Satelliittinäkymä, tontin rajat ja rakennukset kartalla! Katso tämä kohde uudistuvassa Etuovi.comissa.

Tulosta PDF

Kohde

Kuvaus

Maailman Ainoa Pispalanharju!
Tämän tutuksi tulleen lauseen ovat oppineet meidän aitojen tamperelaisten lisäksi jo lähes koko Pohjois-Eurooppa. Siitä huolimatta emme kulkiessamme ainutkertaista hiekkaharjuamme itään tai kohti länttä, kiinnitä aina tarpeeksi huomiota miten upeat ovat kotikaupunkimme keskustan kauniit silhuetit ja ja silmissä siintävät kirkkat järvien pinnat, mäntyisistä ulkoilureiteistä puhumattakaan. Pispala ja sen harju ympäristöineen on ihmisen parasta asuinpaikkaa!

Nyt on ostettavissa kauttamme jotain ainutkertaista jota ei voi tulla useasti tarjolle. Ainutkertaisen asuinalueen näköalapaikalta, Pispalanharjun kaupungin puoleiselta laelta, vain katseen päässä Tampereen keskustasta on täydellinen asumisvaihtoehto esimerkiksi omakotitalo asumiselle.

As. Oy Pumppukaivonkatu 10 on alunperin rakennettu vuonna 2003. Kivirakenteinen kerrostalo uudistettiin laajasti ja perusteellisesti nykymuotoon 2020. Kuuden osakkeen hissillisessä pienkerrostalossa on uudistamisessa otettu huomioon pienimmätkin yksityiskohdat asumisen viihtyvyyteen tähdäten. Kokonaisuudesta on saatu laadukas, toimiva ja näyttävä yksilöllistä asumista korostava kokonaisuus.
Isoimman 178 m2 kaksikerroksisen näköalahuoneiston laadukkaita yksilöllisiä ominaisuuksia on niin paljon, että niitä on turha korostaa edes ylistävin laatusanoin, sillä emme tiedä riittäisivätkö ne kuitenkaan kuvaamaan kokonaisuutta ja aitoa tunnelmaa.

Asunnon kaupan yhteydessä on mahdollista ostaa myös erillinen monitoimitila, jossa huonetilan lisäksi mm. keittiö ja kph yhteensä 34 m2.

Sovi oma henkilökohtainen esittelyaikasi Juhani Sillanaukee , 0500 620 309 tai sähköpostilla juhani.sillanaukee@sillanaukeelkv.fi. Lähetämme sinulle esitteen sekä taloyhtiön asiakirjat jo ennalta käyttöösi .

Asunnon perustiedot

Upeasti toteutettu kaksikerroksinen huoneisto
Kohdenumero:
Sijainti:
Tyyppi:
Kerrostalo
Omistusmuoto:
Omistusasunto
Huoneistoselitelmä:
Huoneita:
Asuintilojen pinta-ala:
Kokonaispinta-ala:
Lisätietoja pinta-alasta:
Kerrokset:
Kerroskuvaus:
Rakennusvuosi:
Käyttöönottovuosi:
Vapautuminen:

Hinta ja kustannukset

:
Myyntihinta:
Velkaosuus:
Neliöhinta:
Ohje
:
Lisätietoja maksuista:

Asunnon lisätiedot

Sauna:
Tilojen kuvaus:
Parveke:
Parvekkeen kuvaus:
Hissi:
:
Muuta kauppaan kuuluvaa:
:
Lämmitysjärjestelmän kuvaus:

Asunnon tilat ja materiaalit

Rakennus- ja pintamateriaalit:
  • Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Katto:
  • Kattotyyppi:
  • Kattomateriaalit:
  • Kate:
Keittiön kuvaus:
Kylpyhuoneen kuvaus:
WC-tilojen kuvaus:
Saunan kuvaus:
Kodinhoitohuoneen kuvaus:
Olohuoneen kuvaus:
Makuuhuoneiden kuvaus:
  • Lukumäärä:

