Solid House Helsinki Oy,  Espoo
Solid House Helsinki Oy,  Espoo

Omakotitalo | 5-6h + k + khh + varasto + kph + s + viherhuone + elokuvahuone

Leveyspiiri 6, Karhusaari, Helsinki

Hinta

1 090 000 €

Koko

293,5 / 308 m²

Vuosi

2009

Helsingin Karhusaaressa meren läheisyydessä korkeatasoinen, näyttävä kiinteistö. Paikalla rakennettu Lammi kivitalo, 5-6 huonetta, keittiö- ja kodinhoitotilat, saunaosasto. Kolme kylpyhuonetta, joista isoin kylpyhuone on saunan yhteydessä ja kaksi kylpyhuonetta on toisessa kerroksessa. Alakerrassa on elokuvateatterihuone. Olohuone on korkeaa huonetilaa, avattava suuri ikkuna / liukuovi ja takka. Avaraa aula- ja oleskelutilaa on kahdessa kerroksessa. Keittiön yhteydessä on iso viherhuone, makuuhuoneen yhteydessä iso parveke, suojainen saunaterassi ja laajat pihaterassit sekä pihasuunnittelijan suunnittelema piha. Kiinteistöllä on talousrakennus, jossa on kahden auton talli, varasto ja viinikellari. Maalämpö ! Molemmat, talo ja kahden auton talli maalämpölämmityksellä. Runsas varustelu, hyvät materiaalit. Meren ympäröimä Karhusaari on arvostettu asuinalue, jossa ympäristö antaa paljon lisäarvoa luonnosta ja liikkumisesta pitävälle. Myynti: Puh. 050 328 6950 risto.ursin@solidhouse.fi Risto Ursin, kiinteistönvälittäjä, LKV, YKV. Rakennuttaja- ja kiinteistöasiamies Solid House Helsinki Oy -Jos oma asunto on osa rahoitusta, pyydä välitystarjous-

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80352121
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
5-6h + k + khh + varasto + kph + s + viherhuone + elokuvahuone
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
293,5 m²
Muiden tilojen pinta-ala
14,5 m²
Kokonaispinta-ala
308 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Pinta-ala on tarkistusmitattu Raksystems:n Raksystems/Jouni Ollila RKM toimesta 1.3.2024 Alakerran huoneistoala n. 161 m2 + yläkerran huoneistoala n. 132,5 m2, yhteensä 293,5 m2. Edellä mainittuun huoneistoalaan sisältyy elokuvateatterihuone. Viherhuone n. 11 m2 ja tekninen tila n. 3,5 m2 eli muu huoneistoala n. 14,5 m2.
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
2009
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

1 090 000,00 €

Velaton hinta

1 090 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

2 421,46 € / vuosi

Muut lämmityskulut

563,00 € / kk

Vesi- ja jätevesimaksu

120,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Tiemaksu: 108.79
Lisätietoja maksuista: Lämmityskustannukset sis. auto (6000 kw)

