RE/MAX Loiste | Kiinteistönvälitys Loiste Oy LKV

Rivitalo | 4h, avok, khp, s, 2 wc, terassi, piha

Vakokuja 4, Hämeenkylä, Vantaa

Hinta

299 000 €

Koko

89,5 m²

Vuosi

1986

Tämä hyväkuntoinen koti kutsuu asukkaansa nauttimaan sen avarista tiloista ja modernista varustelutasosta. Asunnossa on kolme makuuhuonetta, tilava avokeittiö, joka yhdistyy saumattomasti olohuoneeseen luoden viihtyisän tilan yhdessäololle. Olohuoneesta on kulku suojaisalle ja aurinkoiselle takapihalle, jossa laaja terassi tarjoaa upeat puitteet rentoutumiseen ja kesäisiin illanistujaisiin. Asunnon kylpyhuone on remontoitu tyylikkäästi vuonna 2016 ja se tarjoaa arjen luksusta lattialämmityksen ja modernien varusteiden myötä. Lisäksi asunnossa on oma sauna, jossa voit nauttia löylyistä oman aikataulusi mukaan. Käytännöllisyyttä arkeen tuo erilliset wc-tilat molemmissa kerroksissa sekä kylpyhuoneen yhteydessä oleva kodinhoitotila, joka helpottaa perheen pyykkihuoltoa. Asunnossa on myös ilmalämpöpumppu. Asuntoon kuuluu sähköauton latauksen mahdollista autopaikka. Taloyhtiö sijaitsee omalla tontilla. Asunto Oy Vakokuja 4 on hyvin hoidettu taloyhtiö, jossa on tehty tarvittavia remontteja vuosien varrella, kuten ikkunoiden ja terassiovien uusiminen vuonna 2022. Sijainti tarjoaa erinomaiset liikenneyhteydet niin autolla kuin julkisilla kulkuneuvoilla liikkuville. Lähipalvelut, kuten kaupat, päiväkodit ja koulut, ovat kävelyetäisyydellä, ja luonnon ystäville alue tarjoaa upeat ulkoilumaastot Suoltorpin luonnonsuojelualueen läheisyydessä. Tämä koti on ihanteellinen valinta perheelle, joka arvostaa rauhallista asumista. Tartu tilaisuuteen ja tee tästä valoisa ja viihtyisä asunto perheesi uudeksi kodiksi.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
80352380
Sijainti
Tyyppi
Rivitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h, avok, khp, s, 2 wc, terassi, piha
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
89,5 m²
Kokonaispinta-ala
89,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Huoneiston pinta-ala on yhtiöjärjestyksen ja myyjän ilmoituksen mukaan 89,5 m2. Edellä mainittu pinta-ala saattaa tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisestikin huoneiston nykyisen ja rakentamisaikaisen mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta pinta-alasta. Huoneiston todellinen pinta-ala voi siis olla yhtiöjärjestyksessä, isännöitsijäntodistuksessa ja esitteessä mainittua pienempi tai suurempi.
Kerrokset
3/3
Rakennusvuosi
1986
Vapautuminen
2 kk / sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

287 615,67 €

Velkaosuus

11 384,33 €

Velaton hinta

299 000,00 €

Neliöhinta

3 340,78 €/m²

Vastike

Hoitovastike

366,95 € / kk

Pääomavastike

98,45 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

465,40 € / kk

Muut maksut

Autopaikkamaksu

10,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 16 € / hlö
Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) ylimääräistä vastiketta yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa Lisätietoja maksuista: Sähköauton latausmaksu: Yhtiökokouksessa 9.6.2023 päätettiin hallituksen esityksen mukaisesti alkaa periä 20 € kuukaudessa ennakkomaksua. Tasaus kolmen kuukauden välein todellisten kustannusten mukaisesti. Autosähkölataajat maksavat mahdolliset laskutuslisät.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Eteisestä portaat ylösäpäin makuuhuoneisiin ja alaspäin olohuoneeseen ja kylpyhuone-saunaosastolle. Eteisessä ilmalämpöpumppu, maalatut seinät, laattalattia ja naulakot. 1-kerroksessa portaikon alla iso ovellinen säilytyskaappi. 2-kerroksessa aulatila, jossa maalatut seinät ja laminaattilattia.
Muuta kauppaan kuuluvaa
Sälekaihtimet, ilmanlämpöpumppu
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Antenni (DVB-T, digitaalinen maanpäällinen verkko). Lisätietoja terassista: Takapihan laudotettu terassialue on laaja. Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot: Vesivahinko kevät 2023: tiskikoneen aiheuttama, lattia kuivatettu ja laminaatti uusittu, korjaukset osakkaan toimesta. Seuraava yhtiökokous 13.5.2024 Yhtiökokouksessa 8.6.2023 päätettiin: - Hallitukselle myönnettiin valtuudet periä tarvittaessa 1-2 kuukauden ylimääräinen hoito-ja/tai rahoitusvastike -Lainanlyhennysrahastoon rahastoidaan enintään kuukausittaiset pääomavastikkeet ja ylimääräiset lainanlyhennykset. -Päätetään takapihojen aitarakennelmissa noudatettavista rakennussäännöksistä -Sähköautojen latausmaksusta -Ilmalämpöpumppujen ulkoyksiköt tulee koteloida aiemmin tehdyn päätöksen mukaisesti maisemointi huomioiden sekä kondenssivedet johtaa niin, että ne eivät vahingoita rakennusten rakenteita.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: kunnan.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni ja elementti
Keittiön kuvaus
Tilava avokeittiö avautuu olohuoneeseen. Varustus: jääkaappi, keraaminen liesitaso, erillisuuni, liesituuletin, astianpesukone, kiinteät valaisimet. Työtasot laminaattia, maalatut seinät, laminaattilattia.
Kylpyhuoneen kuvaus
Tyylikäs ja tilava 2016 remontoitu kylpyhuone, laattalattia ja kaakeliseinät. Suihku, suihkuseinä, kiinteät valaisimet, seinäpatteri, lattialämmitys.
WC-tilojen kuvaus
Erilliset wc:t kummassakin asuinkerroksessa. Yläkerran ikkunallisessa wc:ssä wc-istuin, bidee-syihku, allas, kaapisto, patteri, laattalattia ja kaakeliseinät. Alakerran wc:ssä wc-istuin, bidee-suihku, allas, kaapisto, peili, patteri, laattalattia ja kaakeliseinät.
Saunan kuvaus
Sähkökiuas, laattalattia, puupaneliseinät. Remontoitu kylpyhuoneremontin yhteydessä 2016.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Ikkunallinen kodinhoitotila on kylpyhuoneen yhteydessä. Pesukoneliitäntä, pyykkikaapit, pöytätaso. Laattalattia, kaakeliseinät, lattialämmitys.
Olohuoneen kuvaus
Valoisa ja avara olohuone, kulku aidatulle sisäpihalle. Laminaattilattia, maalatut seinät. Olohuoneeseen johtavien portaiden alla säilytystila.
Makuuhuoneiden kuvaus
Makuuhuoneet sijaitsevat yläkerrassa, kaikissa laminaattilattiat ja maalatut seinät. Kahdessa makuuhuoneessa kaapistot.
Säilytystilojen kuvaus
Kylmä ulkovarasto ja häkkivarasto. Lisätietoja säilytystiloista: Ulkovarasto sijaitsee asunnon sisäpihalla. Häkkivarasto on rivitalon toisessa päädyssä samassa tilassa pyöräkellarin kanssa.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
tiilikate

