Neliöt Liikkuu LKV Oy Ab
Neliöt Liikkuu LKV Oy Ab

Kerrostalo | 3-4h + k + kph / wc + vh + las.parv.

Katajaharjuntie 2-4 C, Lauttasaari / Katajaharju, Helsinki

Hinta

598 000 €

Koko

95 m²

Vuosi

1963

kivenheiton päässä Suomen hienoimmasta metroasemasta! Tämän kodin tunnelma ja tilavat huoneet reiluine säilytystiloineen saavat sinut viihtymään. Mahtavan kokoinen ja valoisa olohuone toimii kodin sydämenä. Yhteinen oleskelutila jatkuu lasitetulle länsiparvekkeelle, jossa ihailet vuodenaikojen vaihtelua lähes puiden latvustojen tasalta pitkälle Keilalahden yli. Kaksi reilun kokoista makuuhuonetta suurine ikkunoineen muokkautuvat tarvittaessa moneen käyttöön. Erkkerillä varustettu nykyinen ruokailutila soveltuu tarvittaessa kolmanneksi makuuhuoneeksi. Keittiössä on sekä työskentely- että säilytystilaa kenen tahansa tarpeisiin, arkiruokailu mahtuu myös hyvin. Keittiö ja kylpyhuone on uusittu täysin linjasaneerauksen yhteydessä 2021. Asunto Oy Katajaharjuntie 4 on läpikäynyt mittavat saneeraukset viimeksi kuluneen viiden vuoden aikana. Taloyhtiön tilat, mm. sauna ja pesutupa, ovat toimivat ja viihtyisät ja ahkerassa käytössä. Myös hissit on uusittu. Linjasaneerauksen jälkeen taloa on korotettu yhdellä kerroksella ja kasvatettu 11 uudella asunnolla. Julkisivua on samassa yhteydessä päivitetty ja parvekelasitukset uusittu. Tässä yhtiössä asut siis pitkään huolehtimatta isoista remonteista. Saarikansalle tärkeät merelliset ulkoilureitit aivan vieressä. Julkisilla liikkuvalle parempaa paikkaa ei taida olla: Suomen upeimmalle metroasemalle noin 300 metriä, bussipysäkille 50 m. Pyöräillen aivan oivallinen paikka niin Espoon, keskustan, Otaniemen kuin Meilahdenkin suuntaan polkevalle. Tästä liikut sujuvasti jokaiseen ilmansuuntaan. Huoneiston yhteydessä on mahdollista ostaa myös autotallin nro 10 hallintaan oikeuttavat osakkeet, vh. 40 000 €. Tule tutustumaan, ihastut varmasti! Lisätiedot ja esittelyt /förfrågningar och visningar: Shama Österman, 040 586 6849 tai/eller shama@neliotliikkuu.fi Lauttasaarelainen. Välittäjä. Service also in English Etsitkö myös omalle kodillesi ehdottoman sitoutunutta ja laadusta tinkimätöntä välittäjää? Ota epäröimättä yhteyttä jo tänään! Välittäjistämme annetut asiakasarviot on julkaistu kotisivuillamme. Katso mitä asiakkaani ovat sanoneet: https://neliotliikkuu.fi/tiimi/shama-osterman/ Facebookissa: Shama välittää

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80354129
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3-4h + k + kph / wc + vh + las.parv.
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
95 m²
Kokonaispinta-ala
95 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Isännöitsijäntodistuksen mukainen, Yhtiöjärjestyksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Ei tarkistusmitattu. Pinta-alat saattavat tämän ikäisissä kohteissa (yhtiö rekisteröity ennen 1.1.1992) poiketa olennaisestikin asuinrakennusten nykyisten mittaustapojen ja standardien (SFS 5139) mukaan laskettavasta asuintilojen pinta-alasta. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Kerrokset
2/5
Rakennusvuosi
1963
Vapautuminen
Heti

Hinta

Myyntihinta

480 356,39 €

Velkaosuus

117 643,61 €

Velaton hinta

598 000,00 €

Neliöhinta

6 294,74 €/m²

Vastike

Hoitovastike

437,00 € / kk

Pääomavastike

921,50 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

1 358,50 € / kk

Muut maksut

Autopaikkamaksu

50,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 21 € / hlö / kk
Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) ylimääräistä vastiketta yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa Lisätietoja maksuista: Autotallipaikan vastike 23,58 €/kk (1,15 €/20,5 m2). Autotallien pääomavastike on 25% asuntojen vastaavasta vastikkeesta. Vesimaksu on ennakko, tasaus kulutuksen mukaan kerran vuodessa.

