LKV Tuija Hurme Oy

Omakotitalo | 6h + oh + k + sauna, khh, 3 kph, 3 wc, vh, parveke, autotalli, katettu terassi, suojaisa piha

Marmoritie 45, Kivistö, Vantaa

Hinta

475 000 €

Koko

149 / 258 m²

Vuosi

1988

1988 rakennettu ja kuntotarkastettu omakotitalo Kivistön kasvavalla asuinalueella. Oma 885 m2 tontti. Toimiva ja kunnostettu kokonaisuus, josta saat perheellesi hyvän kodin. Huoneita on olohuoneen lisäksi 6, lisäksi 3 kylpyhuonetta ja 3 wc:tä. Tilaa ja valoa riittää, ikkunoita jokaiseen ilmansuuntaan. Alakerrassa on eteinen, 1 huone takka-, työ- tai makuuhuoneeksi tarpeen mukaan, kodinhoitotila/wc, kylpyhuone ja saunatilat. Lisäksi alakerrassa on todella iso n. 23 m2 huone omalla sisäänkäynnillä. Huoneen voi tarvittaessa jakaa makuu- työ-, oleskelu- tai vaikka harrastehuoneiksi. Siellä on myös oma kylpyhuone ja wc. Alakerran eteisestä on myös käynti n. 30 m2 autotalliin. Yläkerrassa on valoisa aula, ihana ja hyvin suunniteltu keittiö, vieressä ruokailutila, joka toimii tarvittaessa myös makuu- tai työhuoneena, lisäksi olohuone, 3 makuuhuonetta ja kph/wc. Laaja salaojaremontti on tehty. Vehreä ja turvallinen pihapiiri sekä suojaisa ja katettu terassialue ulkoporealtaineen. Pihalta löytyvät myös leikkipaikka ja leikkimökki sekä viherpeukaloille oma kasvi- ja yrttimaa. Pihalla on myös muutama marjapensas sekä luumupuu. Pihalle mahtuu hyvin isompikin trampoliini. Tilava autotalli ja erillinen autokatos. Perheelläsi voi siis olla useampikin auto, kaikki mahtuvat hyvin pihapiiriin. Vuonna 2015 pidettyjen asuntomessujen jälkeen Kivistöön on kehittynyt Vantaan uusin kaupunkikeskus, jota ympäröivät omakotialueet. Kivistö on sijainniltaan keskeinen isojen valtaväylien varressa. Hämeenlinnanväylä halkaisee sen pitkittäin ja Kehä III kulkee sen etelärajana. Kivistön asemalta pääsee lentoasemalle ja Myyrmäkeen 10 minuutissa, Tikkurilaan, Pasilaan ja Helsinkiin pääsee alle puolessa tunnissa. Kivistön asemalta lähtee useita bussilinjoja lähiseuduille sekä Helsinkiin. Lähikauppa ja grilli ovat kävelymatkan päässä. Muut alueen palvelut painottuvat Kivistön keskukseen. Sieltä löytyy mm. kaksi päivittäistavarakauppaa, kioski sekä kahviloita ja ravintoloita. Keskuksessa toimii myös useita parturi-kampaamoita ja kosmetologeja. Kivistöön on myös viimeinkin tullut kauppakeskus Kivis, josta löydät monipuoliset palvelut. Kaiken kruununa on Vantaanjoen kulttuuriympäristö. Lisäksi Jumbon kattavat palvelut ovat lähellä. Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan! Mikäli olet kiinnostunut kohteesta, olethan yhteydessä meihin lisätietojen saamiseksi ja mahdollisen yksityisnäytön sopimiseksi. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin. *** Oletko myymässä asuntoasi? Ota meihin rohkeasti yhteyttä. Hyvin laadittu myynti- ja markkinointisuunnitelma takaavat sen, että säästämme aikaa ja rahaa. Hyvällä suunnittelulla asunnon myynti onnistuu sujuvasti ja varmasti sekä saat asunnostasi oikean hinnan. Lisätietoja meistä löydät www.lkvtuijahurme.fi. ***