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Vantaa toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Kiinteistötunnus
0567361-8
Isännöitsijän yhteystiedot
Pähkinähoito Oy, Lauri Salminen, lauri.salminen@pahkinahoito.fi, 0600 550 745
Huolto
Huoltoyhtiö
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Kellarivarasto pyörille
Muuta: Taloyhtiön lisätiedot: Tietoa yhtiön lainoista: POV 6 pysäköintialue 24.9.2015/30.9.2025, 14 419,41 €, 6 kk Eurobor + 0,93%, tasalyhennys POV7 julkisivulaina 5.7.2019/5.7.2024, 9 877,43 €, 12 kk eurobor + 1,00%, tasalyhennys POV 1 ikkunaremontti 26.10.2022/30.12.2032, 112 264,45 €, 12 kk Euribor + 0,00%, tasalyhennys. Taloyhtiön kiinnitykset: 296 200 €.
Taloyhtiön autopaikat

Parkkipaikkoja: Jokaiselle asunnolle kuuluu yksi sähköpistokkeella varustettu autopaikka. Sähköauton latausmaksu: Yhtiökokouksessa 9.6.2023 päätettiin hallituksen esityksen mukaisesti alkaa periä 20 € kuukaudessa ennakkomaksua.

Tehdyt remontit
2022 Ikkunaremontti: ikkunoiden ja terassiovien uusiminen
2019 Julkisivujen puupintojen maalaus
2017 Putkiston kuntotutkimus
2016 Pysäköintialueen kunnostus, uusi jätehuone
2014 Tuloilmaventtiilien asennus ikkunoihin
2011 Vesikourut / lumiesteet
2010 Tonttiviemäri kunnostettu, lämmönsiirrin uusittu
2007 Julkisivumaalaus
2005 Kuntoarvio tehty, julkisivun laudoitus ja aitojen uusinta
2004 Katto uusittu
Tulevat remontit
Kuntotutkimuksen teettäminen 2023-2024:
Alueputkiston tilanteen seuranta, katon kuntoarvion teettäminen, maanvastaisten rakenteiden kosteustilanteen selvittäminen
Energialuokka
D (2013), Energialuokka: D2013, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 11.04.2026, Lisätiedot: voimassa 11.4.2026 asti
Tontin koko
2 870 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
www.vantaa.fi
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Vakokuja 4

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Hämeenkylän K-supermarket 1 km, Hämeenkylän kartano 1,2 km, Pähkinäsärkijän päiväkoti 1.4 km, Hämeenkylän koulu 1,5 km, Tuomelan koulu 1 kmSuoltorpin luonnonsuojelualue 1 km
Liikenneyhteydet
Sujuvat yhteydet omalla autolla, hyvät pyöräilytiet ja bussipysäkki lähellä
Lisätietoa auton säilytyksestä
Jokaiselle asunnolle kuuluu yksi sähköpistokkeella varustettu autopaikka. Sähköauton latausmaksu: Yhtiökokouksessa 9.6.2023 päätettiin hallituksen esityksen mukaisesti alkaa periä 20 € kuukaudessa ennakkomaksua.
Tiedustelut
Tarja Takkinen-Hirvi, 0400 429 190, tarja.takkinen-hirvi@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Vantaa

Asuinalueena Hämeenkylä, Vantaa

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Tarja Takkinen-Hirvi

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiLEAT

RE/MAX Loiste | Kiinteistönvälitys Loiste Oy LKV

RE/MAX Loiste | Kiinteistönvälitys Loiste Oy LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.