Forssan Kiinteistökauppiaat Oy [A]
Forssan Kiinteistökauppiaat Oy [A]

Omakotitalo | okt1: 8h, 2x tupak, 3x kph / wc, 4x vh + yk., 217m2, Okt2: 3h, k, erill.wc, kph / wc, yht.pihas. 84m2

Kuumantie 380, Kuuma, Jokioinen

Hinta

119 000 €

Koko

217 / 301 m²

Vuosi

1900

Tutustu tähän ainutlaatuiseen tilaisuuteen Jokioisilla, Kanta-Hämeen sydämessä. Kuumantie 380 tarjoaa kaksi erillistä asuinrakennusta, jotka sijaitsevat suurella, 8525 m²:n omalla tontilla. Tämä kokonaisuus on ihanteellinen suuremmalle perheelle, kahdelle sukupolvelle tai yrittäjälle, joka arvostaa tilaa ja monipuolisia käyttömahdollisuuksia. Sopii hyvin myös vapaa-ajanasunnoksi. Jokioisten kunnan ylläpitämä uimapaikka grilleineen n. 600 m:n päässä. Päärakennuksessa on tilaa ja historiaa – se on rakennettu jo vuonna 1900. Talo kätkee sisäänsä 8 huonetta, kaksi tupakeittiötä ja kolme kylpyhuonetta, tarjoten runsaasti tilaa asumiseen ja yhdessäoloon. Lisäksi yläkerran avarat tilat ja kaksi vaatehuonetta alakerran kummassakin asunnossa tuovat lisää säilytystilaa ja mahdollisuuksia. Toinen talo, rak. 1978, tarjoaa kodikkaan kolmion, jossa on puoliksi avoin keittiö ja kylpyhuone/wc. sekä iso suojaisa terassi. Ulkoalueella sijaitseva, siirrettävä puulämmitteinen sauna tarjoaa rentouttavia löylyhetkiä. Sijainti maaseudun rauhassa, mutta hyvien kulkuyhteyksien päässä, tekee tästä kohteesta erinomaisen valinnan niille, jotka arvostavat luonnonläheisyyttä mutta haluavat pysyä lähellä palveluita. Forssan, Jokioisten ja muiden lähialueiden palvelut ovat helposti saavutettavissa, ja Helsingin, Turun ja Tampereen suuremmat kaupungit ovat kohtuullisen ajomatkan päässä. Tämä kohde tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän tilaa, historiaa ja monipuolisia käyttömahdollisuuksia. Älä jätä tilaisuutta hyödyntämättä – tämä voisi olla juuri sinun perheesi uusi unelmien koti.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80355782
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
okt1: 8h, 2x tupak, 3x kph / wc, 4x vh + yk., 217m2, Okt2: 3h, k, erill.wc, kph / wc, yht.pihas. 84m2
Huoneita
Ei tiedossa
Asuintilojen pinta-ala
217 m²
Muiden tilojen pinta-ala
84 m²
Kokonaispinta-ala
301 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu Ei tarkistusmitattu. Pinta-alat saattavat tämän ikäisissä kohteissa (rekisteröity ennen 1.1.1992) poiketa olennaisestikin asuinrakennusten nykyisten mittaustapojen ja standardien (SFS 5139) mukaan laskettavasta asuintilojen pinta-alasta. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Rakennusvuosi
1900
Vapautuminen
sopimuksen mukaan. Myydään vuokrattuna.

