RE/MAX Rubiini | Kiinteistönvälitys Ruby LKV Oy

Kerrostalo | 4h, k, kph, s, 2 terassia

Jollaksentie 62 A, Jollas, Laajasalo, Helsinki

Hinta

790 000 €

Koko

143 m²

Vuosi

2005

Upea ylimmän kerroksen tilava asunto merellisessä Jollaksessa arvostetusta Asunto Oy Helsingin Paroninpihasta! Jollaksen arvoalueella kolmen makuuhuoneen huoneisto, jossa on huoletonta ja luonnonläheistä asumista hyvin hoidetussa yhtiössä. Tämä huoneisto sijaitsee omassa rauhassaan ylimmässä kerroksessa. Huoneiston pohjaratkaisu on erittäin onnistunut ja arkkitehtuurisesti miellyttävä; suuret ikkunat kolmeen suuntaan ja tilaa yhteiseen ajanviettoon tarjoaa avara olohuone-ruokailutila sekä toimivasti sijoitetut makuuhuoneet. Isoista ikkunoista tulvii valoa ja olohuoneessa on myös takka tunnelmallisia iltoja varten. Valtava, lasitettu terassi meren suuntaan toimii lisähuoneena alkukeväästä pitkälle syksyyn. Keittiössä on hyvin laskutilaa ja saarekkeen ansiosta kokkailija voi olla osana muuta seuruetta. Tilavat makuuhuoneet kulmaikkunoineen tarjoavat kauniit ja rauhalliset maisemat. Asunnossa on kauttaaltaan ajattomat Timberwisen lankkuparkettilattiat. Kylpyhuoneessa on kaksi suihkua ja oman saunan löylyistä voi käydä vilvoittelemassa asunnon toisella terassilla, jonne on käynti suoraa kylpyhuoneesta. Täältä on kauniit ja suojaisat saaristolaismaisemat kallioineen ja kippuramäntyineen. Mukavuutta asumiseen tuo alakerrasta löytyvä parkkihalli, josta on mahdollisuus ostaa erillisinä osakkeina autohallipaikka 10 000 € tai sähkölatauksella varustettu paikka 12 000 €. Yhtiöllä on As Oy Herttuanhovin kanssa yhteinen venelaituri, josta voi vuokrata venepaikan. Jollaksen itäosan pientaloalueella on eri-ikäisisiä erillispientaloja ja vanhoja huviloita sekä nämä v. 2005 valmistuneet Gullichsen-Vormala Arkkitehdit Ky suunnittelemat nelikerroksiset kerrostalot. Lähiluonto on vertaansa vailla; Porvariskuninkaan puistoalue, johon liittyy myös uimaranta-alue sekä Tonttuvuori ovat aivan vieressä. Tervetuloa tutustumaan! Esittelyvaraukset ja lisätiedot: Hanna Virtanen, Yrittäjä, Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV hanna.virtanen@remax.fi p. 041 432 9667

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
80352514
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h, k, kph, s, 2 terassia
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
143 m²
Kokonaispinta-ala
143 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, Isännöitsijäntodistuksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Ei tarkistusmitattu. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Kerrokset
4/4 (ylin kerros)
Rakennusvuosi
2005
Vapautuminen
myydään vuokrattuna. Myydään vuokrattuna.

