Omakotitontti

Majakkakuja 3B, Karhusaari, Helsinki

Hinta

285 000 €

Koko

626

KALLIOPOHJAINEN VALOISA 626 m²/200 kem² RAKENNUSPAIKKA MERELLISESSÄ KARHUSAARESSA Katso Dronevideo tästä linkistä tai nettoportaalin painikkeella:https://youtu.be/g6bcTswUj0g Koko kiinteistön maapinta-ala on 1995 m², josta nyt myydään 705 m², 626 m² ja 664 m² suuruiset As Oy muotoiset rakennuspaikat à 200 kem². Varainsiirtovero 2 %. Perustettavat As Oy:t Helsingin Majakkakuja 3 A,B ja C omistavat rakennuspaikat hallinnanjakosopimuksen mukaisestai. Rakennuspaikat ovat loivaa rinnettä ja rakentaminen on helposti toteutettavissa hyvän maapohjan, hyvien tieyhteyksien ja viereen tulevien sähkö ja viemäriliittymien vuoksi. Hyvällä arkkitehtuurilla rakennettavien talojen toisesta kerroksesta on mahdollisuus saada osittainen merinäköala. Karhusaaren uniikkina bonuksena kiinteistöjen omistajilla on mahdollisuus käyttää viereisen Skadaholmenin yksityistä uimarantaa ja venepaikkaa. Winbergin telakan yhteydessä oleva Karhusaaren oma kyläkauppa ja sen viihtyisä kahvila antavat oman leiman tälle vertaansa vailla olevalle asuinalueelle. Esittelen mielelläni Karhusaaren erinomaiset puitteet ja rakennuspaikat, joille on helppo toteuttaa unelma laadukkaasta asumisesta omassa kodissa. Yhteydenotot ja yksityisesittelyvaraukset: Arto Holappa 0400406808 arto.holappa@remax.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
80352252
Sijainti
Vapautuminen
Heti

Hinta

Myyntihinta

285 000,00 €

Velaton hinta

285 000,00 €

Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: kunnan.
Tontin omistus
Oma
Tontin tyyppi
Rinnetontti
Tontin pinta-ala
626 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Määräosa
Rakennusoikeuden pinta-ala
200 m²
Kaavoitustiedot
Sanna Jauhiainen Asemakaavoitus Maankäyttö ja kaupunkirakenne Helsingin kaupunki +358 40 509 6755
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Palvelut
Palvelut: Karhusaaren Kauppa (Winberg) n. 1 km
K-market Östersundom n. 2 km
Alepa Vuosaaren satama n. 3,8 km
S-market Vuosaari n. 5,2 km.
Koulut: : Alakoulut: Sakarinmäen peruskoulu n. 2,5 km Östersundom skola n. 2,5 km Yläkoulut: Sakarinmäen peruskoulu n. 2,5 km Vuoniityn peruskoulu n. 5,8 km Vuosaaren lukio n. 5,8 km Sotungin etälukio n. 6,3 km

Liikenneyhteydet
Bussipysäkki Reelinki n. 200 m (Linja: 93K Itäkeskukseen). Lisäksi mm. linja 841 (Helsinki-Söderkulla) Uudella Porvoontiellä, n. 1,2 km.
Tiedustelut
Arto Holappa, 040 040 6808, arto.holappa@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Karhusaari, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Arto Holappa

Kiinteistönvälittäjä LKV, DI / Mareatum Oy

RE/MAX Classic | Mareatum Oy

RE/MAX Classic | Mareatum Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.