ROOF Group Oy
ROOF Group Oy

Kerrostalo | 3h, k, kph, s, lasitettu parveke

Limnologinraitti 4, Viikki, Helsinki

Hinta

299 000 €

Koko

66 m²

Vuosi

2015

Ihastuttava ylimmän kerroksen kulmahuoneisto, josta kauniit ja avarat näkymät urheilupuistoon! 4/4 kerroksen asunto huokuaa luonnonvaloa ikkunoista, jotka ovat kahteen ilmansuuntaan. Huoneistoon on rakentamisen aikana valittu laadukkaammat materiaalit omistajan tarpeiden mukaisesti. Arjen pienistä iloista pääset nauttimaan omaan saunaan, sekä suurelle lasitetulle parvekkeelle, josta on viihtyisät näkymät. Tyylikkäässä keittiössä on pirteät kaapistot ja reilusti laskutilaa. Ikkunan alla on paikka ruokailuryhmälle. Asunnon säilytystilat ovat eteisessä ja kahdessa makuuhuoneessa. Asunnossa on selkeä pohjaratkaisu ja makuuhuoneet sijoittuvat huoneiston eri päätyihin. Olohuone on tilavan kokoinen ja yhdistyy ruokailutilaan. Taloyhtiön tontti on valinnainen vuokratontti, joka on mahdollista lunastaa omaksi. Tontin lunastushinta huoneistolle on 26 497,68 € (30.9.2022 tilanteen mukaan). Koti sopii mainiosti pienelle perheelle, pariskunnalle tai sijoittajalle. Lähellä on useita päiväkoteja, leikkipuistoja, lähikauppa. Kävelyetäisyydellä ovat myös Helsingin yliopiston Viikin kampus ja kirjasto, Prisma ja K-Supermarket sekä liikuntahalli. Viihtyisällä alueella on hienot ulkoilumaastot, yliopiston maatila ja Viikin arboretum. Bussipysäkit ovat muutaman sadan metrin päässä, lyhyt matka myös Jokeri-linjan varrelle. Mainiot bussiyhteydet ja toimiva syöttöliikenne metroasemalle. Yhtiöjärjestyksen mukaan 3h+k+s. TIEDUSTELUT JA YKSITYISESITTELYVARAUKSET: Minna Uski, LKV / 044 328 6248 tai minna.uski@roof.fi OTATHAN YHTEYTTÄ JA VARAAT OMAN ESITTELYAJAN! Get a roof. www.roof.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
9505719
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h, k, kph, s, lasitettu parveke
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
66 m²
Kokonaispinta-ala
66 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alaa ei ole tarkistusmitattu.
toimeksiantajan ilmoittama
Kerrokset
4/4
Rakennusvuosi
2015
Käyttöönottovuosi
2015
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

299 000,00 €

Velaton hinta

299 000,00 €

Neliöhinta

4 530,30 €/m²

Valinnainen vuokratontti

Onko osuus tontista lunastettu

Ei

Tontin vuokravastike

118,14 € / kk

Lisätietoa tontin lunastuksesta

Vuokrantarkistusperusteena toimii Elinkustannusindeksi. Tontin lunastusoikeus yhtiöllä ja osakkailla. Lunastusoikeus on käytetty. Tonttiosuus luastettavissa. Tontin vuokravastkkeen maksamisesta vapautuu vain tontin osuuden lunastaminen. Viimeisin tiedossa oleva lunastushinta on ollut noin 26 497,68 € euroa tälle huoneistolle. (30.9.2022 tilanteen mukaan, vahvistetaan kerran vuodessa 30.9). Hinta tarkistetaan lunastushetkelle ja siihen lisätään lunastuksesta aiheutuvat kulut (mm. kaupanvahvistus, lainhuuto, varainsiirtovero ym). Ostajan tulee huomioida, että lunastushinta voi olla merittävästi ilmoitettu suurempi.

Kohde sijaitsee valinnaisella vuokratontilla

Osakkaalla on oikeus lunastaa asunto-osakkeisiin kohdistuva tontin osuus taloyhtiölle.

Vastike

Hoitovastike

336,60 € / kk

Tontin vuokravastike

118,14 € / kk

Jos tontti lunastettu:

Tontin vuokravastike

0,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

454,74 € / kk

Lisätietoa vastikkeista

Vesiennakko 18,00 kpl/kk Vedestä peritään ennakkomaksu, vesimaksut tasataan todellisen kulutuksen mukaan 30.6 ja 31.12 kulutuslukemien perusteella. Pääomavastike 1 0,39 €/m2/kk. (huoneistoon ei kohdistu yhitiölainaa). Kerhotilavuokra 30,00 €/kerta. Yhtiökokouksessa 31.5.2023 päätettiin myöntää hallitukselle valtuudet periä tarvittaessa ylimääräinen enintään kahden kuukauden hoitovastiketta vastaava määrä yhtiön taloudellisen tilanteen niin vaatiessa. Yhtiössä on yhteinen DNA:n laajakaista ja sen maksiminopeus on 10M/10M. Päätettiin myöntää hallitukselle valtuudet nostaa tai laskea rahoitusvastikkeen suuruutta yhtiön rahoituslainojen korkomuutosten niin vaatiessa tai salliessa. Päätettiin kartuttaa lainanlyhennysrahastoa enintään lainaosuussuoritusten ja rahoitusvastikkeiden määrällä. Päätettiin, että vesivastikkeen hinta kylmästä vedestä on 3,77 €/m3 ja lämpimästä vedestä 9,12 €/m3.

