RE/MAX Parhaat Kodit | Kiinteistönvälitys Hansa Oy LKV

Kerrostalo | Olohuone, keittiö, makuuhuone, pesutila / wc, eteinen, vaatehuone, parveke

Rautkalliontie 10 C, Havukoski, Vantaa

Hinta

84 000 €

Koko

59,5 m²

Vuosi

1975

Valoisa 59,5 m² kaksio vuonna 1975 valmistuneessa asuinkerrostalossa. Iso asuntoyhtiö, jossa 90 huoneistoa.Oma tontti. Kaukolämpö. Asunnossa on olohuone, keittiö, makuuhuone, pesutila/wc, eteinen, vaatehuone ja parveke, johon käyntiovi olohuoneesta. Olohuoneesta on näkymät etelään piha-alueelle, keittiöstä ja makuuhuoneesta pohjoiseen. Asunto sijaitsee kuusikerroksisen asuinkerrostalon 4. kerroksessa. Hissitalo. Porraskäytävän pihanpuoleisen ulko-oven yhteyteen on asennettu sähköiset ovenavauslaitteet ja porraskäytävän molempien käyntiovien yhteyteen kulkurampit. Lyhyt matka paikallisjuna-asemalle ja lähikauppaan. Iso asuntoyhtiö, jonka asuinrakennuksissa on yhteensä 90 asuntoa, kaksi asuinrakennusta. Oma tontti. Kaukolämpö. Yhtiössä on kaapeli-tv ja taloyhtiölaajakaista. Ylimääräisessä yhtiökokouksessa 20.2.2023 hyväksyttiin hallituksen esitys taloyhtiön kaikkien hissien uusimisesta. Hallitus perusteli päätöstä pienellä hintaerolla peruskorjauksen ja uusimisen välillä. Hallitukselle on annettu valtuudet rahoittaa peruskorjaus urakka 350 000 € rahoituksella. Tämä rahoitus ei tule riittämään hissien uusimiseen. Hallitus ei esitä lisälainan ottamista vaan hanketta rahoitetaan tarvittavissa määrin hoitovaroista. Hoitovarojen käyttö urakkaan ei itsessään aiheuta hoitovastikkeeseen nousupainetta, koska hoitovaroin suunniteltuja hankkeita voidaan siirtää vuodelta 2024 eteenpäin. Hissien uusimisen budjetti 393 810 €. Yhtiöjärjestyksen mukaan asuinhuoneistojen hoito- ja rahoitusvastike lasketaan käyttäen perusteena huoneistojen pinta-aloja. Isännöitsijäntodistuksen mukaan asuinhuoneistojen kokonaispinta-ala on 5064 m² ja tämän huoneiston pinta-ala on 59,5 m². Edellä mainitun budjetin mukaan laskettuna tämän huoneiston osuudeksi aikanaan hyvittyisi suuruusluokaltaan noin 4600 € osuus taloyhtiön hissien uusimisesta. Hankkeen kustannusarvio tarkentuu hankkeen edetessä ja aikanaan on selvillä hankkeen toteutuneet kokonaiskustannukset ja niistä kullekin osakkaalle jyvittyvä kustannus. Toteutuva kustannus voi olla merkittävästi suurempi tai pienempi. Terveisin Hannu Hannu Savolainen 040 67 111 77, hannu.savolainen@remax.fi Kiinteistönvälittäjä YKV, LKV, LVV, KiAT, YAT, MBA, ins. Kaupanvahvistaja Keskuskauppakamarin hyväksymä kiinteistönarvioitsija (KHK) ja Auktorisoitu kiinteistöarvioija (AKA), yleisauktorisoitu

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
80352766
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
Olohuone, keittiö, makuuhuone, pesutila / wc, eteinen, vaatehuone, parveke
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
59,5 m²
Kokonaispinta-ala
59,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Isännöitsijäntodistuksen mukainen, Yhtiöjärjestyksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Ei tarkistusmitattu. Pinta-alat saattavat tämän ikäisissä kohteissa (yhtiö rekisteröity ennen 1.1.1992) poiketa olennaisestikin asuinrakennusten nykyisten mittaustapojen ja standardien (SFS 5139) mukaan laskettavasta asuintilojen pinta-alasta. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Kerrokset
4/6
Rakennusvuosi
1975
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

