Skant | Välitysliike Skant Oy
Skant | Välitysliike Skant Oy

Omakotitalo | 5 + ke + kph + wc + khh + kphs

Aarretie 2D, Nikkilä, Sipoo

Hinta

429 000 €

Koko

120 m²

Vuosi

2021

Tämä tyylikäs ja hyvin varusteltu 2021 valmistunut autokatoksellinen omakotitalo etsii nyt uusia omistajia. Kahteen kerrokseen rakennetun kodin sisältä löydät monia omakotiasujalle tärkeitä ratkaisuja. Pääovesta sisäänastuessa vastassa on tilava eteinen, sekä yhdistetty olohuone-ruokailutila. Isot valoa tulvivat ikkunat, korkea huonekorkeus sekä tyylikäs Konto akustiikkakatto tekevät tästä kodista valoisan kokonaisuuden. Kodin neljästä makuuhuoneesta yksi sijaitsee alakerrassa olohuoneen yhteydessä, joka toimii tarvittaessa olohuoneen jatkeena vaikkapa tv-huoneena. Olohuoneesta on käynti etelän suuntaiselle osittain lasitetulle terassille, jossa voit nauttia sateisista tai aurinkoisista päivistä omassa rauhassa. Yläkerrassa sijaitsee kodinhoitotilat sekä tyylikäs saunaosasto, joka tarjoaa lämpöpuun tuoksun ja pehmeät löylyt. Spa-henkisen tunnelman kruunaa oma kylpyamme. Yläkerrasta löytyy talon kolme tilavaa makuuhuonetta ja erillinen wc. Aulasta on käynti reilun kokoiselle parvekkeelle, jossa voit nauttia kahvit aamuauringon paisteessa. Asunnon modernina lämmönlähteenä toimii poistoilmalämpöpumppu miellyttävällä vesikiertoisella lattialämmityksellä. Lisäksi asunnossa on aurinkopaneelit tasoittamassa sähkön kulutusta. Talvipakkasilla voit nauttia varaavan kiertoilmatakan tunnelmasta. Kesähelteitä ajatellen molemmissa kerroksissa on omat ilmalämpöpumput. Autoilevaa asukasta ajatellen yhteisalueelta löydät kaksi omaa parkkipaikkaa, joista toinen sijaitsee autokatoksessa. Sähköautoilijalle katoksessa on valmiina latausasema. Sijainti tässä kodissa on erinomainen, sillä se sijaitsee aivan Nikkilän keskustassa, mutta kuitenkin rauhallisella ja halutulla asuinalueella. Kaikki tarvittavat palvelut, kuten koulut ja päiväkodit, ovat kävelyetäisyydellä, mikä tekee arjen sujumisesta vaivatonta. Jos harkitset omakotitaloa ja arvostat hyvää varustelutasoa on tämä koti ehdottomasti tutustumisen arvoinen! Kysy lisää ja sovi esittely 0400 294 238 / Arttu Saartoala Oletko myymässä asuntoasi? Skant LKV on raikas ja nykyaikainen tuulahdus asuntomarkkinoilla. Meillä on yli kymmenen vuoden kokemus sekä vanhoista että uusista omakotitaloista, kerros- ja rivitaloasunnoista. Tarjoamme asunnon myyntiin aktiivista otetta, tuloksia tuottavaa markkinointia ja laadukkaat myyntikuvat. Meiltä saat alan digitaaliset palvelut helposti ja vaivattomasti sekä tarvittaessa kodin stailauksen. www.skant.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.

Kohdenumero
80353605
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
5 + ke + kph + wc + khh + kphs
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
120 m²
Kokonaispinta-ala
120 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu Ei tarkistusmitattu. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
2021
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

429 000,00 €

Velaton hinta

429 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

493,36 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Lisätietoja maksuista: -Vuonna 2023 kulutus 13 710 kWh, josta kahden sähköauton osuus n. 4000 kWh (Aurinkopaneelien sähköntuotto: Vuonna 2023 3014 kWh, josta ulosmyynti 1323 kWh) -Jätemaksut: 37,76€/kk sisältäen perusmaksun, seka- ja biojäteastian sekä monitoimilokeron (muovi, pahvi, lasi, metalli) tyhjennyksen ja astioiden vuokran. Monilokeron tyhjennys 2 x kk, sekajäte 3 x kk, bio 3 x kk. Monilokero sekä biojäte on jaettu neljän talon kesken, sekajäteastia on oma (240 litraa). -Vesimaksut kulutuksen mukaan ( tasauslaskutus 3kk välein )

