Huoneistoketju Naantali

Kerrostalo | 1H + KT + KPH + LAS.P

Tynnyritie 1 c, Matinkylä, Espoo

Hinta

199 000 €

Koko

29 m²

Vuosi

2020

Tervetuloa Matinkylään, Espoon sydämeen! Täällä sinua odottaa valoisa, erinomaisessa kunnossa oleva kerrostaloasunto. Tämä omalla tontilla oleva uudehko kerrostalo vuodelta 2020 tarjoaa Sinulle 29 neliötä mukavaa asuntotilaa. Asunnon kohokohta on sen tilava olohuone, joka yhdistyy sulavasti parvekkeeseen, josta avautuvat näkymät länteen. Jokaisella asukkaalla on tilaisuus nauttia kahvihetkestään tai iltakirjastaan upeissa valo-olosuhteissa, jotka luonnonvalo loihtii mukanaan. Matinkylän sijainti on ihanan rauhallinen, mutta silti hyvien kulkuyhteyksien varrella. Olet lyhyen matkan päässä kaikista palveluista, mutta saat silti nauttia omasta rauhasta ja hiljaisuudesta. Matinkylä on myös alueena suosittu ja haluttu. Kyseessä on kompakti, betonirakenteinen asunto, joka tarjoaa kaikki kodin mukavuudet pienessä paketissa. Tässä kodissa viihtyvät kaikki - olitpa sitten ensiasunnon etsijä tai sijoittaja, tämä asunto tuntuu omalta. Tervetuloa tutustumaan uuteen kotiisi! Esittelyt ja myynti: Mervi Sundqvist Myyntineuvottelija, BBA 050 331 2430 mervi.sundqvist@huoneistoketju.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.

Kohdenumero
80352357
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
1H + KT + KPH + LAS.P
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
29 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, Isännöitsijäntodistuksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Ei tarkistusmitattu. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Kerrokset
4/8
Rakennusvuosi
2020
Vapautuminen
Asunto on vuokrattu. Vuokrasopimuksen irtisanomisaika on 3 kk. Tämän hetkinen vuokrasopimus on mahdollista irtisanoa kolmessa kuukaudessa. Vuokralainen voi irtisanoa sopimuksen yhdessä kuukaudessa. Jos irtisanominen tapahtuu ennen 31.7.2024, niin vuokrasopimuksen irtisanovan osapuolen pitää lisäksi korvata sopimuksen ehtojen mukaisesti toiselle osapuolelle 760 €. Myydään vuokrattuna.

Hinta

Myyntihinta

62 611,92 €

Velkaosuus

136 388,08 €

Velaton hinta

199 000,00 €

199 000,00 €

Neliöhinta

6 862,07 €/m²

Vastike

Hoitovastike

150,80 € / kk

Pääomavastike

849,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

999,80 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 20 Vesimaksuennakko € / kk / hlö (Ennakko, tasaus kulutuksen mukaan)
Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) ylimääräistä vastiketta yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa Lisätietoja maksuista: 24.4.2024 pidettävässä yhtiökokouksessa tullaan tekemään päätös yhtiövastikkeen nostamiseksi: 3,55e per jyvitetty osake. Rahoitusvastike 1.5.2024 alkaen 1004,65 e/kk. Yhtiöllä on hallussaan yksi liikuntaesteisen autopaikaksi merkitty vuokrattava autopaikka, jonka hinta on 120 €/kk. Paikkaa vuokrataan vain, jos invapaikalle ei ole paikan tarvitsijaa. Vesimaksut tasataan todellisen kulutuksen mukaan. Yhtiössä peritään myös laajakaistavastiketta, mutta 1.8.2023 alkaen peritty vastike on ollut toistaiseksi 0 €/kk. Isännöitsijä ilmoittanut että media vastike pysyy 0€/kk seuraavat 2-3 vuotta ellei yhtiö päätä toisin.

