RE/MAX Ainoa | Ainoa Oikea LKV Oy

Rivitalo | 3-4mh, oh, avok, th, ph, s, vh, kph, khh, v, parveke, piha

Palokärjenkatu 1, Hurttivuori, Turku

Hinta

268 000 €

Koko

138 / 144 m²

Vuosi

1978

Tervetuloa tutustumaan tähän kauniiseen ja tilavaan 138m2 perheasuntoon Hurttivuoreen, joka sijaitsee aivan Itäharjun Prisman palveluiden tuntumassa, kuitenkin vehreän luonnon ja rauhallisen pientaloalueen sydämessä. Turun keskustaan on matkaa n. neljä kilometriä, Skanssin liikekeskittymä löytyy alle parin kilometrin säteeltä. Asunto kuuluu kolmen samankokoisen asunnon idylliseen rivitaloyhtiöön. Aivan kodin vieressä on Tilhen kenttä, jonne lapset voivat kirmata leikkimään ja pelailemaan aivan kotioveltaan. Asunto on tyylikäs, pintaratkaisuiltaan aivan uniikki ja hyväkuntoinen. Minne tahansa katsotkaan, löydät kauniita ja mielenkiintoisia pintoja. Asunnon kylpy- ja pesuhuoneet, kuten keittiökin on remontoitu upeaksi yhteneväiseksi kokonaisuudeksi 2015-2018 vuosien aikana, joten kaikki arvokkaat pintaremontit on nyt tyylillä jo tehdyt. Käyttövesiputket on myös uusittu koko yhtiössä, viimeisimpänä yhtiöremonttina on valmistunut uusi vesikatto. Ison asunnon lämmityskustannus sisältyy hoitovastikkeeseen. Kodissa on tällä hetkellä kolme makuuhuonetta kahdessa kerroksessa. Suurimman makuuhuoneen saa toki melko pienellä vaivalla erotettua lisäten, tarpeen niin vaatiessa, jopa neljännen makuuhuoneen. Siis tilaa riittää isommallekin pesueelle tai useammalle etätyöntekijälle - huoneet ovat monikäyttöisiä ja muokattavissa omiin tarpeisiin. Voit tunnelmoida hämyisessä alakerran takkahuoneessa ja rentoutua saunan löylyissä. Takkahuoneesta on myös kulku asunnon omalle aidatulle suurelle ja vehreälle takapihalle, jossa voi kesäisin grillailla perheen kanssa, istutella yrttejä tai vain loikoilla auringossa. Alakerrasta löydät myös asunnon ensimmäisen makuuhuoneen, erillisen vaatehuoneen sekä WC:n. Erillinen pieni kodinhoitohuone sijaitsee näppärästi heti ulko-oven yhteydessä. Yläkerran pääkerrokseen pääset komeita rautaisia portaita pitkin ja löydät avaran ja valoisan olohuoneen kattoikkunoineen ja avokeittiöineen, koko asunnon levyisen aurinkoisen parvekkeen, kaksi makuuhuonetta ja tietysti myös kylpyhuoneen. Oleskelutiloja, kuten pesutilojakin on siis kahdessa kerroksessa, jolloin jokaiselle asukkaalle löytyy myös omaa tilaa ja rauhaa viettää aikaansa kotona. Tämä koti on seuraavalle perheelle täydellinen paketti - tule toteamaan se itse. Tähän kotiin pääset myös muuttamaan melko nopeallakin aikataululla. Lämpimästi tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan tähän kaunottareen! Yhteydenotot ja esittelyt: Milla Perälä 0503067717 milla.perala@remax.fi Olen käytössäsi myös nykyisen asuntosi myynnissä - pyydä minut veloituksettomalle arviokäynnille!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika
ti 7.5. 14:00 - 14:45

Lämpimästi tervetuloa! HUOM. Ilmoittauduthan esittelyyn etukäteen viestillä, kiitos. 0503067717/milla.perala@remax.fi

