RE/MAX Classic | Grand yhtiöt Oy

Omakotitalo | 6 h + k + s

Kuusinevantie 18, Laaksolahti, Espoo

Hinta

379 000 €

Koko

170 / 300 m²

Vuosi

1977

ETSITKÖ MONIEN MAHDOLLISUUKSIEN TALOA, jossa pääset näyttämään remontti- ja tyylitaitojasi. MEILLÄ ON LOISTAVA EHDOTUS: Laaksolahden halutulla pientaloalueella on nyt tarjolla todella reilun kokoinen 300 m2 omakotitalo, joka tarjoaa remonttitaitoiselle monipuoliset ratkaisumahdollisuudet. Yläkertaan voi esimerkiksi lisätä yhden makuuhuoneen tekemällä vain yhden kevyen väliseinän ja oven. Alakerran mahdollisuudet ovat vain omista tarpeista ja mielikuvituksesta kiinni. Tarvitsetko autotallia autojen tai moottoripyörien rakentamiseen. Kenties tarvitset liiketoimintaasi varten vastaanotto-, varasto- tai asiakastiloja. Vai perheessäsi harrastetaan monipuolisesti: Kotiteatteri, bändi, piano, nikkarointi, kuntosali jne. ovat vain esimerkkejä eri mahdollisuuksista toteuttaa unelmiasi. PALVELUT Lasten liikunnasta kiinnostuneille on hyvät harrastusmahdollisuudet, koska Laaksolahden urheilupuistossa on tennishalli, jalkapallo- ja jäähallit. Hiihtomaastoista, lenkkeilystä ja luonnosta nauttiville löytyy viheralueita mukavasti ja kesällä Pitkänjärven ja Lippajärven uimaranta houkuttelee koko perhettä viettämään yhteisiä hetkiä. Lapsiperheet arvostavat lisäksi lähellä sijaitsevia esimerkiksi Laaksolahden kirjastoa, Humisevan, Jupperin, Touhulan ja Hirsikallion päiväkoteja sekä Jupperin ja Rastaalan ala-asteen ja Karakallion yläasteen kouluja. Kiinteistö sijaitsee liikenteellisesti hyvällä paikalla. Linja-autot mm. Espoon sisäiset linjat mm. 214 Leppävaara-Jupperi, 215 Leppävaara-Lähderanta. Lähimmälle pysäkille kävelet muutamissa minuuteissa. TÄÄLLÄ LASTEN ON TURVALLISTA KASVAA ja KEHITTYÄ Pyydä lisätietoja katja.huisman@remax.fi tai 044 089 9111. Tervetuloa tutustumaan!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
80356512
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
6 h + k + s
Asuintilojen pinta-ala
170 m²
Muiden tilojen pinta-ala
130 m²
Kokonaispinta-ala
300 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Asuinpinta-ala: 1. kerros ja kellarikerroksen wc sauna-pesuhuoneosasto arviolta yhteensä noin 170 m². Muuta pinta-alaa arviolta noin 130 m². Eli eri pinta-alat arviolta yhteensä noin 300 m². Pinta-alat ovat vain arvioita, eikä niitä ole tarkistusmitattu. Mainittu asuinpinta-ala saattaa tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisesti nykyisten standardien mukaan laskettavasta asuinpinta-alasta. Todellinen asuinpinta-ala voi olla esitteessä mainittua olennaisesti pienempi tai suurempi. Kauppa ei perustu rakennuksen tai tontin pinta-aloihin. 6 h+k+s. Yläkerrassa tällä hetkellä 4h,k, kph ja suuresta olohuoneesta on helposti eroteltavissa yksi lisähuone. Alakerrassa on takkahuone + muita tiloja.
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
1977
Vapautuminen
sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

379 000,00 €

Velaton hinta

379 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

1 000,00 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Lisätietoja maksuista: Varainsiirtovero 4 % kauppahinnasta. Lainhuuto- ja mahdolliset kiinnityksiin liittyvät kulut. Keskimääräinen sähkönkulutuskustannus talous ja lämmityssähkölle noin 440 euroa/kk perustuu viimeisen 12 kk:n kustannuksiin, sisältäen sähköenergiamaksut (kilowattitunnin hinta on ollut noin 15 senttiä/kilowattitunnilta) ja sähkönsiirtomaksut perusmaksuineen sekä sähköveron ja arvonlisäveron. Vuotuinen sähkönkulutus on nykyisillä asukkailla (2 henkilöä) ollut viimeisen vuoden aikana keskimäärin 35 000 kWh sisältäen lämmitys-ja taloussähkön. Sähkönkulutus on suuresti riippuvainen muun muassa lämmityskauden pituudesta ja keskilämpötilasta, asunnon sisälämpötilasta, energian hinnasta, perheen ja asunnon koosta, kulutustottumuksista (esim. saunan lämmittämisestä, takan käytöstä) sekä sähkölaitteiden kunnosta, iästä ja energiatehokkuudesta. Vesi-, jätevesi-, hulevesi, jätehuolto on suuresti riippuvainen muun muassa näihin liittyvistä hinnoista, henkilöiden määrästä, käyttötottumuksista jne. ja siksi ne

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Asunnon kunto
Välttävä
Lisätietoja kunnosta
Lisätietoja kunnosta: Välttävä ja myydään täydellisesti saneerattavana / uusittavana rakennuksena
Energialuokka
  • Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Asbestikartoitus
  • Ostajaa vastaa mahdollisesta asbestikartoituksesta ja asbestisaneerauksesta
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kohteessa on sähkölämmitys. Sähkölämmityksen tyyppi: Sähköpatterilämmitys. Varaava takka takkahuoneessa. Olohuoneessa avotakka, sähköpatterilämmitys. Kokonaissähkön kulutus: 35000 kWh / vuosi. Lisäksi lämmitysjärjestelmät: sähköpatterilämmitys
Tulisija
Takka
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Kunnallistekniikassa.
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Siirtyvät liittymät
Vesi- ja viemäriliittymä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Tiili
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Peltikatto

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Espoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
49-413-5-463
Tontin tyyppi
Rinnetontti
Tontin pinta-ala
1 150 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Koko tontti. Lisätiedot tontista: Ostaja vastaa tilasta tontiksi muodostamisesta. Laaduntunnusmuutos noin 500 euroa ja käsittelyaika noin 1-2 kk. Tulevan tontin koko on noin 1150 m². Rakennusoikeus noin 230 m²
Rakennusoikeuden pinta-ala
230 m²
Tehokkuusluku
0.2
Rasitteet
Kiinnitykset: 219500,0
Kaavoitustiedot
Erillispientalojen korttelialue AO. Suurin sallittu kerrosluku II. Pääasiallisesti maanpäällistä kellarikerrosta ei saa rakentaa kaksikerroksisiin asuinrakennuksiin. Autopaikkoja on oltava vähintään 2 autopaikkaa / asunto. Tontille saa rakentaa yhden asunnon kutakin tontin pinta-alan alkavaa 900 m2 kohden. Minimitonttikoko on 700 m2.
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä ja sujuvat yhteydet omalla autolla
Tiedustelut
Risto Karjalainen, 045 133 8888, risto.karjalainen@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Laaksolahti, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Risto Karjalainen

Kiinteistönvälittäjä LKV, KED, Kaupanvahvistaja, NHS, LVI-INSINÖÖRI / Grand yhtiöt Oy

RE/MAX Classic | Grand yhtiöt Oy

RE/MAX Classic | Grand yhtiöt Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.