Kerrostalo | 3h + k + kph + vh + parveke

Intiankatu 1 A, Toukola, Helsinki

Hinta

339 000 €

Koko

71 m²

Vuosi

1984

Tervetuloa tutustumaan upeaan kolmioon halutulla Toukolan alueella! Tämä toisen kerroksen huoneisto sijaitsee viehättävässä kolmikerroksisessa taloyhtiössä, joka on valmistunut vuonna 1984. Asunto hurmaa läpitalon valoisuudellaan. Keittiö ja olohuone muodostavat avaran, kodikkaan kokonaisuuden, joka houkuttelee viettämään aikaa yhdessä. Täältä on myös käynti lasitetulle parvekkeelle, jolla on mukava nauttia ilta-auringosta. Makuuhuoneita on kaksi, molemmat reilun kokoisia. Makuuhuoneiden ikkunat ovat itään päin. Säilytystilaa löytyy makuuhuoneissa olevista kaapistoista sekä erillisestä vaatehuoneesta. Lasitetulta parvekkeelta ja ikkunoista avautuu upeat vehreät ja urbaanit näkymät ympäröivälle asuinalueelle. Kokonaisuuden kruunaa tyylikkäästi remontoitu kylpyhuone. Toukola on tunnettu viihtyisänä ja suosittuna asuinalueen. Lähellä sijaitsevat kaikki tarvittavat palvelut sekä vehreät puistoalueet ja upeat ulkoilumahdollisuudet. Liikenneyhteydet ovat erinomaiset: raitiovaunu- ja bussipysäkit ovat kävelymatkan päässä ja pyörällä hurautat vaivatta Helsingin keskustaan. Alueella on myös kivoja kahviloita, putiikkeja sekä kulttuurikohteita - Kääntöpaikkaa ja Bokvillania unohtamatta - joista voit nauttia vapaa-ajallasi! Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja sovi esittelyaika: Virpi Schlegel | 045 631 4151 | virpi.schlegel@remax.fi Sven Schlegel | 045 885 4900 | sven.schlegel@remax.fi TILAA 12-SIVUINEN ESITE SUORAAN SÄHKÖPOSTIISI Onko nykyinen asuntosi vielä myymättä? Kutsu meidät kylään! Tapaamisen aikana saat arvion asuntosi markkina-arvosta sekä tietoa siitä, kuinka juuri me voimme auttaa kotisi myynnissä. Yhdessä onnistumme! Älä menetä tätä ainutlaatuista tilaisuutta ja varaa oma esittelyaikasi tähän ihastuttavaan kotiin!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.

Kohdenumero
80354851
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h + k + kph + vh + parveke
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
71 m²
Kokonaispinta-ala
71 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, Isännöitsijäntodistuksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Ei tarkistusmitattu. Pinta-alat saattavat tämän ikäisissä kohteissa (yhtiö rekisteröity ennen 1.1.1992) poiketa olennaisestikin asuinrakennusten nykyisten mittaustapojen ja standardien (SFS 5139) mukaan laskettavasta asuintilojen pinta-alasta. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Kerrokset
2/3
Rakennusvuosi
1984
Vapautuminen
Heti

