Huoneistoketju Naantali

Kerrostalo | 2H + KT + KPH

Asolanväylä 14 AS, Koivukylä, Vantaa

Hinta

139 000 €

Koko

29,5 m²

Vuosi

2022

Tervetuloa tutustumaan uuteen, valoisaan kaksioon Vantaan Koivukylässä omalla tontilla! Avara, kolmannen kerroksen kerrostaloasunto on valoisa isojen ikkunoiden ansiosta. Tämän 29 neliön asunnon suunnittelussa on otettu huomioon valoisan ja ilmavan tilan merkitys, mikä tekee asumisesta miellyttävää ja avaraa. Rakennuksen betonirunko takaa kestävyyden ja huoneiston erinomainen kunto viihtyvyyden. Yhtiössä on hissi, mikä tekee arjen liikkumisesta sujuvaa niin lapsiperheille, eläkeläisille kuin lemmikkien omistajillekin. Lisäksi tämä Koivukylän asunto tarjoaa erinomaiset liikenneyhteydet. Kulkeminen onnistuu jouhevasti niin omalla autolla kuin julkisilla liikennevälineilläkin. Huoneistossa on yksi iso oleskelutila, mikä tekee siitä sopivan niin yksin asuvalle, pariskunnille kuin pienille perheillekin. Inspiroituminen alkaa jo asunnon ovella ja on helppo ymmärtää, miksi tämä kohde on unelmiesi asunto. Tervetuloa tutustumaan! Koivukylä on Vantaan kasvava ja kehittyvä alue, joka tarjoaa monenlaisia palveluita ja mahdollisuuksia asukkailleen. Alueen viihtyisyyttä lisäävät sen vehreät puistot ja lähiluonto. Asunto on tällä hetkellä vuokrattu, irtisanomisaika 3kk, vuokran määrä 640 e/kk. Myynti: Mervi Sundqvist Myyntineuvottelija, BBA 050 331 2430 mervi.sundqvist@huoneistoketju.fi Huoneistoketju Espoo

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.

Kohdenumero
80352367
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2H + KT + KPH
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
29,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, Isännöitsijäntodistuksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Ei tarkistusmitattu. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Kerrokset
3/8
Rakennusvuosi
2022
Vapautuminen
Vuokrasopimuksen mukaan 3kk irtisanomisaika. Irtisanomisaaika 3kk. Myydään vuokrattuna.

Hinta

Myyntihinta

37 605,03 €

Velkaosuus

101 394,97 €

Velaton hinta

139 000,00 €

139 000,00 €

Neliöhinta

4 711,86 €/m²

Vastike

Hoitovastike

118,00 € / kk

Pääomavastike

401,81 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

519,81 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 20 Vesimaksuennakko € / kk / hlö (Ennakko, tasaus kulutuksen mukaan)
Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) ylimääräistä vastiketta yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa Lisätietoja maksuista: Kylmä vesi 4,00 €/m3 ja lämmin vesi 8,50 €/m3. Lainan ensimmäinen määräaikaislyhennys on 8/2025 ja viimeinen erä erääntyy 5/2046. Lyhennys on 1,485 €/velallinen yksikkö/kk (ei sisällä korkoa).

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Tilojen kuvaus
Asunnon eteisessä on naulakon lisäksi siivouskaappi, joka yhdistyy saumattomasti asunnon keittiöön.
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
laajakaista
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV. Laajakaistaliittymä: Asukas tekee oman sopimuksen. Käyttö- ja luovutusrajoitukset: Yhtiön lunastuslauseke koskee vain autopaikkoja. Jos asunnon oston yhteydessä ostaja hankkii myös autopaikkaosakkeen, ei lunastusmenettely koske tällaista tilannetta.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Kaupungin.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni
Pintamateriaali: Pintamateriaalit (seinä): Asunnon seinät on maalattu valkoiseksi. Pintamateriaalit (lattia): Huoneistossa on kauttaaltaan Northern White valkomattalakattu tammiparketti. Pintamateriaalit (katto): Asunnon katto maalattu valkoiseksi.
Keittiön kuvaus
Liesi: Induktio. Työtason materiaali: Laminaatti. Asunnon moderni ja käytännöllinen keittiö sijoittuu yhdelle seinälle, joka mahdollistaa asunnon neliöiden tehokkaan käytön. Keittiö on varusteltu hyvin ja kattaa innokkaammankin kotikokin tarpeet. Keittiö sulautuu saumattomasti asunnon olohuoneeseen ja eteiseen.
Liesi, liesituuletin, jääkaappipakastin, astianpesukone ja mikroaaltouuni
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Laatta
Kylpyhuoneen kuvaus
Asunnon tilava pesuhuone on hyvin varusteltu ja tyylikäs. Modernit ja tyylikkäät sisustusvalinnat korostuvat valkean seinäkaakelin ja harmaan lattialaatan ansiosta. Suihkukaapin sijaan pesuhuoneeseen on asennettu kaksi savunharmaata suihkuseinää, jotka muodostavat halutessaan tyylikkään ja tilavan neliönmuotoisen suihkukaapin. Pesuhuoneesta löytyy tarvittavat liitännät omalle pesukoneelle ja tilaa on myös pesutornille.
Seinämateriaali: Kaakeli
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: Suihku, suihkuseinä (Kaksi liikkuvaa suihkuseinää, jotka muodostavat suihkukaapin.), pesukoneliitäntä, lattialämmitys, peilikaappi, pesuallas, allaskaappi ja wc-istuin
Olohuoneen kuvaus
Asunnon olohuone on ihanan valoisa suuren idänsuuntaisen ikkunan ansiosta. Tilaa olohuoneessa on useammalle sisustusvaihtoehdolle, mutta pienen ruokapöydän lisäksi olohuoneeseen mahtuu myös sohva ja televisio. Olohuoneesta on myös kulku makuuhuoneeseen liukuoven kautta.
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maali
Makuuhuoneiden kuvaus
Asunnon makuuhuone on valoisa ison idänpuoleisen ikkunan ansiosta. Hukkaneliöiltä säästävän liukuoven kautta on kulku olohuoneeseen. Makuuhuoneessa on tilaa isommallekin sängylle ja lisäkaapistolle. Asunnon makuuhuoneesta löytyy myös kaksiovinen kaapisto, jossa voi säilyttää tavaroita ja vaatteita.
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maali
Säilytystilojen kuvaus
Häkkivarasto
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Kumibitumi