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Tilojen kuvaus
Keittiön ja olohuoneen väliin sijoittuva ruokailuhuone, jossa erkkeri-ikkuna. Erotettavissa myös kolmanneksi makuuhuoneeksi. Seinät ja katto maalattu, lattiassa pyökkiparketti. Tilava eteinen, jossa paljon kaappitilaa. Vaatehuone.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu,ulostyönnetty
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Muuta kauppaan kuuluvaa
Sälekaihtimet, verholaudat ja -kiskot sekä ikkunalaudat kaikissa huoneissa. MH1 irrallinen vaatekomero. Pyykinpesukone (UPO) haluttaessa. Taulukiskot ruokailutilassa ja olohuoneessa.
Kohteen lisätiedot
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lisätietoja kunnosta
Lisätietoja kunnosta: Siistikuntoinen huoneisto, jossa hieman elämisen jälkiä. Parkettilattia kaipaa kunnostusta / vaihdon. Lisätietoja kuntotutkimuksesta: 2010 LVV-kuntotutkimus 2009 kiinteistön kuntoarvio
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni
Keittiön kuvaus
Linjasaneerauksen yhteydessä vuonna 2021 täysin uusittu keittiö on tilava ja valoisa. Suuri noin etelään suuntautuva ikkuna tuo runsaasti valoa. Keittiöön mahtuu myös kookkaampi ruokapöytä. Lasku- ja työskentelytilaa on runsaasti, samoin sekä kaapeissa että laatikoissa olevaa säilytystilaa. Kätevä kulmakaappi kattilakaruselleineen auttaa hyödyntämään myös muuten hankalasti käytettävän tilan. Keittiöön kulku sekä suoraan eteisestä että ruokailutilasta. Varustus: Keraaminen liesi, täyskorkea jääkaappi ja pakastinkaappi, liesisuodatin, integroitu mikroaaltouuni, astianpesukone, syvä tiskiallas ruostumatonta terästä, näppärä korkea hana erillisellä suihkutoiminnolla (lisävaruste). Kaikki kodinkoneet Electrolux. Kuivauskaappi, kattilakaappi, siivouskomero. Puustellin kalusteet. Verhokisko ja -lauta. Seinät ja katto maalattu, välitila laatoitettu, lattiassa vinyylikorkki.
Kylpyhuoneen kuvaus
Tilavassa kylpyhuoneessa varustus: wc-istuin, bideesuihku, pesuallas, allaslaatikosto, peilikaappi, pyykkikaappi, taittuvat suihkuseinät, suihku, pyyhekuivausteline (sähköinen), pesukoneliitäntä, tilaa pesutornille. Seinät ja lattia laatoitettu, katto maalattu, lattialämmitys. Kylpyhuone on täysin uusittu linjasaneerauksen yhteydessä 2021.
Olohuoneen kuvaus
Suuri, asunnon keskiönä toimiva olohuone maisemineen avautuu silmien eteen heti ovelta. Suuresta ikkunasta upeat ja vaihtelevat näkymät länsi-luoteeseen. Käynti tilavalle lasitetulle parvekkeelle. Seinät ja katto maalattu, lattiassa pyökkiparketti.
Makuuhuoneiden kuvaus
MH1 (talon luoteiskulma) suuressa makuuhuoneessa näkymät pohjoiseen, vaatekomero. MH2 näkymät pohjoiseen, vaatekaapisto. Molemmissa makuuhuoneissa lattia pyökkiparkettia, seinät ja katto maalattu.
Säilytystilojen kuvaus
Lisätietoja säilytystiloista: Häkkivarasto kellarikerroksessa.
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Aavatalo Oy, Vesa Maja, vesa@aavatalo.fi, 010 311 3300
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi, Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Mankeli, väestönsuoja, kuivaushuone, urheiluvälinevarasto, kellarikomero, pesutupa ja kaapeli-tv