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi:
Asunto Oy Tampereen Pumppukaivonkatu 10
Isännöitsijän yhteystiedot:
Taitokaari Oy 03 357 9300 Kaskimäenkatu 1 33900 Tampere
Huolto:
Kotikatu Oy Sarankulma 25 33900 Tampere 010 270 8040
Taloyhtiöön kuuluu:
Hissi, Kellarikomero
Muuta taloyhtiöstä:
Rajoitukset: Yhtiöjärjestyksen 17 § koskee ainoastaan autopaikka osakkeita 51256-51755.
Muuta: Ulkoiluvälinevarasto. Irtaimistovarastot.
DNA talokuitu 100/50M.
Huoneistokohtainen koneellinen ilmanvaihto.

Rasitesopimus Asunto Oy Tampereen Pispalanharju 8 kanssa 25.3.2019. Rasitesopimuksen täydentämistä koskeva sopimus Asunto Oy Tampereen Pispalanharju 8 kanssa 4.6.2019. Rasitteen päättämistä (öljylämmitys) koskeva sopimus 11.3.2020.

JATKOA TALOYHTIÖÖN TEHDYT KORJAUKSET/REMONTIT LISTAUKSEEN:
Yleiset tilat: Varasto-monitoimitila V1:n rakentaminen kellarikerrokseen. Kellarikerroksenkerroksen lämmönjakohuoneen kunnostus, lämmitysmuodon muuttaminen ilma-vesilämpöpumpuksi ja vesivaraajien uusiminen. Huoneistoista porrashuoneeseen johtavien ovien uusiminen. iLOQ-lukkojen asentaminen. Porrashuoneen valojen uusiminen ja liiketunnistimien asentaminen. Porrashuoneen kattojen ja seinien maalaus sekä lattiapinnoitteen ja portaiden pinnoitteen sekä käsijohteiden uusiminen. Kellarikerroksen siivouskomeron pintojen ja kalusteiden uusiminen. Asuinhuoneistojen irtaimistovarastohäkkien asentaminen kellarikerrokseen. Varasto-monitoimitila V1:n irtaimistovaraston rakentaminen piharakennuksen alempaan kerrokseen. Koko yhtiön ulkoiluvälinevaraston rakentaminen piharakennuksen alempaan kerrokseen ja piharakennuksen julkisivun ja ovien maalaus sekä ILOQ-lukituksen asentaminen piharakennuksen ulko-oviin.
Koko yhtiö: Sähkönsyöttökaapelin uusiminen. Valokuitu-tietoliikenneyhteyden asentaminen. Ulkovalaistuksen uusiminen. Lämmityspistokkeiden asentaminen kaikille asemapiirrokseen merkityille pysäköintipaikoille. Aitojen huoltomaalaus. Pihojen rakentaminen asemapiirroksen mukaisiksi. Hulevesisäiliön asentaminen.
Tehdyt remontit:
Vesikatto: Talon itäpuolen korottaminen kerroksella rakennusluvan ja rakennekuvien mukaisesti. Korotusosan vesikatteen uusiminen. Julkisivu: Palonsuojamääräyksien vaatimien ikkunoiden uusiminen ja lisääminen arkkitehti- ja rakennekuvien mukaisesti. Palonsuojamääräyksien vaatimien 13mm Gyproc-tuulensuojalevyjen lisääminen ja ulkoverhouksen uusiminen rakennekuvien mukaisesti. Huoneistojen A3 ja A4 terassien rakentaminen ja huoneistoista terasseille johtavien ovien asentaminen. Huoneistojen A3 ja A5 eteläpuolisten parvekkeiden rakentaminen 3. kerroksessa. Parvekeovien uusiminen. Parvekelasien asentaminen huoneistojen yhteydessä oleville parvekkeille sekä huoneistojen A3 ja A4 terasseille. Ikkunoiden vesipeltien uusiminen sekä syöksytorvien lisääminen. Sähkö: Huoneistojen sähkönsyöttökaapeloinnin uusiminen ja sähkönmittauksen jakaminen huoneistokohtaiseksi. Huoneistojen sähköjohdotuksien ja ryhmäkeskusten uusiminen. Tietoliikennekaapeloinnin (CAT) ja antennikaapeloinnin asentaminen kaikkiin huoneistoihin. Mukavuuslattialämmityksen asennus kylpyhuoneisiin, WC-tiloihin ja eteislaatoituksille. Ovipuhelinjärjestelmän asentaminen LV-työt: Huoneistokohtaisten vesimittareiden asentaminen kaikkiin asuinhuoneistoihin. Käyttövesiputkistojen ja vesikalusteiden uusiminen. Lämmitysverkoston osittainen uusiminen. Lämmityspattereiden uusiminen. Viemäriputkistojen uusiminen talon sisällä pohjaviemäristä lähtien LVI-suunnitelmien mukaisesti. IV-työt: Huoneistokohtaisten, lämmön talteenotolla varustettujen ilmanvaihtokoneiden ja ilmanvaihtokanavien ja päätelaitteiden asentaminen huoneistoihin LVI-suunnitelmien mukaisesti. Radon-imureiden uusiminen ja radon-putkiston uusiminen osittain. Huoneistot: - Kodinhoitohuoneiden rakentaminen asuinhuoneistoihin. Erillis-WC:iden rakentaminen asuinhuoneistoihin. Huoneistokohtaisten saunojen ja kylpyhuoneiden rakentaminen asuinhuoneistoihin. Pesuhuoneiden lattioiden ja seinien vedeneristys ja laatoitus ja kattojen panelointi. Kodinhoitohuoneiden lattioiden vedeneristys ja laatoitus, seinien laatoitus tai tasoitus ja maalaus sekä kattojen tasoitus ja maalaus (A3 katto paneloitu). WC-tilojen lattioiden ja seinien vedeneristys ja laatoitus ja kattojen panelointi tai tasoitus ja maalaus. Kuivien huonetilojen kattojen ja seinien tasoitus ja maalaus sekä lattiamateriaalien uusiminen. Listoitusten uusiminen. Komerokalusteiden, allas- ja peilikaappien, keittiökalusteiden ja kodinkoneiden uusiminen. Väliovien uusiminen. Ikkunapuitteiden osittainen sisäpuolinen kunnostus. Sälekaihtimien uusiminen. A3 huoneiston lisätyöt: Sisäporrasaukon tekeminen, portaiden asennus, ilman jäähdytyslaitteiden asennus. LISTAUS JATKUU TALOYHTIÖSSÄ MUUTA OSOISSA
Energialuokka:
Tontin koko:
754,0 m²
Tontin omistus:
Oma

