RE/MAX Loiste | Kiinteistönvälitys Loiste Oy LKV

Rivitalo | 3h + s

Potinkuja 2 F, Vantaanlaakso, Vantaa

Hinta

250 000 €

Koko

80 m²

Vuosi

1981

Tämä valoisa rivitalokoti Potinkuja 2:ssa tarjoaa 80 neliömetriä hyvin suunniteltua ja viihtyisää asuintilaa, jossa jokainen yksityiskohta on huolella mietitty. Kodin sydämessä on avara olohuone, josta avautuu näkymä omalle aidatulle pihalle – täydellinen paikka rentoutua tai viettää aikaa perheen ja ystävien kanssa. Avokeittiö saarekkeineen on sekä käytännöllinen että tyylikäs, ja se tarjoaa runsaasti tilaa kokkailuun. Kaksi tilavaa makuuhuonetta tarjoavat rauhalliset puitteet lepoon, ja ikkunallisessa saunassa on helppo hengähtää arjen kiireiden keskellä. Asunto Oy Marjan-Salpa on hyvin hoidettu yhtiö, joka sijaitsee vehreässä ympäristössä lähellä Vantaanlaakson palveluita. Läheinen päiväkoti, koulut ja kaupat tekevät arjesta sujuvaa, ja hyvät liikenneyhteydet takaavat, että pääset helposti niin Helsingin keskustaan kuin muuallekin pääkaupunkiseudulle. Tämä koti on ihanteellinen valinta niin lapsiperheille, pariskunnille kuin yksinasuvillekin, jotka arvostavat rauhallista asumista lähellä kaupungin palveluita. Älä jätä tätä mahdollisuutta hyödyntämättä – tule ja tutustu, miten tämä koti voisi olla juuri sinun uusi unelmiesi kotisi.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
80352873
Sijainti
Tyyppi
Rivitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h + s
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
80 m²
Kokonaispinta-ala
80 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Ei tarkistusmitattu. Pinta-alat saattavat tämän ikäisissä kohteissa (yhtiö rekisteröity ennen 1.1.1992) poiketa olennaisestikin asuinrakennusten nykyisten mittaustapojen ja standardien (SFS 5139) mukaan laskettavasta asuintilojen pinta-alasta. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Kerrokset
1/1
Asuinkerrosten määrä
1
Rakennusvuosi
1981
Vapautuminen
3 kk kaupoista / sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

241 981,75 €

Velkaosuus

8 018,25 €

Velaton hinta

250 000,00 €

Neliöhinta

3 125,00 €/m²

Vastike

Hoitovastike

320,00 € / kk

Pääomavastike

113,60 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

433,60 € / kk

Muut maksut

Autopaikkamaksu

15,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 20 € / hlö / kk
Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) ylimääräistä vastiketta yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa Lisätietoja maksuista: Autopaikan lämmitys- ja tehoasemien latausenergiastalaskutetaan energiamäärän 75 kWh/kk ylittävältä osalta seuraavasti: lämpö/pienteholataus -asema 0,20 €/kWh, teholatausasema 9,22 €/kWh.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Muuta kauppaan kuuluvaa
Olohuoneen sälekaihtimet.
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV. Lisätietoja terassista: Aidatulla takapihalla terassi, tila katokselle. Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot: Yhtiökokouksen 6.5.2024 esitykset -hoitovastike pysyy 4 €/m2/kk -hallitukselle myönnetään oikeus enintään kahden ylimääräisen hoito-/ja rahoitusvastikkeen keräämiseen tai keräämättä jättämiseen -päätetään lainanlyhennysrahaston kartuttamisesta enintään lainanlyhennysten määrällä -päätetään korjaustarpeista 2024-2029.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betonielementti
Keittiön kuvaus
Liesi: Induktio. Työtason materiaali: Laminaatti. Avokeittiössä runsaasti kaappitilaa, saareke rajaa keittiön olohuoneesta.
Jääkaappipakastin, liesituuletin, astianpesukone ja erillisuuni
Lattiamateriaalit: Laminaatti
Seinämateriaalit: Maali
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: Kaakeli
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: Suihkuseinä, suihku, pesukoneliitäntä, allaskaappi ja peilikaappi
WC-tilojen kuvaus
Seinämateriaalit: Maali
Lattiamateriaalit: Laatta
Saunan kuvaus
Ikkunallisessa saunassa sähkökiuas, laattalattia, puupaneliseinät.
Olohuoneen kuvaus
Tilava olohuone, yksi seinä maalattu sinisellä ja muut valkoisella, laminaattilattia. Kulku asunnon aidatulle pihalle.
Makuuhuoneiden kuvaus
Tilavassa päämakuuhuoneessa maalatut seinät, laminaattilattia ja yhdellä seinällä liukuovikaapisto. Toisessa makuuhuoneessa yksi seinä tapetoitu ja muut seinät maalattu, laminaattilattia.
Säilytystilojen kuvaus
Kylmä ulkovarasto ja kaapistot. Lisätietoja säilytystiloista: Kaapisto eteisessä ja makuuhuoneessa. Kylmä ulkovarasto pääsisäänkäynnin yhteydessä.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Vantaa toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
Helsingin Seudun Isännöitsijät Oy, Vesa Kainulainen, vesa.kainulainen@hsi.fi, +358 408 333 48484
Huolto
Huoltoyhtiö
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Huoneistokohtainen ulkovarasto
Muuta: Taloyhtiön kiinnitykset: 1 424 400 €.
Taloyhtiön autopaikat

