LKV Tuija Hurme Oy

Kerrostalo | 3 h + k, lasitettu parveke

Myyrmäentie 4 F, Myyrmäki, Vantaa

Hinta

139 800 €

Koko

74 m²

Vuosi

1976

Myyrmäen suurtalousalueella, loistavien palvelujen äärellä hyväkuntoinen kolmio. Siistit pinnat, keittiö ja kylpyhuone ovat kertaalleen uusitut. Mukavan kokoiset makuuhuoneet ja hyvät säilytystilat. Esteetön kulku. 8 kerros, lasitetulta parvekkeelta on huikean hienot ja avarat näkymät. Myyrmäen talousalueen kattavat palvelut ovat kävelymatkan päässä - mm. kauppa- ja liikekeskukset Myyrmanni, Isomyyri, Myyrinpuhos ja Myyrmäkitalo palveluineen, terveyskeskus, useita lääkäriasemia, kirjasto, useita urheiluhalleja ja -puistoja sekä kuntokeskuksia. Uimahalli on lähellä, yhtiössä on myös saunan yhteydessä oma uima-allasosasto. Bussit kulkevat vierestä ja Kehäradalle on matkaa n. 500m. Lähellä ovat myös kaikki kouluasteet sekä useita päiväkoteja. Mikäli olet kiinnostunut kohteesta, olethan yhteydessä meihin lisätietojen saamiseksi ja mahdollisen yksityisnäytön sopimiseksi. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin. *** Oletko myymässä asuntoasi? Ota meihin rohkeasti yhteyttä. Hyvin laadittu myynti- ja markkinointisuunnitelma takaavat sen, että säästämme aikaa ja rahaa. Hyvällä suunnittelulla asunnon myynti onnistuu sujuvasti ja varmasti sekä saat asunnostasi oikean hinnan. Lisätietoja meistä löydät www.lkvtuijahurme.fi. ***

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80352505
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3 h + k, lasitettu parveke
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
74 m²
Kokonaispinta-ala
74 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, Isännöitsijäntodistuksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Ei tarkistusmitattu. Pinta-alat saattavat tämän ikäisissä kohteissa (yhtiö rekisteröity ennen 1.1.1992) poiketa olennaisestikin asuinrakennusten nykyisten mittaustapojen ja standardien (SFS 5139) mukaan laskettavasta asuintilojen pinta-alasta. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Kerrokset
8/10
Rakennusvuosi
1976
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

135 349,65 €

Velkaosuus

4 450,35 €

Velaton hinta

139 800,00 €

Neliöhinta

1 889,19 €/m²

Vastike

Hoitovastike

266,40 € / kk

Pääomavastike

88,80 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

355,20 € / kk

Muut maksut

Autopaikkamaksu

15,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 18 € / hlö / kk
Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) ylimääräistä vastiketta yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa Lisätietoja maksuista: Laajakaistavastike 0.50 eur/kk, autopaikka 15 eur/kk, autopaikkavuokra lataus 35 eur/kk, autokatosvuokrat 48 eur/kk, sauna 10 eur/kk, sauna+uima-allas 20 eur/kk.

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Tilojen kuvaus
Eteisessä kaapistot ja naulakko, seinät lasikuitutapettia, mosaiikkiparkettilattia.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
laajakaista
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV. Laajakaistaliittymä: DNA, 10M, taloyhtiölaajakaista.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lisätietoja kunnosta
Lisätietoja kunnosta: Siisti ja hyvin pidetty. Muuttovalmis. Lisätietoja kuntotutkimuksesta: Vesijohtojen kuntotutkimus 2022.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Kunnan vesijohto.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Paikallavalurunko ja betoni
Keittiön kuvaus
Liesi: Keraaminen. Työtason materiaali: Laminaatti. Kertaalleen kunnostettu keittiö, samalla poistettu seinä ja tehty saareke. Keittiön tasot ja lattia on uusittu 2019.
Jääkaappipakastin, liesituuletin (aktiivihiili), liesi, uuni (kiertoilmauuni) ja astianpesukone (rosterinen)
Lattiamateriaalit: Laatta
Seinämateriaalit: Maali
Kylpyhuoneen kuvaus
Kertaalleen remontoitu kylpyhuone. Laitettu lasitiiliseinä. Hyvät säilytystilat.
Seinämateriaali: Kaakeli
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: WC-istuin, pesukoneliitäntä, peilikaappi, pesuallas, allaskaappi, suihku, suihkuseinä (lasitiiliseinä), kuivauspatteri ja lattialämmitys
Olohuoneen kuvaus
Valoisa olohuone. Mosaiikkiparketti hiottu ja valkokuultolakattu.
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Lasikuitutapetti
Makuuhuoneiden kuvaus
Mukavankokoiset makuuhuoneet. Makuuhuoneissa liukuovelliset kaapistot.
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Lasikuitutapetti ja tapetti
Säilytystilojen kuvaus
Kaapistot ja kellarikomero. Lisätietoja säilytystiloista: Hyvät säilytystilat.
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Vantaa toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Kiinteistötunnus
092-15-672-1
Isännöitsijän yhteystiedot
REIM Pääkaupunkiseutu Oy, Aimo Saarinen, aimo.saarinen@reim.fi, 09 530 8620
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi, Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Uima-allas, kellarikomero, urheiluvälinevarasto, pesutupa, kuivaushuone, mankeli, väestönsuoja, Kerhohuone ja jäähdytetty kellari
Muuta: Taloyhtiöön kuuluu: Rakennuksia 3 kpl, porrashuoneita 8 kpl, kerroksia 12. Taloyhtiön lisätiedot: Varsinaisessa yhtiökokouksessa 24.4.2023 päätettiin, että kylmäkellareiden viilentäminen lopetetaan ja annetaan hallitukselle valtuudet selvittää kellaritilojen uusiokäyttöä. Yhtiön maksuvalmius on ollut viimeisellä tilikaudella hyvä. Taloyhtiön kiinnitykset: 3 486 374 €
Taloyhtiön autopaikat