Esittelijänä Milla Perälä
p. 050 306 7717

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
80352424
Sijainti
Tyyppi
Rivitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3-4mh, oh, avok, th, ph, s, vh, kph, khh, v, parveke, piha
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
138 m²
Muiden tilojen pinta-ala
6 m²
Kokonaispinta-ala
144 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Asuinala 138m2, lämmin varasto 6m2. Ei tarkistusmitattu. Pinta-alat saattavat tämän ikäisissä kohteissa (yhtiö rekisteröity ennen 1.1.1992) poiketa olennaisestikin asuinrakennusten nykyisten mittaustapojen ja standardien (SFS 5139) mukaan laskettavasta asuintilojen pinta-alasta. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Kerrokset
2/2
Rakennusvuosi
1978
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan, kuitenkin viimeistään 2kk kuluessa kaupanteosta.

Hinta

Myyntihinta

240 084,82 €

Velkaosuus

27 915,18 €

Velaton hinta

268 000,00 €

Neliöhinta

1 942,03 €/m²

Vastike

Hoitovastike

496,80 € / kk

Pääomavastike

338,10 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

834,90 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 20 € / hlö / kk
Lisätietoja maksuista: Hoitovastike sisältää lämmityksen. Vesimaksu tasataan kulutuksen ja asunnon henkilömäärän mukaan. Yhtiövelka on pääsin kattoremontista ja lisäksi yhtiön toisen asunnon vesivahingon korjauksesta. Lisäksi mahdollinen varainsiirtovero 1,5% velattomasta kauppasummasta.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Alakerrassa eteisen yhteydessä on tilava vaatehuone ja eteisessä myös kiinteät vaatesäilytyskaapistot.
Parveke
Asunnossa on parveke
Kohteen lisätiedot
Lisätietoja terassista: Aidatulla takapihalla on istutuksia, istutuslaatikoita, nurmea sekä terassia ruokailuun ja auringosta nauttimiseen. Lisäksi iso säilytyslaatikko pihatarpeille.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Lisätietoja kuntotutkimuksesta: Asuntoon on tehty kosteuskartoitus v. 2018 ja raportti saatavilla. Kuitenkin yläkerran kph sekä keittiö on remontoitu tutkimuksen jälkeen, joten tutkimus ei enää validi.
Asbestikartoitus
  • Kyllä
  • Yhtiö on vuonna 2018 suorittanut huoneistossa asbestitutkimuksen, jossa ei löydetty tutkimuksen kohteista asbestia. Raportin saa välittäjältä.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Öljy
Tulisija
Takka
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Kaupungin.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Tiiliverhoilu ja puu
Keittiön kuvaus
Tunnelmallinen ja tyylikäs tumma avokeittiö on uusittu Puustellin kalustein vuonna 2018. Sen varustukseen kuuluu: integroitu jääkaappipakastin, liesituuletin, induktioliesi ja korkealle nostettu uuni, integroidut mikroaaltouuni ja astianpesukone. Työtasot on laminaattia ja lattia kaunista laminaattia. Työtasojen yllä on LED-lista ja kaappien välitila on rouheaa mikrosementtiä, listoituksena on hauskana yksityiskohtana köyttä. Greigen sävyiset kaapistot ovat eläväpintaiset, joissa ei sormenjäljet näy. Keittiöön mahtuu mainiosti kuuden hengen ruokaryhmä. Keittiöstä on kulku suurelle asunnon levyiselle parvekkeelle aamukahvia nautiskelemaan. Parvekkeella on mukavuutena koko parvekkeen levyinen terassimatto.
Kylpyhuoneen kuvaus
