RE/MAX Elegance | Elegance Oy LKV

Autokatos

Tilanhoitajankaari 12 AP, Viikki, Helsinki

Hinta

7 500 €

Koko

13

AUTOKATOSPAIKKAOSAKE AP 38 myydään huoneiston D 107 kaupan yhteydessä. Velaton hintapyyntö 7 500 euroa. Myyntiä hoitaa, Tero Janhunen Partner Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, kaupanvahvistaja puh. 045 162 4088 tero.janhunen@remax.fi RE/MAX Elegance Eiranranta 5, 00150 Helsinki

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
80354164
Sijainti
Tyyppi
Pinta-ala
13 m²
Kokonaispinta-ala
13 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, Isännöitsijäntodistuksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu).
Rakennusvuosi
2004
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

7 500,00 €

Velaton hinta

7 500,00 €

Vastike

Hoitovastike

18,20 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

18,20 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) ylimääräistä vastiketta yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa

Kohteen lisätiedot
Käyttö- ja luovutusrajoitukset: Autokatospaikka-osakkeisiin nrot 7963-8000 kohdistuu yhtiöjärjestyksen mukaan yhtiön asuinhuoneistojen osakkaiden lunastusoikeus. Lunastusaika on yksi (1) kuukausi. Lunastusoikeutta ei kuitenkaan ole, mikäli autokatospaikan hallintaan oikeuttavat osakkeet siirtyvät samanaikaisesti yhdessä asuinhuoneiston hallintaan oikeuttavien osakkeiden tai niiden määräosan kanssa samalle siirronsaajalle.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla 31 päivän lunastusoikeus.
Tulevat remontit
Hallituksen kunnossapitotarveselvitys 17.08.2023 yhtiökokousta seuraavien viiden vuoden aikana.
2023: Julkisivun liikuntasaumojen uusinta.
2023-2024: Hybridi- ja sähköautojen lataus.
2025: IV-kanavien nuohous ja ilmamäärien säätö.
Ei ajankohtaa tiedossa: Huoneistojen vaakaviemäreiden, pystyviemäreiden ja pohjaviemäreiden huuhtelu ja kuvaus. Piha-alueen kunnostuksia.
Kohteen kunto
Hyvä
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Helsingin kaupunki.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
091-036-0220-0001
Tontin pinta-ala
4 921 m²
Käyttö- ja luovutusrajoitukset
Autokatospaikka-osakkeisiin nrot 7963-8000 kohdistuu yhtiöjärjestyksen mukaan yhtiön asuinhuoneistojen osakkaiden lunastusoikeus. Lunastusaika on yksi (1) kuukausi. Lunastusoikeutta ei kuitenkaan ole, mikäli autokatospaikan hallintaan oikeuttavat osakkeet siirtyvät samanaikaisesti yhdessä asuinhuoneiston hallintaan oikeuttavien osakkeiden tai niiden määräosan kanssa samalle siirronsaajalle.
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Palvelut
Palvelut: KAUPAT: K-Market Latokartano, K-Supermarket Viikki, Alepa Viikki, Prisma, Siwa. MUUT PALVELUT: Helsingin yliopiston Viikin kampus ja kirjasto, Ahma eläinklinikka, Koirapuisto Viikki, Leikkipuisto Viikkari, neljä asukastaloa, nuorisotalo. VAPAA-AIKA JA HARRASTUKSET: Latokartanon urheilupuisto ja liikuntahalli, kuntosali, tenniskentät, luistinradat, ratsastuskoulu, koirapuisto, Hallainvuoren valaistu lenkkipolku, hiihtoladut sekä Viikin luonnonsuojelualue.
Koulut: KOULUT: Helsingin yliopiston Viikin normaalikoulu, jossa on peruskoulun alaluokat 1–6 ja yläluokat 7–9 sekä lukion käsittävä koulu. Se on Helsingin yliopiston käyttäytymistieteellisen tiedekunnan erikoisyksikkö ja toimii normaalikouluna eli opetusharjoittelukouluna (Viikin norssi), Kevätkatu 2. Latokartanon peruskoulu, luokat 1.-9., Agronominkatu 22.

Liikenneyhteydet
Bussipysäkit lähellä. Sujuvat ajoyhteydet autolla: Lahdenväylä, Kehä I, Tuusulanväylä.
Tiedustelut
Tero Janhunen, 045 162 4088, tero.janhunen@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Viikki, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Tero Janhunen

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, Kaupanvahvistaja

RE/MAX Elegance | Elegance Oy LKV

RE/MAX Elegance | Elegance Oy LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.