RE/MAX Loiste | Kiinteistönvälitys Loiste Oy LKV

Paritalo | 5h, k, tkh, 2 kph, s, 3 var, las.terassi, piha

Simonpolku 7 B, Simonkylä, Vantaa

Hinta

435 000 €

Koko

118 / 179 m²

Vuosi

1990

Kuvittele koti, jossa jokainen päivä alkaa auringon ensisäteiden herättämänä, keskellä vehreää ja rauhallista pientaloaluetta Vantaan Simonkylässä. Tämä tilava ja valoisa paritalon puolikas Simonpolulla tarjoaa juuri tällaisen elämänlaadun. Vuonna 1990 valmistunut kotia on päivitetty vastaamaan tämän päivän asumisen vaatimuksia ja kätkee sisäänsä 179 neliömetriä monipuolista asuintilaa, joka on suunniteltu vastaamaan erityisesti perheen tarpeisiin. Tässä kodissa on viisi huonetta, keittiö, takkahuone, kaksi kylpyhuonetta ja sauna – tilaa on siis vaikka millä mitalla. Valoisa olohuone muodostaa kodin sydämen, ja sen vieressä sijaitseva keittiö on jokaisen kotikokin unelma. Keittiön modernit mukavuudet ja tilava ruokailualue tekevät arjesta sujuvaa ja juhlahetkistä ikimuistoisia. Lisää tilaa tarjoaa 80 neliön kellari, jonne on sijoitettu takkahuoneen lisäksi myös työhuoneet sekä askarteluhuone. Piha-alue on oma rauhaisa keitaansa, jossa marjapensaat ja omenapuu kutsuvat nauttimaan kesäpäivistä. Lapsille piha tarjoaa seikkailuja Muumitalossa, kun taas aikuiset voivat vihertää kasvihuoneessa. Lasitettu terassi puolestaan pidentää kesäkautta ja tarjoaa ihanan paikan rentoutumiseen. Energiatehokkuutta lisäävät aurinkopaneelit ja ilmalämpöpumppu takaavat, että tässä kodissa asutaan ympäristötietoisesti ja kustannustehokkaasti. Viime vuosina tehtyjen remonttien ansiosta koti on myös teknisesti ajan tasalla. Tämän kodin sijainti on ihanteellinen. Lähellä on kouluja, puistoja ja hyvät liikenneyhteydet takaavat, että kaikki tarvittava on saavutettavissa vaivattomasti. Autokatospaikka ja pihapaikka huolehtivat perheen kulkupelien säilytyksestä. Tikkurilan jäähallille, urheiluareenalle, uima- ja palloiluhallille on matkaa 1,7 kilometriä. Pururata/hiihtoladut ovat noin kilometrin päässä. Lähimpään ruokakauppaan on noin 200 m. Lisää kauppoja löytyy Tikkurilasta ja Jumbosta. Loistavat kulkuyhteydet koko pääkaupunkiseudulle. Lisätiedot ja näytöt Tarja Takkinen-Hirvi 0400 429190 tarja.takkinen-hirvi@remax.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika
su 5.5. 13:15 - 13:45
Esittelijänä Tarja Takkinen-Hirvi
p. 0400 429 190

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
80352726
Sijainti
Tyyppi
Paritalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
5h, k, tkh, 2 kph, s, 3 var, las.terassi, piha
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
118 m²
Muiden tilojen pinta-ala
61 m²
Kokonaispinta-ala
179 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Huoneiston kokonaispinta-ala on 179 m2. Yhtiöjärjestyksen mukaan huoneisto on 118 m2 + kellari 61 m2. Kellarin 61 neliön tilat koostuvat takkahuoneesta ja varastotiloista. Isännöitsijätodistuksen mukaan asunto on 118 m2 + kellari 80 m2, joka koostuu 60 neliön takkahuonesta ja varastotiloista sekä 20 neliön lisävarastotilatilasta. Edellä mainittu pinta-ala saattaa tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisestikin huoneiston nykyisen ja rakentamisaikaisen mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta pinta-alasta. Huoneiston todellinen pinta-ala voi siis olla yhtiöjärjestyksessä, isännöitsijäntodistuksessa ja esitteessä mainittua pienempi tai suurempi.
Kerrokset
2/2
Rakennusvuosi
1990
Vapautuminen
3kk kaupoista / sop.mukaan