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Yläkerrassa valtava aulatila, joka sopii käyttöön niin oleskelutilana, lasten leikeille kuin omaksi kuntoilutilaksi. Aulasta avarat näkymät ulos, parvekkeelle ja näkymä alas olohuoneeseen. Aulatilassa on isot aukeavat ikkunat ja ovi isolle parvekkeelle. Aulatilassa on isot kauniit laattalattiat, käynti parvekkeelle ja alas portaisiin. Portaissa on hienot lasiseinät.
Parveke
Asunnossa on parveke
Tietoliikenne
laajakaista
Muuta kauppaan kuuluvaa
Rakennus on rakennettu laadukkaasti: mm. keittiön kodinkoneet Miele, Berker EIB keskus ja sähkökatkaisimet ym. keskusnäyttö. B & W kattokaiuttimet 8 huoneessa, saunassa ja ulkona bose/B &W, Sonos musiikki (tällä hetkellä kolmeen huoneeseen, jota voi laajentaa). Maalämpö ( 2 x 160 m kaivoilla). Inventteripumppu. Ylimääräinen varaaja 300 l poreammetta varten. Schuco alumiini-ikkunat ja liukuovet terasseilla. Vesikiertoinen lattialämmitys (viherhuoneessa sähköinen), myös talousrakennuksessa (2 auton talli /var) on maalämpöön kytketty vesikiertolämmitys, Deltalights valaisimet katoissa. Bisazza laatta. lämmitysmahdollisuus (vastukset). Elokuvateatterihuoneen on suunnitellut Akukon Oy, Tila on rakennettu niin, että seisovia aaltoja ei synny. Se on rakennettu erillisen laatan päälle, mahdollistaen aidon elokuvateatterin ”amfiteatterin”. Seinät on elokuvateatterihuoneessa on verhoiltu palamattomalla sametilla, joka vaimentaa myös ääntä. Sametin alla on lisäksi rimoitus joka lisää vaimennusta. Katto on laskettu ja jokaiselle surround-kaiuttimelle on upotettu oma paikka seinässä. Seinissä on Fontana Arte valaisimet sekä seinissä ledit. . Elokuvateatterihuonetta viilentää lämpöilmapumppu ja myös ikkunan voi avata tuuletusta varten. Sähkö-, vesi-, viemäri- ja valokuituliittymä. Satelliittiantenni. Polttopuut eivät kuulu kauppaan.
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Antenni (Perusantenni,), satelliittiantenni ja kaapeli-tv. Laajakaistaliittymä: Elisa, Valokuitu. Lisätietoja terassista: Päämakuuhuoneessa iso terassiparveke, yläkerran aulatilan puolella pääjulkisivuseinällä iso parveketerassi. Saunan yhteydessä suojainen katoksellinen vilpolaterassi, viherhuoneen/pääjulkisivun puolella laaja pihan terassialue. Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot: Rakentaminen on tehty laadukkaasti ja tasokkailla materiaaleilla. Isot alumiini-ikkunat, maalämpö kahdella porakaivolla, EIB KNX älysähköjärjestelmä, akustoitu ja äänenvaimennettu kotiteatterihuone, ilmastointi, kahdenautontalli. Korkeaa huonetilaa, tilan tuntua. Karhusaaressa luonto ja meri on läsnä. Puutarhasuunnittelijan suunnittelema piha. Pihassa on istutettu mm. 7 rusokirsikkaa, takapihalla hyvin satoa tuottanut kriikunapuu. Pihassa on tehty japanilaistyylistä estetiikkaa, joka on havaittavissa kasvukautena jo sisääntulossa. . Yläpihalla on kivirinki ja hiekkalaatikko sekä Lappset-sarjan keinu. Etelään avautuva vihertävä piha ja kasvimaa on viimeistelty kivetyksin ja kasvimaalle on tehty sinne johtavat alaportaat. Pihaportaissa on lämmitysvastukset. Viihtyisä kokonaisuus. Karhusaaren kiinteistöt Oy:n kautta mahdollisuus ostaa tai vuokrata käyttöoikeus Karhusaaren kiinteistö Oy:n alueelle, jossa on yksityisranta, tennis- ja rantalentopallokenttä, urheilukenttä ja uimaranta.
Tehdyt remontit
Rakentamiseen jälkeen ei ole tehty muutoksia
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Lisätietoja kunnosta: Kuntotarkastus tehty 2024. Lisätietoja kuntotutkimuksesta: Raksystems Kuntotarkastus RS3 12.02.2024 .
Kuntotarkastus
Tehty 11.02.2024
Energialuokka
  • B (2018)
  • Energialuokka: B2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 05.03.2034
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö
Tulisija
Takka
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Kunnan.
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Siirtyvät liittymät
Vesi-, viemäri-, sähkö- ja valokuituliittymät.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Lammi Lämpöharkko
Pintamateriaali: Pintamateriaalit (seinä): Kiviseinät. Pääosin vaalet maalatut seinät, makuuhuoneissa käytetty myös lämpimiä värisävyjä. Pintamateriaalit (lattia): Huoneissa parketti, pesu-, sauna- ja wc tiloissa laatoitus. Bisazza mosaiikkilaatoitusta. Lattioissa maalämmöllä lämmitettävä lattialämmitys. Myös autotallirakennuksessa maalämpö (lattialämmitys). Viherhuoneessa sähköinen lattialämmitys.
Keittiön kuvaus
Liesi: Induktio ja kaasu. Työtason materiaali: Kvartsikomposiitti. Hienoa avara Ala-Carte kaapistoin varustettu keittö ja integroidut kodinkoneet. Sopii hyvin vaativallekin käyttäjälle, Lieden vieressä on oma vesipiste ja toinen vesipiste ikkunan vieressä pöytätasossa. Kaasuliesi, induktioliesi. puristetasot. Runsaasti kaappitilaa ja laatikostoja, myös saarekkeessa säilytystilaa. Keittiön kodinkoneet laadukkaat Miele kodinkoneet. Tämä keittiö on suunniteltu huolella. Mm. niin, että on lyhyt matka vesipisteen, jääkaapin ja lieden välillä. Tässä keittössä riittää hyvn laskutilaa gourmetkokille. Suunnittelussa on huomioitu myös, että ruuanlaitto on myös sosiaalinen tilanne ja siten avoin keittiö, ruokalutila ja olohuone mahdollistaa myös seurustelun kokkailun ja yhdessä olon aikana. Viherhuone on kätevästi keittiön vieressä, kuten pihan oleskeluterassikin. Grillaus onnistuu ympäri vuoden, grillin saa katoksen alle terassille viherhuoneen uloskäynnin viereen.
Erillisuuni, liesituuletin, mikroaaltouuni, astianpesukone, keittiösaareke ja Kahvikone ja iso viinikaappi
Seinämateriaalit: Maalattu betoni
Kylpyhuoneen kuvaus
Kolme kylpyhuonetta, joista 2 yläkerrassa, Yläkerran päämakuuhuoneen yhteydessä kph ja wc. Varustus mm. kauniit laatoitetut seinä ja lattia, peili, käsiallas, suihku, 2 seinäkkeet lasiovet sekä erillinen laatoitettu wc, jossa seinä wc istuin. Alakerrassa iso saunaosasto, jonka yhteydessä on iso kylpyhuone ja siinä valtava poreamme ja suihkutila (2 suihkua). Tiloissa on käytetty isoa laattaa ja Bisazza mosaiikkilaatoitusta. Samassa yhteydessä on iso, tyylikäs sauna: kuituvalot, paneloidut seinät, ikkuna, laatoitettu lattia, lasiovi, sähkökiuas. Lisäksi pukutila: laatoitetut tilat.
WC-tilojen kuvaus
3 wc:tä, joista 1 erillinen on alakerrassa ja kaksi (2) muuta wc.tä on pesuhuoneiden yhteydessä.
Seinämateriaalit: Laatta
Lattiamateriaalit: Laatta
Saunan kuvaus
Tilava, kauniit lauteet, paneloidut seinät, sähkökiuas, ikkuna, kuituvalot kaluste & katto. Laatoitettu lattia, Tyylikäs!
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Alakerrassa iso kodinhoitohuone, jossa on mm. runsaasti kaappeja, työtasot, talousallas, pesukoneliitäntä, paikat pesukoneelle ja kuivurille. Kodinhoitotilasta on ovi myös ulos. Huom. kuivauskaaappi (joka jää ) on alakerrassa eteisen yhteydessä, Pyykkikuilu yläkerrasta alakerran kodinhoitohuoneeseen. Kodinhoitohuoneessa on arkea helpottava kuraeteinen.
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: Tila pesutornille, pesukoneliitäntä ja kaapisto (Kaapisto, taso, talousallas)
Olohuoneen kuvaus
Iso näyttävä olohuone, jossa on kahden kerroksen korkeus, isot valoa antavat ikkunat, tyyliin sopiva takka, laadukas parketti, vaalet kiviseinät ja vieressa avoin yhteensopiva ruokalutila ja keittiö. Olohuoneessa avattava suuri ikkuna / liukuovi. Olohuoneesta on kauniit ikkunanäkymät kahteen ilmansuuntaan.
Makuuhuoneiden kuvaus
1)Iso päämakuuhuone: parketti, ikkuna (maisema, kaunis luontonäkymä metsään), toisella sivulla iso, avara ikkuna/ovi isolle parvekkeelle. Makuuhuoneen yhteydessä iso pukuhuone-vaatetila ja kph sekä wc. Makuuhuoneessa desibeliovi. 2)Kulmahuone (kirjasto/makuuhuone): parketti, maalatut seinät, Tavanomaista korkeampi huonetila. 3)lasten maakuuhuoneet (2 kpl) ovat yhdisttynä toisiinsa, on mahdollista eriyttää kahdeksi laittamalla väliseinä, molemmille on omat isot ikkunat. Parketti. (Käytännössä tässä on 2 makuuhuonetta nyt yhtenä huoneena). 4) Yläkerran pienempi makuuhuone: parketti, maalatut seinät. 5: dennen makuuhuoneen saa helposti jakamalla tuon yhdstetyn huoneen ikkunoiden mukaisesti kahdeksi.
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone ja kaapistot. Lisätietoja säilytystiloista: Sisääntuloeteisen yhteydessä iso vaatehuone: varusteena kuivauskaappi ja hyllyt. Runsaasti kaappeja. Päämakuuhuoneen yhteydessä iso pukuhuune/ vaatetila: useita liukuovikaappeja.
Kattotyyppi
Pulpettikatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Betonitiilikate

