Westhouse LKV
Westhouse LKV

Omakotitalo | 5 h, avokeittiö, khh, ph, s, wc, kph

Kurtinmäenkuja 3 B, Kurttila, Espoo

Hinta

730 000 €

Koko

119,4 / 134,2 m²

Vuosi

2021

Koe ainutlaatuinen yhdistelmä modernia asumista ja luonnonläheisyyttä Espoon Kurttilassa, jossa sijaitsee tämä vuonna 2021 valmistunut omakotitalo. Talo edustaa tämän päivän ekologista arkkitehtuuria, alakerta on betonia ja puurunkoisessa yläkerrassa on helppohoitoinen siperianlehtikuusiverhoilu. Kodin sydämessä on avara ja valoisa avokeittiö, joka yhdistyy saumattomasti ruokailutilaan ja olohuoneeseen muodostaen yhtenäisen tilan arjen yhteisiin hetkiin. Keittiön 3,6 m pitkällä saarekkeella on runsaasti tilaa sekä kokkailuun että yhdessäoloon. Olohuoneen ja ruokailutilan suuret ikkunat tuovat tilaan runsaasti valoa, ja koska talo sijaitsee vähän korkeammalla mäen päällä, ovat näkymät hienot. Huonekorkeudet vaihtelevat 2,6 metristä jopa 3,8 metriin, luoden ilmavan ja avaran tunnelman. Makuuhuoneita on kolme, ja lisäksi alakerrasta löytyy omassa rauhassaan huone, joka tarjoaa joustavuutta perheen tarpeisiin, vaikka etätöiden tekemiseen ilman häiriöitä. Talon tekniset ratkaisut, kuten maalämpö ja vesikiertoinen lattialämmitys, takaavat miellyttävän asumisen ympäri vuoden. Sijainti Kurttilassa on ihanteellinen: rauhallinen pientaloalue, jossa meri ja luonto ovat lähellä, mutta kuitenkin palvelut ja hyvät liikenneyhteydet ovat käden ulottuvilla. Tämä koti sopii erinomaisesti perheelle, joka arvostaa laadukasta ja huoletonta asumista lähellä luontoa, mutta ei halua tinkiä sujuvasta arjesta. Tämä koti odottaa uusia asukkaitaan – tutustu ja ihastu! Kysy lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi: Juha Erkkilä | juha.erkkila@westhouse.fi | 050 414 8888 Raya Virtanen | raya.virtanen@westhouse.fi | 040 820 7717

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80355841
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
5 h, avokeittiö, khh, ph, s, wc, kph
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
119,4 m²
Muiden tilojen pinta-ala
14,8 m²
Kokonaispinta-ala
134,2 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu Annettu pinta-ala on laskettu rakennuspiirroksista. Ylemmän kerroksen pinta-ala on 88,5 m2 ja alemmassa kerroksessa asuintilat 30,6 m2, lisäksi lämmin varasto/tekninen tila 14,8 m2 ja ryömintätila n. 33,2 m2.
Rakennusvuosi
2021
Vapautuminen
sopimuksen mukaan. Vapautuminen n. 15.8.2024.

