RE/MAX Family | Excellence m2 Oy

Kerrostalo | 2h + pk + kph + parveke

Yläkartanonkuja 7 E, Soukka, Espoo

Hinta

149 000 €

Koko

53,5 m²

Vuosi

1969

Heti vapaa hyväkuntoinen kaksio Soukassa metron välittömässä läheisyydessä. Tässä toimivapohjaisessa asunnossa on vuonna 2015 linjasaneerauksen yhteydessä remontoitu kylpyhuone, 2016 remontoitu keittiö, iso makuuhuone, sekä avara olohuone, josta käynti parvekkeelle ilta-aurinkoon. Löydä oma rauhan tyyssijasi Espoon Soukassa, Yläkartanonkujalla sijaitsevasta valoisasta ja viihtyisästä kaksiosta. Tämä 53,5 neliömetrin huoneisto sijaitsee toisessa kerroksessa, ja sen ikkunoista avautuvat näkymät vehreään puistoon, luoden rauhallisen tunnelman kiireisen arjen keskelle. Asunto on läpikäynyt useita päivityksiä vuosien varrella, mikä takaa, että se on muuttovalmis ilman suurempia remonttihuolia. Moderni ja toimiva keittiö tekee arjesta sujuvaa. Asunto-osakeyhtiö Yläkelo on hyvin hoidettu ja tarjoaa asukkailleen monipuoliset palvelut, kuten saunan, urheiluvälinevaraston, askarteluhuoneen ja viileän kellariosaston. Lisäksi taloyhtiössä on tehty kattavia remontteja ja suunniteltu tulevia parannuksia, jotka takaavat kiinteistön arvon säilymisen tulevaisuudessakin. Soukan alue on tunnettu hyvistä kulkuyhteyksistään sekä läheisistä palveluistaan. Koulut ja päiväkodit ovat kävelymatkan päässä, ja sujuvat liikenneyhteydet, kuten bussipysäkit ja metroasema, tekevät liikkumisesta helppoa niin omalla autolla kuin julkisillakin. Soukan ostoskeskus n. 300m, urheilupuisto ja kauppakeskus Lippulaiva kävelyetäisyydellä. Alueen viihtyisät pyöräilyreitit ja läheiset merenrannat kutsuvat liikkumaan luonnon keskellä. Uimaranta, venesatama ja hyvät ulkoilumahdollisuudet lähellä. Tämä koti tarjoaa ihanteellisen yhdistelmän rauhallista asumista ja kaupunkielämän mukavuuksia. Se on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat viihtyisää ja huoletonta asumista lähellä luontoa, mutta silti kaupungin palveluiden äärellä. Tartu tilaisuuteen ja tee tästä valoisa kaksio omaksi kodiksesi! Sopii hyvin myös sijoitus asunnoksi. Lisätietoja ja esittelyt: Kimmo Saari p. 0400-585 711 / kimmo.saari@remax.fi Immediately available, a good condition two-room apartment in Soukka, nearby the metro. This functional apartment has a bathroom renovated in 2015 in connection with the line renovation, the kitchen was renovated in 2016, a large bedroom, and a spacious living room with access to the balcony for the evening sun. This 53.5 square meter apartment is located on the second floor, and its windows offer views of the green park area, creating a peaceful atmosphere. The sea is near and the area offers excellent outdoor opportunities within walking distance. Shopping centre Lippulaiva is also nearby.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
80357462
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h + pk + kph + parveke
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
53,5 m²
Kokonaispinta-ala
53,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu Ei tarkistusmitattu. Pinta-alat saattavat tämän ikäisissä kohteissa (yhtiö rekisteröity ennen 1.1.1992) poiketa olennaisestikin asuinrakennusten nykyisten mittaustapojen ja standardien (SFS 5139) mukaan laskettavasta asuintilojen pinta-alasta. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Kerrokset
2/4
Rakennusvuosi
1969
Vapautuminen
Heti

Hinta

Myyntihinta

144 534,00 €

Velkaosuus

4 466,00 €

Velaton hinta

149 000,00 €

Neliöhinta

2 785,05 €/m²

Vastike

Hoitovastike

256,68 € / kk

Pääomavastike

42,41 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

299,09 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Autopaikkamaksu: 3
Vesimaksu: 15 € / hlö / kk
Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) ylimääräisiä vastikkeita yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa Lisätietoja maksuista: Autopaikka lämmin 10€/kk, autopaikka kylmä 3€/kk

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Kunnan.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni
Keittiön kuvaus
Liesi: Induktio
Liesi, astianpesukone, jääkaappi, erillinen pakastin ja liesituuletin
Lattiamateriaalit: Laminaatti
Seinämateriaalit: Maali
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: Kaakeli
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: WC-istuin, suihku, pesukoneliitäntä, lattialämmitys ja peilikaappi
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: Laminaatti
Seinämateriaalit: Maali
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: Laminaatti
Seinämateriaalit: Maali
Säilytystilojen kuvaus
Kaapistot, kellarikomero ja jäähdytetty kellari
Kattotyyppi
Pulpettikatto
Kattomateriaalin kuvaus
Kumibitumi