Hinta

Myyntihinta

790 000,00 €

Velaton hinta

790 000,00 €

Neliöhinta

5 524,48 €/m²

Vastike

Hoitovastike

686,40 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

686,40 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 25 € / hlö / kk
Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) ylimääräistä vastiketta yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa Lisätietoja maksuista: Hoitovastike Autopaikka 2,4€/m2/kk, Ennakkomaksu sähkönlataamisesta 55 €/kk.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
laajakaista
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV. Laajakaistaliittymä: laajakaista. Lisätietoja terassista: Lasitettu terassi. Käyttö- ja luovutusrajoitukset: Autopaikat: YJ 8 § Jos autopaikan hallintaan oikeuttava osake siirtyy sellaiselle siirronsaajalle, joka ei ole yhtiön osakas tai yhtiö itse, siirronsaajan on viipymättä ilmoitettava siitä hallitukselle ja yhtiöllä ja osakkeenomistajilla on oikeus lunastaa osake. 1. Lunastusoikeus syntyy kaikissa muissa saannoissa paitsi kun osake siirtyy: - yhtiön perustajaosakkaalta yhtiön asuntokauppalain mukaisen rakentamisvaiheen aikana, - samassa yhteydessä kun samalle luovutuksensaajalle siirretään yhtiön asuinhuoneiston hallintaan oikeuttava osake tai - perintönä, perilliselle tehdyllä testamentilla tai pesänjaossa avio-oikeuden nojalla tai kun se siirtyy puolisolle, lapselle tai lapsenlapselle.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä 30 päivän lunastusoikeus. Osakkailla 30 päivän lunastusoikeus.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Tulisija
Takka
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Tiili ja betoni
Keittiön kuvaus
Liesi: Keraaminen ja integroitu. Työtason materiaali: Kivi.
Astianpesukone, liesituuletin, jääkaappi ja erillinen pakastin
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maali
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: Kaakeli
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: Suihku, pesukoneliitäntä, peili ja wc-istuin
WC-tilojen kuvaus
Seinämateriaalit: Kaakeli
Lattiamateriaalit: Laatta
Saunan kuvaus
Varusteet: Kiuas: Sähkökiuas
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maali
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maali
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopakate

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Kallion isännöinti Oy, Timo Hätönen, 040 347 7007
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Urheiluvälinevarasto, väestönsuoja, mankeli, kaapeli-tv, kellarikomero ja kuivaushuone
Muuta: Taloyhtiöön kuuluu: Mattojentamppaustelineet, leikkipaikka, venelaituri yhdessä naapuriyhtiön kanssa. Mahdollisuus vuokrata laituripaikkoja. Taloyhtiön lisätiedot: Tietoja sopimuksista: Osakkeenomistaja, jonka huoneistoon on yhtiön rakentamisvaiheessa tai myöhemmin tehty ns. lisä- tai muutostyönä ratkaisuja, jotka poikkeavat yhtiön muiden huoneistojen perusratkaisuista (esim. LVIS-ratkaisut kuten huoneistokohtainen jäähdytys, huoneistoon asennettu takka, huoneistoparvekkeelle tai -terassille tehdyt rakenteet), vastaavat niiden aiheuttamista ylläpito- (esim. nuohous), kunnostus- ja perusparannuskuluista. YK 21.4.2022: Ilmalämpöpumppujen hyväksymisehdot. Käytiin läpi ja hyväksyttiin ehdot: - Laitteiston käyttötarkoitus on huoneiston viilennys kesäaikana - Kompressori tulee sijoittaa asuntopihalle tai vilvoittelu- tai oleskeluparvekkeelle. Oleskeluparvekkeella laitteistoa ei saa sijoittaa 1,5 m lähemmäksi oleskeluparvekkeen julkisivua - Kompressoria ei saa kiinnittää rakennuksen ulkoseinään - Rakenteellisista läpivienneistä sekä laitteiston kunnosta vastaa osakas - Laitteisto tulee tärinäestää riittä'vän tehokkaasti eikä kompressori saa käydessään aiheuttaa häiritsevää ääntä naapurihuoneistoihin - Kondenssivesi on johdettava viemäriin tai parvekekaivoon. Taloyhtiön kiinnitykset: 5 883 810 €
Taloyhtiön autopaikat

Autotalleja: 51 Parkkipaikkoja: Autohallipaikoissa lunastuspykälä. Osakkeina 50 autohallipaikkaa. Yhtiön omistuksessa inva-autohallipaikka ja neljä pihapaikkaa (vieraspaikat).