Hinta

Myyntihinta

730 000,00 €

Velaton hinta

730 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

902,88 € / vuosi

Vesi- ja jätevesimaksu

41,74 € / kk

Lisätietoa maksuista

Lisätietoja maksuista: Sähkönkulutus on ollut 10.172 kWh/vuosi (Pörssisähkön v. 2023 keskihinnalla laskettuna keskimäärin n. 692€/vuosi, siirto ollut lisäksi 598,49€). Vesimaksu ollut 2 hengen taloudella n. 500€/vuosi, kiinteistöllä oma mittari, maksetaan käytön mukaan. Jätehuolto n. 138€/vuosi.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tietoliikenne
laajakaista
Muuta kauppaan kuuluvaa
Kodinhoitohuoneessa sijaitsevat Mielen pesukone ja kuivausrumpu, koneet ovat jo vanhempia ja myyjä ei vastaa niiden toiminnasta.
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Antenni. Laajakaistaliittymä: Alueella rakennetaan valokuituverkkoa, johon voi liittyä. Talossa on valokuituoptio eli putket valmiina sitä varten. Tällä hetkellä talossa on DNA:n 5G liittymä modeemilla., Asukas tekee oman sopimuksen.
Tehdyt remontit
Rakennus on valmistunut vuonna 2021 ja ei ole ollut tarpeen tehdä mitään korjauksia.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Lisätietoja kunnosta: Talo on valmistunut 2021 ja on erinomaisessa kunnossa.
Energialuokka
  • B (2018)
  • Energialuokka: B2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 12.08.2031, Lisätiedot: Rakennuksen laskennallinen energiatehokkuuden vertailuluku, E-luku 88
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö, Vesikiertoinen lattialämmitys
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni ja puu
Pintamateriaali: Pintamateriaalit (seinä): Seinät pääosin maalattuja. Alakerrassa osittain jätetty näkyviin sandwitch betonielementti, joka käsitelty pintakäsittelyaineella pölyämisen estämiseksi. Talon märkätilat ovat yhtenäiset valkoisilla pystyynladotuilla seinälaatoilla ja harmaan vihreillä lattialaatoilla. Pintamateriaalit (lattia): Koko talossa on yhtenäinen tammikuvioinen vinyylilankkulattia. Portaat ovat tammiparkettia. Märkätilojen lattia ovat laatoitetut.
Keittiön kuvaus
Liesi: Induktio. Työtason materiaali: Kvartsikomposiitti. Näyttävä avokeittiö, jossa yhdistetty upeasti valkoisia ja mustia kaapistoja. Kaapistot Noblessan mallistosta. Valkoisiin kaapistoihin integroitu jääkaappi, pakastin ja astianpesukone. Allastaso valkoista kvartsikomposiittia. Taustaseinässä marmorikuvioinen suurlaatta. Saarekkeella on pituutta 3,6 m ja siinä on tilaa kokkailuun ja tarjoilupöydäksi. Saarekkeessa uuni ja induktioliesi, johon integroitu liesituuletin, sekä kaappeja ja laatikoita. Taso mustaa kvartsikomposiittia.
Jääkaappi (Progress integroitu), erillinen pakastin (Progress integroitu), erillisuuni (Progress Kalusteisiin sijoitettu), liesi (Elica induktio), liesituuletin (Integroitu induktiolieteen), mikroaaltouuni (Progress Aamiaiskaapissa), astianpesukone (Bosch) ja keittiösaareke (3,6 metriä pitkä, kaapistot/laatikot molemmin puolin, musta kvartsikomposiitti taso)
Lattiamateriaalit: Vinyylilankku
Seinämateriaalit: Maali
Kylpyhuoneen kuvaus
Alakerrassa tilava saunaosasto. Seinälaatoitus pystysuuntaan ladottu subway-kaakeli, lattiassa beige laatta, kaksi suihkua. Yläkerrassa kph suihkulla ja wc-istuimella päämakuuhuoneen yhteydessä.
Seinämateriaali: Kaakeli
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: WC-istuin, suihku, suihkuseinä, allaskaappi, peili ja bidee-suihku
WC-tilojen kuvaus
Alakerrassa erillinen wc, toinen wc-istuin yläkerran kph.
Seinämateriaalit: Kaakeli
Lattiamateriaalit: Laatta
Saunan kuvaus