81 600,83 €

Velkaosuus

2 399,17 €

Velaton hinta

84 000,00 €

Neliöhinta

1 411,76 €/m²

Vastike

Hoitovastike

294,53 € / kk

Pääomavastike

44,63 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

342,66 € / kk

Muut maksut

Autopaikkamaksu

7,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: Sisältyy hoitovastikkeeseen
Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) ylimääräistä vastiketta yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa Muu vastike: 3,50 € / kk Lisätietoja maksuista: 29.01.2024 päivätyn isännöitsijäntodistuksen mukaan: * Hoitovastike 294,53 €/kk. * Laajakaistavastike 3,50 €/kk. Yhteensä hoitovastikkeen kaltaiset maksut 298,03 €/kk. Rahoitusvastike RL2, Salaoja- ja katonkorjauslaina 44,63 €/kk. * Sauna 10 €/kk. * Autopaikka/lämmin 7 €/kk. Autopaikat jonotusperiaatteella. Yhtiöjärjestyksen mukaan vastikkeiden suuruuden perusteena on lattiapinta-ala. Isännöitsijäntodistuksen mukaan Yhtiöllä on kaksi luotollista tiliä: Toisen limiitti on 50 000 € ja josta oli 26.01.2024 käytetty 50 000 €. Toisen limiitti on 350 000 € ja josta oli 26.01.2024 käytetty 8 752,11 €. * Ylimääräisessä yhtiökokouksessa 20.2.2023 päätettiin yksimielisesti hyväksyä hallituksen esityksen taloyhtiön kaikkien hissien uusimisesta. Hallitus perusteli päätöstä pienellä hintaerolla peruskorjauksen ja uusimisen välillä. Tämä päätös kumoaa yhtiökokouksen 18.9.2023 tekemän päätöksen peruskorjata taloyhtiön hissit. Em. ylimääräisen yhtiökokouksen kutsun mukaan: Hallitukselle on annettu valtuudet rahoittaa peruskorjaus urakka 350 000 € rahoituksella. Tämä rahoitus ei tule riittämään hissien uusimiseen. Hallitus ei esitä lisälainan ottamista vaan hanketta rahoitetaan tarvittavissa määrin hoitovaroista. Hoitovarojen käyttö urakkaan ei itsessään aiheuta hoitovastikkeeseen nousupainetta, koska hoitovaroin suunniteltuja hankkeita voidaan siirtää vuodelta 2024 eteenpäin. Hissien uusimisen budjetti: Urakka 370 000 € Valvonta 15 810 € Mahdolliset lisätyöt 5 000 € Hallinto 3 000 € YHT. 393 810 €

