RE/MAX Classic | Grand yhtiöt Oy

Rivitalo | 4 h + k + s + iso varastotila

Sunankalliontie 2, Suna, Espoo

Hinta

199 000 €

Koko

83 / 100 m²

Vuosi

1978

KOTI suojaisalla aidatulla omalla pihalla, läheltä palveluja sekä hyviä liikenneyhteyksiä RIVITALO SUNAN SYDÄMESSÄ yhdellä alueen parhaimmista paikoista lähelle päiväkoteja, kouluja ja puistoja. JA MIKÄ POHJARATKAISU Mukavan kokoisesta olohuoneesta on suora yhteys suojaisalle lounaaseen avautuvalle pihalle ja katetulle terassille. Tämä koti muuntautuu perheesi muuttuvien tarpeiden mukaan helposti. Huoneistossa on tällä hetkellä kaksi makuuhuonetta. Lisäämällä isoon makuuhuoneeseen vain yhden kevyen väliseinän ja ovet saat kätevästi tästä 4 h,k,s kodin! Yhdessä makuuhuoneessa on oma vaatehuone ja yhdessä käynti aurinkoiselle parvekkeelle. Kylpyhuone ja tilava sauna on remontoitu vuonna 2020. Kylpyhuoneen Temalin kaapisto ja saunan tervaleppälauteet, sekä -paneelit ovat tyylikkään näköiset. Kummassakin kerroksessa on omat wc:t, jolloin aamuruuhkan aika sujuu mukavasti ja kaikkien päivä alkaa mallikkaasti. Pääsisäänkäynnin yhteydessä oleva peräti noin 17 m² varastotila antaa monenlaisia mahdollisuuksia harrastajille. Samalla varastotila äänieristää naapurit keskenään, mikä tekee asumisesta entistäkin rauhaisampaa. TALOYHTIÖ OMALLA TONTILLA Kiinteistöä on hoidettu vuosien varrella säännöllisesti. Lämmityskustannukset (kaukolämpö) sisältyvät hoitovastikkeeseen. Vedenkulutuksen seurantaan on hankittu Smartvatten-järjestelmä. Valokuitu on asennettu jokaiseen asuntoon (Valokuitunen). Taloyhtiössä on hyvä yhteishenki ja tekemisen meininki. Asioita hoidetaan myös talkoilla, jolloin säästetään ja kulut pysyvät edullisempina. LAPSIYSTÄVÄLLINEN LINTUKOTO Takapihalta aukeaa noin 880 hehtaarin keskuspuisto ja talvella ladut lähtevät jo tien toiselta puolelta. Lapsille on lähin leikkipuisto aivan tien toisella puolella, sekä suuri Ankkapuisto on noin 400 metrin päässä, jonne päästäkseen ei tarvitse ylittää isoja teitä. Sunan koululle (vain 400 metriä) pääsee kävellen turvallisesti puistoalueiden kautta. Tuomarilan vuonna 2021 remontoidulle koululle on 1 km. Saarnilaakson yläaste ja Jalavapuiston koulu ovat 1 km päässä. Jalavapuistossa on myös kaksikielinen suomi-englanti luokka. Lähialueelta löytyy mm. Luhtaniityn päiväkoti, Englannin kielen kielikylpypäiväkoti Honey Monster, Tuomarilan Helmi- päiväkoti, Tuomarilan päiväkoti, Hösmärinpuiston päiväkoti. Liikenteellisesti asiat ovat mallillaan. Linja-autoilla pääsee hienosti mm. 224 Leppävaara-Tuomarila-Suna-Espoon keskus, 224B Kauniainen-Tuomarila-Suna-Espoon keskus, 530 Matinkylä-Myyrmäki, 542 Kivenlahti-Jorvi. Tuomarilan ja Espoon keskustan juna-asemille on hieman yli kilometrin matka. Tervetuloa koko perhe yhdessä tutustumaan tähän kotiin. risto.karjalainen@remax.fi tai 045 133 8888 Kysy vaihtomahdollisuutta

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
80353588
Sijainti
Tyyppi
Rivitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4 h + k + s + iso varastotila
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
83 m²
Muiden tilojen pinta-ala
17 m²
Kokonaispinta-ala
100 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Isännöitsijäntodistuksen mukainen, Yhtiöjärjestyksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Huoneiston pinta-ala on yhtiöjärjestyksen, isännöitsijäntodistuksen ja myyjän ilmoituksen mukaan 83 m². Edellä mainittu pinta-ala saattaa tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisestikin huoneiston nykyisen ja rakentamisaikaisen mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta pinta-alasta. Huoneiston todellinen pinta-ala voi siis olla yhtiöjärjestyksessä, isännöitsijäntodistuksessa ja esitteessä mainittua pienempi tai suurempi. Huoneiston yhteydessä oleva suuri noin 17 m² varasto.
Kerrokset
2/2
Rakennusvuosi
1978
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