Yläkerran tilava ja kaunis kylpyhuone on uusittu kokonaisuudessaan vuonna 2018 ammattilaisten toimesta. Sen seinät ovat kaakelia ja lattia lämmitettyä laattaa. Sen varustukseen kuuluu pesuallas kaapistoineen, peili, sadesuihku, suihkuverhotanko, wc-istuin, säilytyskaapisto ja katto- ja seinävalaisin. Alakerran tilavat pesutilat on uusittu kokonaisuudessan vuonna 2015. Pesutilojen seinät ovat kaakelia kauniine tehostekaakeleineen, lattia on laattaa lämmityksellä. Pesuhuoneessa on sadesuihkut kahdelle.
WC-tilojen kuvaus
Alakerrassa on erillinen wc, joka on uusittu myöskin vuonna 2015. Sen seinät on kaakelia kauniilla tehostelaatalla ja lattia laattaa. Sen varustukseen kuuluu pesuallas kaapistolla, peili ja LED-spotit katossa. Tilavaan wc:hen mahtuu vaikka säilytyskalustekin.
Saunan kuvaus
Pesuhuoneesta on kulku saunan löylyihin rentoutumaan. Sauna on uusittu v. 2015 kylpyhuoneremontin yhteydessä. Kiuas on moderni pylväskiuas ja toimii sähköllä, saunassa on myös tunnelmallinen LED-valaistus. Pesuhuoneen ja saunan välissä on lasitiilistä tehty puolilasiseinä. Saunasta on näppärästi takkahuoneen kautta käynti asunnon takapihalle vilvoittelemaan.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Asuntoon sisään astuttaessa on heti erillinen kodinhoitokomeronsa, johon mahtuu pesutorni. Sen varustuksena on myöskin pesuallas pöytätasolla. Lattia on laattaa lämmityksellä ja seinät on kaakeloitu tai maalattu. Sähkökaappi ja vesisulku sijaitsevat myös täällä.
Olohuoneen kuvaus
Asuntoon sisään käydessä astutaan asunnon ensimmäiseen oleskelutilaan, tunnelmalliseen takkahuoneeseen. Takkahuoneesta on käynti pesu- ja saunatiloihinsekä asunnon ensimmäiseen makuuhuoneeseen. Takkahuoneen lattia on helppohoitoista ja kosteudenkestävää laattaa. Takka on toimiva avotakka ja sen seinä on tiiltä tuoden rouheutta tilaan. Muut seinät on maalattavaa lasikuitutapettia. Takkahuoneesta on käynti asunnon takapihalle. Asunnon valtavaan pääolohuoneeseen yläkertaan saavutaan upeita, isoja rautaisia kierreportaita pitkin ja se on avointa tilaa yhdessä keittiön kanssa. Portaiden yläpäässä on portti ja valoa portaikkoon tuo upea kattoikkuna. Olohuoneen lattia on kaunista laminaattia, sen alle on jätetty vanha mosaiikkiparketti. Olohuoneen suurin seinä on sisäpinnaltaan upeaa rustiiikkista tiiltä, muut seinät on lasikuitutapettia, koristeina on irrotettavia tarrakoristeita. Katto on paneloitu, johon on upotettu LED-valot. Olohuoneessa on isot upeat ikkunat parvekkeen yli takapihalle. Ikkunoissa on puiset sälekaihtimet. Olohuoneesta on kulku yläkerran kahteen makuuhuoneesen.
Makuuhuoneiden kuvaus
Alakerrassa takkahuoneen yhteydessä on asunnon ensimmäinen makuuhuone liukuovella. Ylhäällä on tällä hetkellä kaksi makuuhuonetta, joista toinen on mahdollista tarpeen vaatiessa erottaa väliseinällä kahdeksi makuuhuoneeksi. Isommassa makuuhuoneessa on kahden seinän vaatekaapistot säilytysjärjestelmillä ja liukuovilla. Pienemmässä makuuhuoneesa on myöskin vaatesäilytyskaapistot. Lattiat on laminaattia, seinät maalattavaa lasikuitutapettia. Ikkunoissa on sälekaihtimet.
Säilytystilojen kuvaus
Lisätietoja säilytystiloista: Huoneiston ulko-oven vieressä on lämmin varasto sekä pieni irrallinen ulkosäilytyskomero.
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Kermi

