Satelliittinäkymä, tontin rajat ja rakennukset kartalla! Katso tämä kohde uudistuvassa Etuovi.comissa.

Takaisin hakutuloksiin Tulosta PDF

Kohde

Kuvaus

Ulkosaariston jylhät maisemat, puhdas vesi ja ilma, rikkomaton rauha ja hyvä mieli elävät tässä paikassa käsi kädessä!

Moni merenrantakiinteistö mielletään ainutlaatuiseksi, mutta tämä kiinteistö on sitä aidosti aivan poikkeuksellisella tavalla. Ennen kaikkea myytävän kokonaisuuden luonto on poikkeuksellisen koskematon, joka tekee sen monimuotoiseksi monella eri tavalla (ympäristöön ei ole ihmiskäsi koskenut n. 100 vuoteen - muuten kuin laiturin ja mökin osalta). Vastaavia täysin luonnonvaraisia paikkoja ei taida enää etsinnänkään jälkeen olla löydettävissä, joten siitä syystä nykyinen omistaja on halunnut omistaa juuri tämän kyseisen paikan, paikan joka on ainutlaatuinen helmi kaikkien upeiden saarien joukosta.

Myytävä kokonaisuus sijaitsee kahdella eri saarella, joita yhdistää kapea kieleke. Kielekkeen ja saarten väliseen poukamaan muodostuu täysin piiloon jäävä suojaisa satama, jota eivät tuulet mistään suunnasta pääse häiritsemään. Täällä vene voi siis pysyä yhdessä ja samassa paikassa, ilman että tarvitaan siirtoja tuulen suunnan muuttumisen vuoksi. Kokonaisuuteen sisältyy 2 eri kiinteistöä, joista suuremman yhteyteen kuuluu lisäksi 2 luotoa karikkoineen (toisella luodolla on myös hieman puustoa) ja molemmissa on osuus n. 600 hehtaarin yhteisiin vesialueisiin. Isompi kiinteistöistä on täysin koskematonta luontoa, jonka rantaviiva muodostuu pääosin kivikkoisesta rantaviivasta, sekä satamapoukaman matalasta rantaniitystä sekä suojaa antavasta kaislikosta. Södön saaressa olevalla kiinteistöllä on myös oma rakennusoikeus, joten se on helposti erotettavissa kokonaisuudesta, koska se on valmiiksi muodostettu omaksi kiinteistöksi. Pienemmällä Ekholmin saarella olevalla kiinteistöllä on Vehasen paksusta höylähirrestä valmistettu mökki, sekä ulkohuussi ja varasto/kesähuonerakennus. Isot terassitilat ja tunnelmallinen nuotiopaikka jylhän kallion nokassa takaavat aidon tunnelman ja päästävät sisäisen Myrskyluodon Maijan puhkeamaan kukkaan. Rantaviiva muodostuu enimmäkseen kauniista kallioista, joita kirkas merivesi kehystää. Luontoa on kunnioitettu myös omavaraisella energian tuottamisella ja oma porakaivo antaa puhtaan makuisen veden. Saarilla ei ole muuta asutusta, joten paikka tarjoaa ruhtinaallisen rauhan tyyssijan niin ihmisille, kasveille kuin eläimille, täällä voit kokea aidon saaristolaistunnelman puhtaimmillaan. Palanen menettyä paratiisia on nyt tässä! Lisätiedot ja sopimukset esittelyistä antaa IN LKV |   Sari Kuusisto 050-2556, tai sari@inlkv.fi. Näytöt joko asiakkaan omalla veneellä, välitysliikkeen veneellä tai taksiveneellä (hinta 150 €/krt.)

Loma-asunnon perustiedot

Kohdenumero:
Sijainti:
 • Parainen Iniö
Lisätietoa sijainnista:
Tyyppi:
Omistusmuoto:
Huoneistoselitelmä:
Huoneita:
Asuintilojen pinta-ala:
Muiden tilojen pinta-ala:
Kokonaispinta-ala:
Lisätietoja pinta-alasta:
Kerrokset:
Rakennusvuosi:
Käyttöönottovuosi:
Vapautuminen:

Hinta ja kustannukset

:
Myyntihinta:
Kiinteistövero:
Tiemaksu:
Lisätietoja maksuista:

Loma-asunnon lisätiedot

Sauna:
Tulisija:
Muuta kauppaan kuuluvaa:
Kohteen kuvaus:
:
Lisätietoja kunnosta:
Energialuokka:
Lämmitysjärjestelmän kuvaus:
Vesihuollon kuvaus:
Viemäri:
Talviasuttava:

