Solid House Helsinki Oy, Helsinki
Solid House Helsinki Oy, Helsinki

Kerrostalo | 3h, avok, kph, sauna, lasitettu parveke

Munkkisaarenkatu 2 A, Munkkisaari, Helsinki

Hinta

825 000 €

Koko

92 m²

Vuosi

2012

Yli kolmen metrin huonekorkeus, loft-henkiset suuret ikkunat, oma sauna ja lasitettu terassiparveke kruunaavat tämän kauniin kodin! Huoneisto sijaitsee sisäpihan puolella, toisessa asuinkerroksessa erinomaisessa kunnossa olevassa punatiilisessä rakennuksessa, joka toimi aikaisemmin Wärtsilän Helsingin telakan pääkonttori. YIT saneerasi talon vuonna 2012 moderniksi asuinrakennukseksi säilyttäen kuitenkin loft-hengen ja uniikin tunnelman. Talosta löytyy kaikki nykyajan mukavuudet ja hissillä pääsee suoraan taloyhtiön autohalliin (huom. rapun ilmoitustaululla oli ilmoitus vuokrattavasta paikasta! Autohallipaikat ovat osakkeina). Asunnossa on suuri olohuone-ruokailutila-avokeittiö-yhdistelmä, jossa on mukava viettäää aikaa yhdessä perheen tai ystävien kesken. Olohuoneesta avautuu käynti lasitetulle parvekkeelle, josta voit seurata rauhallista pihanäkymää. Asuntoon ei kantaudu ääniä kadulta laisinkaan, parvekkeellakin kuuntelet vain lintujen laulua. Asunnossa on kaksi makuuhuonetta suurine ikkunoineen sekä ilahduttavan runsaasti säilytystilaa. Toisen makuuhuoneen voi jakaa kahdeksi omaksi tilaksi (jos vaikka tarvetta esim. erilliselle työtilalle), sillä tähän huoneeseen on valmiina kaksi sisäänkäyntiä. Suuressa kylpyhuoneessa pääset hemmottelemaan itseäsi myös omassa saunassa vaikka joka päivä. Tunnelmaa luo integroitu led-valaistus. Tässä kodissa on panostettu laadukkaisiin materiaaleihin, kuten 1-sauvaiseen valkotammiparkettiin ja Puustellin keittiöön kivitasoineen. Alue tarjoaa erinomaiset palvelut ja sijainti on loistava. Uusi ratikkalinja kulkee Telakkakatua pitkin ja baanaa pitkin pääsee kätevästi fillarilla. Ruokakauppoja on useampi lyhyen kävelymatkan päässä ja muutenkin alue on kehittynyt muutamassa vuodessa huimasti. Ihania kahviloita, suosittuja ravintoloita ja ulkoilmaterasseja meren rannalla, koirapuisto, Helsingin upeimmat ulkoilualueet ja Eiran uimaranta ihan vieressä. Hietsun torillekaan ei ole kovin pitkä matka. Alueen lähitarjontaan kuuluu lisäksi esim. Löyly, minigolf, padelkenttä, pursiseuroja, venepaikkoja, Riviera-leffateatteri, baana, pursiseuroja ja paljon muuta! Lähiympäristössä sijaitsevat koulut ja useat päiväkodit tekevät tästä alueesta sopivan myös perheille. Tuntuuko, että tämä saattaisi olla sinun unelmiesi koti? Ota yhteyttä, niin kerron mielelläni lisää ja sovitaan samalla yksityisnäyttö. ps. yhtiössä ja asunnon pohjaratkaisussa on otettu huomioon myös esteettömyys. MYYNTI: Saija Hakola-Tikanoja, LKV, Partner saija@solidhouse.fi 0400 468300 Solid House Oy LKV Erottajankatu 1, 00130 Helsinki

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80353514
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h, avok, kph, sauna, lasitettu parveke
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
92 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen
Kerrokset
2/7
Rakennusvuosi
2012
Vapautuminen
sop. muk./n.2kk