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
laajakaista
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV. Laajakaistaliittymä: Yhtiössä on DNA taloyhtiölaajakaista, Asukas tekee oman sopimuksen. Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot: Yhtiöjärjestyksen 17 § mukaan: Kunnossapitovastuun jakoon sovelletaan asunto-osakeyhtiölain 4 lukua seuraavin tarkennuksin: Osakkeenomistaja vastaa osakkeenomistajan toimesta huoneistoon tai sen ulkopuolelle tehtyjen / teetettyjen rakenteellisten, sisustuksellisten muutosten/lisäysten hyvän rakennustavan mukaisesta toteuttamisesta sekä sen jälkeisestä kunnossapidosta. Osakkeenomistaja vastaa lisäksi kaikista mainituista muutoksista ja lisäyksistä yhtiölle aiheutuneista lisäkustannuksista sekä näiden yhtiön rakennukselle tai huoneistolle aiheuttamista vioista ja niiden korjaamisen kustannuksista. Tämän määräyksen tarkoituksena on, ettei yhtiölle aiheudu mitään kustannuksia mainituista muutoksista ja lisäyksistä. Tässä mainittu vastuu kunnossapidosta käsittää vastuun kohteen huollosta, hoidosta, korjaamisesta, perusparantamisesta ja uudistamisesta sekä mainittujen toimenpiteiden kustannuksista. Osakkeenomistajan vastuu on edellä mainittu, vaikka muutos ja/tai lisäys on toteutettu huoneiston aikaisemman osakkeenomistajan toimesta. Tässä mainittu osakkeenomistajan vastuu käsittää huoneiston tai sen ulkopuolelle tehdyt sellaiset muutokset ja/tai lisäykset, joita huoneistossa ei ole alun perin tai yhtiön asentamana ollut. Niiltä osin kuin osakkeenomistaja on kajonnut alkuperäisenä tai perustasona oleviin rakenteisiin, pintoihin, kalusteisiin, perusjärjestelmiin, laitteisiin tmv. vastuu määräytyy asunto-osakeyhtiölain mukaan.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lisätietoja kunnosta
Lisätietoja kunnosta: Asunnon kunto on tyydyttävä. Keittiökalusteet ja -koneet ja pinnat on uusittu noin vuonna 2014 ja keittiökoneita on uusittu tarpeen mukaan. Pesutila/wc-tila pinnat ovat alkuperäiset ja kylpyammeen tilalle on asennettu suihku. Asuinhuoneiden lattiapinnoite on uusittu noin vuonna 2014. Asuinhuoneiden muita pintoja on uusittu tarpeen mukaan.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni
Pintamateriaali: Pintamateriaalit (seinä): Sisäseinät asuinhuineissa osin maalatut, osin tapettia. Märkätilassa peltielementtiä. Pintamateriaalit (lattia): Asuinhuoneissa noin vuonna 2014 asennettu laminaatti. Märkätilassa muovimatto. Pintamateriaalit (katto): Asuinhuoneiden sisäkatot maalatut/ruiskutasoitetut.
Keittiön kuvaus
Tilava ja valoisa keittiö. Keittiökalusteet, -koneet ja keittiön pinnat uusittu noin vuonna 2014. Varustus: * Liesi, * Liesituuletin, * Jääkaappi-pakastin, * Astianpesukone, pieni pöytätasolle asennettu, * Työtasot laminaattia ja teräksinen tiskiallas ja -taso. * Keittiöhana.
Kylpyhuoneen kuvaus
Tilava pesutila/wc-tilakokonaisuus. Ammeen tilalle asennettu arviolta noin vuonna 2014 suihku. Pesutila/wc;n varustus: * Suihku, * Suihkuverhotanko, * Peilikaappi, * Pesuallas, * Allaskaappi, * wc-istuin, * Pesukoneliitännät, * Seinät peltielementtiä, * Lattia muovimattoa.
Olohuoneen kuvaus
Tilava olohuone, jonka yhteydessä parveke.
Makuuhuoneiden kuvaus
Tilava makuuhuone.
Säilytystilojen kuvaus
Lisätietoja säilytystiloista: Huoneiston käytössä on kellarikerroksessa sijaitsevat lämmin säilytyskomero ja kylmäkellarikomero. Isännöitsijäntodistuksen mukaan 10.5.2022 päätetty, ettei kylmäkellareita enää korjata, jos ne menevät epäkuntoon.
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopakate

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Vantaa toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Isännöintipiste, Marko Perämäki, asiakaspalvelu@isannointipiste.fi, 09 838 6700
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi, Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Taloyhtiöön kuuluu: * Yhtiön omistuksessa on kaksi asuinkerrostaloa. * Yhtiössä on kaapeli-tv ja DNA taloyhtiölaajakaista. * Yhtiön välittömässä hallinnassa olevat tilat (yhtiöjärjestyksen mukaan): Jokaiseen huoneistoon kuuluu säilytyskomerot sekä jäähdytetyt talouskellaritilat. Lisäksi talossa n:o 1 on kaksi saunaosastoa ja urheiluvälinevarastoa sekä väestösuoja ja kuivaushuone. Talossa n:o 2 on yksi saunaosasto ja kuivaushuone sekä urheiluvälinevarasto. Taloissa on lisäksi talon varasto ja palvelutilaa 184,5 m². Taloyhtiön lisätiedot: Viimeisen tilinpäätöksen (31.12.2022) mukaan taloyhtiön toteutuneet vuokratuotot olivat 22276,58 euroa/vuosi 2022. Isännöitsijäntodistuksen 29.1.2024 mukaan: Liiketilavuokrat neljästä liiketilasta ovat yhteensä noin 1722 euroa/kk eli noin 20666 euroa/vuosi, jos tilat ovat täyteen vuokrattuina, eikä ole tyhjiä kuukausia. Taloyhtiön kiinnitykset: 1 200 000 €
Taloyhtiön autopaikat

Parkkipaikkoja: Autopaikat jaetaan jonotusperiaatteella. Isännöitsijäntodistuksen 29.1.2024 mukaan: Toteutetut autopaikat 50 kpl ja kaavan mukaiset 90 kpl. Isännöitsijäntodistuksen kohdan Lisätiedot mukaan: Alueella ap. suunnittelu käynnissä.

