RE/MAX Rubiini | Kiinteistönvälitys Ruby LKV Oy

Kerrostalo | 4h + kt + kph + s + wc + lasitettu terassi

Yliskyläntie 3B D, Laajasalo, Yliskylä, Helsinki

Hinta

449 000 €

Koko

89 m²

Vuosi

2021

Ihastuttava perheasunto paraatipaikalla palveluiden äärellä Yliskylässä! Tämä ihana koti on täysin muuttovalmis. Asuntoa on pidetty hyvin ja se on lähes uutta vastaavassa kunnossa. Kodin sydän on keittiön ja olohuoneen yhdistelmä, joka hurmaa avaruudellaan ja valoisuudellaan. Keittiönkaapistot on suunniteltu sulautumaan kauniisti osaksi oleskelutilaa. Integroidut kylmälaitteet ja kaunis kivitaso tekevät kokonaisuudesta edustavan ja laadukkaan. Olohuoneesta on käynti omalle terassille ja siitä suoraa leikkipihalle. Kolme makuuhuonetta mahdollistavat tästä kodin perheelle tai vaikka työhuone käyttöön. Kylpyhuoneessa on oma sauna ja tila pesutornille. Erillinen wc tuo helpotusta arkeen. Eteinen on juuri suunniteltu ja muutettu tilavammaksi arkea helpottamaan. Mikä parasta, asunnon yhteydessä myydään myös autohallipaikka (erillinen osake 18 000 €), joten kodista pääsee hissillä suoraa lämpimään autohalliin. Taloyhtiö on valmistunut vuonna 2021, joten mitään remontteja ei ole suunnitteilla. Yhtiöllä on mukavasti tiloja asukkailleen: sauna, kerhohuone, kuivaushuone, kellarivarastot ja jopa postin automaatti lähetyksille. Laajasalo on haluttu alue, eikä ihme; merellinen luonto kutsuu nauttimaan vapaa-ajasta ja toisaalta kaikki palvelut löytyvät läheltä. Kruunusilta-hankkeen valmistuttua liikenneyhteydetkin paranevat entisestään. Tervetuloa tutustumaan tähän kauniiseen kotiin! Hanna Virtanen Yrittäjä, Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV hanna.virtanen@remax.fi 041 432 9667

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
80356126
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h + kt + kph + s + wc + lasitettu terassi
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
89 m²
Kokonaispinta-ala
89 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, Isännöitsijäntodistuksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu).
Kerrokset
1/4
Rakennusvuosi
2021
Vapautuminen
sopimuksen mukaan, viim. kaksi kuukautta kaupanteosta