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Espoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Kirkkonummen Huolto Oy, Anders Wikholm, 09 221 9090
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Kaapeli-tv, urheiluvälinevarasto, askarteluhuone, kuivaushuone, jäähdytetty kellari, kellarikomero, väestönsuoja ja pyörävarasto
Muuta: Taloyhtiöön kuuluu: Taloyhtiössä muuta: koneellinen poisto ilmanvaihtojärjestelmänä. Kuivaushuoneet sijaitsevat C-tilassa ja E-kellaritasossa (Rappujen A-D osoite on Yläkartanonkuja 3, rappujen E-K osoite on Yläkartanonkuja 7). Taloyhtiön kiinnitykset: 5 236 614 €.
Tehdyt remontit
Lämmönsiirtimet uusittu 1991, Ikkunoiden kunnostus TEMA-13 -menetelmällä 1992, A-D -talon ikkunoiden maalaus pohjoispuolella 1994, E-F ja G-H -portaiden ulko-ovien kunnostus 1995, Neljän rakennuksen etelä- ja länsipäätyjen levyttäminen 1996-1997, A-D -talon parvekkeiden kunnostus ja maalaus 1998, A,B,C,D,E,F G,H -ulko-ovien kunnostus ja I-K -ovien uusiminen 2000, I- ja K -talon parvekkeiden kunnostus 2000, Neljän rakennuksen pohjois- ja itäpäätyjen levyttäminen 2002, E-F, G-H ja I-K -talojen elementtien saumaus 2002, E-F, G-H ja I-K -talojen ikkunoiden maalaus 2002, A-D -talon vesikaton uusiminen 2003, Neljän rakennuksen pitkien julkisivujen kunnostus levyttämällä 2004, Antenniverkoston muuttaminen talotähtiverkoksi 2004, Parvekkeiden kattojen ja verikaton osittainen saneeraus 2007, Lukituksen uusiminen 2007, Ilmastointikanavien puhdistus ja säätö Putkiston kuntotutkimus 2007, I-K - talon saunan korjaus 2008, I-K -talon katon korjaus 2010, Lämmönjakohuoneen kalusteiden ja elektroniikan täydellinen uusinta 2011, Kaapeli-TV ja internet 2011, Ikkunoiden maalaus ja korjaus A,D,I,K 2011-2013, Ikkuna- ja parvekeovien kunnostus ja maalaus kaikissa rappujen E,F,G ja H huoneistoissa 2011-2013, K-rapun tukimuurin sadevesijärjestelmän uusinta 2012, Linjasaneerauksen hankesuunnitelma (Patronen) valmistuminen 2012, Linjasaneerauksen toteutussuunnittelu (Karves) 2013, Linjasaneeraus 2015-2016, H-portaan katon korjaus 2016, Leikkipihan teko 2016, Vesikattojen uusiminen 2022
Tulevat remontit
PTS: Ikkunat ja ovet suunnittelu/toteutus, portaikkojen ulko-ovet korjaus tai uusiminen suunnittelu/toteutus 2023-2024, parvekkeiden korjaukset (vaurioituneet) suunnittelu ja toteutus 2025, julkisivuverhousten kunnostus tai uusiminen suunnittelu/mahdollinen toteutus 2025, ilmastointikanavat puhdistus ja säätö 2024, ovipuhelimet tutkitaan vaihtoehdot 2024, pihasuunnitelma ja toteutus metrotyömaan päätyttyä 2025, sisäpihan käytävien asfaltointi kartoitus naapuriyhtiöiden kanssa 2025, tonttiaita rajalle naapuriyhtiöiden kanssa metrotyömaan päätyttyä 2025. Yhtiöllä on tällä hetkellä käynnissä ikkunoiden- ja ulko-ovien (parvekeovet) uusintaurakka. Muista tulevista projekteista (mm. parvekkeet ja julkisivut) päätöksiä ei ole tehty ja suunnitelmien osalta tulee vielä päivitettävää. Vahanen Oy:n tutkimukset tullaan päivittämään vielä ja AFRY toimii nyt suunnittelukonsulttina. Kyseisistä projekteista ei siis ole vielä päätöksiä eikä niitä ole viety vielä siihen vaiheeseen, että toteutuksen tai kilpailutuksen osalta olisi tällä hetkellä tarkempaa tietoa.
Energialuokka
E (2018), Energialuokka: E2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 26.09.2033
Tontin koko
9 194 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Taloyhtiön ympärillä/läheisyydessä asemakaava tulee muuttumaan mm. metron rakentamisen johdosta. Lisätiedot: Espoon kaavoitus, p. 09 816 21
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto-osakeyhtiö Yläkelo

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä, metroasema lähellä, sujuvat yhteydet omalla autolla, taksitolppa lähellä ja hyvät pyöräilytiet
Lisätietoa auton säilytyksestä
Pihalla 62 kpl autopaikkoja jonotuksella isännöitsijäntoimiston kautta
Tiedustelut
Kimmo Saari, 040 058 5711, kimmo.saari@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Soukka, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Kimmo Saari

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, Myyntijohtaja, MA

RE/MAX Family | Excellence m2 Oy

RE/MAX Family | Excellence m2 Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.