RE/MAX Casa Alto | Casa Alto Oy LKV

Kerrostalo | 3h + k + vh + kph + wc + terassi + piha

Riimusauvantie 6 D, Siltamäki, Helsinki

Hinta

189 000 €

Koko

84 m²

Vuosi

1969

Päätyasunto, oma piha, putkiremontti tehty! Tämä rivitalomainen koti etsii nyt uusia asukkaita viihtymään. Asunnossa on käytännöllinen pohjaratkaisu; kaksi hyvänkokoista makuuhuonetta ja iso olohuone. Olohuoneesta pääset omalle, pensasaidan ympäröimälle pihalle. Länteen aukeavalla pihalla voit vaikkapa grillailla tai nautiskella auringonpaisteesta. Keittiöön mahtuu ruokapöytä, kaappi- ja laskutila ilahduttaa kotikokkaajaa. Säilytystilaa on sekä makuuhuoneissa että erillisessä vaatehuoneesta. Kylpyhuone on täydellisesti remontoitu taloyhtiön toimesta 2021-2022. Remontoimalla saat muista huoneista omannäköiset. Hyvin hoidettu Asunto Oy Siltaraita sijaitsee rauhallisella, luonnonläheisellä alueella Siltamäessä. Taloyhtiössä on tehty isoja remontteja kuten 2017-2018 viemärisaneeraus ja 2020-2022 valmistui käyttövesi-, kylpyhuone- ja sähkösaneeraus. Nämä toteutettiin kustannustehokkaasti yhteistyössä naapuritaloyhtiöiden kanssa. Lähistöllä on Vantaanjoki ja Tammistoon pääset halutessasi jopa kävellen! Siltamäestä löytyy erinomaiset liikunta- ja ulkoilumahdollisuudet (padel, kuntosali, uimahalli, frisbeegolf, koirapuisto), kattavat palvelut ja muun muassa Siltamäen oma ostoskeskus on noin 200 metrin päässä. Siltamäen liikuntapuistoon on matkaa alle kilometri ja kauppakeskus Jumboon autoilee noin seitsemässä minuutissa. Tähän kotiin kannattaa tulla tutustumaan, ole siis heti yhteydessä niin sovitaan henkilökohtainen esittelyaika joustavasti!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
80352809
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h + k + vh + kph + wc + terassi + piha
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
84 m²
Kokonaispinta-ala
84 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Isännöitsijäntodistuksen mukainen, Yhtiöjärjestyksen mukainen Yhtiöjärjestyksen mukaisesti taloyhtiössä sekä hoito- että rahoitusvastike ovat pinta-alaperusteisia.
Kerrokset
1/2
Rakennusvuosi
1969
Vapautuminen
Joustavasti sopimuksen mukaan, vaikkapa 30 päivää kaupanteosta

Hinta

Myyntihinta

154 381,53 €

Velkaosuus

34 618,47 €

Velaton hinta

189 000,00 €

Neliöhinta

2 250,00 €/m²

Vastike

Hoitovastike

436,80 € / kk

Pääomavastike

357,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

793,80 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: Kulutuksen mukaan
Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) ylimääräistä vastiketta yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa Lisätietoja maksuista: Saunamaksut 7,50 - 30 euroa/kk, riippuen käytöstä.

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Tietoliikenne
laajakaista
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV. Laajakaistaliittymä: laajakaista.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni ja elementti
Keittiön kuvaus
Erillisen keittiön lattiamateriaalina muovimatto, työtaso terästä ja puuta. Välitila kaakelia, seinät ja katto maalattu valkoiseksi. Varusteet: sähköliesi, uuni, jääkaappi/pakastin, astianpesukone.
Kylpyhuoneen kuvaus
2021-2022 täysin remontoidussa kylpyhuoneessa lattia vaaleanharmaata ja seinät tummanharmaata kaakelia, katto paneloitu. Varusteet: suihku, suihkukaappi, pesuallas, allaskaappi, peilikaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, pyyhekuivain.
WC-tilojen kuvaus
Kylpyhuoneen jatkeena olevan erillisen WC:n lattia vaaleaa kaakelia, seinät ja katto maalattu valkoiseksi. Varusteet: wc-istuin, pesuallas, peili, bideesuihku.
Olohuoneen kuvaus
Olohuoneen lattia parkettia, seinät ja katto maalattu valkoiseksi.
Makuuhuoneiden kuvaus
Päämakuuhuoneen lattia vaaleaa laminaattia, seinät tapetoitu, katto maalattu valkoiseksi. Pienemmän makuuhuoneen lattia muovimattoa, seinät tapetoitu, katto maalattu valkoiseksi.
Kattotyyppi
Pulpettikatto
Kattomateriaalin kuvaus
PVC-kate

