Kuuru LKV Oy
Kuuru LKV Oy

Lomahuoneisto | 2h

Aitalammentie 29 A, Ruka, Kuusamo

Hinta

178 000 €

Koko

39,2 / 45,2 m²

Vuosi

2025

Nyt olisi tarjolla näyttävä uudiskohde suositulla sijainnilla Rukanriutan alueella! Erinomainen sijainti takaa sen, että harrastamaan pääsee suoraan omalta pihalta ja kaikki Rukan kattavat palvelut löytyvät läheltä. 
 Tämän modernin loma-asunnon sydämenä toimii olohuoneen, keittiön ja ruokailutilan muodostama avara kokonaisuus, jonka korkea kattokorkeus ja isot näyttävät ikkunat viimeistelevät upeasti. Tilan suurista ikkunoista säteilee upeasti valoa sisään ja vuodenaikojen mukaan vaihtuvat vaaramaisemat maalaavat kuvankauniisti näkymät. Tyylikkäät materiaalivalinnat luovat modernin ja yhtenäisen tunnelman reilun kokoiseen ja näyttävään tilaan. Yhtenäinen avoin tila mahdollistaa kokkailun modernissa ja hyvin varustetussa keittiössä samalla perheen ja ystävien kanssa seurustellen. Keittiössä on laadukkaat kodinkoneet ja kodinkoneet on varusteltu uusimmalla teknologialla. Näyttävistä maisemista pääsee nauttimaan helposti omalle näköalaterassille, joka toimii etenkin kesällä yhtenäisen tilan jatkeena. 
 Tyylikkäät materiaalivalinnat jatkuvat myös pesuhuoneessa, josta on kulku lämminhenkiseen saunaan. Tilavasta pesuhuoneesta on käynti tunnelmalliseen saunaan, jonka lempeissä löylyissä kelpaa rentoutua päivän päätteeksi. Pesuhuoneesta löytyy myös wc sekä kodinhoitohuoneen toiminnallisuudet. Loma-asunnon makuuhuone sijaitsee loma-asunnon toisessa päädyssä tarjoten rauhalliset puitteet levolle omassa rauhassa. Avarassa makuuhuoneessa on mukavasti kaappitilaa sekä hyvin tilaa myös etätyöpisteelle. Tilava eteinen kätkee reippaasti tilaa ulkovaatteille ja kuistin vieressä olevassa lämpimässä varastossa on näppärä säilyttää harrastusvälineitä. Tämä näyttävä kohde rakentuu upealle rinnetontille Rukan kuvankauniin tunturiluonnon syleilyyn. Alueena Rukanriutta on suosittu ja rauhallinen. Aktiviteetit alkavat omasta pihapiiristä, kauppaan pääsee kävellen sekä Skibussi kulkee vierestä. Kaikki Rukan kattavat palvelut ovat helposti saavutettavissa ja vain lyhyen ajomatkan päässä. Ota yhteyttä ja tutustutaan yhdessä lisää tähän uniikkiin kohteeseen erinomaisella sijainnilla!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80355067
Sijainti
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h
Huoneita
Kaksio
Asuintilojen pinta-ala
39,2 m²
Muiden tilojen pinta-ala
6 m²
Kokonaispinta-ala
45,2 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu
Rakennusvuosi
2025
Vapautuminen
Uudiskohde