Tehdyt remontit
IV-kanavien puhdistus ja säätö 2023, Vesikaton kermien uusiminen (PTS vaihe2) 2023, Sähköautojen latausinfran toteutus 2022, Jätehuoneen maalaus 2022, Väestönsuojan tiiveyskoe ja tarkastus 2022, Sähköautojen latausinfran toteutussuunnitelma 2021, Kattohuoltoraportti 2021, Autohallin kameravalvonnan uusinta 2021, Julkisivujen puhdistuskäsittely 1-vaihe 2020, Yläpihan terassin huolto ja kunnostustyöt 2020, Ylempien parvekekattojen ja erkkereiden tarkistus 2020, Autohallin kaukosäätimien uusiminen 2020, Viemäreiden huuhtelu ja kuvaus 2020, SHI (smart home index) 2019, B13 kylpyhuonekorjaus 2019, Ylimpien parvekekatosten tarkastus 2019, Märkätilojen kuntotutkimus 2019, Ryömintätilojen kuntotutkimus 2018, Jätehuoneen katon vesieristyksen korjaus 2018, Liikuntasaumojen uusiminen 2018, Parvekelasitusten huolto 2018, Ikkunoiden uudelleen asennus ja korjaus 2018, Puutarhapiha-alueen peruskunnostustöitä 2016-2018, A, B ja C -talojen alimmat porraskerrokset maalattu 2016-2017, Piha PTS 2016-2020, Asfalttikukka Oy 2016, Sähköisen huoltokirjan käyttöönotto 2016, Julkisivupesu (pellitykset ja rappaus) 2016, Autohallin nosto-oven uusiminen 2016, Valaistuksen uusiminen LED-valoiksi 2016, NCC Rakennus Oy:n suorittamia 10-v vastuukorjauksia 2016, IV-kanavien puhdistus ja säätö 2014, A, B ja C-talojen hissien taajuusmuuntajat uusittu 2013-2014, Hormiselvitys, Palo-Ässät 2013, Ulkoalueiden ja piha-alueiden tasoa korottavat muutostyöt 2009, Pihan kastelujärjestelmän rakentaminen 2009, Sisääntuloaulojen ja hissien pintamateriaalit vaihdettu kiillotettuun graniittiin tason korottamiseksi 2008, Venelaituri As Oy Herttuanhovin kanssa 2008.
Tulevat remontit
2023: Parvekkeiden vuotojen/kattojen tarkastus, Ulkoporraskäytävän kunnostus, kylpyhuoneiden tarkistus (11kpl/19 kpl), puutarhan muurien saumaukset, kastelujärjestelmän kunnostus, parvekelasitushuolto
2024: Aurinkopaneelijärjestelmä, maalämpöselvitys, lukitusjärjestelmän uusiminen, vesikattojen kunnossapito
2025: Laiturin kuntotarkastus ja ketjujen uusiminen tarvittaessa, kylpyhuoneiden tarkistus (11kpl/19 kpl), kuntoarvio ja PTS, vesikattojen kunnossapito
2026: Julkisivun pesu 2-vaihe, vesikattojen kunnossapito
2027: Vesikattojen kunnossapito

Hissihuolto 1 krt/2v, IV-kanavien nuohous 1 krt/10v ja IV-laitteiden huollot, huoltomaalaukset 1 krt/10v, julkisivupesut 1 krt/5v, liikuntasaumojen uusiminen 1krt/15v, piharakenteet kunnostus 1 krt/10v, viemärihuuhtelu 1krt/10v.
Energialuokka
B (2018), Energialuokka: B2018
Tontin koko
8 101 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Helsingin kaupunki. Jollaksentien varteen suunnitellaan kolmea uutta viisikerroksista kerrostaloa.
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Helsingin Paroninpiha

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Alepa, Porvariskuninkaan uimaranta, Jollas89 hotelli, Ravintola Fornitaly,
Koulut: Poikkilaakson alakoulu, Laajasalon ala-aste, Degerö lågstadieskola ja Snellman-korkeakoulu.

Liikenneyhteydet
bussit 802, 85, 85B, 85N
Tiedustelut
Hanna Virtanen, 041 432 9667, hanna.virtanen@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Laajasalo, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Hanna Virtanen

Yrittäjä, Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV

RE/MAX Rubiini | Kiinteistönvälitys Ruby LKV Oy

RE/MAX Rubiini | Kiinteistönvälitys Ruby LKV Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.