Hinta

Myyntihinta

435 000,00 €

Velaton hinta

435 000,00 €

Neliöhinta

3 686,44 €/m²

Vastike

Hoitovastike

100,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

100,00 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 50 € / kk
Lisätietoja maksuista: Hälytys/valvontajärjestelmä 58 €/kk. Huoneiston sähkönkulutus 15875,09 kWh (tammikuu 2023 - tammikuu 2024). Vesimittari luetaan kerran kuukaudessa. Hoitovastike kattaa kiinteistöveron, kiinteistövakuutuksen sekä jätemaksun ja taloyhtiö ei vastaa muista kustannuksista.. Sähkö- ja vesi kulutuksen mukaan. Luvut perustuvat kuuden henkilön talouteen.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Yläkerran sisääntuloaulassa liukuovikaapistot, vuolukivilattiat ja maalatut seinät. Yläkerran TV/kotitoimisto-tilassa laattalattia ja maalatut seinät sekä käynti takapihalle. Kellarissa neljä erikokoista varastohuonetta, joista kahta käytetään makuuhuoneena, yhtä työhuoneena ja yhtä askartelu/takkahuoneena. Kaikissa vinyylilattia ja maalatut seinät. Askartelu/takkahuoneessa on kamiina ja tatamimatto sekä peiliseinää. Työhuoneessa mittojen mukaan tehty kaapisto sekä työtaso. Alakerran käytävässä taso, vinyylilattia ja maalatut seinät sekä kulku takapihalle. Kellarissa myös ns. erillinen ikkunaton varasto/verstashuone.
Muuta kauppaan kuuluvaa
Katolla olevat aurinkopaneelit, inventteri, voimalan suuruus 8,2 kWh. Alakerran takka/askaretelu/leffahuoneen tatamimatto, sohva ja kotiteatterilaitteet. Askarteluhuoneen ruuvipenkki. Keväällä 2024 tulossa valokaapeli.
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Antenni. Lisätietoja terassista: Lasitettu terassi, jonne käynti tv/kotitoimisto-tilasta. Käyttö- ja luovutusrajoitukset: Yj 8§ mukaan lunastusaika on 14 päivää. Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot: Yj 5 § Yhtiökokous määrää osakkeenomistajien hallitsemistaan huoneistoista yhtiölle suoritettavan vastikkeen, joka lasketaan käyttäen perusteena huoneistojen lattiapinta-aloja. Myynnissä olevan B-asunnon osuus on 57,7 ja A-asunnon osuus 42,3. Osakkaat vastaavat itse hallitsemiinsa asuinhuoneistoihin kohdistuvista lämmitys-, sähkö- ja vesikuluista huoneistokohtaisten mittarien perusteella. Yj 8 § Lunastuspykälä: osakkeenomistajalla on oikeus lunastaa osake, jos se siirtyy ulkopuoliselle uudelle omistajalle Yhtiön molemmissa asunnoissa oli vesivahinko 2014. Tällöin sadevedet olivat päässeet kastelemaan ylämäen eli etupihan puolelta seiniä. Samassa yhteydessä vanhat sisäseinien rakenteet (puukoolaus ja mineraalivilla) purettiin kauttaaltaan molemmissa asunnoissa ja vaihdettiin ilmaraolliseen uretaanieristykseen. Näinrakennusaikainen riskirakenne on korjattu nyky tietämyksen mukaiseksi.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla lunastusoikeus.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kohteessa on sähkölämmitys. Lisäksi lämmitysjärjestelmät: Ilmalämpöpumppu, Aurinkopanelit
Tulisija
Takka
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Tiili ja puu
Keittiön kuvaus
Valkoiset keittiökaapit ja mustat kivitasot. Jääkaappi, pakastinkaappi, erillisuuni, astianpesukone.Saarekkeessa induktioliesitaso sekä liesituuletin. Vuolukivilaattalattia ja maalatut seinät. Keittiön yhteydessä tilaa 6- hengen ruokailuryhmälle.
Kylpyhuoneen kuvaus
Yläkerran ikkunallisessa kylpyhuoneessa amme, suihku, wc-istuin bidee-suihku, peili, käsienpesuallas ja allaskaappi. Vuolukivilaattalattia ja kaakeliseinät. Lasinen liukuovi kylpyhuoneen ja kodinhoitohuoneen välillä. Alakerran kylpyhuoneessa wc-istuin, suihku, käsienpesuallas, peilikaappi, laattalattia ja kaakeliseinät.
WC-tilojen kuvaus
1. kerroksen ikkunallisessa wc:ssä on peili, kaapisto, wc-istuin, bidee-suihku, käsienpesuallas- ja kaappi, laattalattia ja kaakeliseinät.
Saunan kuvaus
Ikkunallinen sauna, puupaneliseinät, vuolukivilaattalattia, sähkökiuas.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Kodinhoitohuoneessa seinällä sähköpatteri, kaapisto, pöytätasoa, allas, tila pyykinpesukoneille ja pesukoneliitäntä.
Olohuoneen kuvaus
Valoisa olohuone keskellä asuntoa. Parkettilattia, maalatut seinät, takka. Olohuone sijaitsee pari askelmaa alempana sisääntuloaulasta ja keittiöstä.
Makuuhuoneiden kuvaus
Yläkerrassa kolme makuuhuonetta. Kahdessa parkettilattia ja maalatut seinät, yhdessä vinyylilattia ja maalatut seinät ja yhdellä seinällä tapetti. Yhdessä makuuhuoneessa kiinteä parvisänky. Kaapistot kaikissa makuuhuoneissa.
Säilytystilojen kuvaus
Ulkovarasto
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
muovipinnoitettu pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Vantaa toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
Leena Egin
Huolto
Asukkaat
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Taloyhtiön lisätiedot: Tietoja sopimuksista: Yj 16§ Osakkaat vastaavat itse hallitsemiinsa asuinhuoneistoihin kohdistuvista lämmitys-, sähkö- ja vesikuluista huoneistokohtaisten mittarien perusteella. Taloyhtiön kiinnitykset: 50 000 €.
Taloyhtiön autopaikat