Hinta

Myyntihinta

320 935,02 €

Velkaosuus

18 064,98 €

Velaton hinta

339 000,00 €

Neliöhinta

4 774,65 €/m²

Vastike

Hoitovastike

440,20 € / kk

Pääomavastike

159,75 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

599,95 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 17 € / hlö / kk
Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) ylimääräistä vastiketta yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Tilojen kuvaus
Eteisessä seinät ovat maalatut ja lattia on parkettia. Vaatehuoneessa lattia on laminaattia ja seinät maalatut.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu,ulostyönnetty
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV. Käyttö- ja luovutusrajoitukset: Suihku- tai kylpyhuonetilojen rakentaminen tai muutostyöt sanotuissa tiloissa edellyttävät aina yhtiön hallituksen luvan. Osakkaiden huoneistokorjauksista tulee ilmoittaa etukäteen kirjallisesti isännöitsijätoimistoon. Kaikki ilmoitukset dokumentoidaan ja taloyhtiöllä on velvollisuus ja oikeus valvoa huoneistoremontteja silloin kun remontti kohdistuu kiinteisiin rakenteisiin, putkistoihin, sähkö- ja tietoverkkoihin. Mikäli huoneistoon on asennettu parvekelasitus, osakeluetteloon merkitty omistaja on sitoutunut ottamaan vastuun lasituksen kunnossapito- ja korjausvelvoitteista, joka siirtyy edelleen huoneiston osakkeiden vaihdossa uudelle omistajalle.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Lisätietoja kuntotutkimuksesta: 2006: Julkisivujen ja parvekkeiden kuntotutkimukset 2010: Sadevesiputkistojen kuvaus 2012: Kiinteistön kuntoarvio 2023: Kartoitusraportti A5 ja A6
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni ja puu
Keittiön kuvaus
Tyylikäs vaaleansävyinen keittiö. Keittiön varustuksiin kuuluu induktioliesi, liesituuletin, astianpesukone ja jääkaappipakastin. Työtasot ovat puuta ja välitila on levytetty. Seinät ovat maalatut ja lattia on laattaa.
Kylpyhuoneen kuvaus
Upea laatoitettu kylpyhuone. Kylpyhuoneen varustuksiin kuuluu lavuaari, käsisuihku, allaskaappi, pyyhekuivain, seinä wc-istuin, pk-liitäntä, suihku, suihkuovet, arkea helpottava lattialämmitys, peili sekä runsaasti kaappitilaa. Kylpyhuone on remontoitu vuonna 2017.
Olohuoneen kuvaus
Suuri ja avara olohuone, josta on käynti huoneiston lasitetulle parvekkeelle. Seinät ovat maalatut ja lattia on parkettia.
Makuuhuoneiden kuvaus
Huoneistossa on kaksi reilunkokoista makuuhuonetta, joissa runsaasti säilytystilaa. Lattiat ovat parkettia ja seinät maalatut. Ikkunoiden suunta on itään päin.
Säilytystilojen kuvaus
Häkkivarasto
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattotyypin kuvaus
Loiva harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Tiili

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Kiinteistötunnus
91-23-914-18-E
Isännöitsijän yhteystiedot
Granlund Isännöinti Oy, Kalle Hänninen, isannointi@granlund.fi, 09 2500 6250
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Taloyhtiöön kuuluu: Ulkoiluvälinevarasto, saunaosasto, kuivaushuone ja huoneistokohtaiset varastot. Taloyhtiön kiinnitykset: 606 900 €.
Taloyhtiön autopaikat

Parkkipaikkoja: Piha-autopaikkoja on 13 kappaletta, joista 9 on sähköautojen latauspaikkoja. Normaali autopaikka 12 €/kk. Autopaikka latausmahdollisuudella 16 €/kk + käytetty sähkö kulutuksen mukaan.

