Bo LKV Turku

Kerrostalo | 4h + k

Varnankatu 2-4, Suikkila, Turku

Hinta

229 000 €

Koko

99 m²

Vuosi

1975

VALOISA ASUNTO SUIKKILASSA Asunto Oy Hiidenharju sijaitsee halutulla alueella Turun Suikkilassa hyvien liikenneyhteyksien ja palveluiden äärellä. Taloyhtiö seisoo omalla tontilla ja yhtiö koostuu neljästä eri kerrostalosta, joissa on yhteensä 195 asuntoa. Asunto sijaitsee kolmannessa kerroksessa ja se on pohjaratkaisultaan toimiva. Keittiö ja kodinkoneet on uusittu hiljattain, eikä asunnossa ole asuttu remontin jälkeen. Kodinkoneet on pääosin integroitu. Lattia on kiitollista laminaattia ja seinät ovat saaneet kauniit sävyt. Olohuone on valoisa ja tilava. Kodissa on kolme tilavaa makuuhuonetta, joita voi hyödyntää myös työhuoneena tai arkiolohuoneena. Kodissa on kaksi wc-tilaa, joista toinen on kylpyhuone, jossa on mm. pesukoneliitäntä. Taloyhtiössä on sauna sekä upea iso uima-allasosasto. Taloyhtiötä on hoidettu ja remontoitu säännöllisesti. Asuntojen Ikkunat on uusittu, samoin käyttövesiputket, viemärit ovat muovia. Korjauksia on tehty ja seuraavien viiden vuoden aikana on suunnitelmissa vielä mm. vesikaton sekä hissien korjaus. Yhtiöllä on erillinen autotalo, jossa on kaksi katettua kerrosta ja kattamaton vedeneristetty kattotasanne pysäköintiin uusituilla autosähkökoteloilla. Autopaikkoja on 224 kpl ja taloyhtiössä on käytössä jonotusjärjestelmä. Teräsrautelan koulun Suikkilan yksikkö ja lähikauppa ovat lähellä. Koulun takana mutkittelee Suikkilan valaistu kuntorata. Föli-linjat 60 ja P3 liikennöivät viereistä katua pitkin. Rauhallisesta asunnosta avautuvat suojaisat maisemat viereisen metsän suuntaan. Lämpimästi tervetuloa ihastumaan! Soita tai laita viestiä. TAINA VUORI | 050 527 4106 taina.vuori@bo.fi IG: @tainavuoribolkv FB: @bolkvtainavuori ___________________________________________________________ Harkitsetko oman asuntosi myyntiä? Pyydä minut sitoumuksetta maksuttomalle arviokäynnille. Kerron samalla lisää tämänhetkisestä asuntomarkkinatilanteesta, palveluistani ja Bo:n loistavasta välityskonseptista sekä miten asunnonvaihdon suhteen kannattaa edetä. Autan mielelläni!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
9531353
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h + k
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
99 m²
Kokonaispinta-ala
99 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alaa ei ole mitattu SFS 5139 standardin mukaisesti. Edellä mainittu pinta-ala saattaa tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisestikin huoneiston nykyisten ja rakentamisaikaisen mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta pinta-alasta. Huoneiston todellinen pinta-ala voi siis olla yhtiöjärjestyksessä, isännöitsijäntodistuksessa ja esitteessä mainittua pienempi tai suurempi.
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
3/6
Rakennusvuosi
1975
Käyttöönottovuosi
1975
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

217 210,18 €

Velkaosuus

11 789,82 €

Velaton hinta

229 000,00 €

Neliöhinta

2 313,13 €/m²

Vastike

Hoitovastike

306,90 € / kk

Pääomavastike

103,95 € / kk

Erityisvastike

49,50 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

460,35 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Saunamaksu: 7 e/kerta.
oma mittari
Varainsiirtovero 1,5% velattomasta hinnasta. Taloyhtiön osakeluettelo on siirretty huoneistotietojärjestelmään. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröinnistä ja osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista. Sähkö laskutetaan kulutuksen mukaan osakkeen omistajalta. Ei perusmaksua. Laskutuslisä 0,85 /per lasku. Vesi laskutetaan kulutuksen mukaisesti 3kk välein osakkeenomistajalta. Huoneistoissa vesiverton mittarit. Mahdollisista autopaikoista peritään vuokraa asukkailta hallissa 25,00 €/kk ja katolla 10,00 €/kk. Pesukoneen käyttömaksu talon 4 osalta 4,00 €/vuoro (4 tuntia) ja talon 2 osalta 2,00 €/vuoro (2 tuntia). Osakkeenomistajalle saattaa syntyä lainaosuuden poismaksun yhteydessä luoton myöntäneen rahalaitoksen kulloinkin voimassa olevan hinnaston mukaisia lisäkuluja, jotka veloitetaan osakkeenomistajalta.