Hinta

Myyntihinta

825 000,00 €

Velaton hinta

825 000,00 €

Neliöhinta

8 967,39 €/m²

Vastike

Hoitovastike

460,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

460,00 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 16,00 € / hlö / kk
Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) ylimääräistä vastiketta yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
laajakaista
Muuta kauppaan kuuluvaa
Toisessa makuuhuoneessa oleva kiinteä kirjahylly, makuuhuoneiden pimentävät rullaverhot, pyykinpesukone. Ilmalämpöpumppu (palvelusopimus).
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV. Laajakaistaliittymä: DNA taloyhtiölaajakaista, 10mb, Kaapeli, Asukas tekee oman sopimuksen. Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot: Tämä komea, punatiilinen, 40-luvulla rakennettu kiinteistö toimi aikaisemmin Wärtsilän Helsingin telakan pääkonttorina ja se sai uuden tulemisen vuonna 2012, kun kiinteistö saneerattiin korkeatasoiseksi, loft-henkiseksi asuinrakennukseksi. Asunnot rakennettiin nykymääräysten mukaisesti myös esteettömiksi. Hulppea huonekorkeus (yli 3metriä) ja avarat pohjaratkaisut, suuret ikkunat ja betonipylväät tuovat asuntoon sopivasti särmää ja muistoja menneestä ajasta.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Lisätietoja kunnosta: Talon on rakennettu asuinkäyttöön v. 2012.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni ja tiili
Keittiön kuvaus
Puustellin kaapistot, saareke, jääkkaappi-pakastin-yhdistelmä (2022), induktioliesitaso, erillinen uuni (kiertoilma), liesituuletin (hormiin), integroitu mikroaaltouuni, astianpesukone. Saarekkeeseen on lisätty kaapisto (Puustelli). Lattiat: 1-sauvainen, valkotammiparketti (Ellet Mansion Collection). Seinät maalattu.
Kylpyhuoneen kuvaus
Tilavassa kylpyhuoneessa on suihku (sadesuihku), lasinen suihkuseinä, peili, kylpyhuonekaapisto, pesuallas, pesukoneliitäntä, wc-istuin, käsibidee, kiinteät valot, pyytkinpesukone. Lattiat Laattapisteen PPA Zeus Grafite 10x10 laattaa, seinät Laattapisteen PPA Uni Cristal PC 281 30x60 laattaa. Lattiassa lattialämmitys (shkötoiminen).
Saunan kuvaus
Saunassa integroitu led-valaistus.
Varusteet: Kiuas: Sähkökiuas
Olohuoneen kuvaus
Lattiat: 1-sauvainen, valkotammiparketti (Ellet Mansion Collection). Seinät maalattu. Olohuoneesta käynti lasitetulle parvekkeelle.
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiat: 1-sauvainen, valkotammiparketti (Ellet Mansion Collection). Seinät maalattu. Suuret ikkunat. Toinen makuuhuoneista voidaan jakaa pitkittäissuunnassa: molempiin päätyihin on valmiina ovet (toiseen päätyyn ei jää ikkunaa).
Säilytystilojen kuvaus
Kaapistot ja kellarikomero. Lisätietoja säilytystiloista: Runsaasti kaappitilaa.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Helsingin Seudun Isännöitsijät Oy, Vesa Kainulainen, 096122600
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Kaapeli-tv, kellarikomero, kuivaushuone, väestönsuoja, urheiluvälinevarasto ja Lastenvaunuvarasto, monikäyttötila
Muuta: Taloyhtiön kiinnitykset: 15 189 240 €.
Taloyhtiön autopaikat

Autotalleja: 44 Parkkipaikkoja: Autohallipaikat ovat osakkeina.

Tehdyt remontit
2023 Autohallin nosto-oven lisäturvalaitteiden hankinnat
2022 Ylimmän kerrosten ikkunoiden ja seinärakenteiden korjaustyöt (YIT takuukorjaus)
2022 Vesikaton korjaustyöt (YIT:n takuukorjaus)
2021 Sähköautojen latauspisteet kaikille autopaikoille
2020 Autolavettien ketjujen uusiminen
2020 YIT:n takuukorjauksia (autohallin vuoto)
2019 Hissien akkujen ja korinovikoskettimien uusiminen
2019 Autotallin uppopumpun uusiminen
2018 Valaisimien liiketunnistimien uusiminen (B-porras, pyörävarasto)
2018 Sadevesiviemärien puhdistus
2017 Energiakatselmus (ilmanvaihdon ja lämpötilan mittaus/tarkistus, talotekniikan toiminta)
Energialuokka
E (2013), Energialuokka: E2013, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 29.12.2027
Tontin koko
1 070 m²
Tontin omistus
Oma
Lisätietoa tontista
Lisätiedot tontista: Yhtiö on lunastanut tontin 49/56 huoneiston osalta, 7 huoneistoa on lunastamatta (tilanne 30.11.2023 jälkeen). Loput tontista on vuokrattu 50 vuoden vuokrasopimuksella Suomen Asunnot ja Tontit I Ky:ltä. Maanvuokrasopimuksen mukaisesti asunto-osakeyhtiöllä on mahdollisuus lunastaa vuosittain määräosa vuokra-alueesta. TONTIN OSUUS ON LUNASTETTU ko. huoneistolle!Osakkeenomistaja, joka on maksanut osuutensa tontin määräosan lunastushinnasta, on vapaa tontinvuokravastikkeen maksamisesta.
Kaavoitustiedot
Helsingin kaupunki www.hel.fi
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin vuokraaja
Suomen Asunnot ja Tontit Ky

Asunto Oy Helsingin Munkkisaarenkatu 2

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Ruokakaupat: Alepa Perämiehenkatu (n. 250m), Laivurin Valinta (n. 500m), S-Market Bulevardi, Alko (n. 700m). Lähipalvelut: Alueella paljon kivijalkaliikkeitä, kahviloita, suosittuja ravintoloita, koirapuisto, ulkoilualueet, Eiran uimaranta (n. 350m), Löyly, minigolf, padelkenttä, pursiseuroja, venepaikkoja, Hietsun tori, baana, jne. jne.
Koulut: Koulut alueella

Liikenneyhteydet
Raitiovaunupysäkki lähellä, bussipysäkki lähellä, sujuvat yhteydet omalla autolla ja hyvät pyöräilytiet
Pihan kuvaus
Yhtiöllä on viihtyisä ja suojainen piha-alue.
Tiedustelut
Saija Hakola-Tikanoja, 0400 468 300, saija.hakola-tikanoja@solidhouse.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Eira, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Saija Hakola-Tikanoja

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KED, Team Leader, partner

Solid House Helsinki Oy, Helsinki

Solid House Helsinki Oy, Helsinki

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.