportaineen on vieressä ja lähikauppaan alle 500 metriä. Sopii hyvin sekä omaksi kodiksi tai vuokrakäyttöön. Hyvin hoidettu ja runsaasti peruskorjattu yhtiö. Asukkaiden käytössä on hieno saunaosasto, pesutupa ja ulkoiluvälinevarastot. Hissitalo. Yhtiössä on energiaremontti juuri valmistumassa ja tästä tulee n. 10 000 euron lainaosuus huoneistolle. Tervetuloa tutustumaan ! Esittelyt ja lisätiedot Arif Hamidulla 041 -537 6060 tai arif@takiolkv.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80352019
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
1h + kk + kph
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
25,5 m²
Kokonaispinta-ala
25,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, Isännöitsijäntodistuksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Ei tarkistusmitattu. Pinta-alat saattavat tämän ikäisissä kohteissa (yhtiö rekisteröity ennen 1.1.1992) poiketa olennaisestikin asuinrakennusten nykyisten mittaustapojen ja standardien (SFS 5139) mukaan laskettavasta asuintilojen pinta-alasta. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Kerrokset
2/4
Rakennusvuosi
1962
Vapautuminen
Heti

Hinta

Myyntihinta

187 000,00 €

Velaton hinta

187 000,00 €

Neliöhinta

7 333,33 €/m²

Vastike

Hoitovastike

160,65 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

160,65 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 20 € / hlö / kk
Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) ylimääräistä vastiketta yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa Lisätietoja maksuista: Saunamaksu vakiovuoro 22 euroa, kertamaksu 5 euroa. Autopaikat: piha 19 €, talli pieni 80 € ja iso 90 €/kk.

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
laajakaista
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV. Laajakaistaliittymä: DNA laajakaista,, 10 M, Laajakaista, Asukas tekee oman sopimuksen.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lisätietoja kunnosta
Lisätietoja kunnosta: Huoneisto on juuri maalattu ja siistissä kunnossa.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni
Keittiön kuvaus
Valkoiset keittiön kaapistot, sähköliesi, liesituuletin ja jääkaappi. Keittiö on alkuperäinen ja kaipaa päivittämistä.
Kylpyhuoneen kuvaus
Taloyhtiön putki- ja sähköremontin yhteydessä vuonna 2006 uusittu siisti ja toimiva kylpyhuone. Vaaleat seinäkaakelit. Kylpyhuoneen varusteina, peilikaappi, suihkuseinä, pesukoneliitäntä ja Bidee-suihku.
Olohuoneen kuvaus
Valoisa ja tilava olohuone, laminaattilattia.
Säilytystilojen kuvaus
Vinttikomero
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Kiinteistötunnus
91-31-54-3
Isännöitsijän yhteystiedot
Fluxio Isännöinti Oy, Pasi Toivio, asiakaspalvelu@fluxio.fi, 010 339 0533
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna, Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Vinttikomero, pesutupa, urheiluvälinevarasto, kaapeli-tv ja Taloyhtiöllä on DNA laajakaista, 10 M on ilmainen. Muut hinnat voi tarkastaa DNA sivuilta: https://kauppa4.dna.fi/taloyhtiolaajakaista
Taloyhtiön autopaikat

Parkkipaikkoja: 8 autotallia 7 pihapaikkaa, kaikki yhtiön hallinnassa. Pihapaikkoihin ei ole jonoa. Talleihin on jonossa viisi henkilöä. Pihapaikka maksaa 30 euroa kuukaudessa ja autotallit koon mukaan joko 80 tai 90 euroa kuukaudessa. Autopaikoissa on sähkölatausmahdollisuus. Sähköstä peritään eri korvaus.

