RE/MAX Casa Alto | Casa Alto Oy LKV

Kerrostalo | 3h + kt

Metsäläntie 8B A 46, Postipuisto, Pasila, Helsinki

Hinta

457 650 €

Koko

81 m²

Vuosi

2024

AVARAT JA VALOISAT TILAT Hyväpohjainen ja valoisa kolmio, jossa keittiötila on sijoitettu hieman katseilta piiloon seinäkkeen taakse. Erillinen wc. Lasitettu parveke länteen. Sisustus on yleisilmeeltään vaalea Lumi tai luonnonläheinen Usva. Vesikiertoinen lattialämmitys lisää viihtyvyyttä ja asumismukavuutta. Asuntoon on mahdollista saada myös lisäviilennys. TALOYHTIÖ Kirjekyyhky 6 taloyhtiössä on yhteensä 52 modernia asuntoa kompakteista yksiöistä tilavampiin 4h+kt -huoneistoihin. Käytössäsi ovat ensimmäisen kerroksen sauna- ja vapaa-ajantilat sekä talopesula ja kuivaushuoneet. Varastokomerot, ulkoiluvälinevarasto ja pyörän huoltopiste sijaitsevat kellaritasolla. Autohalliin pääset suoraan asuinkerroksesta hissillä. EKOLOGISET TAVOITTEET Suunnittelussa ja rakennuksen tekniikassa on kaikilta osin huomioitu ympäristöystävällisyys ja matala energian kulutus, mm. kattavat lajittelumahdollisuudet, vedenkulutuksen pienentäminen ja ympäristöä säästävät materiaalit. Asuntojen LVI-tekniikka on osittain varustettu digitaalisella ohjaus- ja seuranta-automatiikalla. Autohallissa sähköautojen latausmahdollisuus ja yhteiskäyttöauto. LUOTETTAVA RAKENTAJA Rakennusliike Evälahti tunnetaan pääkaupunkiseudulla luotettavana ja tinkimättömään laatuun pyrkivänä rakentajana. Evälahti on vahva perheyritys, joka on toiminut jo 70 vuotta Etelä-Karjalassa ja laajentanut toimintaansa yhä enemmän pääkaupunkiseudulle. PASILAN POSTIPUISTO ON PAIKKA JOSSA VOIT YHDISTÄÄ KAUPUNKIASUMISEN LUONNONLÄHEISYYTEEN Alueen teemana on yhteisöllisyys. Suojaisat korttelipihat ovat vehreitä keitaita, joiden oleskelu- ja leikkialueilla voit tutustua naapureihisi ja löytää heistä vaikkapa lenkkiseuraa. Lähialueen asukkaiden käyttöön rakennetaan Rullakkotorin Postivarikko, jossa voit tehdä etätöitä, harrastaa liikuntaa tai järjestää juhlia ja muita tapahtumia. Alueelta on erinomaiset bussiyhteydet eri puolelle Helsinkiä ja lähiseudun juna-asemille. Alueen länsi- ja pohjoispuolella levittäytyvä Keskuspuisto tarjoaa loistavat mahdollisuudet lenkkeilyyn ja retkeilyyn. Maunulan ulkoilumajalla voit nauttia kahvit ja lämpimät leivonnaiset ulkoilun lomassa. PÄÄTÄ ASUNNON JA TONTTIOSUUDEN OSTAMISESTA ERIKSEEN Tontin hinta ei siis sisälly huoneiston velattomaan hintaan, vaan se on mainittu hinnastossa erikseen kohdassa "tontin lunastushinta". Mikäli tonttiosuuttaan ei aio lunastaa, tai siirtää lunastusta myöhemmäksi, maksaa kuukausittain hoitovastikkeen lisäksi vuokratonttivastiketta. Vuokratonttivastikkeen maksaminen ei lyhennä tonttiosuuden lunastushintaa. Mikäli kaikki osakkaat lunastavat asuntokohtaiset tontinosansa, voi taloyhtiö lunastaa tontin kokonaan itselleen. Tällöin vuokratontti muuttuu taloyhtiön omaksi tontiksi. Tule ja varaa oma huoneistosi tästä upeasta uudiskohteesta jo tänään! Saat nopeasti myös hinta-arvion nykyisestä asunnostasi. Sinua palvelevat Leena Hyry 045 613 0300 leena.hyry@remax.fi tai Peter Juslin 050 310 5507 peter.juslin@remax.fi.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
80352591
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h + kt
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
81 m²
Kokonaispinta-ala
81 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen
Kerrokset
8/8 (ylin kerros)
Rakennusvuosi
2024 (Uudiskohde)
Vapautuminen
Heti

Hinta

Myyntihinta

137 150,00 €

Velkaosuus

320 500,00 €

Velaton hinta

457 650,00 €

Neliöhinta

5 650,00 €/m²

Kohde on yhtiölainoitettu

Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

Valinnainen vuokratontti

Onko osuus tontista lunastettu

Ei tiedossa

Tontin vuokravastike

319,00 € / kk

Kohde sijaitsee valinnaisella vuokratontilla

Osakkaalla on oikeus lunastaa asunto-osakkeisiin kohdistuva tontin osuus taloyhtiölle.