Hinta

Myyntihinta

449 000,00 €

Velaton hinta

449 000,00 €

Neliöhinta

5 044,94 €/m²

Vastike

Hoitovastike

445,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

448,70 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 19 Vesimaksuennakko € / kk / hlö (Ennakko, tasaus kulutuksen mukaan)
Muu vastike: 3,70 € / kk Lisätietoja vastikkeista: Laajakaistavastike 3,70 €/kk. Pesutupamaksu 50 €/vuosi. Lisätietoja maksuista: Autohallivastike 3,50/m2/kk, AH-lämmitysvastike 5,00 €/kk.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
laajakaista
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV. Laajakaistaliittymä: Valokaapeli. Käyttö- ja luovutusrajoitukset: Lunastusoikeus autopaikoissa. Yhtiöjärjestys 8 §.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni
Keittiön kuvaus
Liesi: Keraaminen. Työtason materiaali: Kvartsikomposiitti. Keittiön kaapinovet (Puustelli), tasot ja kodinkoneet uusittu v. 2021 .
Jääkaappi (integroitu, korkea), erillinen pakastin (integroitu, korkea), mikroaaltouuni, liesi, liesituuletin, erillisuuni ja astianpesukone
Lattiamateriaalit: Laminaatti
Seinämateriaalit: Maali
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: Kaakeli
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: WC-istuin, suihku, pesukoneliitäntä, allaskaappi, peilikaappi ja lattialämmitys
WC-tilojen kuvaus
Seinämateriaalit: Kaakeli
Lattiamateriaalit: Laatta
Saunan kuvaus
Varusteet: Kiuas: Sähkökiuas
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: Laminaatti
Seinämateriaalit: Maali
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: Laminaatti
Seinämateriaalit: Maali ja tapetti
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Isännät Oy, Jouni Tormonen, jouni.tormonen@isannat.fi, 010 8383 404
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna, Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Urheiluvälinevarasto, väestönsuoja, kellarikomero, pesutupa, kuivaushuone ja Kerhohuone
Muuta: Taloyhtiöön kuuluu: Rasite- ja yhteisjärjestelysopimukset Yhtiötä sitoo 8.6.2020 allekirjoitettu rasitesopimus koskien Helsingin kaupungin 49. kaupunginosan korttelin 18 tonttien 12, 17, 18 ja 20 sopimusta, jolla on sovittu kulkureitistä jäteautolle. Rasitesopimuksen sopijapuolina ovat em. tonttien omistajat Asunto Oy Helsingin Tanhua, Asunto Oy Helsingin Kaiku 1, Asunto Oy Helsingin Kaiku 2 ja Asunto Oy Helsingin Kaiku 3. Yhtiötä sitoo 13.10.2020 allekirjoitettu Helsingin kaupungin 49. kaupunginosan korttelin 18 tonttien 17, 18, 19, 20 ja 21 välinen yhteisjärjestelysopimus, jolla on sovittu mm. pysäköintihallin autopaikkajaosta, ajo- ja kulkuväylistä, hätäpoistumisteistä, sähköautojen latauspaikoista, yhteyshallinta-alueen pelastusajosta, pelastusauton nostopaikasta, hulevesistä, sadevesikaivoista, hulevesipumppaamosta, teknisten rakenteiden sijoittamisesta ja huollosta sekä hoitokunnasta. Yhteisjärjestelysopimuksen sopijapuolina ovat em. tonttien omistajat Asunto Oy Helsingin Kaiku 1, Asunto Oy Helsingin Kaiku 2, Asunto Oy Helsingin Kaiku 3, Asunto Oy Helsingin Kaiku 4 ja Asunto Oy Helsingin Yliskylän Puistotie. Yhtiötä sitoo Helsingin kaupungin 49. kaupunginosan korttelin 18 tonttien 17 ja 18 välinen rasitesopimus, jolla sovitaan mm. saunaosastoista, kerhohuoneesta, talopesulasta, polkupyörävarastosta, väestönsuojasta ja jätekeräyspisteestä. Rasitesopimuksen sopijapuolina ovat em. tonttien omistajat Asunto Oy Helsingin Kaiku 1 ja Asunto Oy Helsingin Kaiku 2. Yhtiötä sitoo sopimus Postin automaatista. Sopimuksen mukaan yhtiö käyttää yhdessä viereisellä tontilla sijaitsen Asunto Oy Helsingin Kaiku 1:n kanssa Kaiku 1:n tiloissa olevaa postin automaattia. Yhtiötä sitoo Parkkisähkö Oy:n kanssa 22.12.2020 allekirjoitettu Auton lämmitys- ja sähköauton latauslaitteiden asentamista koskeva sopimus. Taloyhtiön kiinnitykset: 6 260 800 €.
Taloyhtiön autopaikat

Autotalleja: 17 Parkkipaikkoja: Autohallipaikat AHP26-AHP36 ja AHP42-AHP47 sijaitsevat yhteisjärjestelysopimuksen perusteella korttelin yhteisessä pysäköintihallissa. Em. autohallipaikat on varustettu lämpöpistokkeilla, joiden käyttäminen muuhun kuin auton lämmittämiseen on kielletty. Lämpöpistoke on mahdollista kaikissa em. autohallipaikoissa muutostyönä muuttaa sähköauton lataukseen soveltuvaksi laitteeksi, joka varustetaan autopaikkakohtaisella sähkönkulutusmittarilla.

Tehdyt remontit
Yhtiö otettu käyttöön 29.3.2021.
2023 Takuukorjauksia
Energialuokka
B (2018), Energialuokka: B2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 22.03.2031
Tontin koko
2 158 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Helsingin kaupunki
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Helsingin Kaiku 2

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Kauppakeskus Saari, Laajasalon terveysasema, kirjasto ym.
Koulut: Laajasalon peruskoulu

Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä ja sujuvat yhteydet omalla autolla Kruunusillat-raitiotien matkustajaliikenne tavoite aloittaa v. 2027
Lisätietoa auton säilytyksestä
Kaupan yhteydessä myydään hallipaikka nro 43 erillisillä osakkeilla, 18 000 €.
Pihan kuvaus
Istutusaltailla rajattu asuntopiha
Tiedustelut
Hanna Virtanen, 041 432 9667, hanna.virtanen@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Laajasalo, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Hanna Virtanen

Yrittäjä, Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV

RE/MAX Rubiini | Kiinteistönvälitys Ruby LKV Oy

RE/MAX Rubiini | Kiinteistönvälitys Ruby LKV Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.