Parkkipaikkoja: Autokatoksessa 2 paikkaa ja 2 pihapaikkaa, kummallekin asunnolle 1 katos- ja 1 ulkopaikka.

Tehdyt remontit
2020 Autokatoksen maalaus, katon peltikate uusittu
2019 Autokatoksen kunto tarkastettu ja katon maalaus sekä ruuvien vaihto
2018 B-asunnon kellarikäyntikatoksen rakentaminen
2017 Roskakatoksen korjaus, pihavalojen vaihtaminen uusiin
2016 Sokkelin maalaus, piha-aitojen maalaus
2015 Salaojien uusinta, asuntojen A ja B välisen aidan rakentaminen ja maalaus
2014 Kellarikerrosten maanvaraisten seinien homeenpoisto ja eristyksen uusinta
Tulevat remontit
Aitojen päällyslautojen asentaminen. Vuotovahtien asennus 5 v. Salaojien kuntotarkastus 2025.
Paritalossa kumpikin osapuoli vastaa omista korjauskustannuksistaan itse.
Energialuokka
Ei lain edellyttämää energiatodistusta, Kohteen energitodistus on ollut E 2013, voimassaolo päättyi 14.10.2023
Tontin koko
998 m²
Tontin omistus
Oma
Lisätietoa tontista
Lisätiedot tontista: Tasainen puutarhatontti
Kaavoitustiedot
www.vantaa.fi
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Simonpolku 7

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä ja sujuvat yhteydet omalla autolla
Lisätietoa auton säilytyksestä
Huoneistoon kuuluu 2 autopaikkaa: 1 katospaikka ja yksi pihapaikka.
Pihan kuvaus
Piha-alue osittain aidattu, pihalla marjapensaita, omenapuu, Muumitalo sekä kasvihuone. Takapihalle myös oma kulku suljetun portin kautta.
Tiedustelut
Tarja Takkinen-Hirvi, 0400 429 190, tarja.takkinen-hirvi@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Vantaa

Asuinalueena Simonkylä, Vantaa

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Tarja Takkinen-Hirvi

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiLEAT

RE/MAX Loiste | Kiinteistönvälitys Loiste Oy LKV

RE/MAX Loiste | Kiinteistönvälitys Loiste Oy LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.