Huoneisto Idea Oy LKV [A]
Huoneisto Idea Oy LKV [A]

Paritalo | 4h + k + khh + ph + sa + erill.wc + autokatos + var

Tikantie 8 A, Honkanen, Kempele

Hinta

209 000 €

Koko

96,5 / 100,4 m²

Vuosi

2004

Ideasta elämäsi kotiin! Löydä unelmiesi koti Kempeleen sydämestä, Tikantie 8 A:ssa. Tämä omalle tontille vuonna 2004 valmistunut paritalon puolikas tarjoaa kolme makuuhuonetta, viihtyisät oleskelutilat, kodinhoitohuoneen ja saniteettitilat. Asunnon edessä on oma autokatos sekä kaksi ulkovarastoa. Lisäksi pihaan sopii useampikin auto. Paritalon osapuolet vastaavat omista asumiskuluistaan ja asuntojensa kunnossapidosta itsenäisesti hallinnanjakosopimuksen mukaisesti. Julkisivumaalaukset ja katon kunnossapito on hoidettu yhdessä naapurin kanssa. Nyt myytävän kodin sydämessä on varaava takka, joka luo lämpöä ja tunnelmaa. Asuinmukavuutta lisää myös ilmalämpöpumppu. Avara olohuone yhdistyy saumattomasti ruokailutilaan ja keittiöön, luoden tilan, jossa on helppo viihtyä. Viistokorotettu sisäkatto lisää tilantunnetta. Makuuhuoneet ovat sopivan kokoisia, päämakuuhuoneen yhteydessä on vaatehuone. Ruokailutilan vieressä olevaan huoneeseen on kauniit lasipariovet, joten sen sopii hyvin mm. työhuoneeksi. Saunaosasto kutsuu rentoutumaan kiireisen päivän päätteeksi. Kodinhoitohuoneesta löytyy käytännölliset tilat arjen askareille ja oma uloskäynti. Lisäksi erillinen wc tuo lisämukavuutta. Aurinkoinen terassi ja suojaisa piha-alue pensasaidalla tarjoavat täydellisen ympäristön kesäpäivien viettoon. Tämä koti on pidetty hyvässä kunnossa ja siinä on tehty useita päivityksiä vuosien varrella. Kodin varusteluun kuuluu myös valokuituyhteys, mikä takaa nopeat internet-yhteydet. Sijainti on erinomainen, sillä päiväkoti ja koulu sijaitsevat aivan tien toisella puolen. Vapaa-ajanviettomahdollisuudet, kuten Zemppiareena ja Zimmari ovat lyhyen kävelymatkan päässä, samoin kuin Zeppelinin kauppakeskus. Läheinen Honkasen ulkoilualue tarjoaa loistavat puitteet ulkoilulle ja liikunnalle. Ota yhteyttä ja sovitaan näyttöajasta, 0405616545 / Anu

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika
su 19.5. 09:00 - 09:30
Esittelijänä Anu Paloste-Pihlajaniemi
p. +358 40 5616 545

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80355775
Sijainti
Tyyppi
Paritalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h + k + khh + ph + sa + erill.wc + autokatos + var
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
96,5 m²
Muiden tilojen pinta-ala
3,9 m²
Kokonaispinta-ala
100,4 m²
Asuinkerrosten määrä
1
Rakennusvuosi
2004
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

209 000,00 €

Velaton hinta

209 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

348,64 € / vuosi

Vesi- ja jätevesimaksu

35,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Lisätietoja maksuista: Sähkönkulutus nykyisellä omistajalla ollut n.11 000kWh/vuosi. Hinta määräytyy omakohtaisen sopimuksen mukaisesti. Valokuitu n. 36€/kk.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tietoliikenne
laajakaista
Muuta kauppaan kuuluvaa
Kiinteät spotit, sälekaihtimet, verhotangot, matontamppausteline, hiekkalaatikko (nykyisellä käytöllä kasvatettu siinä perunaa), kolme kasvatuslaatikkoa, antenni. Polttopuut eivät kuulu kauppaan.
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Antenni. Laajakaistaliittymä: Oulun Seudun Sähkö Kuitu, 200/200 mbit/s, Valokuitu, Asukas tekee oman sopimuksen. Lisätietoja terassista: Aurinkoinen terassi. Terassilaudoitus kiertää ympäri talonpäädyn.
Tehdyt remontit
Asuntoon: Ilmalämpöpumppu asennettu 2011. Saunan paneelit, lauteet ja kiuas uusittu 2018. Kylpyhuoneen lattia saumattu ja silikonit vaihdettu kesällä 2021. Kesällä 2021: Ruskea parketti vaihdettu harmaaseen vinyylilankkuun olohuoneesta, keittiön ruokailutilasta ja makuuhuoneista. Ruskea laattalattia maalattu valkoiseksi keittiöstä, vessasta ja eteisestä. Kodinhoitohuoneen ruskea laattalattia maalattu harmaaksi. Keltaiset tapetit irrotettu vaatehuoneesta ja seinät maalattu valkoiseksi. Kodinhoitohuoneen ruskeat pinnat käsitelty: kaapit ja pöytätaso sekä pesuhuoneen ovi maalattu
valkoiseksi ja vetimet vaihdettu. Vessan kaapit ja taso maalattu ruskeasta valkoiseksi, vetimet vaihdettu. 2022 asennettu valokuituliittymä. 2024 Vessan yksi seinä maalattu harmaaksi, silikoneja vaihdettu. Kodinhoitohuoneesta tason takana oleva seinä maalattu harmaaksi ja khh:n päätyseinä uudelleenmaalattu vaaleaksi. Silikonit vaihdettu myös kodinhoitohuoneeseen ja kylpyhuoneeseen. Listoja uusittu, valkoinen laattalattia uudelleen maalattu.