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Turku toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Kiinteistötunnus
853-15-57-1
Isännöitsijän yhteystiedot
-, Sanna Isomäki hallituksen pj, variksenrivi@gmail.com, 0445960951
Huolto
Asukkaat
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Taloyhtiöön kuuluu: Pieni yhteinen ulkovarasto pihanhuoltovälineille. Taloyhtiön kiinnitykset: 165 000 €.
Tehdyt remontit
2022 kattoremontti (reunojen kohotus, kallistukset, uusi kermi ja pellitys)
2022 as. 2 suihkujen sekoittimet vaihdettu
2022 yläpohjan etupuolen ulkolautojen maalaus
2022 etupuolen julkisivun maalaus
2021 parvekekaiteiden puuosien uusiminen, metalliosien maalausta
2021 käyttövesiventtiilien vaihto kodinhoitohuoneissa
2021 sadevesipumpun ja poistoviemärin uusinta
2019 lämminvesivaraajan vaihto
2018 as. 2 kph- sekä ketittiöremontti ja huippuimurin asennus
2016 lämpimän veden automatiikan vaihto
2016 as. 3 alakerran lattialämmitys uusittu. Yläkerran pihanpuoleiset linjat ja patterit uusittu (ei sisäänkäynnin puolelta). Lämmitysputki vedetty yläkerran pesutiloihin, muttei kytketty.
2015 käyttövesi-päälinjojen uusiminen
2015 as. 2 kaikki lämmityslinjat ja patterit uusittu. As. 1 alakerran kaikki lämmityslinjat ja patterit sekä yläkerran pihanpuoleiset linjat ja patterit uusittu (ei sisäänkäynnin puolelta).
2011 lämmönjakopumpun ja lämmönjakoautomatiikan uusiminen
2011 öljykattilan vaihto
2010 pihakäytävien laatoitus ja valot
2010 salaojitus ja uppopumppu
2002 yleisten tilojen ja alaetuovien vaihto ja lukkojen uusinta (pihan ovet on vaihdettu 1995)
1997 etupihan ikkunat
Tulevat remontit
Yläpohjan länsipuolen julkisivun lautojen kunnostusta. As. 3 pihan kunnostus keväällä 2024. Päätös salaojien mahdollisesta kunnostuksesta siirretty keväälle 2024.
Energialuokka
Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Tontin koko
1 000 m²
Tontin omistus
Oma
Lisätietoa tontista
Lisätiedot tontista: Taloyhtiö vuokraa itselleen takapihalla tonttiin liittyvää 160m2 erillisaluetta hintaan 409,74€/v. (vuonna 2023). Joten yhtiön hallinnassa oleva ala on kokonaisuudessaan 1160m2.
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Turun Variksenrivi

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Palvelut: Kilometrin päässä Itäharjun Prisma, jossa myös apteekki, Alko, Hesburger. Teboil-huoltamo n. 400m päässä.
Lidl Skanssi n. 1km päässä jonka ympärillä myös kodinkone- ja huonekaluliikkeet. Leo´s leikkimaa reilu 1km.
Tyks alle 3km.
Paikallistiedot: Turun keskustaan n.4km. Skanssin ostoskeskus n. 2km.
Aivan vieressä Tilhen hiekkakenttä pelailuun, jossa myös koripallokenttä ja talvisin myös jää. Lausteen frisbeegolf-rata ja Varissuon pururata ja jäähalli läheisyydessä.
Koulut: Vilkkaan Littoistentien yli kouluihin turvallinen kävelysilta. Pääskyvuoren alakoulu n. 700m. Turun kansainvälinen koulu ja Turun normaalikoulu n. 2km.

Liikenneyhteydet
Bussipysäkki Teboilin luona n. 400m päässä, jonka ohi kaupunkiin kulkee useampi linja. Pyörätiet myös kaupunkiin.
Lisätietoa auton säilytyksestä
Asunnolle kuuluu epävirallisesti yksi pistokkeellinen katospaikka talon päädyssä. Autopaikan perään mahtuu toinenkin auto pistokkeeseen. Autopaikkavuokra on 12€/ kahdelle autolla talvikuukausina jos käyttää pistoketta lämmitykseen. Lisäksi yhtiöllä on yksi yhteinen vieraspaikka.
Pihan kuvaus
Iso ihana vehreä takapiha terassilla. Etupihalla on matala betoniaita, istutuksia ja istustuslaatikoita.
Tiedustelut
Milla Perälä, 050 306 7717, milla.perala@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Turku

Asuinalueena Hurttivuori, Turku

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Milla Perälä

Myyntineuvottelija, KiLAT

RE/MAX Ainoa | Ainoa Oikea LKV Oy

RE/MAX Ainoa | Ainoa Oikea LKV Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.