Haus LKV Oy
Haus LKV Oy

Omakotitontti

Myllyojankaari 4, Hulkkio, Kaarina

Hinta

55 500 €

Koko

1 077

Myydään hyvältä sijainnilta Kaarinan Hulkkiosta omakotitalotontti, jonka koko on vahvistetun tonttijaon mukaan 1077 m². Tontin takaosa rajoittuu kaavassa määriteltyyn viheralueeseen, joten takapiha on suojassa naapureilta. Auringonkierron kannalta ilmansuunta on erinomainen, sillä piha-alueelle paistaa niin päivä- kuin ilta-aurinkokin. Tontilla ei ole rakentamisvelvoitetta eikä rakentamista siis tarvitse aloittaa tiettyyn määräaikaan mennessä. Voit siis ostaa tontin valmiiksi tulevaisuutta silmällä pitäen vaikka rakentaminen juuri nyt ei olisikaan ajankohtaista. Tonttien arvo tulee kehittymään positiivisesti tällaisella sijainnilla. Asemakaavan ja rakentamistapaohjeiden asettamat määräykset ovat väljät, joten omat mieltymykset on helppo toteuttaa rakennuksen suunnittelussa ja toteutuksessa. Asuintilat on mahdollista toteuttaa joko yhteen tai kahteen kerrokseen. Tontille voi rakentaa joko omakotitalon tai paritalon. Rakennusoikeutta tontilla on 215 k-m². Alue on rauhallinen ja lapsiystävällinen. Kävelyetäisyydellä sijaitsee mm. päiväkoti sekä useita leikkipuistoja. Ulkoilusta pitävälle tarjolla on lukuisia ulkoilu- ja kävelyreittejä, jotka alkavat heti omalta takapihalta. Hulkkiosta on erinomaiset kulkuyhteydet eri puolillle Kaarinaa ja Turun seutua. Turku-Helsinki-moottoritie tarjoaa nopean yhteyden myös Helsingin suuntaan. Voivalan uimaranta sekä Kaarinan keskustan ja Krossin palvelut ovat kävelyetäisyydellä. Alueelta on myös turvallinen pyörätie Kaarinan keskustaan. Myynnissä on yhteensä 12 kpl omakotitalotontteja. Pyydä lisätiedot muista myynnissä olevista tonteista välittäjältä! Lisätiedot ja esittelypyynnöt: Tapio Arvo 0449793099 tapio@hauslkv.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80352500
Sijainti
Vapautuminen
Heti

Hinta

Myyntihinta

55 500,00 €

Velaton hinta

55 500,00 €

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Lisätietoja maksuista: Vesi- ja viemäriliittymä Kaarinan vesilaitoksen hinnaston mukaan, tällä hetkellä 33,60 € x 215,00 m² eli 7.224,00 €, jonka lisäksi liittämiskustannukset 574,64 €. Sähköliittymä Carunan hinnaston mukaan, hinta-arvio alkaen 2.640,00 € (3x25A). Valokuituliittymä Lounean hinnaston mukaisesti 1.140,00 €. Tontti myydään määräalana. Tontin lohkomisesta aiheutuvista kustannuksista vastaa ostaja. Lohkomisen jälkeen kiinteistöverosta vastaa ostaja. Lainhuudatuskustannuksista vastaa ostaja.

Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Ei vesiliittymää. Kunnallistekniikka tontin rajalla.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
202-408-12-15
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
1 077 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Määräala
Rakennusoikeuden pinta-ala
215 m²
Tehokkuusluku
0.2
Rasitteet
Kiinnitykset: 0
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Suurin sallittu kerrosluku I u 3/4. Murtoluku osoittaa, kuinka suuren osan ullakosta saa käyttää kerrosalaan laskettavaksi tilaksi. Tontille saa rakentaa myös 1-tasoisen rakennuksen. Pyydä kattavammat rakentamistapaohjeet kiinteistönvälittäjältä.
Kaavoitustiedot
Lainvoimainen. Asemakaavamääräykset ja rakentamistapaohje saatavissa välittäjältä. Lisätietoja kaavoituksesta antaa Kaarinan kaupunki.
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tiedustelut
Tapio Arvo, 044 979 3099, tapio@hauslkv.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Kaarina

Asuinalueena Hulkkio, Kaarina

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Tapio Arvo

Kiinteistönvälittäjä LKV

Haus LKV Oy

Haus LKV Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.