Koko talon: IV-kanavat puhdistettu 2019. Vesikate käsitelty sammaleen/homeenestoaineella kesällä 2020. Kesällä 2022: Keltaiset ulkoseinät käsitelty ja maalattu vaalean harmaaksi (talo ja varasto), lisäksi aidat ja muut valkoiset pinnat käsitelty ja maalattu.
Asunnon kunto
Hyvä
Energialuokka
  • D (2018)
  • Energialuokka: D2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 16.03.2031
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kohteessa on sähkölämmitys. Sähkölämmityksen tyyppi: Lattialämmitys. Kokonaissähkön kulutus: 11000 kWh / vuosi. Lisäksi lämmitysjärjestelmät: Ilmalämpöpumppu
Tulisija
Varaava takka
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Siirtyvät liittymät
Vesi- ja viemäri, valokuituliittymä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu
Keittiön kuvaus
Työtason materiaali: Laminaatti. Vaaleat kaapinovet, lämpimän puunsävyiset rungot. Sopivasti säilytystilaa ja laskutasoa. Astianpesukone selkäystävällisellä käyttökorkeudella. Täyskorkeat kylmälaitteet. Ikkunan edessä tila isollekin ruokailuryhmälle. Ruokailutila on avoin olohuoneeseen.
Lattiamateriaalit: Laatta
Seinämateriaalit: Maali
Kylpyhuoneen kuvaus
Kauniit, aikaa kestävät kaakeloinnit.
Seinämateriaali: Kaakeli
Lattiamateriaali: Laatta
WC-tilojen kuvaus
Kaapit ja taso maalattu valkoiseksi, vetimet vaihdettu.
Lattiamateriaalit: Laatta
Saunan kuvaus
Siistit lauteet ja paneloinnit, ikkuna ulos.
Varusteet: Kiuas: Sähkökiuas
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Hyvin kaappitilaa ja sopivasti laskutasoa. Paikka pyykinpesutornille. Oma uloskäynti sivupihalle.
Seinämateriaali: Maali
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: Tila pesutornille ja Lämminvesivaraaja
Olohuoneen kuvaus
Helposti kalustettava tila, josta yhteys ruokailutilaan sekä uloskäynti terassille ja takapihalle. Viistokorotettu sisäkatto antaa lisätilan tuntua. Kulmassa varaava takka lisälämmön ja tunnelmanluojana.
Lattiamateriaalit: Vinyyli
Makuuhuoneiden kuvaus
Kolme mukavankokoista makuuhuonetta. Yhteen huoneeseen on kauniit lasipariovet ruokailutilasta.
Lattiamateriaalit: Vinyyli
Seinämateriaalit: Maali ja tapetti
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone, kylmä ulkovarasto ja kaapistot
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Tiili
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
244-401-9-111
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
596 m²
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Määräosa. Lisätiedot tontista: Koko tilan pinta-ala 1192m2, joka jaettu puoleksi hallinnanjakosopimuksella.
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Rakennukset
Liiteri
Palvelut
Päiväkoti ja koulu tien toisella puolen. Ylikylän koulu ja hammashoitola n. 300m. Zemppiareena ja Zimmari n. 350 m. Zeppelin n. 500m. Honkasen ulkoilualueen valaistulle kuntoradalle/laskettelurinteeseen n. 350m.
Liikenneyhteydet
Sujuvat yhteydet omalla autolla, hyvät pyöräilytiet ja bussipysäkki lähellä
Pihan kuvaus
Suojaisa pensasaita. Aurinkoinen piha-alue.
Tiedustelut
Anu Paloste-Pihlajaniemi, +358 40 5616 545, anu.paloste-pihlajaniemi@huoneistoidea.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Kempele

Asuinalueena Honkanen, Kempele

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Anu Paloste-Pihlajaniemi

Kiinteistönvälittäjä LKV, kaupanvahvistaja

Huoneisto Idea Oy LKV [A]

Huoneisto Idea Oy LKV [A]

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.