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Tilojen kuvaus
Eteinen: lattia laminaattia, seinät maalattu, vaatekaapit.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: sisäänvedetty
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
kaapeli-tv, kaapeli-tv taloyhtiössä
Kohteen lisätiedot
Osakkeenomistajan erääntyneiden ja maksamatta olevien yhtiövastikkeiden ja muiden maksujen määrä on 518,59 € (tilannepäivä 12.03.2024) , joista erääntyneiden maksamatta olevien yhtiövastikkeiden ja niihin rinnastettavien maksujenmäärä on 506,59 €. Uuden omistajan vastuu edellä mainitusta erääntyneistä maksamatta olevista yhtiövastikkeista ja niihin rinnastettavista maksuista on 506,59 €.
Tehdyt remontit
Kaikki pinnat uusittu, keittiö ja kylpyhuone remontoitu.
Asunnon kunto
Hyvä
Asbestikartoitus
  • Lain mukaan purettavien materiaalien asbesti pitää kartoittaa ennen purkutyötä, jos rakennus on rakennettu ennen vuotta 1994. Jos osakas aikoo remontoida tällaisessa talossa olevaa huoneistoaan, hänen tulee teettää asbestikartoitus purettaviin materiaaleihin. Asunnossa on tehty asbestikartoitus 12/2017 ja siitä on toimitettu raportti taloyhtiölle.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Betoni
Keittiön kuvaus
Keittiökaapistot (uusittu 2023), jääkaappi/pakastin (integroitu), astianpesukone (integroitu), induktioliesi, liesituuletin (aktiivihiili), uuni (kiertoilmauuni), hana, allas.
Lattiamateriaalit: laminaatti
Seinämateriaalit: maalattu
Työtaso: laminaatti
Jääkaappi ja pakastin: jääkaappi/pakastin
Kylpyhuoneen kuvaus
Lattia ja seinät hartsipinnoitettu, wc-istuin, suihku, suihkuseinä, allaskaappi, allas, hana, peili, valaisimet, pesukoneliitäntä.
WC-tilojen kuvaus
Lattia laattaa ja seinät maalattu. Wc-istuin, allaskaappi, peilikaappi, allas, hana.
Saunan kuvaus
Taloyhtiössä sauna/ uima-allasosasto
Olohuoneen kuvaus
Lattia laminaattia, seinät maalattu, käynti parvekkeelle.
Makuuhuoneiden kuvaus
Kolme makuuhuonetta, lattia laminaattia, seinät maalattu, kahdessa makuuhuoneessa vaatekaapit.
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopakate
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
Varsinais-Suomen isännöintitalo Oy Maariankatu 4 C, 20320 Turku Tuomas Reivonen, 020 722 9967 tuomas.reivonen@isannointitalo.fi
Huolto
Suikkilan Lämpö toimisto@suikkilanlampo.fi Kustavintie 4, 20320 Turku
Taloyhtiöön kuuluu
Urheiluvälinevarasto, Hissi, Uima-allas, Kuivaushuone, Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: YJ 16 § Tupakointikielto
Tupakointi on kiellettyä asunto-osakeyhtiön yleisissä tiloissa, lasten leikkipaikoilla sekä yhteisillä piha-alueilla sisäänkäyntien ja ilmanottoaukkojen läheisyydessä erikseen merkityillä alueilla.
Tehdyt remontit
2014 -yhtiön valaistuksen parannuksia, yleistentilojen korjauksia, autotalon/pysäköintialueen korjauksia, ikkunahankkeen suunnittelu
2015 - uusittiin kaikkien asuntojen ikkunat, umpiosat ( lämmön eristystä parannettiin myös näissä) ja loput parvekeovet, uusittiin lämmönsiirrinjärjestelmä kokonaisuudessaan, nuohottiin ja säädettiin yhteiskanava poistojärjestelmä.
2016 -patteriverkoston tasapainotuksen ja perussäädön päivitys, autolämmityskotelot uusittiin jaksokellollisiksi, piha-alueet asfaltoitiin uudelleen kokonaisuutena, allasosastojen lasiseinät uusittiin, autotalon liukuportit uusittiin ja laadittiin suunnitelmat käyttövesisaneerauksesta asuntoihin saakka sekä autotalon kaiteista.
2017 Suunniteltiin käyttövesihanke, suunniteltiin autotalon kaiteiden uusiminen, täydennettiin leikkipaikkaa
2018 Aloitettiin käyttövesisaneeraus A-portaasta malliasennuksena ja jatketaan saneerausta koko yhtiötä kattavaksi. Hanke valmistuu syksyllä 2019. Aloitettiin poistoilmajärjestelmän uusiminen etävalvottavaksi ja ohjattavaksi järjestelmäksi. Järjestelmä tunnistaa säätilan muutokset automaattisesti. Järjestelmä säästää energiaa. Aloitettiin porrasovien uusimishanke, jossa asennukset alkavat helmikuussa 2019 ensimmäiseen valmiiseen rakennukseen. Sisältää esteettömän
kulun ovista sähköohjauksella.
2019 Aloitetut hankkeet valmistuivat. Vaiheittaen aloitettu käyttövesisaneeraus rakennettiin valmiiksi ja vesikalusteet uusittiin kaikkiin asuntoihin. Porrasaulojen alas-laskettu katto ja valaistus uusittiin. Kerroksissa myös alas lasku ja asunnoissa osa eteisestä ja kylpyhuonekatto.
2020 Käyttövesihankkeen, ovihankkeen sekä poistoilmamäärien säädöt saatettiin valmiiksi. Jatkettiin yleistentilojen ajantasakorjauksia.
2021 F-portaan saunaosaston kokonaisvaltainen kunnostaminen (pois lukien uima-allas). Piha-alueen leikkipaikkojen kunnostaminen ja uusinta. Valvontakameroiden asentaminen ulko-ovien yhteyteen.
Callock puhelinrahastimen asentaminen molempiin pesutupiin. Yhdyskäytävien varrella olevien ovien uusiminen palo-ovilla. Ikkunoiden korvausilmaventtiilien suodattimien vaihtaminen.
Tuuletusparvekkeiden ovien tiivisteiden uusiminen. Pelastussuunnitelman päivittäminen ja jakaminen kaikkiin asuntoihin.
2022 Talo 4:n alimman kerroksen pihan puoleisten ikkunoiden uusiminen. Lukituksen uusiminen iLOQ s5 lukitusjärjestelmällä. Julkisivun sekä pysäköintirakennuksen kuntotutkimuksen teettäminen.
P-portaan saunaosaston kokonaisvaltainen kunnostaminen (pois lukien uima-allas). P-portaan päädyn salaojien uusiminen sekä hulevesikorjaukset. Ilmanvaihdon nuohous sekä tasapainotus.
Yleistentilojen käytävien ovien uusiminen ja lattioiden maalaaminen. Viheralueiden puiden hoitoleikkaukset sekä kaadot. Väestönsuojien tarkastus. Asunnon B 20 viemäröinnin saneeraus sukkasujutusmenetelmällä. Energiatodistuksien päivittäminen. Sähköautojen latausinfran suunnittelu.
Kts. vanhemmat remontit toimintakertomuksesta.
Tulevat remontit
Saunaosastojen uusiminen. Korjaukset rahoitetaan hoitovaroista. Tavoite 1 saunaosasto/vuosi.

