Omakotitalo | 4h + avok + kph + s + khh + wcx2 + vh + parvi + var + ak

Muuttolinnuntie 7A, Tapaninvainio, Helsinki

Hinta

648 000 €

Koko

102 / 107 m²

Vuosi

2021

Hurmaava skandikoti Tapaninvainiolta Selkeälinjainen, erinomaisella maulla ja laadukkain materiaalein toteutettu arkkitehtitoimisto KOLU Arkkitehtien suunnittelema puurakenteinen omakotitalo on upea kokonaisuus, jossa runsas luonnonvalo viehättää halki asuintilojen. Vastaavaa kotia saa hakea! Eteisen käyttömukavuuden viimeistelevät helppohoitoinen laattalattia, hyvät säilytysmahdollisuudet ja erillinen wc. Olohuone, ruokailutila ja avokeittiö yhdistyvät valloittavaksi tilaksi, jossa kelpaa viettää aikaa niin oman perheen kuin vieraiden kesken. Charmia-keittiöiden saarekkeellinen avokeittiö viehättää skandinaavisella yleisilmeellään, toiminnallisuudellaan sekä laadukkailla kodinkoneillaan. Olohuoneesta, jossa ilmava huonekorkeus luo runsain mitoin tilantuntua, on käynti ulos päiväauringon suuntaan sijoittuvalle, katetulle terassille. Valtavat maisemaikkunat päästävät vehreän näkymän osaksi sisustusta. Arkielämän toimivuutta sujuvoittaa vesipisteellä ja runsailla kaappitiloilla varusteltu kodinhoitohuone, josta on näppärästi kulku ulos. Maanläheiset sävyt ja kauniit materiaalit yhdessä erinomaisen tilankäytön kera luovat kylpyhuoneesta ja saunasta valloittavan kokonaisuuden. Alakerrasta löytyy lisäksi yksi makuuhuoneista, joka toimii mainiosti myös vaikkapa vieras- tai työhuoneena. Lasikaitein ja led-valaistuksin viimeistellyt portaat johtavat yläkertaan, josta löytyy kaksi makuuhuonetta, walk-in-vaatehuone, erillinen wc ja parvi. Päämakuuhuoneen yhteyteen sijoittuu walk-in-vaatehuone sekä katettu parveke, jossa voit nauttia vaikkapa päiväkahvisi auringonpaisteesta nauttien. Parvi tuo toimivaa lisätilaa joko säilytykseen, vieraiden majoitukseen, tai vaikkapa lasten leikkeihin. Tämä vuonna 2021 valmistunut koti sijaitsee omalla, suojaisalla tontillaan toisen omakotitalon kanssa. Nurmikko, pensaat, puut ja etupihan asfaltti luovat pihasta ihanan helppohoitoisen. Piha-alue ja terassi sijoittuvat optimaalisesti iltapäivä- ja ilta-auringon suuntaan. Perheen molemmille autoille löytyy paikkansa, toiselle katoksen alta. Säilytystilat täydentyvät erillisellä, lämpimällä varastolla. Tapaninvainion idyllinen asuinalue sijoittuu Koillis-Helsinkiin, ja on erityisesti lapsiperheiden suosiossa – eikä ihme. Koulut ja päiväkodit löytyvät turvallisen kävelymatkan etäisyydeltä. Mainiot harrastusmahdollisuudet ovat niin ikään lähellä, muun muassa leikkipuistot, jalkapallokentät ja lenkkimaastot. Tammiston kattavat palvelut siintävät noin kahden kilometrin päässä kotiovelta, ja Kauppakeskus Jumbo sekä Viihdekeskus Flamingo puolestaan vain vajaan 10 minuutin ajomatkan päässä. Pääväylät ovat näppärästi muutamien minuuttien etäisyydellä, joten kulku laajalti halki pääkaupunkiseudun on vaivatonta. Tämä koti vie mennessään - tervetuloa ihastumaan! Myyntiä hoitaa Matias, p. 040 505 4856 / matias.turpeinen@alcovi.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
9571477
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h + avok + kph + s + khh + wcx2 + vh + parvi + var + ak
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
102 m²
Muiden tilojen pinta-ala
5 m²
Kokonaispinta-ala
107 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Asuintilojen pinta-ala (=huoneistoala) on rakennuspiirustusten mukaan yhteensä 102 m² (alakerta 73 m², yläkerta 29 m²), lisäksi lämmin varasto 5 m². Pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu. Asuinrakennuksen kerrosala (US250) on yhteensä 123 k-m².
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
2021
Käyttöönottovuosi
2021
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