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80354968
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
6h + oh + k + sauna, khh, 3 kph, 3 wc, vh, parveke, autotalli, katettu terassi, suojaisa piha
Huoneita
Ei tiedossa
Asuintilojen pinta-ala
149 m²
Kokonaispinta-ala
258 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu Rakennuslupa-asiakirjojen mukaan huoneistoala on 115 m2, kerrosala 149 m2 (sisältyy taloustiloja 19,5 m2) ja kokonais pinta-ala 258 m2. Alakerrassa on eteinen, kodinhoitotila/wc, 1 huone takka-, työ- tai makuuhuoneeksi tarpeen mukaan, kylpyhuone ja saunatilat. Lisäksi alakerrassa on tilava huone omalla sisäänkäynnillä. Huoneen voi tarvittaessa jakaa makuu-, oleskelu-, harraste- tai vaikka työhuoneiksi. Siellä on myös oma kylpyhuone ja wc. Alakerran eteisestä on myös käynti autotalliin. Yläkerrassa on valoisa aula, ihana ja hyvin suunniteltu keittiö, vieressä ruokailutila, joka toimii tarvittaessa makuu- tai työhuoneena, olohuone, 3 makuuhuonetta ja kph/wc.
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
1988
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

475 000,00 €

Velaton hinta

475 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

600,00 € / vuosi

Muut lämmityskulut

167,00 € / kk

Vesi- ja jätevesimaksu

60,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Lisätietoja maksuista: Varainsiirtovero 3%, vesilasku tulee oman vedenkulutuksen mukaan, kiinteistövakuutus, jätemaksut.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Yläkerrassa viistokatto, max. korkeus n. 3 m. Yläkerran aulassa on ilmalämpöpumppu (2019). Huoneiston portaat on irrotettu, hiottu ja lakattu 2016. Alakerran eteisen ja aulan vinyylilattia on uusittu, katto maalattu ja väliovet vaihdettu 2019. Alakerran eteisessä ja aulassa on mukavuuslämpö sekä 2019 uusittu liukuovellinen kaapisto. Seinät lasikuitutapettia/tiiltä. Autotalli n. 30 m2, jossa on sähköinen nosto-ovi. Tallissa on vesipiste ja lattiakaivo. Parvekkeen lattialaudat, alakerran aulan iso peili sekä ulkoporeallas kuuluvat kauppaan.
Parveke
Asunnossa on parveke
Kohteen lisätiedot
Lisätietoja terassista: Parveke n. 14 m2. Erillinen iso, katettu terassialue porealtaineen.
Tehdyt remontit
Keittiö remontti 2014, huoneiston portaat on irrotettu, hiottu ja lakattu sekä IV-koneet uusittu 2016, lämmönvaihdin uusittu 2017, kaikki sadevesirännit vaihdettu, tehty katettu terassi ja hankittu ilmalämpöpumppu, alakerran eteisen ja aulan vinyylilattia uusittu, katto maalattu ja väliovet vaihdettu 2019, täydellinen salaojaremontti 2021.
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lisätietoja kunnosta
Lisätietoja kunnosta: Hyvin pidetty ja ajan kanssa kunnostettu koti.
Kuntotarkastus
Tehty 28.09.2021
Energialuokka
  • C (2018)
  • Energialuokka: C2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 01.10.2031