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Kiinteistötunnus
91-0040-0008-0001
Isännöitsijän yhteystiedot
Siltamäen Huolto Oy, Tarja Kolehmainen, tarja.kolehmainen@siltamaenhuolto.fi, 093860965
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Kaapeli-tv, kuivaushuone, väestönsuoja, urheiluvälinevarasto ja varastokomero, säilytyskomero 1 per huoneisto
Muuta: Taloyhtiöön kuuluu: Itsepalvelupesula, autonpesutalli. Molemmat toimivat puhelinrahastuksella. Taloyhtiö ei omista autopaikkoja. Autopaikat omistaa Siltamäen Huolto Oy. Autopaikat luovutetaan asukkaille jonotustilanteen mukaan. Hinta autopaikalle tällä hetkellä 55 e/ 3 kk (18,33 euroa/kk). Huoltoyhtiöllä on myös tarjolla autotalleja sekä pistokkeellisia autopaikkoja. Asbestitutkimus: asbestitutkimus on aina tehtävä, jos on mahdollista että kohteessa on asbestia. Kustannuksesta vastaa osakas. Asbestitutkimuksen tarpeellisuus on aina hyvä tarkistaa Siltamäen Huolto Oy:stä. Asbestipurun saa tehdä vain luvan saanut taho. Taloyhtiön kiinnitykset: 1 800 000 €.
Taloyhtiön autopaikat

Autopistokepaikkoja: 0 Autokatospaikkoja: 0 Autotalleja: 0

Tehdyt remontit
2022: kaapeli-TV -verkkoon liittyminen, kylmätilat ja ohjeistuksen vahvistus, taloyhtiön tupakointikiellon hakeminen, KPH-kartoitus (remontoimattomat 40 kpl huoneistoja), sähköinen viestintäpalvelu (Viilu), 2020-2022: käyttövesi- kylpyhuone- ja sähkösaneeraus (tehtiin 40 kpl huoneistoja), 2020: piirustusten digitalisointi, 2019: piha-asfalttien paikkauskorjauksia, haitta-ainekartoitus, leikkipaikan turvatarkastus, 2018: leikkipaikan turvahiekan vaihto, pohjavesipumpun asennus (talo 6), sisäänkäyntilippojen saneeraus (Jalopeurantie 1 B, Riimusauvantie 4 D), 2017-2018: viemärisaneeraushanke, 2017: keinut uusittu, liiketunnistimella varustettu valaisin (talon 3 päätyyn), 2016: kaiteet (Kaksostentie 2 A ja B), leikkimökin katon uusiminen, 2014: lämmönsiirtimien uusinta, Compact Eco IV -järjestelmä, 2013: nuohous (IV-hormien nuohous ja säätö), julkisivujen kuntotutkimus, ulkoportaiden kunnostus, 2012: talon välisten viemäreiden sukitus, 2011: kaukolämmön säätölaitteet ja rakennusautomaatio, Bauer -puhdistusjärjestelmän asennus patteriverkostoon, alatasanteen pinnoitus (rappu 3 F), ulko-ovien koodilukitus, pystylinjojen painehuuhtelu, 2010: putkistojen kuntotutkimus, parvekkeiden huoltokorjauksia, Bauer -vedenkäsittelylaitteiston asennus käyttöveteen, jäteviemärin uusiminen (talo 1), kourujen ja syöksytorvien vaihto, 2009: tonttiviemärin korjaus, 2008: saunaremontti (talo 3), 2006: parvekkeiden kattojen yläpuolisten seinien pellitys, 2004: lintuesteiden asennus, 2003: lämpö- ja vesijohtojen uusiminen (talojen 1 ja 2 välistä), 1997: lukkojen uusiminen, 1992: kattopinnoitteiden uusiminen, elementtien saumaus, 1988: etuikkunoiden asennus
Tulevat remontit
Päätetyt korjaukset:

Julkisivu- ja kattosaneeraus (päätös 2020). Julkisivuhankesuunnitelma käynnistyi helmikuussa 2015. Suunnitelman toteutti insnööritoimisto Risto Vahanen Oy. Hankesuunnitelma tuodaan myöhemmässä vaiheessa yhtiökokoukseen käsiteltäväksi. Julkisivumallinnus on toteutettu As Oy Siltakoivun talon 24 (Kauriintie 5 A, B, C) päätyyn. Yhtiökokous 29.9.2020 valtuutti hallituksen käynnistämään julkisivusaneerauksen ja lisäksi kattosaneerauksen toteutussuunnittelun aiemmin tehdyn hankesuunnitelman perusteella. 2021 yhtiökokous valtuutti hallituksen toteutussuunnitteluun, sekä tilaamaan toteutussuunnitelma em. hankkeelle. Hanke on kuuden taloyhtiön ryhmähanke.

Asunto-osakeyhtiön hallituksen kunnossapitotarveselvitys seuraavalle viidelle vuodelle (2023-2027):

Piha: pensasistutuksia jatketaan vuosittain tarpeen mukaan. Perustukset ja runko: salaojat julkisivutoteutussuunnitelun mukaan. Julkisivut: julkisivujen saneeraus tavoitteena putkiremontin (KVS) jälkeen, yhtiökokouksen päätöksellä, sitä ennen toteutussuunnittelu. Parvekkeet: parvekkeiden normaalit huoltokorjaukset vuosittain ja saneeraus julkisivusaneerauksen yhteydessä. Ikkunat ja ulko-ovet: julkisivusaneerauksen yhteydessä. Katto: huoltokorjauksia, saneeraus julkisivusaneerauksen yhteydessä. Huoneistojen märkätilat: kylpyhuoneet kunnon seuranta, varsinkin niiden osalta, joita ei KVS-saneerauksessa uusittu. Yleiset tilat: saunojen huoltokorjausta tarpeen mukaan. Lämmitysjärjestelmät: tarpeen mukaan normaalit säätötoimenpiteet. Vesi- ja viemärijärjestelmät: KVS-saneeraus tehty 2021-2022. KVS-urakan luovutus oli 18.2.2022. Ilmanvaihto: julkisivukorjauksien sekä käyttövesi- ja viemärijohtojen hankesuunnittelun mukaan. Sähkö- ja tietojärjestelmä: taloyhtiön hallussa olevat sähkö- ja tietoliikennejärjestelmät on uusittu KVS-urakan yhteydessä. Tarvittavat huoltotoimet suoritetaan. Takuu voimassa 18.2.2024 saakka.
Energialuokka
F (2013), Energialuokka: F2013, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 23.04.2025
Tontin koko
14 638 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Helsingin kaupunki
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Siltaraita

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Ruokakauppa ja postin palvelupiste 250 m, kirjasto 500 m, terveysasema 750 m.
Koulut: Suutarilan ala-aste 750 m, Suutarinkylän peruskoulu 1 km.

Liikenneyhteydet
Hyvät. Lähin bussipysäkki 30 m. Tuusulantielle ja siitä kehä ykköselle tai kehä kolmoselle ajaa muutamassa minuutissa. Lentokentälle ajaa kymmenessä minuutissa.
Tiedustelut
Kristiina Diomin, 0400 201 444, kristiina.diomin@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Suutarila, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Kristiina Diomin

Ylempi kiinteistönvälittäjä YKV, LKV, LVV, Kaupanvahvistaja / Asuntodiili LKV Oy

RE/MAX Casa Alto | Casa Alto Oy LKV

RE/MAX Casa Alto | Casa Alto Oy LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.