Hinta

Myyntihinta

119 000,00 €

Velaton hinta

119 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

291,01 € / vuosi

Sähkölämmityskulut

1 822,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Lisätietoja maksuista: Sähkönkulutus, molempien talojen yht. n. 1822kWh/kk

Kohteen lisätiedot
Lisätietoja terassista: Tilanhoitajan asunnossa isohko suojaisa terassi.
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lisätietoja kunnosta
Lisätietoja kuntotutkimuksesta: Polygonin toimesta on v. 2022 kesäkuussa tehty kosteusmittaus Hekla 1:n asunnossa sekä välipohjassa, kosteutta ei löytynyt.
Energialuokka
  • E (2018)
  • Energialuokka: E2018, Lisätiedot: E/2018, molemmissa.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kohteessa on sähkölämmitys. Kokonaissähkön kulutus: 21864 kWh / vuosi. Lisäksi lämmitysjärjestelmät: Ilmalämpöpumppu
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Kunnan vesi.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu ja hirsi
Keittiön kuvaus
Molemmissa alakerran asunnoissa liesi ja -tuuletin, astianpesukone sekä jää/pakastinkaappi. Tilanhoitajan asunnossa keittiön varusteluna jää/pakastinkaappi, liesi ja liesituuletin, astianpesukone.
Kylpyhuoneen kuvaus
Päärakennuksen jokaisessa huoneistossa kylpyhuone/wc, pesukoneliitäntä. Alakerran toisen asunnon kylpyhuonetta pintaremontoitu 2022 alussa. Tilanhoitajan asunnossa erillinen wc sekä kylpyhuone/wc.
WC-tilojen kuvaus
Tilanhoitajan asunnossa erillinen wc sekä kylpyhuone/wc.
Saunan kuvaus
Pihalla söpö, hyvänkokoisesta hirrestä, 60*140 mm, tehty, siirrettävä, puulämmitteinen n. 10 m²:n sauna, jossa löyly- ja pukuhuone sekä pieni terassi. Lattiat ja lauteet uudet ja käsitelty kelon värisellä saunasuojalla. Saunassa ei tällä hetkellä sähköä.
Varusteet: Kiuas: Puukiuas
Olohuoneen kuvaus
Päärakennuksessa olohuoneissa uudehkot laminaatit, seinät maalattu. Yläkerrassa lautalattiat, seinissä maali / hirsi. Tilanhoitajan asunnossa syksyllä 2021 asennettu uusi vinyylimatto, seinät maalattu.
Makuuhuoneiden kuvaus
Paritalon alakerran kaikissa makuuhuoneissa vaatehuone. Laminaattilattiat, seinät maalattu. Yläkerrassa lautalattiat, toisessa makuuhuoneessa seinissä hirsi, toinen levytetty ja maalattu. Tilanhoitajan asunnon kahdessa makuuhuoneessa muovimatto.
Säilytystilojen kuvaus
Lisätietoja säilytystiloista: Kaksi vaatehuonetta kummassakin alakerran asunnossa. Tilanhoitajan asunnossa kaksi varastoa sekä vaatehuone, kaapistot, ulkovarasto.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Tiili
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
169-403-1-646
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
8 525 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Koko tontti. Lisätiedot tontista: 8525 m²:n vanhanajan pihapiiri, jossa nurmea ja isoja puita ja istutuksia.
Rasitteet
Kiinnitykset: 450477
Kaavoitustiedot
Kaava-alueen ulkopuolella.
Palvelut
Palvelut: Forssa n. 14 km, Jokioinen n. 15 km, Ypäjä n. 25 km, Helsinki 130 km, Turku 96 km, Tampere 84 km, Pori 118 km.
Paikallistiedot: Jokioisten kunnan ylläpitämä uimapaikka grilleineen n. 600 m:n päässä.
Ajo-ohjeet
Helsingin suunnasta tultaessa käänny Valtatie 2:lta (Helsinki-Pori tie) oikealle, kyltit Kuuma 4, Latovainio (Kuumantie), aja 3,6 km, saavut perille. kohde on vasemmalla.
Tiedustelut
Forssan Kiinteistökauppiaat Oy, 03-436 1130, archived.kiinteistokauppiaat@kiinteistokauppiaat.com

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Jokioinen

Asuinalueena Kuuma, Jokioinen

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Forssan Kiinteistökauppiaat Oy

Myyjä

Forssan Kiinteistökauppiaat Oy [A]

Forssan Kiinteistökauppiaat Oy [A]

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.