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
91-442-2-180
Tontin tyyppi
Rinnetontti
Tontin pinta-ala
2 518 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Koko tontti. Lisätiedot tontista: Oma tontti.
Rakennusoikeuden pinta-ala
600 m²
Rasitteet
Kiinnitykset: 600000
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Rakennusoikeus maximi koko tontilla on enintään 600 kem (josta vähennetään aiemmin käytetty määrä).
Kaavoitustiedot
Asemakaava. Ohjeellinen tonttijako. AO2, erillispientalojen alue.
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Rakennukset
Autotalli
Palvelut
Palvelut: Karhusaaren kauppa n. 850 m, K-Market Östersundom n. 3,4 km
Alepa Vuosaaren satama n. 5 km
Koulut: Sakarinmäen peruskoulu ja Östersundom skola n. 3,4 km.

Liikenneyhteydet
Alueella on linja-autoliikenne (pysäkille n. 100 m).
Pihan kuvaus
Piha on rakennettu (istutuksia, kivetyksiä, nurmea), pihasuunnitelma tehty, tuijia, patio, muurit, (isot terassit 100 m2), istutusaltaita (lammimuurikivestä), hiekkalaatikko, kasvimaa
Tiedustelut
Risto Ursin, 050 328 6950, risto.ursin@solidhouse.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Karhusaari, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Risto Ursin

Myyntipäällikkö, LKV, YKV, kaupanvahvistaja

Solid House Helsinki Oy, Espoo

Solid House Helsinki Oy,  Espoo

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.