Tehdyt remontit
Kunnossapitotarveselvitys vuosiksi 2023 - 2027 -asiakirjan mukaan:
Kiinteistössä suoritetut merkittävät korjaukset ja kunnossapitotyöt
1995 Elementtien saumaus
1997 Vanhojen hanojen uusiminen
1999 Lämmönvaihtimen uusinta
2002 Julkisivujen kunnostus ja ikkunoiden uusinta
2002 Linjaventtiilien uusinta
2003 Antenniverkon kunnostus ja liittyminen Welho kaapeliverkkoon
2006 Lukituksen uusiminen
2006 Lämmitysverkoston perussäätö
2007 Hissien uusiminen
2007 Parvekkeiden kunnostus ja maalaus
2008 Ilmanvaihdon puhdistus ja säätö
2011 Kuntoarvio
2012 A-rapun ilmastoinnin puhdistus ja säätö
2012 Pihan leikkivälineiden uusiminen
2013 Saunatilojen uusiminen
2013 Osittainen kellarikäytävien seinien ja lattioiden maalaus
2013 Kuivaushuoneiden maalaus
2013 Poistoilmalaitoksen puhdistus, ilmamäärien mittaus ja tasapainotus ja säätö B-E portaissa
2014 Kellarikäytävien ja pyöräkellareiden maalaus valaistuksen lisäys
2014 Yleisten tilojen valokatkaisijoiden uusiminen
2015 Tontin osittainen aitaus
2015 Pihavalaisimien uusiminen
2016 Porrashuoneiden ovielementtien ja metalliulko-ovien vaihto
2018 Salaojaremontti
2018 Vesikattojen uusiminen (takuu 25 vuotta)
2018 D-E talon julkisivujen paikkamaalaus
2019 Kahden saunan löylyhuoneen uusiminen
2021 Kph- ja huoneistokorjaukset 43, 56, 85, 82, 79
2021 Lämmönvaihtimen alajakokeskuksen perussäätimen uusiminen
2021 Kahden saunan löylyhuoneiden uusiminen
Tulevat remontit
Kunnossapitotarveselvitys vuosiksi 2023 - 2027 -asiakirjan mukaan:
Perustuu 2021 tehtyyn kuntoarvioon.
Kpts. 5 vuotta:
2023 Ilmanvaihdon puhdistus ja säätö
2023 Kaukolämpökeskuksen uusiminen
2023 Hissien kuntotarkastus
2024 Elementtisaumauksen uusiminen
2024 Sokkeleiden maalaaminen
2024 Putkiston kuntotutkimus
2025 Salaojien huuhtelu ja tarkistus
2025 Porrashuoneiden kunnostus
2025 Huoneisto-ovien uusiminen, lukituksen sarjoitus
2025 Jätekatoksen ja kaiteiden kunnostus
2025 Sähkö ja tietoteknisten järjestelmien uusimisen hankesuunnittelu
2027 Kuntoarvion päivittäminen
Energialuokka
F (2013), Energialuokka: F2013, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 03.10.2024
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
www.vantaa.fi/fi/kaavoitus
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Rautkalliontie 10

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Koivukylän palvelut lyhyen kävelymatkan päässä.
Koulut: Alueella useita kouluja.

Liikenneyhteydet
* Koivukylän asema noin 350 m kävelymatkan päässä. * Tuusulan moottoritien liittymään noin 4 km. * Helsinki-Lahti moottoritien liittymään noin 3,2 km.
Tiedustelut
Hannu Savolainen, 040 671 1177, hannu.savolainen@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Vantaa

Asuinalueena Havukoski, Vantaa

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Hannu Savolainen

YKV, LKV, AKA, MBA, INS., KHK / Kiinteistönvälitys Hansa Oy LKV

RE/MAX Parhaat Kodit | Kiinteistönvälitys Hansa Oy LKV

RE/MAX Parhaat Kodit | Kiinteistönvälitys Hansa Oy LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.