Muut maksut

Autopaikkamaksu

22,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: henkilöluvun mukaan
Yhtiö omistaa määräosan asuinrakennustontista 36232/5, loppuosa on vuokrattu maavuokrasopimuksella Suomen Osatontti Ky:ltä. Tontin vuokrakuluista vastaavat tontinvuokravastikkeella ne huoneistot, jotka eivät ole lunastaneet tonttiosuuttaan. Osakkailla on mahdollisuus lunastaa osuutensa tontista vuosittain. Vedestä peritään ennakkomaksu, vesimaksut tasataan todellisen kulutuksen mukaan 30.6. ja 31.12. kulutuslukemien perusteella. Kylmä vesi 3,99€/m3, lämmin vesi 10,86€/m3 Hallituksella valtuudet periä tai jättää perimättä enintään kahden kuukauden hoitovastikkeen määrä. Taloyhtiölaajakaista DNA Welho 10M sisältyy hoitovastikkeeseen.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Huoneiston säilytystilat: Eteisen ja makuuhuoneen vaatekaapit ja taloyhtiön häkkivarasto.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Ilmansuunta: lounaaseen
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
kaapeli-tv
Muuta kauppaan kuuluvaa
Parvekkeen lattiaritilät ja valaistus. Ikkunoiden sälekaihtimet.
Kohteen lisätiedot
Yhtiöjärjestys 5§: Yhtiön huoneistojen ja osakashallinnassa olevien muiden tilojen alkuperäisiin rakennussuunnitelmiin kuulumattomien, joko rakennusvaiheen aikana huoneistokohtaisena muutos-/lisätyönä tai osakkeenomistajien jälkikäteen rakentamien tai asentamien/asennuttamien rakenteiden, rakennelmien ja laitteiden osalta on korjaus-, kunnossapito-, huolto-, vahinko- ja muu vastuu kyseisen huoneiston tai tilan hallintaan oikeuttavien osakkeiden omistajalla. Osakkeenomistajat ovat velvollisia sallimaan hallinnassaan olevissa huoneistoissa ja huoneistoparvekkeilla sellaiset toimenpiteet, jotka ovat tarpeellisia yhtiön kiinteistön ja rakennuksen huollon, kunnossapidon ja muiden vastaavien toimenpiteiden suorittamiseksi. Osakkeenomistajat eivät ole oikeutettuja tekemään muutoin kuin yhtiökokouksen päätöksellä hallinnassaan olevissa tiloissa kuten esimerkiksi parvekkeilla sellaisia korjaus-, kunnossapito ja peruskorjaustoimenpiteitä tai asentamaan tai rakentamaan niille sellaisia laitteita tai rakenteita, jotka vaikuttavat esim. rakennusten julkisivuun, rakenteisiin, väreihin tai muihin sellaisiin seikkoihin. Tontin osuudesta yhtiö omistaa (31.12.2021) 2527,30/3088,50 suuruisen osan, jäljellä olevan osuuden omistaa Suomen Hypoteekkiyhdistyksen hallinnoima asuinkiinteistörahasto Suomen Osatontti Ky. Osakkailla on vuosittain mahdollisuus lunastaa osuus tontista, n:o 5 Helsingin kaupungin 36. kaupunginosan korttelissa n:o 36 232. Lisäksi yhtiö omistaa 3600/9800 suuruisen määräosan Helsingin kaupungin 36.kaupunginosan korttelissa n:o 36 sijaitsevasta LPA-tontista n:o 1 ja korttelissa 36 232 sijaitsevasta LPA-tontista n:o 3. Arvioitu tontin lunastushinta on 26 497,68 € (30.9.2022 tilanteen mukaan, vahvistetaan kerran vuodessa 30.9). Hinta tarkistetaan lunastushetkelle ja siihen lisätään lunastuksesta aiheutuvat kulut, kuten varainsiirtovero, kaupanvahvistuskulu ja isännöitsijätoimiston kulut.
Lunastusoikeus: Lunastusoikeus yhtiöllä
Lunastusoikeus osakkailla
Tehdyt remontit
Rakentamisvaiheessa huoneistoon on valittu laadukkaammat materiaalit mm.

-Huoneston väliovet.
-Parvekkeen lattiaritilät ja valaistus.
-Kylpyhuoneen seinä- ja lattialaatat.
-Keittiön kalustemuutos, työtasot, välitila, mikroaalotuuni ja induktioliesi.
-Parkettilattia.