Ylimääräinen yhtiökokous 2022 on valtuuttanut hallituksen aloittaman pysäköintirakennuksen korjauksen suunnittelun sekä hakemaan hankkeelle tarvittavat luvat. Varsinaiseen hankkeeseen lähtemisestä päätetään myöhemmin, kun suunnitelmat ovat valmistuneet ja hanke kilpailutettu.

Varsinainen yhtiökokous 14.6.2023 on päättänyt sähköautojen latausvalmiuden ja latausinfran rakentamisesta pysäköintitaloon. Hankkeen yhteydessä mahdollistetaan latausinfran toteuttaminen koko pysäköintirakennukseen myöhemmin paikkojen tarpeen niin vaatiessa sekä tässä vaiheessa 36 autopaikkaan alimman pysäköintikerroksen keskimmäisessä rivissä. Tämän lisäksi toteutetaan pysäköintihallin ulkopuolelle kahden yhteisessä käytössä olevan 22 kW:n latauspaikan lisääminen.
Arvioitu kustannus latausinfran toteuttamiselle on noin 100 000 euroa.
Hallitus valtuutettiin ottamaan lainaa enintään 110 000 euroon saakka parhaaksi katsomillaan ehdoilla. Laina pidetään hoitolainana ja sitä lyhennetään jo nyt kerättävillä hoitovastikkeilla.
2025-2026 Autotalon kaiteet ja ulkopuolen maalaus
2027-2032 Vesikaton korjaus julkisivujen parvekkeiden kuntotutkimus sekä ovien ja parvekkeenovien uusinta
2028-2032 Hissien korjaus
Energialuokka
D (2018)
Tontin koko
17 967 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Turun kaupunki
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Hiidenharju

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Lisätietoa auton säilytyksestä
Taloyhtiössä on autopaikkoja yhteensä 224 kpl.
Yhtiöllä on erillinen autotalo, jossa kaksi katettua kerrosta ja kattamaton vedeneristetty kattotasanne pysäköintiin uusituilla autosähkökoteloilla.
Autopaikat jaetaan jonotusperiaatteella.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Turku

Asuinalueena Suikkila, Turku

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Vuori Taina

Kiinteistönvälittäjä, LKV, eMBA, Partner

Bo LKV Turku

Bo LKV Turku
Bo LKV Turku

Läntinen Rantakatu 53,
20100 Turku

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.