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Kahdessa makuuhuoneessa kiinteät kaapistot.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: sisäänvedetty
Tietoliikenne
laajakaista
Muuta kauppaan kuuluvaa
-Aurinkopaneelijärjestelmä 10kpl paneeleja( 3.3 kW) -Sähköauton latausasema ( Webasto pure II ) -Olohuoneen pystylamelliverhot. -Yläkerran makuuhuoneiden pimennysverhot -Olohuoneen riippuvalaisin
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Antenni. Laajakaistaliittymä: Valokuitu, Asukas tekee oman sopimuksen. Lisätietoja terassista: Lasitettu terassi ja laajat terassialueet. Ilmansuunta Etelä. Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot: Yhteisalueen valaistus on toteutettu asunnon D sähkömittarin takaa ( oma mittarointi ).
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Katon kunto: Hyvä
Energialuokka
  • B (2018)
  • Energialuokka: B2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 11.11.2030
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Poistoilmalämpöpumppu Nibe F750+SAM41 vesikiertoisella lattialämmityksellä
Tulisija
Tulikivi Kammi varaava kiertoilmatakka
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Kunnan. Lisätietoja vesijohdosta: Yhteinen vesiliittymä neljän asunnon kanssa. Jokaisella oma alavesimittari.
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Siirtyvät liittymät
Valokuituliittymä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu
Pintamateriaali: Pintamateriaalit (seinä): Seinät ovat tasoitettuja ja maalattuja Pintamateriaalit (lattia): Lattiassa parketti ( märkätilassa laatoitus ) Pintamateriaalit (katto): Katot ovat tasoitettuja ja maalattuja ( Oh+Yk aula Konto akustiikkalevy) ( märkätilassa puupanelointi )
Keittiön kuvaus
Liesi: Induktio. Työtason materiaali: Laminaatti. Keittiön välitilassa led nauha + katossa himmennettävät led valot.
Erillinen pakastin (Bosch integroitu), jääkaappi (Bosch integroitu), uuni (Bosch kiertoilma), mikroaaltouuni (Bosch integroitu), keittiösaareke, astianpesukone (Bosch integroitu) ja liesi (AEG tasotuuletin aktiivihiilisuodattimella)
Lattiamateriaalit: Parketti Kährs Tammi Nouveau Whisper
Seinämateriaalit: Maali
Kylpyhuoneen kuvaus
Katossa led valaistus
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: Kylpyamme, suihku (Sadesuihku x2) ja lattialämmitys
WC-tilojen kuvaus
Alakerran wc:ssä suihku.
Seinämateriaalit: Kaakeli
Lattiamateriaalit: Laatta
Saunan kuvaus
Saunan seinässä ja katossa lämpöhaapa
Varusteet: Kiuas: Sähkökiuas
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Kiinteät kaapistot (välitilassa led nauha)
Seinämateriaali: Maali
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: Pesukoneliitäntä, lattiakaivo, pesuallas, lattialämmitys, pöytätaso, tila pesutornille ja pyykkikaapit
Olohuoneen kuvaus
Alakerrassa lämmittävä/viilentävä Mitsubishi Electric ilmalämpöpumppu (Yläkerrassa viilentävä Mitsubishi Electric ) Olohuoneen / aulan katossa Konto akustiikka levy Olohuoneen seinässä ja porras-aukossa seinävalaisimet.
Lattiamateriaalit: Parketti Kährs Tammi Nouveau Whisper
Seinämateriaalit: Maali
Makuuhuoneiden kuvaus
Kahdessa makuuhuoneessa kiinteät kaapistot.
Lattiamateriaalit: Parketti Kährs Tammi Nouveau Whisper
Seinämateriaalit: Maali
Säilytystilojen kuvaus
Kaapistot ja Tekn. tila / varasto. Lisätietoja säilytystiloista: Yhteisalueella pihavarasto, joka on yhteisessä käytössä.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti
Tontin omistus
Vuokra
Kiinteistötunnus
Kiinteistötunnus 753-423-9-156 / Laitostunnus 753-423-4-131-L2
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
3 719 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Vuokraoikeus. Lisätiedot tontista: Vuokra-alue on jaettu neljään hallinta-alueeseen ja yhteisalueeseen. Kaupan kohteena on alue D.
Rakennusoikeuden pinta-ala
700 m²
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Rakennusoikeutta jää talousrakennusten osalta käyttämättä 13 m2 kutakin asuinrakennusta kohti sekä rakennusoikeuden sallimat viherhuoneet kokonaisuudessaan.
Kaavoitustiedot
Lisätietoa kaavoituksesta Sipoon kunnalta p. 09 23531
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Rakennukset
Autokatos
Tontin vuokraaja
Sipoon Kunta
Vuokrasopimus päättyy
30.12.2070
Tontin vuokra
2 194 € / vuosi
Palvelut
Myytävä koti sijaitsee aivan Nikkilän palveluiden ympäröimänä. Lähimpään kauppaan on matkaa vain alle kilometrin. Lukkarin koulu (1-6lk + esikoulu) ja Sipoonjoen yhtenäiskoulu (1-3lk ja 7-9lk ) sekä Sipoon lukio sijaitsee reilu kilometrin päässä.
Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä, sujuvat yhteydet omalla autolla ja hyvät pyöräilytiet
Pihan kuvaus
Pihalla nurmialueet sekä istutettu kaksi luumupuuta, hunajamarjapensaita, mustaherukkaa ja raparperia.
Tiedustelut
Arttu Saartoala, 0400294238, arttu@skant.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Sipoo

Asuinalueena Nikkilä, Sipoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Arttu Saartoala

Kiinteistönvälittäjä, LKV

Skant | Välitysliike Skant Oy

Skant | Välitysliike Skant Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.