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Tilojen kuvaus
Asunnon eteisestää löytyy kaapisto, joka sulautuu tyylikkäästi asunnon avokeittiöön. Eteisen kaapistoissa löytyy hyllyköitä ja naulakko.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
laajakaista
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV. Laajakaistaliittymä: Elisa, Ethernet, Asukas tekee oman sopimuksen. Käyttö- ja luovutusrajoitukset: Lunastuslauseke koskee vain autopaikkaosakkeita.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Hyvä
Asbestikartoitus
  • Tämän ikäisessä talossa ei tarvita asbestikartoitusta. Lain mukaan purettavien materiaalien asbesti pitää kartoittaa ennen purkutyötä, jos rakennus on rakennettu ennen vuotta 1994.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Kunnan.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni
Pintamateriaali: Pintamateriaalit (seinä): Kaikki asunnon seinät on maalattu valkoisiksi ja pesutilassa on materiaalina laatta. Pintamateriaalit (lattia): Asuintiloissa on i kauttaaltaan laminaattilaatta. Pesutilassa on materiaalina laatta. Pintamateriaalit (katto): Asunnon katto on maalattu valkoiseksi.
Keittiön kuvaus
Liesi: Induktio. Työtason materiaali: Laminaatti. Asunnon mainiosti varusteltu ja käytännöllinen avokeittiö on kokonaisuudessaan samalla seinällä. Tämä ratkaisu käyttää asunnon neliöt tehokkaasti ja säilyttää sen käytännöllisyyden. Työtasoa ja kaappitilaa on runsaasti neliöihin nähden. Ei ole tarvetta tilata syötävää, kun ruuan valmistus onnistuu helposti kotonakin.
Jääkaappipakastin, uuni, liesi, liesituuletin ja astianpesukone
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maali
Kylpyhuoneen kuvaus
Moderni kylpyhuone on tilava ja tyylikäs. Suihkuseinät on mahdollista liikuttaa pois edestä, kun suihku ei ole käytössä, mikä tekee pesutilasta entistä tilavamman. Tilasta löytyy liitäntä omalle pesukoneelle ja kaappitilaa sen yläpuolella pyykeille. Omalle kuivausrummulle ei ole tarvetta, koska yhtiössä on kuivaushuone, jonka käyttö ei kustanna toistaiseksi mitään. Allaskaapissa on myös lisää säilytystilaa.
Seinämateriaali: Kaakeli
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: WC-istuin, suihkuseinä, pesukoneliitäntä, pesuallas, allaskaappi, peilikaappi ja lattialämmitys
Olohuoneen kuvaus
Asunnon olohuone on tilava ja valoisa. Olohuoneen isot ikkunat ovat länteen, joiden kautta ilta-aurinko täyttää huoneen valolla. Tilava olohuone mahdollistaa useammankin sisustusmahdollisuuden oman tyylin mukaiseksi. Olohuoneesta on myös kulku omalle lasitetulle parvekkeelle.
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maali
Säilytystilojen kuvaus
Kaapistot ja häkkivarasto
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Kumibitumikermi

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Espoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Kiinteistötunnus
49-23-311-1
Isännöitsijän yhteystiedot
Retta services Oy, Retta Isännöinti, Espoo, Pesola Kristian, kristian.pesola@retta.fi, 010 288 2000
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna, Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Kuivaushuone, väestönsuoja, urheiluvälinevarasto ja Huoneistokohtainen varasto, Kerhohuone, Lastenvaunuvarasto
Taloyhtiön autopaikat

Autotalleja: 19 Parkkipaikkoja: Autopaikoista 18 kpl ovat omina osakkeinaan.

Tehdyt remontit
Vuositarkastuksen ennakkotarkastus tehty 2020
Tulevat remontit
Normaaleja huolto ja -kunnossapitotoimia sekä vuositakuukorjauksia. Osa vuositakuukorjauksista on tehty ja osa on vielä tekemättä. Yhtiön ja rakennuttajan välillä on riitatilanne joka liittyy vuositakuukorjauksiin.
Energialuokka
C (2018), Energialuokka: C2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 31.08.2030
Tontin koko
4 185 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Espoon Tynnyripuisto

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Palvelut: Asunnolta noin 100 metriä Iso Omenaan, josta löytyy noin 220 muodin, sisustuksen, vapaa-ajan ja hyvän olon erikoisliikettä sekä päivittäistavarakauppoja ja ravintolamaailma. Iso Omenasta löytyy myös kirjasto ja terveysasema. Tynnyritien toisella puolella on myös Matinkylän uimahalli.
Paikallistiedot: Matinkylä on Espoon kaupunginosa, joka sijaitsee Suomenlahden rannalla Helsingin keskustasta länteen. Alue rajoittuu pohjoisessa Länsiväylään ja Olarin kaupunginosaan, lännessä Suomenojan altaaseen ja Kaitaan kaupunginosaan, idässä Gräsanojaan ja Haukilahden kaupunginosaan. Matinkylän keskiosissa on korkeita kerrostaloja, etelämpänä asutus painottuu rivitaloihin ja matalampiin kerrostaloihin. Alueella on myös jonkin verran omakotitaloja ja paritaloja. Itäosan Iirislahti ja eteläosan Nuottalahti, Nuottaniemi ja Koukkuniemi ovat pientaloalueita. Matinkylään kuuluu myös merialue useine saarineen, kuten Iso Vasikkasaari ja Miessaari.
Koulut: Alueella on suomen- ja ruotsinkieliä ala- ja yläkouluja sekä lukioita.

Liikenneyhteydet
Metroasema lähellä, bussipysäkki lähellä, sujuvat yhteydet omalla autolla, taksitolppa lähellä ja hyvät pyöräilytiet Matinkylän bussiterminaali ja metroasema ovat alle 100 metrin kävelymatkan päässä asunnolta. Asunnolta on lyhyet ja helpot yhteydet niin Helsinkiin kuin ympäri Espoota. Matinkylä kuuluu julkisen liikenteen AB vyöhykkeeseen.
Tiedustelut
Mervi Sundqvist, 050 331 2430, mervi.sundqvist@huoneistoketju.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Matinkylä, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Mervi Sundqvist

Huoneistoketju Naantali

Huoneistoketju Naantali

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.