Autopistokepaikkoja: 28 Parkkipaikkoja: 38 autopaikkaa (33 + 4 kakkosauto + 1 yleinen latauspaikka). 33 paikalle on asennettu uudet latausrasiat (max 3,6, kWh) sekä 5 autolle on asennettu teholatausasemat (11 kWh). Joka tolpasta seurataan energian kulutusta. Autopaikan 15 €/kk kattaa kulut. Lämmitys- ja tehoasemien latausenergiasta laskutetaan energiamäärän 75 kWh/kk ylittävältä osalta: lämpö/pienteholataus -asema 0,20 €/kWh, teholatausasema 9,22 €/kWh. 3 teholatauspaikkaa ovat vielä vapaita. Yksi autopaikka/asunto.

Tehdyt remontit
2023 B-talon aitojen uusiminen, kaikkien kattopollareiden tiivisteiden uusiminen, kermiliitosten uusiminen katoilla (25 kpl). Sähköautojen latausinfrahanke, sis. ykköspuolen parkkipaikan massanvaihdot ja asfaltointi.
2022 LVV korjaussuunnittelun valmistuminen, sähköautojen latausinfrahankkeen korjaussuunnittelun valmistuminen, huoneiston C5 märkätilasaneeraus
2021 2-puolen julkisivujen ylänauhojen maalaus parvekeurakan yhteydessä, 1-puolen parvekkeiden saneeraus ja 3 parvekkeen uusiminen kokonaisuudessaan, huoneiston A2 kosteusvauriokorjaukset. Sähköjärjestelmän saneerauksen (huoneistokeskuksiin asti) hankesuunnittelun käynnistäminen, pihakäytävien asfaltointi ja kaatojen uusiminen.
2020 LVV korjaussuunnittelun käynnistäminen, huoneiston A2 kylpyhuoneen kosteusvauriokorjaukset, yhtiön leikkipaikkojen uusiminen
2019 Viemäriputkien korjaus (E-B talon väli) ja kahden kaivon uusiminen (talojen E-B ja G-F välissä olevat). Huoneiston C4 kodinhoitohuoneen ja wc-tilan kosteusvaurion korjaus. Käynnistettiin sähkökeskuksien ja sähkönsyöttöjärjestelmien kuntotarkastus (sisältää myös huoneistokeskukset). Arvio. Suunnittelussa otetaan huomioon myös autojen sähkönlatauspisteet ja niiden vaikutukset.
2018 Käyttövesilinjojen puhdistus ja kaupungin tulovesiputken huuhtelu rautapitoisuuden johdosta. Kiertovesitekniikan uusimista lämmönjakohuoneessa.
2017 Salaojien ja sadevesiviemärien kuvaus, sekä pohjaviemärien pesu ja kuvaus, ns. kakkosvaiheen parvekkeiden betonipintojen korjaus (yhden parvekkeen kokonaan uusminen), G ja h talojen postilaatikoiden uusiminen.
2016 Käynnistettiin betonipintojen kuntoarvio (-tutkimus) ja korjaustoimenpiteiden suunnittelu, uusittiin D- ja E-talon postilaatikot tukirakenteineen, puiden kaato ja kantojen jyrsintä
2015 Talojen D ja E Vantaanlaaksonraitin puoleiset aidat maalattiin talkoissa. Talon B tukimuurit perukorjattiin, järeän puuston harvennus,
2014 Taloyhtiölaajakaista, käyttöveden kiertopumppu, yhtiön vastuulle kuuluvat rakennustekniset työt huoneistoihin A3, F18 ja F20. G-talon lämpimän kiertoveden korjaukset, piha-alueiden kunnostus ja uudet leikkivälineet, taloyhtiön laajakaistasopimukset.
2013 Asuinrakennuksien ja huoltorakennuksen vesikattojen uusinta, huippuimurien uusinta, räystäskourujen ja syöksytorvien uusiminen, uudet huoltosillat, pollarit ja kattoluukut. ulkorakennusten maalaus; parvekekaiteet ja ulkovarastot, ulkopuolisten vesijohtojen uusinta F-, G-, H- ja I-taloille