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Vantaa toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Kiinteistötunnus
92-70-6-12
Isännöitsijän yhteystiedot
Kiinteistö-Tahkola Helsinki Oy, Tommi Vihersalo, tommi.vihersalo@kiinteistotahkola.fi, 0207481075
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi, Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Kuivaushuone, urheiluvälinevarasto, väestönsuoja ja 2x Irtaimistovarasto, Lastenvaunuvarasto
Muuta: Taloyhtiön lisätiedot: Rakennusaikaisen lainan ensimmäinen määräaikaislyhennys on 8/2025 ja viimeinen erä erääntyy 5/2046. Lyhennys on 1,485 €/velallinen yksikkö/kk (ei sisällä korkoa). Tämän huoneiston kohdalla velallisia yksikköjä on yhtiöjärjestyksen mukaan 264 kpl.
Taloyhtiön autopaikat

Autotalleja: 27 Parkkipaikkoja: Yhtiön 27 autopaikkaa ovat erillisinä osakkeina. Autopaikoista 3 kpl on sähköistetty ja 1 merkitty invapaikaksi.

Tulevat remontit
2023 -2027 Normaaleja ylläpitokorjauksia ja huoltotoimenpiteitä.
Energialuokka
B (2018), Energialuokka: B2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 20.12.2029
Tontin koko
658 m²
Tontin omistus
Vuokra
Lisätietoa tontista
Lisätiedot tontista: Myytävä huoneisto on lunastunut tonttiosuutensa.
Kaavoitustiedot
Vantaan kaupunki
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin vuokra
72 181,20 € / vuosi
Tontin vuokraaja
FIM Tonttirahasto | KY
Tontin vuokra-aika päättyy
27.5.2069

Asunto Oy Vantaan Asolan Wilja

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Palvelut: Asunnolta alle sadan metrin kävelymatkan päässä S-market, K-citymarket, apteekki ja Koivukylän kirjasto. Lisäksi asuinrakennuksen liiketilassa toimii pizzeria. Lähistöllä on myös Lidl Koivukylä ja Yalla juna-aseman itäisellä puolella.
Paikallistiedot: Koivukylä on kaupunginosa Vantaan itäosassa, pääradan varrella Tikkurilasta noin neljä kilometriä pohjoiseen ja Korsosta viisi kilometriä etelään. Koivukylä rajautuu pohjoisessa Asolaan, idässä Havukoskeen, lännessä Ilolaan ja Ruskeasantaan sekä etelässä Simonkylään ja Hiekkaharjuun.
Koulut: Alueella on useita kouluja, joista lähin on Kytöpuiston koulu noin 1,3 km kävelymatkan päässä.

Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä, juna-asema lähellä ja lentokenttä Lähialueen bussipysäkeiltä kulkee useat bussit. Koivukylän juna-asema on kävelymatkan päässä, josta pääsee helposti Helsinkiin. Helsinki-Vantaan lentokenttä on myös lähettyvillä, jos matkailu maailmalla on lähellä sydäntä.
Lisätietoa auton säilytyksestä
Mahdollista lunastaa autohallipaikka AH118 hintaan 14000€ omistajalta.
Tiedustelut
Mervi Sundqvist, 050 331 2430, mervi.sundqvist@huoneistoketju.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Vantaa

Asuinalueena Koivukylä, Vantaa

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Mervi Sundqvist

Huoneistoketju Naantali

Huoneistoketju Naantali

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.