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Ilmalämpöpumppu, Ilmavesilämpöpumppu, lattialämmityksiä
Tulisija
Takka
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Kunnan.
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Siirtyvät liittymät
Vesi- ja viemäriliittymät.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu ja tiili
Keittiön kuvaus
Liesi: Induktio. Työtason materiaali: Laminaatti. Remontoitu 2014. Iskun-kalusteet, lisäksi integroitu kahvikone ja ns. apteekkarinkaappi (ulosvedettävä kaapisto), lasikaapit ja saarreke, jossa on säilytystilaa ja mm. viinikaappi. Kivilattia, lattialla mukavuuslämpö. Hyvät säilytystilat ja työtasot.
Jää-viileäkaappi (integroitu), erillinen pakastin (integroitu), astianpesukone (integroitu), liesituuletin, keittiösaareke, uuni (kiertoilmauuni), liesi ja mikroaaltouuni (integroitu)
Lattiamateriaalit: Kivi
Seinämateriaalit: Maali
Kylpyhuoneen kuvaus
Yläkerrassa ikkunallinen ja laatoitettu kylpyhuone; suihku, peilikaappi, allas ja allaskaapit, wc-istuin (2011). Alakerrassa kodinhoitotilan yhteydessä wc sekä erillinen ikkunallinen ja laatoitettu kylpyhuone kahdella suihkulla (toinen uusittu 2019). Lisäksi alakerran erillisellä sisäänkäynnillä olevan ison huoneen perällä laatoitettu kylpyhuone/wc, jossa on suihkukaappi, peilikaappi, allas ja allaskaappi. Kosteissa tiloissa mukavuuslämpö.
Seinämateriaali: Kaakeli
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: Suihku, peilikaappi, pesuallas, allaskaappi, wc-istuin (Yläkerrassa 1 kpl ja alakerrassa 2 kpl.), suihkukaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys ja suihkuseinä
Saunan kuvaus
Puusauna, remontoiotu 2015, ikkunallinen. Paneloitu, katossa kuituvalot.
Varusteet: Kiuas: Puukiuas
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Kaapistot ja työtasot, pesukoneliitäntä, wc-istuin, peilikaappi, allas ja allaskaappi. Mukavuuslämpö.
Seinämateriaali: Kaakeli ja puu
Lattiamateriaali: Laatta
Olohuoneen kuvaus
Valoisa kokonaisuus. Yhteen huoneeseen seinä osittain avattu. Huone ollut ruokasali käytössä.
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Lasikuitutapetti ja Tiili
Makuuhuoneiden kuvaus
Yläkerrassa: Parkettilattiat, seinät maalattu/lasikuitutapettia/tapettia/tiiltä. Yhdessä makuuhuoneessa todella tilava vaatehuone (tällä hetkellä ei ovia). Kahdessa makuuhuoneessa kaapistot. Alakerrassa: Yhdessä makuuhuoneessa parkettilattia, jossa tiiliseinät ja yksi seinistä on MDF-lautaa, tilassa takka, lattiassa mukavuuslämpö. Erillisellä sisäänkäynnillä olevan huoneen lattiat laminaattia (2019), seinät lasikuitutapettia.
Lattiamateriaalit: Parketti ja laminaatti
Seinämateriaalit: Maali, tapetti, lasikuitutapetti ja tiili
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone, lämmin ulkovarasto ja kaapistot
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Tiili