Autokatospaikkoja: 44

Tehdyt remontit
1994 elementtisaumaukset uusittu, 1996 etuikkunat asennettu, 2000 vesikaton kunnostus, 2006 kylpyhuoneiden lattiapinnotteiden uusiminen ja seinäkaivojen muutos lattiakaivoiksi, 2008 parvekesaneeraus ja parvekeikkunat, 2009 julkisivujen betonielementtisaumojen uusinta, 2010 piha-alueen viemäreiden osittainen uusiminen, 2011 patteriventtiilit, 2012 porraskäytävien maalaus, lukkojen uusiminen, 2013 puisien ulko-ovien uusiminen, hissien uusiminen, 2014 porraskäytävän kunnostus ja maalaus, 2017 ikkunoiden kunnostaminen, 2018 julkisivun betonisaumojen uusiminen, piha-alueen laaja saneeraus, 2019 energiatalouden parantamisen hankesuunnittelu, 2021 poistoilman lämmöntalteenotto järjestelmä (LTO), 2022 vesijohtojen kuntotutkimus.
Tulevat remontit
2023 erillisen liikerakennuksen ja eteläpäädyn jatkokuntotutkimus (B-porras), autojen latausjärjestelmän hankinta.
2024 linjasaneerauksen hankesuunnittelun aloitus.
2024 -2025 kiinteistön eteläpäädyn uusiminen (B-porras).
2026-2027 arvio linjasaneerauksen aloitusajankohdasta, hinta ja ajankohta tarkentuu hankesuunnittelun yhteydessä.
Energialuokka
F (2013), Energialuokka: F2013, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 18.12.2027
Rasitukset ja rasitteet
Kiinnitykset: 0,0
Tontin koko
14 836,4 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Kaavoituksen lisätiedot antaa: Vantaan kaupunki p. 09 83911/kaavoitus. Alueella uudisrakentamista. Lentomelualuetta, katso www.finavia.fi.
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Myyrinaapa

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Palvelut: Kauppa- ja liikekeskukset Isomyyri, Myyrmanni, Myyrinpuhos ja Myyrmäkitalo palveluineen, lisäksi mm. terveyskeskus ja useita lääkäriasemia, hammashoitoloita, liikuntahalleja ja -keskuksia, hotelli, Energia Areena, ISS Stadion.
Paikallistiedot: Myyrmäki on aktiivista kerrostaloaluetta. Liikkuville ihmisille Myyrmäki on juuri täydellinen asuinalue. Myyrmäen keskustassa sijaitsee kauppakeskus Myyrmanni, mistä löytyy päivittäistavarakauppojen lisäksi monen alan erikoisliikkeet. Myyrmäessä on myös julkisia palveluita kuten terveyskeskus ja päiväkoteja.

Urheilun ystäville Myyrmäestä löytyy urheilupuisto, jossa sijaitsee yleisurheilukentän lisäksi kaksi jäähallia ja jalkapallostadion. Jalkapallostadionilla ottelunsa pelaa Vantaan jalkapalloseura PK-35, joten lajin ystävät pääsevät seuraamaan suomalaista korkeimman sarjatason jalkapalloa niin miesten kun naistenkin peleissä. Lenkkeilijöille Myyrmäki tarjoaa vesitornin ympäristössä reilun kilometrin mittaisen pururadan. Talvisin lähiympäristöstä löytyy myös hyvät hiihtoladut. Kulttuurin ystäville Myyrmäki tarjoaa taidemuseon sekä elokuvateatterin.

Myyrmäessä on hyvät liikenneyhteydet ja kaupunginosa onkin Länsi-Vantaan joukkoliikenteen keskus. Liikenneyhteyksistä huolehtii kaksi lähijunien rautatieasemaa: Myyrmäki ja Louhela. Junalla pääsee helposti Helsinkiin sekä Helsinki-Vantaan lentokentälle.
Koulut: Kaikki kouluasteet alueella, Vaskivuoren lukio, Vantaan ammattiopisto Varia ja Metropolian ammattikorkeakoulu.

Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä, juna-asema lähellä, sujuvat yhteydet omalla autolla, taksitolppa lähellä, lentokenttä ja hyvät pyöräilytiet Hyvät bussiyhteydet, lähin bussipysäkki ihan vieressä. Kehärata ja bussiasema n. 500m. Myyrmäestä pääsee myös bussilla muualle Vantaalle sekä Espooseen ja Helsinkiin. Myyrmäki on yksi kasvavista palvelukeskuksista osin juuri erinomaisten liikenneyhteyksiensä ansiosta. Juna-asemalta pääset nopeasti niin Helsingin keskustaan kuin Kehärataa pitkin Helsinki-Vantaan lentokentällekin. Omalla autolla on helppo hurauttaa Vihdin- tai Tampereen väylälle, Kehä III:lle tai Kehä I:lle.
Lisätietoa auton säilytyksestä
Autopaikat vuokrataan isännöitsijäntoimistosta, jossa ne luovutetaan jonotusjärjestyksessä.
Tiedustelut
Pia Hurme, 0400 649 412, pia.hurme@lkvtuijahurme.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Vantaa

Asuinalueena Myyrmäki, Vantaa

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Pia Hurme

Yrittäjä, kaupanvahvistaja LKV, LVV, KED, YEAT

LKV Tuija Hurme Oy

LKV Tuija Hurme Oy
LKV Tuija Hurme Oy

KT Oy Martinmiilu, Laajaniityntie 3,
01620 VANTAA

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.