199 000,00 €

Velaton hinta

199 000,00 €

Neliöhinta

2 397,59 €/m²

Vastike

Hoitovastike

265,60 € / kk

Erityisvastike

58,10 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

323,70 € / kk

Muut maksut

Autopaikkamaksu

12,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 21 € / hlö / kk
Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) ylimääräistä vastiketta yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Antenni (Yhteisantenni). Lisätietoja terassista: Terassin ovi uusittu 2020. Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot: Taloyhtiössä on lupa asentaa Ilmalämpöpumppu taloyhtiöiden antamien ohjeiden mukaisesti. Taloyhtiön huoneistoihin on asennettu valokuitu. Pyydä välittäjältä taloyhtiöön liittyvistä tiedoista erillinen liite!.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Kunnallistekniikassa.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu
Keittiön kuvaus
Liesi: Keraaminen. Työtason materiaali: Laminaatti.
Jääkaappi, erillinen pakastin, liesituuletin, astianpesukone ja liesi
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuone remontoitu 2020
Seinämateriaali: Kaakeli
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: WC-istuin, suihkuseinä, pesukoneliitäntä ja lattialämmitys
WC-tilojen kuvaus
Lattiamateriaalit: Laatta
Saunan kuvaus
Varusteet: Kiuas: Sähkökiuas
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: Laminaatti
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: Laminaatti
Säilytystilojen kuvaus
Lisätietoja säilytystiloista: Suuri noin 17 m² (ei ole tarkastusmitattu) ulkovarasto aivan pääoven vieressä. Sisäänkäynti myös terassin kautta.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Espoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Kiinteistötunnus
49-40-107-3
Isännöitsijän yhteystiedot
Taloasema, Aseman Isännöinti Oy, Olli Järvinen, olli.jarvinen@taloasema.fi, 0400729066
Huolto
Asukkaat
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Taloyhtiöön kuuluu: Taloyhtiön päätös: Valokuidun asennus tulossa taloyhtiöön (Valokuitunen). Taloyhtiön kiinnitykset: 230 000 €.
Tehdyt remontit
2024 Kuntoarvio (Raksystems) 14.2.2024 ja erillinen kylpyhuoneiden märkätilakartoitus 19.2.2024
2023 Valokuitu
2019 Raitisilmaventtiilit
2019 Katon läpivientien tiivistys
2017 Jätekatoksen huoltokorjaus
2016 Valvontakamerat parkkipaikalle
2014 Antennijärjestelmän päivitys Teräväpiirtolähetyksiä varten
2013 Julkisivumaalaus
2012 Pihan asfaltointi
2011 Ilmanvaihtohormien puhdistus
2008 Parkkipaikkojen lämmityspistorasiat
2008 Lukot Abloy Excec
2006 Piha-aitojen rakenteet
2006 Julkisivujen ulkomaalaus
2000 Lämmönjakohuoneen laitteet
1998 Vesikatto
Energialuokka
F (2013), Energialuokka: F2013, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 15.10.2024
Tontin koko
4 133 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Lisätietoja Espoon kaupunki 09 81621. Kaavamuutos Söderskoginaukea Espoon kaupunki suunnitelee Espoonväylän eli Kehä III:n ja Länsiväylän yhdistävän pääkadun keskiosaa. Tavoitteena on mahdollistaa Espoonväylän rakentaminen. Alueen kulttuurihistorialliset ja maisemalliset arvot sekä Keskuspuisto ja siihen liittyvät virkistys- ja luontoarvot huomioidaan suunnittelussa. Asemakaavaehdotus on ollut nähtävillä keväällä 2019. Tämä hetkisen arvion mukaan kaava etenee hyväksymiskäsittelyyn vuoden 2024 aikana. https://www.espoo.fi/fi/hankkeet/soderskoginaukea.
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Niina-Kirsti

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Sunan koululle (vain 400 metriä) pääsee kävellen turvallisesti puistoalueiden kautta. Tuomarilan vuonna 2021 remontoidulle koululle on 1 km. Saarnilaakson yläaste ja Jalavapuiston koulu ovat 1 km päässä. Jalavapuistossa on myös kaksikielinen suomi-englanti luokka.

Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä ja sujuvat yhteydet omalla autolla Liikenteellisesti asiat ovat mallillaan. Linja-autoilla pääsee hienosti mm. 224 Leppävaara-Tuomarila-Suna-Espoon keskus, 224B Kauniainen-Tuomarila-Suna-Espoon keskus, 530 Matinkylä-Myyrmäki, 542 Kivenlahti-Jorvi. Tuomarilan ja Espoon keskustan juna-asemille on hieman yli kilometrin matka.
Tiedustelut
Risto Karjalainen, 045 133 8888, risto.karjalainen@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Suna, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Risto Karjalainen

Kiinteistönvälittäjä LKV, KED, Kaupanvahvistaja, NHS, LVI-INSINÖÖRI / Grand yhtiöt Oy

RE/MAX Classic | Grand yhtiöt Oy

RE/MAX Classic | Grand yhtiöt Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.