Tehdyt remontit
2022: Salaojaremontin pumppaamojen takuukorjaukset (Hytec Oy)
2021: Tilikauden aikana toteutettiin; salaojien ja ulkopuolisten sadevesi- ja viemäriputkien uusinta, uudet autopaikkojen lämmitystolpat sisältäen sähköautojen latausmahdollisuuden ja tähän liittyvät sähköpääkeskuksen muutostyöt. Pihan kunnostus pihasuunnitelman mukaan ja roskakatosten uusiminen. Suunnittelutoimistona ja remontin valvojana käytettiin Rusttet Oy:tä. Remontin toteutti Hytec Oy. Remontin yhteydessä korjattiin kuntotarkastuksessa havaitut painaumat jätevesiviemäröinnistä, sekä uusittiin talojen väliset vesi- ja lämmitysputkistot. Uusittiin sähköpääkeskuksesta saunan kiukaan ohjaus/ajastin.
2020: Pihaurakan suunnittelu; salaojien ja ulkopuolisten sadevesi- ja viemäriputkien kunnostus sekä sähköautojen latausmahdollisuus.
2019: Kiinteistön kuntoarvio. Asuintalon kattorakenteiden tarvittavat korjaukset. Vaaka- ja pystyjätevesiviemäreiden huuhtelu ja kuvaus (asuintalo ja toimistorakennukset).
2018: Putkiston kuntotutkimus.
2017: Patteriverkoston tasapainotus, jätevesipumppaamon kunnostus, perusvesipumppaamon kunnostus ja pintaohjauspaketin uusiminen sekä kellarin seinien ja lattioiden pintaremontti, valaistuksen uusiminen.
2016: Märkätilojen kuntokartoitus, patteriverkoston tasapainotuksen suunnittelu ja jätevesipumppaamon pintaohjauksen uusiminen.
2015: Julkisivu-urakan 2-vuotistakuutarkastus ja jätevesipumppaamon keskuksen uusiminen.
2014: Toimistorakennusten kattojen uusiminen sisältäen uudet vaakakourut ja pystyrännit, sekä kattoturvatuotteet. kunnostettiin sisäpihan puolelta rakennuksen sokkelin vierustan sadevesiohjausta ja asfaltoitiin pihakäytävä sekä ilmanvaihtokanavien pudistus- ja säätötyöt.
2013: Julkisivu-urakka (asuinrakennus, Intiankatu 1).
2012: Uusittu sadevesipumppaamon hälytyskeskus sekä huoneistojen ovipuhelinjärjestelmä.
2011: Taloyhtiön saunaosaston kunnostus, jätesuojan pohjustus- ja asfaltointityöt, asennettu uusi jätesuoja ja asfaltoitu talon julkisivun (Hämeentien puoli) sokkelin vierusta.
2010: Rakennettiin Kongontien puolelle aita, porrashuoneiden maalauskunnostus, akustiikkalevyjen, jalkalistojen ja porraskaiteiden käsijohtimien uusiminen, uusittu lämmönsiirrin, Intiankatu 1 rakennuksen lounaispäädyn B-porrashuoneen seinän korjaus ja salaojan kunnostus vesieristyksineen. Salaojaverkoston kuvaus ja puhdistus.
2009: Poistoilmakanavien puhdistus. Pohjavesipumpun uusiminen ja hälytysjärjestelmän asennus ongelmatilannetta varten. Pihan puustosta tehtiin katselmus ja kaadettiin puita tarpeen mukaan. Talkoilla rakennettiin aita pohjoispäätyyn ja kunnostettiin porrashuoneiden sisäänkäyntien metalliosat.
2008: Märkätilojen pintakosteuskartoitus. Julkisivujen elementtisaumaus sekä liiketilojen kellareissa tapahtuneiden vesivahinkojen korjaukset.
2005: Julkisivujen ja parvekkeiden kuntotutkimukset ja talon koillispäädyn sadevesiviemäröinnin kunnostus.
2001: Puurakennusten maalaukset.
1995: Parvekemaalaukset.
Tulevat remontit
2023:
- Asuintalon katon pesu ja pinnoittaminen tarvittaessa, kattohuollon korjaustoimenpiteet
- Ilmanvaihtokoneiden perushuolto
- Koneellisen ilmanvaihdon nuohous
- Toimistorakennusten seinien huolto tai perusteellisen kunnostuksen suunnittelu
2024:
- Ikkunoiden, parvekeovien ja porrashuoneiden ulko-ovien huoltomaalaukset
- Lukituksen uusiminen
- Parvekeovien maalaus tai uusiminen
- Porrashuoneulko-ovien maalaus
- Saunan kiukaan ohjauskeskuksen uusiminen
- Toimistorakennusten seinien huolto tai perusteellinen kunnostus
- Yleistentilojen palovaroittimien uusiminen
2025:
- PTS-Suunnitelman päivitys
- Putkiston kuntotutkimus (Lämmitys-, vesi- ja viemäriputkisto)
- Saunaosaston lattialämmitystermostaattien uusiminen
- Sähköjärjestelmien määräaikaistarkastus
- Sähköpääkeskustilan lattian pinnoittaminen
- Väestönsuojan huoltotoimenpiteet ja varusteiden päivittäminen
- Yleistentilojen alkuperäisten valaistusasennuksien uusiminen
2026:
- Asuinrakennuksen liikehuoneiston kellarin holvitilan sähkölämmittimien uusiminen
2027:
- Huoneistoparvekkeiden maalaus
Energialuokka
C (2018), Energialuokka: C2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 23.08.2033
Tontin koko
1 557,8 m²
Tontin omistus
Vuokra
Kaavoitustiedot
Helsingin Kaupunkisuunnitteluvirasto | Puh. 09 310 1673 | https://kartta.hel.fi/link/cUrkqK
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin vuokra
13 307,53 € / vuosi
Tontin vuokraaja
Helsingin kaupunki
Tontin vuokra-aika päättyy
30.12.2040

Asunto Oy Arabianranta

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä, hyvät pyöräilytiet ja raitiovaunupysäkki lähellä
Tiedustelut
Virpi Schlegel, 045 631 4151, virpi.schlegel@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Toukola, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Virpi Schlegel

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV

RE/MAX Strand | Excellence m2 Oy

RE/MAX Strand | Excellence m2 Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.