648 000,00 €

Velaton hinta

648 000,00 €

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Kiinteistövero on vuonna 2024 noin 655 euroa. Sähkö noin 12.000 kWh/vuosi. Jätemaksu noin 20 e/kk, vesi noin 15-20 e/hlö/kk. Ilmoitetut kustannukset perustuvat nykyisen asukkaan kulutukseen ja voivat muuttua merkittävästikin ilmoitetuista. Ostaja vastaa kaupasta menevästä varainsiirtoverosta (3 % kauppahinnasta) sekä lainhuudon kustannuksista. Kaupan kohteeseen kohdistuvat panttikirjat (yht. 600.000 e) luovutetaan ostajalle kiinnityksistä vapaana kauppahinnan maksua vastaan.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Eteisen lattia on laattaa (Archgres Light Beige 60x60 Matt Reet ), seinät maalatut (Tikkurila, valkoinen). Kiinteä peililiukuovikaapisto (Mirrorline, Charmia/Kalustetukku, Ikea). Lattialämmitys (vesikiertoinen). Katossa upotetut led-spotit. Walk-in-vaatehuoneen lattia on kokolattiamattoa (Dream 74), seinät maalatut (Tikkurila, valkoinen). Katossa led-spotit. Kiintokalustus: Ikea Pax. Lattialämmitys (vesikiertoinen). Parven lattia on kokolattiamattoa (Dream 74), seinät maalatut (Tikkurila, valkoinen). Ikkuna ulos.
Muuta kauppaan kuuluvaa
Lamelli-kaihtimet, visor-kaihtimet, pimennysverho, ilmalämpöpumppu, verhokiskot
Kohteen lisätiedot
Kiinteistössä ei ole antennia ja/tai kuitua. Antenni -ja kuituvaraus. Poistoilmalämpöpumppu: Nibe F750 + SAM41, ilmalämpöpumppu: Toshiba premium+ 25 kW, vesivuotovahti: Veimart, pääoven lukko: Yale Doorman
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Kiinteistö on erittäin hyväkuntoinen.
Energialuokka
  • B (2018)
  • Todistus on laadittu 27.1.2021.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Lämpöpumppu, poistoilmalämpöpumppu
Vesihuollon kuvaus
kunnan vesijohto
Viemäri
kunnan
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Puu, Rakennusmateriaali: Asuinrakennus on Kolu Arkkitehtien suunnittelema puurakenteinen ja -verhoiltu omakotitalo. Julkisivupaneeli: Tikkurilan Riekko Q848, puuosien tehostesävy: Teknos TM1802. Ikkunat ja ulko-ovet: Pihla.
Keittiön kuvaus
Saarekkeellisen avokeittiön (Charmia-keittiö) varustukseen kuuluvat Siemens-merkkiset integroidut kodinkoneet: jääkaappi, pakastin, astianpesukone, kalusteuuni, induktioliesitaso ja mikroaaltouuni, lisäksi liesituuletin (Savo). Kaapin ovet: Josadoor, Fino Feel, valkea, matta ja Josadoor, Daalia, tammi 010, lakattu, työtasot: Nerostein, kvartsi, allas: Blanco subline, hana: Damixa Silhouet, messinki. Aamiaiskaappi (avoin). Seinät ovat maalatut (Tikkurila, valkoinen), lattia tammiparkettia (Timberwise Nordic). Yläkaappien alla led-valaistus. Katossa upotetut led-spotit. Lattialämmitys (vesikiertoinen).
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuoneen varustukseen kuuluu kaksi mustaa sadesuihkua, naulakko, seinään upotettu avohylly ja lattialämmitys (vesikiertoinen). Suihkut: Gustavsberg Estetic Round, musta, lasit: Hietakari, Vetro. Lattia ja seinät ovat laattaa (Archgres Light Beige 60x60 Matt Reet), katto paneloitu (lämpökäsitelty haapa). Kiinteä led-valaistus. Ikkuna ulos.
WC-tilojen kuvaus
Erillisiä wc:itä on 2 kpl. Eteisen yhteyteen sijoittuvan wc:n varustukseen kuuluu allaskaappi (Charmia), pyöreä peili, pyyhekoukut, wc-istuin ja lattialämmitys (vesikiertoinen). Hana: Damixa Silhouet, allas: Iina. Lattia on laattaa (Archgres Light Beige 60x60 Matt Reet), seinät ja katto maalatut (Tikkurila, valkoinen). Epäsuora led-valaistus. Lattialämmitys (vesikiertoinen). Yläkerran wc:n varustukseen kuuluu allaskaappi (Charmia), valaistu peilikaappi, seinä-wc-istuin, bidee-suihku, pyyhekoukut ja lattialämmitys (vesikiertoinen). Hana: Damixa Silhouet, musta, allas: Kolibri 800 Clever. Lattia on laattaa (Archgres Light Beige 60x60 Matt Reet), seinät maalatut. Katossa led-spotit. Lattialämmitys (vesikiertoinen).
Saunan kuvaus
Kiuas: Harvia Cilindro Black Steel 6,8 kW, upotettu lauteisiin. Lattia on laattaa (Archgres Light Beige 60x60 Matt Reet), seinät ja katto paneloitu (valeuritettu lämpöhaapa, 15x90). Kuituvalaistus. Ikkuna ulos. Lattialämmitys (vesikiertoinen). Sauna erottuu kylpyhuoneesta pääosin lasiseinällä.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Kodinhoitohuoneen varustukseen kuuluu kiinteää kaapistoa (Charmia), vesipiste, tilavaraus pyykinpesukoneelle ja kuivausrummulle, naulakko ja lattialämmitys (vesikiertoinen). Hana: Damixa Silhouet, musta, allas: Otsoson Teno, komposiitti. Lattia on laattaa (Archgres Light Beige 60x60 Matt Reet), seinät maalatut (Tikkurila, valkoinen). Katossa upotetut led-spotit ja yläkaappien alla led-valaistus. Kulku suoraan ulos. Lattialämmitys (vesikiertoinen).
Olohuoneen kuvaus
Olohuoneen lattia on tammiparkettia (Timberwise Nordic), seinät maalatut (Tikkurila, valkoinen). Kulku terassille.
Makuuhuoneiden kuvaus
Makuuhuoneita on 3 kpl, joista yksi sijaitsee alakerrassa, kaksi yläkerrassa. Alakerran makuuhuoneen lattia on tammiparkettia (Timberwise Nordic), seinät maalatut (Tikkurila, valkoinen ja beige). Liukuovi: Liune. Lattialämmitys (vesikiertoinen). Yläkerran päämakuuhuoneen lattia on kokolattiamattoa (Dream 74), seinät maalatut (Tikkurila, valkoinen). Päämakuuhuoneen yhteydessä on walk-in-vaatehuone ja parveke. Katossa himmennettävät led-spotit. Pimentävät visor-kaihtimet. Lattialämmitys (vesikiertoinen). Yläkerran toisen makuuhuoneen lattia on kokolattiamattoa (Dream 74), seinät maalatut (Tikkurila, valkoinen). Kiinteä liukuovikaapisto (Mirrorline, Charmia). Pimennysverho (Ikea), kaihtimet. Lattialämmitys (vesikiertoinen).
Säilytystilojen kuvaus
Kiinteät kaapistot, vaatehuone, ulkovarasto/tekninen tila
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattotyypin kuvaus
Harjakatto peltikatteella

