AsuntoArea Oy
AsuntoArea Oy

Kerrostalo | 2h, k, kph / wc, vh, parveke

Viipurintie 11 A, Möysä, Lahti

Hinta

97 000 €

Koko

54,5 m²

Vuosi

1971

Tämä kaksio on täydellinen juuri sinulle, joka rakastat uimista. Tämä hissitalon 2. kerroksen kulmahuoneisto sijaitsee kerrostalossa, jossa on uima-altaalla varustettu saunaosasto (kts. valokuvat). Viipurintien vastakkaiselta puolelta löytyy ihana Möysän uimaranta ja talvisin avantouintipaikka. Joutjärvellä sijaitsee myös Melontastadion. Tässä taloyhtiössä voit varata itsellesi säännöllisen saunavuoron (7 e/kk), jolloin myös uima-allas on käytössäsi. Halutessasi voit myös varata itsellesi varauslistalta ajan, jolloin voit käydä uimassa ilman saunomista (ei maksua). Taloyhtiön asukkaiden käytössä on myös pesutupa ja kuivaushuone (ei maksua). Tässä kodissa on tilavat ja valoisat huoneet, sekä harmoniset värit. Kaikesta näkee sen, että tämä koti on omistajalleen rakas ja siitä on pidetty hyvää huolta. Tavarat ja astiat löytävät paikkansa, sillä säilytystilaa on todella runsaasti. Kylpyhuone on uusittu v. 2008, myös keittiötä on uudistettu. Soveltuu hyvin ensiasunnon ostajalle. Asunto Oy Viipurin Valtatie 11 sijaitsee loistavalla paikalla Möysän kaupungin osassa, vehreällä alueella lähellä Joutjärveä. Taloyhtiöllä on suuri ja hyvin hoidettu pihapiiri. Tästä kodista on helppoa lähteä kauemmaksikin töihin. Moottoritien lähimpään ramppiin on matkaa vain n. 3 min/ n. 1,7 km. Linja-autopysäkki löytyy kerrostalon edestä. Lahden keskustaan on n. 2 km. Keskustaan kävellen suorinta reittiä n. 1,2 km. Möysän koulu sijaitsee tien vastakkaisella puolella. Lämpimästi tervetuloa! Heli Salonen Kiinteistönvälittäjä LKV puh. 040 8423377 heli.salonen@asuntoarea.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80353687
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h, k, kph / wc, vh, parveke
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
54,5 m²
Kokonaispinta-ala
54,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, Isännöitsijäntodistuksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Ei tarkistusmitattu. Pinta-alat saattavat tämän ikäisissä kohteissa (yhtiö rekisteröity ennen 1.1.1992) poiketa olennaisestikin asuinrakennusten nykyisten mittaustapojen ja standardien (SFS 5139) mukaan laskettavasta asuintilojen pinta-alasta. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Kerrokset
2/5
Rakennusvuosi
1971
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

92 055,90 €

Velkaosuus

4 944,10 €

Velaton hinta

97 000,00 €

Neliöhinta

1 779,82 €/m²

Vastike

Hoitovastike

299,75 € / kk

Pääomavastike

95,40 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

395,15 € / kk

Muut maksut

Autopaikkamaksu

12,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 25,00 € / hlö / kk
Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) ylimääräistä vastiketta yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa Lisätietoja maksuista: Autokatospaikka 12,00 e/kk.

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni
Keittiön kuvaus
Kaapistot vaalein ovin. Jääkaappi/pakastin, keraaminen liesi/uuni (v. 2018), liesituuletin, astianpesukone (v. 2021), mikroaaltouuni (jos ostaja haluaa). Lattiamateriaali on laminaatti, seinät on maalattu/maalattua lasikuitutapettia & välitila on laatoitettu.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuone on uusittu v. 2008. Suihku, kääntyvät suihkuseinät, allaslaatikosto, peilikaappi, erillinen kaappi, wc-istuin, pesukoneliitäntä. Lattia ja seinät on laatoitettu.
Olohuoneen kuvaus
Tilavaan olohuoneeseen mahtuu hyvin myös ruokailuryhmä. Olohuoneesta käynti parvekkeelle. Lattiamateriaali on laminaatti, seinissä on maalattava tapetti.
Makuuhuoneiden kuvaus
Tilavasta makuuhuoneesta löytyy peräti kaksi liukuovikaapistoa. Lattiamateriaali on laminaatti ja seinissä on maalattava tapetti.
Säilytystilojen kuvaus
Jäähdytetty kellari, vaatehuone, kaapistot ja kellarikomero. Lisätietoja säilytystiloista: Huoneistossa on runsaasti säilystilaa. Eteisessä vaatehuone ja liukuovikaapisto. Makuuhuoneessa peräti kaksi liukuovikaapistoa. Kylpyhuoneessa allaslaatikoston ja peilikaapin lisäksi vielä erillinen kaappi. Keittiöön on myös lisätty säilytystilaa.
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Lahti toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Hiidenkivi Oy, Heikki Lahikainen, 03 873320
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi, Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Kaapeli-tv, kellarikomero, uima-allas, Sauna, jäähdytetty kellari, urheiluvälinevarasto, pesutupa ja kuivaushuone
Taloyhtiön autopaikat

Autopistokepaikkoja: 8 Autokatospaikkoja: 9

Tehdyt remontit
Kattopinnoite uusittu 1993. Käyttövesiputkiston uusiminen 1999. Ikkunapuitteet, parvekeovet uusittu, jätekatos 2006. IV-kanavien puhdistus ja säätö. Lämmönsiirrin uusittu 2008. Uima-allaslaitteet 2009. IV-koneet uusittu 2011. Sisääntulokatokset rakennettu 2012. Kellaritilojen maalaus 2013. Kylpyhuoneiden pohjaventtiilien ja poistoputkien uusiminen 2017. Kattotikkaat uusittu 2017. Taajuusmuuntajien asennus ja ulko-ohjatut säätimet 2017. Viemärit sukitettu 2018. IV-nuohous 2022.
Tulevat remontit
Hallituksen kunnossapitotarveselvitys (2.3.2023): kuntoarvio 2023, parvekkeiden, julkisivujen ja ikkunoiden uusimis- ja korjaustarveselvitys, kattokermien tarkastus, sisäänkäynnin lippojen mahdollinen asennus julkisivukorjausten yhteydessä, hissien uusiminen.

Ylimääräinen yhtiökokous (5.9.2023) päätti hissin uusimisesta vuonna 2024. Kustannusarvio taloyhtiölle on n. 208.500,00 euroa. Kustannusarvio myynnissä olevalle huoneistolle on kertakustannuksena n. 5.678,57 euroa tai n. 55,12 e/kk rahoitusvastikkeena.

Hissien uusimisen toteutusaikataulu:
A-porras 29.7.- 6.9.2024 välisenä aikana
B-porras 9.9.- 18.10.2024 välisenä aikana
Energialuokka
F (2018), Energialuokka: F2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 09.11.2030
Tontin koko
3 691 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Viipurin Valtatie 11

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä, sujuvat yhteydet omalla autolla ja hyvät pyöräilytiet
Tiedustelut
Heli Salonen, 040 842 3377, heli.salonen@asuntoarea.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Lahti

Asuinalueena Möysä, Lahti

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Heli Salonen

Kiinteistönvälittäjä LKV

AsuntoArea Oy

AsuntoArea Oy
AsuntoArea Oy
SKVL jäsenyritys

Mariankatu 12 B, 2krs.,
15110 LAHTI

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.