Loma-asunnon tilat ja materiaalit

Rakennus- ja pintamateriaalit:
 • Pääasiallinen rakennusmateriaali:
 • Seinämateriaalit:
 • Lattiamateriaalit:
 • Kattomateriaalit:
Katto:
 • Kattotyyppi:
 • Kate:
Keittiön kuvaus:
Kylpyhuoneen kuvaus:
WC-tilojen kuvaus:
 • Lukumäärä:
Saunan kuvaus:
Olohuoneen kuvaus:
Makuuhuoneiden kuvaus:
 • Lukumäärä:

Loma-asunnon tontti

Tontin omistus:
Oma
Kiinteistötunnus:
445-672-4-68 ja 445-672-4-69
Tontin tyyppi:
Rantatontti
Tontin pinta-ala:
118 470,0 m²
Lisätietoa tontista:
Saarikohde, jossa osittain molemmista saarista muodostuva kokonaisuus yhdistyy aikoineen lunastetun vesijättömaan muodostaman maa-alueen kautta. Yhdistyskohdassa myös suojaisa venesatama. Uutta vesijättömaa-aluetta on saattanut syntyä saarien yhdistymisen jälkeen ja niiden tarkka määrä varmistuu ainoastaa maanmittaustoimenpiteellä. Nykyinen omistaja ei ole tarkistanut mahdollista vesijättömaan määrää, eikä lunastanut sitä, mutta se ei ole näissä kummassakaan kiinteistöissä myöskään kenenkään ulkopuolisen lunastettavissa.
Tontin nimi:
Söyde1 ja Ekudden
Lisätietoja rakennusoikeudesta:
Ekudden=1rak.oik. ja Söyde1=1rak.oik. Alueelle voidaan rakentaa loma-asuntoja ja siihen liittyviä rakennuksia ja laitteita. Rakennuspaikalle voidaan rakentaa loma-asuntorakennus, vierasmaja, jonka kerrosala on enintään 25 m2 sekä saunarakennus, jonka kerrosala on enintään 25 m2. Rakennuspaikan kokonaiskerrosala edellä mainittujen rakennusten osalta saa olla enintään 5% rakennuspaikan pinta-alasta, kuitenkin enintään 200 m2. Lisäksi saadaan rakentaa lomatarkoituksiin liittyviä talousrakennuksia, joiden rakennusala on enintään 1% rakennuspaikan pinta-alasta, kuitenkin enintään 80 m2. Alle 2 hehtaarin suuruisilla saarilla loma-asunnon enimmäiskoko on 100 k-m2 ja talousrakennuksen enimmäiskoko 30 k-m2. Alle 1 hehtaarin kokoisten saarten rakennuspaikkojen kerrosluku on enintään I. Rakennukset tulee sijoittaa niin, että ne sopeutuvat maisemaan.
Kaavoitustilanne:
Yleiskaava
Kaavoitustiedot:
7.12.2000 voimaan tullut yleiskaava.
RA=loma-asuntojen alue. MU=maa- ja metsätalousaluetta, jolla maisemallinen merkitys.
Rakennukset:
Erillinen ulko-wc, jossa Biolanin kompostoiva kuivakäymälä. Talousrakennuksessa toinen puoli on varastokäytössä ja toisessa puolessa on ns. kesähuone, johon voi majoittua 2 hlöä.
talousrakennus, varasto

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut:
  Palvelut: Parattula Peterzens satamaan noin 20-30 min venematka (kesäkauppa ja ravintola). Nykyisella omistajalla venepaikka Söderbyn satamassa, jonne matkaa noin 2,5 mailia. Lähikauppa Iniö Norrby. Lähellä olevista venesatamista n. 10 venematka Södön saareen.
Liikenneyhteydet:
Lauttayhteys Iniöön, josta venematka saareen noin 2,5 mailia.

Sijainti ja palvelut

Karttatoimittaja on vaihtunut edellisen sopimuksen päättyessä, tutustu uuteen mobiiliystävälliseen karttaan.

Muut lisätiedot

Ranta:
Rannan tyyppi:

Ota yhteyttä

Kuusisto Sari

Kuusisto Sari

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, Yrittäjä
 • Puh: 050-2556

IN LKV Oy

 • Korkeavuorenkatu 2 C 48, 20100 Turku
 • Puh: 050-2512
 • Sähköposti tai puhelinnumero on annettava.
Lähetä

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.

Takaisin hakutuloksiin
Sammio