Muista lisätöistä saatavilla välittäjältä.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Betoni
Keittiön kuvaus
VARUSTUS: Jääkaappi, pakastin, induktioliesi, liesituuletin, kalustemikroaaltouuni, astianpesukone, kalusteuuni. TYÖTASOT: Kirsikka massiivipuu. SEINÄT: Maali. LATTIAT: Karelia kirsikka parketti.
Kylpyhuoneen kuvaus
VARUSTUS: Pesukoneliitäntä, wc-istuin, lattialämmitys, suihkunurkka, rättipatteri, kylpyhuoneen koukustot, kuivausteline. SEINÄT: Laatta. LATTIAT: Laatta.
Saunan kuvaus
Harvian pilarikiuas. Saunan lauteet tervaleppä ja lattia laatta.
Olohuoneen kuvaus
SEINÄT: Maali. LATTIAT: Karelia kirsikka parketti.
Makuuhuoneiden kuvaus
SEINÄT: Maali. LATTIAT: Karelia kirsikka parketti.
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopakate

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Iskurit Oy, Timo Rytkönen, puhelin: 020 730 1338, sähköposti: timo.rytkonen@iskurit.fi. Pohjoinen Hesperiankatu 15 A, 00260 Helsinki. Puhelin: 020 730 1330.
Huolto
Kiinteistöpalvelu Helläkoski Oy Hernepellonkuja 4 H, 00560 Helsinki. Puhelin: 0504131069, sähköposti: asiakaspalvelu@hellakoski.fi.
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Rajoitukset: Tontinlunastus, ks. yj 7§.
Muuta: Ulkoiluvälinevarasto (2 kpl), huoneistojen irtaimistovarastot, kerhohuone, kuivaushuone, pesutupa, väestönsuoja, lastenvaunuvarasto (3 kpl), kuivaushuone (3 kpl).
DNA:n taloyhtiölaajakaista, jonka maksiminopeus on 10M/10M.

Viikin asukastalojen käyttöoikeus. Yhtiö on liittynyt osakkaaksi Latokartanon Pysäköinti Oy:öön ja yhtiön asukkailla on käyttöoikeus yhteiskerhotiloihin pysäköintiyhtiön määrittämien sääntöjen puitteissa (asukastalot Kunto, Kaari, Kiila, Motti ja Laava). Lisätietoja www.viikki.fi.
Taloyhtiön autopaikat

Autopistokepaikkoja: 36

Tehdyt remontit
2022: Parvekelasien tarkastushuolto (Suomen Parvekehuolto Oy)
2021: Kerhohuoneen lukonsarjoitus ja astianpesukoneen uusiminen. Ulkovalaisinten uusinta E27-kantaisiksi.
2019: Pihavalaisimien uusiminen (takuukorjaustyö), IV-kanavien nuohous ja ilmanvaihdon säätö, perusvesipumppaamon pumppujen uusiminen, ulkoiluväline- ja verkkokellarivarastojen lukituksen uusiminen.
2017: Viheralueiden kunnostus.
2015-2018: YIT Rakennus Oy:n suorittamat vuosi- ja 10v vastuukorjaukset.
Tulevat remontit
2023: Sähköautojen latausmahdollisuuden järjestäminen kahdeksalle paikalle.
2024: Asuntokauppalain mukaisen 10v vastuutarkastuksen ennakkotarkastus. Kiinteistön kuntoarvio/pitkän tähtäimen suunnitelma.
2027-2028: Parvekelasien tarkastus ja huolto.

Lukijan on huomattava, että kunnossapitotarveselvitys on hallituksen näkemys kunnossapitotarpeista viiden vuoden aikana. Päätökset mahdollisesti käynnistettävien kunnossapitotöiden ja muutostöiden suunnittelusta, aikataulusta, toteutuksesta sekä rahoituksesta tehdään yhtiökokouksessa erikseen. Myyjä ei vastaa taloyhtiön myöhemmin päättämistä kunnossapitotoimenpiteistä ja niistä aiheutuvista huoneistolle tulevista kustannuksista.
Energialuokka
C (2018)
Tontin koko
2 661 m²
Tontin omistus
  • Valinnainen vuokratontti
  • Onko osuus tontista lunastettu: Ei
Kaavoitustiedot
Helsingin kaupunki asemakaavoitus.
Kansakoulukatu 3, 00100 Helsinki
p. (09) 310 1691
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin vuokra
28 677,98 € / vuosi
Tontin vuokraaja
Suomen Osatontti Ky
Tontin vuokra-aika päättyy
6.6.2062

Asunto Oy Helsingin Limnologi

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Latokartanon peruskoulu n. 100 m, Helsingin yliopiston Viikin normaalikoulu n. 1 km.
Palvelut: K-Supermarket Viikki n. 450 m, K-Market n. 700 m, Prisma n. 2,1 km.
Päiväkodit: Toivo n. 200 m. Alueella useita päiväkoteja.
Liikenneyhteydet
Bussipysäkki n. 200 m.
Lisätietoa auton säilytyksestä
Autopaikkojen tiedustelu ja varaukset Iskurit Oy:n asiakaspalvelusta, puh. 020 730 1330 ja sähköposti asiakaspalvelu@iskurit.fi.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Viikki, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Uski Minna

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV

ROOF Group Oy

ROOF Group Oy
ROOF Group Oy
SKVL jäsenyritys

Metsäläntie 20,
00320 Helsinki

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.