Tehdyt remontit
1992 Ikkunoiden uusiminen, 1994 Lämmönjakohuoneen laitteet uusittu, 1995 Vesikaton maalaus, 1997 Vesikourujen uusiminen, 1999 kellarin putket uusittu, 2000, Porraskäytävien alatasanteiden maalaus, 2001 porraskäytävien ulko-ovien koodilukot, 2003 Vesikaton maalaus, 2006 Putki- ja sähköremontti, 2007 Lukkojen uusiminen ja porraskäytävien maalaus, 2008 Takkahormien nuohous, 2012 B-rapun hissin peruskorjaus, 2013 Kattorakenteiden korjaus, 2014 Autotallin ovien korjaus, 2015 A-rapun hissien peruskorjaus, saunan pesuosaston ikkunoiden uusiminen, muutaman parvekeoven kunnostus, Lämmönsiirtimen uusimien, 2016-17 parvekkeet, sade-ja salaojajärjestelmän uusiminen, pihan asfaltointi, IV-hormien tarkastus, nuohous ja korjaus, rappujen ylätasanteiden huoltomaalaus ja ikkunoiden ja ovien tiivistys, 2018 Autotallit 7 ja 8 huoltomaalattu ja niiden ovet lämpöeristetty, autotallit 1-6 pienkorjauksia, saunaosaston ilmanvaihtohormiston kartoitus, hissien vuosihuolto ja pihatöitä 2020 Salaojien kuvaus ja huuhtelu, kansien asentaminen salaojien tarkistuskaivoihin, Rakennuksen kuntoarvioselvityksen teettäminen (Suomen Talokeskus Oy), vanhan piha-aidan purkaminen, 2021 uusi jäteasema ja löylyhuoneen kunnostus, yhtiön sähköautolataus ohjeistus, jätekatoksen purku ja uuden jätehuoltopisteen rakentaminen, vesikaton kuntotarkastus ja hultokorjaukset, 2022 Väestönsuojan kuntotarkastus, hissien kuntotutkimus, antenniverkoston kunnostustyöt, energiaremontin hankesuunnittelu. 2024 energiaremonttihanke loppusuoralla.
Tulevat remontit
Yhtiön hallituksen esittämän kunnossapitosuunnitelman 2023-2027 mukaan seuraavan viiden vuoden aikana on suunniteltu tehtävän:
Julkisivut: Peltielementtien siistimisen selvittäminen.
Ikkunat ovet: Parvekeseinän alkuperäisten ikkunoiden ja oven uusiminen, Muiden ikkunoiden (uusitut ikkunat) tarkastus/huolto.
Ilmanvaihdon tehostaminen.
Yleiset tilat: Porrashuoneiden siisteyden parantaminen huoltomaalauksin, Väestönsuojan kuntokartoituksessa havaittujen huoltotarpeiden/vikojen korjaamiset
Hissit: Hissien uusiminen tai peruskorjaus.
Autotallit: Yhtiön autotallien ovien uusiminen ja tallien huoltomaalaus

Ylimääräinen yhtiökokous 17.04.2023:
Päätettiin, että taloyhtiössä toteutetaan energiaremontti, jossa on mukana seuraavat toimenpiteet: Maalämpö + poistoilman lämmöntalteenotto, patteriverkoston perussäätö ja uudet patteritermostaatit/ -venttiilit, aurinkoenergia/ kiinteistön aurinkovoimala,
sähköautojen lataus, sähköpääkeskus ja sähköliittymä. Kokonaisuuteen sisältyvät myös: katon huoltomaalaus, ilmanvaihdon hormistokartoitus, urakoiden konsultti- ja hallintokulut sekä varaus 50.000 € em. hankkeiden lisätöille. Kokonaisuuteen varataan
yhteensä 695.000 € ja urakat rahoitetaan Nordean luottolimiitiltä (remonttitili). Tavoiteltavat ARA-avustukset näistä urakoista ovat yhteensä noin 165,000 €. Remontti on melkein valmis.

13.6.2022 yhtiökokouksen päätti, että taloyhtiössä käynnistetään energiaremontin hankevalmistelu. Päätettiin valtuuttaa hallitus palkkaamaan energia-asioihin ja taloyhtiön korjaushankkeisiin perehtynyt asiantuntijakonsultti. Konsultin kuluihin varataan 10.000 euroa, joka rahoitetaan avattavalla luottolimiitillä (remonttitili). Päätettiin, että hankkeiden rahoittamiseksi taloyhtiölle avataan 1.000.000 euron luotollinen remonttitili enintään kahdeksi vuodeksi (24 kk). Hallitukselle tai sen valtuuttamalle myönnetään valtuudet luottolimiitin nostamiseen sekä myöhemmin sen muuttamiseen pääomavastikelainaksi sekä allekirjoittaa tarvittavat laina-asiakirjat ja sopimaan luottojen ehdoista.
Energialuokka
G (2013), Energialuokka: G2013, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 07.04.2025, Lisätiedot: Energiatodistus on laadittu ennen energiaremonttia.
Tontin koko
2 491 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Helsingin kaupunki
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Katajaharjuntie 17

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Pyrkän urheilukenttä vieressä, K-kauppa muutaman minuutin kävelymatkan päässä.
Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä ja metroasema lähellä Bussipysäkki vieressä, lyhyt kävelymatka Koivusaaren metroasemalle. Loistavat pyöräily- ja lenkkimaastot.
Tiedustelut
Arif Hamidulla, 041 537 6060, arif.hamidulla@takiolkv.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Lauttasaari, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Arif Hamidulla

LKV, YKV

Takio LKV [A]

Takio LKV [A]
Takio LKV [A]
SKVL jäsenyritys

Gyldenintie 9,
00200 HELSINKI

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.