Muuta: Taloyhtiön lisätiedot: Varsinainen yhtiökokous 5.6.2023 päätettiin käynnistää autopaikkojen latausjärjestelmän suunnittelusta. Huoneistojen parvekelasitukset ovat yhtiön kunnossapitovastuulla. Ylimääräisessä yhtiökokouksessa 30.1.2024 päätettiin palauttaa autopaikkojen vuokra 50 euroon / kk. Taloyhtiön kiinnitykset: 6 373 640 €.
Tehdyt remontit
2023 parvekelasitukset
2022 hissien uusiminen, julkisivujen pesu
2020 porrashuoneiden ulko-ovien uusiminen, hulevesiliittymä, autotallin ovien uusiminen, ikkunoiden ja parvekeovien uusiminen, linjasaneeraus (käyttövesi- ja viemäriputkiston uusiminen, märkätilojen peruskorjaus, sähkö- ja tietoliikenneverkon uusiminen, lämmitysverkoston perussäätö ja tasapainotus, yleisten tilojen kunnostus, saunojen ja pesutuvan peruskorjaus, uudet perusvarastot)
2019 linjasaneerauksen toteutussuunnittelu
2016-2017 linjasaneerauksen ja lisärakentamisen hankesuunnittelu
2014-2016 pihasaneeraus (salaojien ja sadevesiviemäröinnin uusiminen, asfaltti- ja viheralueiden uusiminen/kunnostus, istutusalueiden uusiminen, leikki- ja oleskelualueen uusiminen, pihamuurien ja aitojen rakentaminen, syväkeräyssäiliöiden (jäte) asentaminen)
2012 pihasuunnittelu, salaojien uusimisen suunnittelu ja kilpaillutus
2010 LVV-kuntotutkimus
2009 kiinteistön kuntoarvio, uusi kuivuri pyykinkuivaushuoneeseen
2008 valoaukkojen kulut kunnostettu (A+C), kaukolämpölaitteiston uusiminen
2007 Bauer vedenkäsittelyjärjestelmän asennus, löylyhuoneen saneeraus, linjasäätöventtiilien uusiminen
2006 A+B portaiden hissien lukkoradat uusittu
2005 kellarikerroksen ikkunoiden uusiminen
2004 vintin ulkoseinien levytys, räystäskourujen uusiminen
2003 huopakatteen ja mineriittiseinien uusiminen, ilmanvaihtohormien nuohous, lukituksen uusiminen (Abloy Exec)
Energialuokka
D (2018), Energialuokka: D2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 27.09.2033
Tontin koko
3 408 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Helsingin kaupunki puh. 09-310 22 111 Asuinkerrostalojen korttelialue max. kuusi kerrosta, AK VI Koivusaaren suunnittelu jatkuu Koivusaaren osayleiskaavassa määritellyn kokonaisuuden puitteissa. Suunnittelun tavoitteena on mahdollistaa uuden asuntoja ja työpaikka-alueen rakentaminen Koivusaareen. Ruukinlahden puiston länsiosa, lainvoimainen 22.08.2023 Länsiväylän ympäristön osayleiskaavan valmistelu 2021-011512 Katajaharjun suunnitteluperiaatteet
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Katajaharjuntie 4

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Palvelut: Hyvän valikoiman K-Market n. 300 m.
Kaikki palvelut Lauttasaaren ostoskeskuksessa/ympäristössä, n. 1 km, johon kätevästi mm. bussilla kotiovelta.
Paikallistiedot: Leikkipuisto n. 400 m (Katajaharjuntie)
Koulut: Lauttasaaren ala-aste, Myllykallion koulu n. 500 m Lauttasaaren yhteiskoulu (yläaste ja lukio) n. 800 m Drumsö lågstadieskola, ca 1,5 km

Liikenneyhteydet
Bussi 22 /22B ja yölinja 21N n. 50 m Metro 300 m
Pihan kuvaus
Pihalla leikkialue lapsille, syväjätesäiliöt
Tiedustelut
Shama Österman, 040 586 6849, shama@neliotliikkuu.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Lauttasaari, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Shama Österman

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV

Neliöt Liikkuu LKV Oy Ab

Neliöt Liikkuu LKV Oy Ab

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.