Vastike

Hoitovastike

344,00 € / kk

Pääomavastike

1 295,00 € / kk

Tontin vuokravastike

319,00 € / kk

Jos tontti lunastettu:

Tontin vuokravastike

0,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

1 958,00 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 20 Vesimaksuennakko € / kk / hlö (Ennakko, tasaus kulutuksen mukaan)
Lisätietoja maksuista: Rahoitusvastike edellä sisältää vain arvioidun koron osuuden, rakentamisaika ja kaksi ensimmäistä asumisvuotta lyhennysvapaat. Arvioitu korko (euribor 12kk+marginaali 0,95 %) + lyhennys vuonna 2026 on 2390 €/kk. Korkomuutokset vaikuttavat olennaisesti rahoitusvastikkeen suuruuteen.

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni
Keittiön kuvaus
Liesi: Keraaminen. Työtason materiaali: Laminaatti.
Jääkaappipakastin
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maali
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: Kaakeli
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: Lattialämmitys, wc-istuin, suihku, pesukoneliitäntä ja suihkuseinä
WC-tilojen kuvaus
Seinämateriaalit: Kaakeli
Lattiamateriaalit: Laatta
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maali
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maali
Kattomateriaalin kuvaus
huopakate

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna, Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Pesutupa, urheiluvälinevarasto, kuivaushuone ja Lastenvaunuvarasto, Huoneistokohtaiset varastot, sauna
Muuta: Taloyhtiöön kuuluu: Yhtiön yhteiskäyttötiloista irtainvarastot, polkupyörävarasto, tekniset tilat, väestönsuojat, polkupyörien pesupaikka, pesula, kuivaushuoneet ja lastenvaunuvarasto sijaitsevat kellarikerroksessa. Saunaosasto, asukkaiden yhteisessä käytössä oleva vapaa-ajantila ja kerhotila sijaitsevat 1. kerroksessa. Osa yhteis- ja monikäyttötiloista tulee sijaitsemaan Postipuiston alueen yhteisrakennuksessa Postivarikossa.
Taloyhtiön autopaikat

Autotalleja: 23

Energialuokka
B (2018), Energialuokka: B2018
Tontin koko
995 m²
Tontin omistus
  • Valinnainen vuokratontti
  • Onko osuus tontista lunastettu: Ei tiedossa
Lisätietoa tontista
Lisätiedot tontista: Arvioitu asuntokohtainen tontinosan lunastushinta on 83525€ (2023). Lunastushinta nousee kiinteän 1,5% vuodessa. Vuokra sidottu elinkustannusindeksiin ja indeksin nousu voi vaikuttaa olennaisesti vastikkeeseen. Lisäksi lunastajan maksettavaksi tulee varainsiirtovero 3% ja muut mahdolliset yhtiölle aiheutuvat kustannukset. Tontinosan lunastanut on vapaa tontinvuokravastikkeen maksamisesta. Ensimmäinen mahdollisuus tontinosan lunastukseen on taloyhtiön hallinnan luovutuksen yhteydessä. Valmistumisen jälkeen on myös 3 ja 6 kuukauden kuluttua mahdollisuus lunastukseen. Tämän jälkeen lunastusmahdollisuus on kerran vuodessa marraskuun viimeisenä päivänä. Lunastuksesta on ilmoitettava 2 viikkoa etukäteen. Lunastaminen onnistuu myös rakentamisaikana ilmoittamalla siitä 6 kuukautta etukäteen. Koko lunastushinta on maksettava kerralla. Mikäli asunto myöhemmin myydään, eikä lunastusoikeutta ole käytetty, siirtyy se uudelle omistajalle. Maanvuokraopimus saatavilla välittäjältä.
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin vuokra
138 233,44 € / vuosi
Tontin vuokraaja
Ålandsbanken Tonttirahasto Erikoissijoitusrahasto
Tontin vuokra-aika päättyy
12.10.2051

Asunto Oy Helsingin Kirjekyyhky 6

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Ruokakauppa ja pizzeria samassa korttelissa. Lisää palveluja, mm. terveysasema Maunulassa, Käpylässä, Pasilassa ja Haagassa. Kauppakeskus Tripla Pasilan keskustassa.
Koulut: Alakoulut: Månsas lågstadieskola 785 m, Maunulan ala-asteen koulu 958 m Yläkoulut: Maunulan yhteiskoulu1,08 km, Käpylän peruskoulu1,62 km Lukiot: Maunulan yhteiskoulu / Helsingin matematiikkalukio 1,05 km, Helsingin kaupunki yhtenäiskoulu ja lukio 1,12 km

Liikenneyhteydet
Bussit Postintaivalta ja Metsäläntietä, juna-asemat Käpylässä, Ilmalassa ja Pasilassa, omalla autolla nopeasti Hämeenlinnan- ja Tuusulanväylälle.
Lisätietoa auton säilytyksestä
Pysäköintioikeus autohallista ostettavissa hintaan 25 000 €.
Tiedustelut
Leena Hyry, 045 613 0300, leena.hyry@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Postipuisto, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Leena Hyry

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiAT

RE/MAX Casa Alto | Casa Alto Oy LKV

RE/MAX Casa Alto | Casa Alto Oy LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.