Hinta

Myyntihinta

178 000,00 €

Velaton hinta

178 000,00 €

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kohteessa on sähkölämmitys.
Tulisija
Takkavaraus ja Kohteessa on takkavaraus. Lisätilauksesta saatavilla.
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Kunnallinen.
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Keittiön kuvaus
Liesi: Keraaminen. Keittiö sulautuu kauniisti tupaan, tarjoten kattavan ja nykyaikaisen tilan lomakokille. Laadukkaat materiaalit sekä kodinkoneet ovat itsestäänselvyys tässä keittiössä. Kaappitilaa löytyy myöskin hyvin, joten kaikki astiastot ja ruoanvalmistuksessa käytettävät välineet löytävät kyllä paikkansa.
Jääkaappipakastin, erillisuuni, liesi ja astianpesukone
Seinämateriaalit: Puu
Kylpyhuoneen kuvaus
Pesutiloihin käynti on mukavasti eteisestä. Rapaisissakin varusteissa kylpytiloihin siirtyminen on helppoa. Laadukkaat ja aikaa sekä käyttöä kestävät materiaalit kuuluvat tähänkin tilaan luonnollisesti. Pesutiloissa on huoneiston wc sekä kodinhoitoon tarvittavat laitteet. Myöskin saunaan siirrytään suoraan pesutiloista.
Varusteet: WC-istuin, suihku, pesukoneliitäntä, lattialämmitys ja pesuallas
Saunan kuvaus
Mukavan tilava sauna tarjoaa lomalasille maukkaat löylyt. Oli takana sitten rinnepäivä tai hiihtolenkki, täällä lähtee veret kiertämään ja akut latautumaan.
Varusteet: Kiuas: Sähkökiuas
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Kodinhoitotilat sijaitsevat pesuhuoneen yhteydessä.
Olohuoneen kuvaus
Upea ja näyttävä tupa on varustettu suurilla ikkunoilla, joista luonto huokuu suoraan luoksesi. Kynttiläkuuset, porot ja uskomattoman kaunis Rukan vaaramaasto on suoraan edessäsi. Tupa tarjoaa juuri sopivasti tilaa seurueellesi viettää aikaa yhdessä, täällä ikimuistoiset hetket sinulle tärkeiden ihmisten kanssa jäävät unohtumattomasti mieleen.
Lattiamateriaalit: Laatta
Seinämateriaalit: Puu
Makuuhuoneiden kuvaus
Makuuhuone sijaitsee loma-asunnon toisessa päässä tarjoten rauhallisen tilan nukkumiseen. Tilaa on sen verran kivasti, että pienehkö etätyöpistekin mahtuu tänne. Sama tyyli ja laadukas rakentaminen jatkuu myös makuuhuoneessa.
Seinämateriaalit: Puu
Säilytystilojen kuvaus
Lämmin ulkovarasto. Lisätietoja säilytystiloista: Lämmin, suurehko ulkovarasto löytyy myös. Täällä säilöt urheiluvälineet helposti ja myöskin suksihuollon suorittaminen menee melkoisen näppärästi lämpimässä tilassa.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa
Tontin omistus
Vuokra
Kiinteistötunnus
305-416- 66-27),
Tontin tyyppi
Rinnetontti
Tontin pinta-ala
1 057 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Vuokraoikeus
Rakennusoikeuden pinta-ala
150 m²
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Rakennusoikeus 150 + t 40 k-m2.
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin vuokraaja
Kuusamon Kaupunki
Tontin vuokra
2 300 € / vuosi
Palvelut
Tämä loma-asunto nousee erittäin suositulle Rukanriutan alueelle. Sijainti on mitä parhain ja voit halutessasi lomailla ilman autoa. Harrastajalle kohde on unelmasijainnilla, hiihtolatu kulkee ihan vieressä, kauppaan voi kävellä ja Ski Bussikin kulkee lähietäisyydellä. Kesäreitit lähtevät myös lähes pihasta, reppu vaan selkään ja Pyhän Jyssäyksen kiertoon, joko kävellen tai pyörällä. Tai ainahan voi suunnata läheiselle Kivilammen laavulle makkaran paistoon.

Tästä ei sijainti enää parane!
Liikenneyhteydet
Rukalle voit saapua useilla eri tavoilla. Lähin lentoasema sijaitsee Kuusamossa, josta loppumatka taittuu vaikkapa bussilla. Tai junalla pääset Ouluun, josta loppumatka taittuu näppärästi myös bussilla tai vaikkapa vuokra-autolla. Tokihan Rukalle on helppoa saapua myös omalla autolla, Ruka on helposti saavutettavissa.
Tiedustelut
Kimmo Virtasalo, 0407185146, kimmo@kuurulkv.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Kuusamo

Asuinalueena Rukatunturi, Kuusamo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Kimmo Virtasalo

Kuuru LKV Oy

Kuuru LKV Oy
Kuuru LKV Oy
SKVL jäsenyritys

Rukatunturintie 9,
93830 RUKATUNTURI

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.