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Vantaa toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
92-23-4-5
Tontin tyyppi
Rinnetontti
Tontin pinta-ala
885 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Koko tontti. Lisätiedot tontista: Tasainen piha-alue, talo rinteessä. Maaperä/Kasvusto: Asfalttia, betonikiveä, nurmikkoa, pensaita, istutuksia, marjapensaita, luumupuu.
Rakennusoikeuden pinta-ala
132.8 m²
Tehokkuusluku
0.15
Rasitteet
Kiinnitykset: 535000, Kirjatut muut rasitukset, rasitteet, valinnanrajoitukset ja oikeudet: Ei rasitteita, käyttöoikeuksia eikä käyttörajoituksia.
Kaavoitustiedot
Kaavoituksen lisätiedot antaa: Vantaan kaupunki p. 09 83911/kaavoitus
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Rakennukset
Leikkimökki, autokatos ja autotalli
Palvelut
Palvelut: Palvelut: Lähikauppa ja grilli. Kivistön keskuksessa on 2 päivittäistavarakauppaa (Alepa ja K-market), kioski, apteekki, kahviloita, ravintoloita, kirjasto, parturi-kampaamoita ja kosmetologeja. Kivistöön lokakuussa 2023 avattu kauppakeskus Kivis palvelee Sinua niin arjessa kuin juhlassakin. Monipuolinen liike- ja palvelutarjonta takaa vaivattoman asioinnin saman katon alla. Kiviksestä löydät päivittäistavarakaupat, erikoisliikkeet, Vantaan kaupungin kattavat palvelut, parturin, kuntosalin, autopesulan sekä laajan valikoiman erilaisia ravintoloita ja kahviloita. Kevättalvella 2026 kauppakeskuksen viereen valmistuu K-Citymarket.
Paikallistiedot: Kivistö on runsaan 8 000 asukkaan kasvava kaupunginosa Vantaalla, Hämeenlinnanväylän itäpuolella Kivistön suuralueella. Kaupunginosaan kuuluu myös Kanniston pientaloalue sekä pohjoisosassa vanha Keimolan kyläasutus ja Linnan kartano. Kaupunginosan läpi kulkee Keimolantie (entinen Vanha Nurmijärventie). Kaupunginosa rajautuu nykyisin etelässä Tikkurilantiehen, lännessä Hämeenlinnanväylään ja pohjoisessa Vantaanjokeen. Idässä raja kulkee Riipiläntien länsipuolella.

Kivistön suuralueella kaupungin värit yhdistyvät idylliseen maalaismaisemaan. Kivistön suunnittelu perustuu kestävälle kehitykselle, kaiken kruununa on Vantaanjoen kulttuuriympäristö.
Koulut: Peruskoulut; Aurinkokiven koulu on Kivistön keskuksessa, Seutulassa ja Kannistossa on omat alakoulunsa. Lähimmät toisen asteen oppilaitokset ovat Martinlaaksossa.

Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä, juna-asema lähellä, lentokenttä, hyvät pyöräilytiet ja sujuvat yhteydet omalla autolla Bussit läheltä, Kivistön Kehäradan asemalle n. 1,5 km. Kivistön juna-asemalla pysähtyvät kehäradan junat I ja P. Kivistön linja-autoterminaalin kautta kulkevat bussilinjat 431, 433, 434, 443, 444, 445, 446, 447, 561, 576 ja 971. Bussiterminaalista on linja-autoyhteydet lähikaupunginosien lisäksi mm. Elielinaukiolle, Tikkurilaan, Itäkeskukseen, Keravalle ja Martinlaaksoon. Hämeenlinnanväylän varrella on pikavuoropysäkit Hämeenlinnan ja Helsingin suuntiin.
Ajo-ohjeet
Hämeenliinanväylä, poistu liittymästä kohti tietä Kivistö / Keimolanmäki / Käinbybacka. Pysy oikealla tien haarautuessa, seuraa opasteita tielle Kivistö / Keimolanmäki / Käinbybacka ja liity tielle Tikkurilantie. Käänny oikealle tielle Tikkurilantie. Kiertoliittymässä poistu 3. liittymästä tielle Keimolantie. Käänny vasemmalle tielle Moreenitie. Käänny oikealle tielle Marmoritie.
Pihan kuvaus
Pihalta löytyvät myös leikkipaikka ja leikkimökki sekä viherpeukaloille oma kasvi- ja yrttimaa. Pihalla on myös muutama marjapensas sekä luumupuu. Pihalle mahtuu hyvin isompikin trampoliini.
Tiedustelut
Pia Hurme, 0400 649 412, pia.hurme@lkvtuijahurme.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Vantaa

Asuinalueena Kivistö, Vantaa

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Pia Hurme

Yrittäjä, kaupanvahvistaja, LKV, LVV, Ked, YEAT

LKV Tuija Hurme Oy

LKV Tuija Hurme Oy
LKV Tuija Hurme Oy

KT Oy Martinmiilu, Laajaniityntie 3,
01620 VANTAA

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.