2012 Kattotutkimus, B17, C5 katon vesivahinkokorjaukset, patteriverkoston perussäädön suunnittelu, as 19 kylpyhuoneremontti, Vulcan vedenkäsittelyjärjestelmä, parkkipaikan asfaltoinnin paikkakorjaus
2011 Lammin Oy ikkunoiden hyttysverkot, Viikin rakennuksen vesikaton/vuotovahinkojen korjaus.
2010 Sokkelin vesieristeen uusiminen ja katon räystäspellin uusiminen, D talon eteläpääty, huippuimureiden säätimet uusittu osittain
2009 Sadeveden poistojärjestelmän ja salaojien korjauksia D ja F talot
2008 Antenniverkon kunnostus
2006 Lämmönjakohuoneen ja sähkökeskuksen pintojen uusiminen, lukituksen uusiminen Abloy-exec järjestelmään, paikoitusalueen asfalttikorjauksia, ikkunoiden, ulko-ovien ja parvekeovien uusiminen
2005 Ilmakanavien nuohous
2004 Pölytys- ja kuivaustelineiden uusiminen, kylpyhuoneiden kuntoarvio
2002 Salaojien, tarkastuskaivojen ja sokkelien vesieristyksen uusiminen D ja E talot, parvekekaiteiden korjaus, elementtisaumojen uusiminen, ulkovarastojen uusiminen, julkisivujen korjauksia ja maalauksia
2000 Kaukolämmön alajakokeskuksen uusiminen, leikkivarusteiden uusiminen
1998 Patteriventtiilien uusiminen ja lämmitysjärjestelmän säätö
1997 Vesikatteen osittaisia kunnostuksia
Tulevat remontit
Korjaustarpeita 2024–2029
2024 Huoneistojen pääsisäänkäyntiovien yht. 33 kpl ja huoltorakennuksen ovien 2 kpl ulkopuolisten pintojen maalauskorjaukset. IV-kanavien nuohous ja ilmanvaihdon tasapainotus, lämpimän käyttöveden putkiston huuhtelu.
2025 Kaukolämmön jakokeskuksen mahdollinen uusiminen. Patteriverkoston säätö. piha-aitojen kohdekohtainen kunnostus ja maalaus.
2026 ns. ykkövaiheen maanalaisten lämpö- ja vesijohtojen uusiminen kokonaisuudessaan. (ns. kakkosvaihe uusittu 2013). Salaojien tukoskohtien korjaus. Ykköspuolen taloista menevien LV-putkiston uusiminen. Elementtisaumojen uusiminen tarvittaessa.
2028-2038
Tonttijohdon ja huoneistokeskuksien uusiminen. Lämpö-, vesi- ja viemäriputkistojen kuntotutkimukset.
Puurakenteisten ulkorakennusten ja parvekekaiteiden huoltomaalaus. Sisäpuolisten putkistojen uusiminen.
Energialuokka
D (2013), Energialuokka: D2013, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 11.11.2024
Tontin koko
11 402 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
www.vantaa.fi
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Marjan-Salpa

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä, sujuvat yhteydet omalla autolla ja hyvät pyöräilytiet
Pihan kuvaus
Aidattu takapiha, tilaa katokselle ja istutuksille.
Tiedustelut
Tarja Takkinen-Hirvi, 0400 429 190, tarja.takkinen-hirvi@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Vantaa

Asuinalueena Vantaanlaakso, Vantaa

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Tarja Takkinen-Hirvi

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiLEAT

RE/MAX Loiste | Kiinteistönvälitys Loiste Oy LKV

RE/MAX Loiste | Kiinteistönvälitys Loiste Oy LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.