Tilava ikkunallinen Karavan sauna lämpökäsiteltyä haapaa, Sawo-pylväskiuas.
Varusteet: Kiuas: Sähkökiuas
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Alakerrassa tilava khh saunaosaston yhteydessä. Valkoiset kaapistot, valkoinen laminaattitaso, pesuallas. Tila pesutornille ja kaappeja.
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: Pesukoneliitäntä, pesuallas, lattiakaivo, pöytätaso, tila pesutornille, pyykkikaapit, pesukone (Miele) ja kuivausrumpu (Miele)
Olohuoneen kuvaus
Olohuoneessa huonekorkeus nousee jopa 3,8 m ja on matalimmillaankin jopa 2,6 m. Isoista ikkunoista hienot maisemat. Olohuone, ruokailutila ja keittiö muodostavat upean yhtenäisen kokonaisuuden.
Lattiamateriaalit: Vinyylilankku
Seinämateriaalit: Maali
Makuuhuoneiden kuvaus
Yläkerrassa 3 makuuhuonetta, kaikissa kaapistot ja huonekorkeus 2,6 - 3,2 m. Alakerrassa nyt työhuone käytössä ollut huone, jonka voi tarpeen mukaan ottaa myös makuuhuonekäyttöön.
Lattiamateriaalit: Vinyylilankku
Seinämateriaalit: Maali
Säilytystilojen kuvaus
Kaapistot ja Varastohuone. Lisätietoja säilytystiloista: Tilava varasto/tekninen tila, johon käynti sekä sisältä talosta että ulkoa.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Espoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
49-45-77-15
Tontin tyyppi
Rinnetontti
Tontin pinta-ala
2 022 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Määräosa. Lisätiedot tontista: Kaupan kohteena on 1/3 määräosa tontista, jonka kokonaispinta-ala on 2022 m2. Tontin hallinta-alueet on määritelty hallinnanjakosopimuksella kolmen määräosan kesken. Kaupan kohteena on hallinta-alue B, jonka pinta-ala on noin 674 m2
Rakennusoikeuden pinta-ala
404.4 m²
Tehokkuusluku
0.2
Rasitteet
Kiinnitykset: 500000, Kirjatut muut rasitukset, rasitteet, valinnanrajoitukset ja oikeudet: Kulkuyhteys: oikeutettu 49-45-77-25, rasitettu 49-45-77-15 Jätteiden kokoamispaikka: oikeutettu 49-45-77-25, rasitettu 49-45-77-15 Johto: oikeutettu 49-45-77-15, rasitettu 49-45-77-25
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Myytävälle määräosalle kohdistuu rakennusoikeutta 135 k-m2 + 30 k-m2. Autokatokselle varattu 30 k-m2 on vielä käyttämättä määräosalla.
Kaavoitustiedot
Espoon kaupunki
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Palvelut
Palvelut: Lasihytti K-Supermarket, Saunalahdessa S-Market. Kattavat palvelut Espoonlahden Lippulaiva-kauppakeskuksessa ja Iso Omenassa.
Koulut: Kauklahti, Saunalahti, Vanttila peruskoulut, ruotsinkielinen Kungsgård Skolan Kurttilassa.
Päiväkodit: alueella suomen- ja ruotsinkieliset päiväkodit
Paikallistiedot: Kurttila sijaitsee läntisessä Espoossa Kauklahden ja Saunalahden välissä. Kurttila on viihtyisä perheiden suosima pientaloalue, jossa meri ja luonto ovat lähellä.
Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä, hyvät pyöräilytiet ja sujuvat yhteydet omalla autolla Bussipysäkki kävelymatkan päässä, Kauklahden juna-asema ja Kivenlahden metroasemalta yhteydet Helsingin keskustaan. Omalla autolla Kehä III ja Länsiväylä helposti saavutettavissa.
Ranta
  • Oikeus vesialueisiin
  • Kiinteistöllä oikeus vesialueisiin, venevalkamaan ja uimapaikkaan.
Tiedustelut
Raya Virtanen, 040 820 7717, raya.virtanen@westhouse.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Kurttila, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Raya Virtanen

Kiinteistönvälittäjä LKV, KiLAT, SKVL Laatuauktorisoitu Kiinteistönvälittäjä

Westhouse LKV

Westhouse LKV
Westhouse LKV
SKVL jäsenyritys

Haukilahdenkatu 16,
02170 Espoo

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.