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
91-39-89-9
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
859 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tontilla sijaitsee kaksi omakotitaloa kytkettyine autokatoksineen.
Rasitteet
Tontin hallintaan on kirjattu hallinnanjakosopimus, jolla tontti on jaettu hallinta-alueisiin: A (kaupan kohde), B sekä yhteishallinta-alueeseen C. Yhteishallinta-alueen kunnossapidosta ja siitä aiheutuvista kustannuksista vastaavat osapuolet yhteisesti.
Kaavoitustiedot
sitova tonttijako. Kaavan mukainen käyttötarkoitus: AOR Asuinrivitalojen ja muiden kytkettyjen asuinrakennusten korttelialue. Lisätietoja Helsingin kaupunki, kartta.hel.fi, p. 09 1391 691 (vaihde).
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Rakennukset
Autokatos ja ulkovarasto/tekninen tila ovat kytketty asuinrakennukseen. Autokatoksessa ulkovesipiste, sähköpistokkeet, varaus sähköauton latauslaitteelle ja katossa kiinteä led-valaistus.
autokatos
Pihan kuvaus
Etupiha ja pysäköintipaikat on viimeistelty asfaltilla, muutoin nurmea. Upotettu terassi sijoittuu lännen suuntaan. Istutusaltaassa katajaa, koristekastikkaa ja kartiovalkokuusi. Terassilla ja talon julkisivussa kiinteä valaistus. Piha-alue rajattu pensasaidalla, lajike: Likusteri. Pihalla luumupuu ja mänty.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Tapaninvainio, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Turpeinen Matias

Toimitusjohtaja, myynti

Alcovi LKV

Alcovi LKV
Alcovi LKV
SKVL jäsenyritys

Mistelipolku,
01390 Vantaa

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.