Sijainti ja palvelut

Karttatoimittaja on vaihtunut edellisen sopimuksen päättyessä, tutustu uuteen mobiiliystävälliseen karttaan.

Pispala on Tampereen kaupunginosa noin 2,5 kilometrin päässä keskustasta. Sen naapurikaupunginosia ovat mm. Pyynikki ja Tahmela.


Pispala sijaitsee Suomen korkeimman soraharjun, Pispalanharjun (Pyynikinharju) rinteillä. Alueelle omin...

Lue lisää alueesta Pispala

Muut lisätiedot

Auton säilytys:
Autopaikat myydään erillisinä osakkeina. Huoneistolle on varattu ostettavaksi 2-4 autopaikkaa, taloyhtiön pihamaalta.
Näkymät:
Huoneistosta on kauniit ja avarat näkymät kolmeen ilmansuuntaan, taloyhtiön piha-alueelle ja Pyhäjärvelle päin, Näsijärvelle ja kohti Keskustaa sekä hivenen myös ilta-aurinkoa kohti, lähelle pohjoista. Kaksi lasitettua parveketta kumpaankin pääjulkisivun suuntaan sekä lasitettu pihaterassialue lounaaseen Pispalanharjua ja piha-aluetta kohti.

Ota yhteyttä

Sillanaukee Juhani

Sillanaukee Juhani

toimitusjohtaja, LKV
  • Puh: 0500 620 309

Sillanaukee LKV

  • c/o MOW Supernova, Ratinankuja 1, 33100 Tampere
  • Sähköposti tai puhelinnumero on annettava.
Lähetä

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.

Sammio