Satelliittinäkymä, tontin rajat ja rakennukset kartalla! Katso tämä kohde uudistuvassa Etuovi.comissa.

Tulosta PDF

Kohde

Kuvaus

Tammilaakson Villat. Tillinmäkeen Vuoriharjun Puiston viereen rauhalliselle pientaloalueelle rakennetaan neljä idyllistä ja ekologista erillistaloa. Talot ovat ympäristöystävällisiä Honkatalojen puutaloja, joiden hyvä sisäilma lisää hyvinvointia. Hirsitalojen sisäilman laatu on todistetusti hyvä kaikkina vuodenaikoina ja massiiviset seinärakenteet hengittävät, säilyttäen huoneilman kosteustasapainon aina optimaalisella tasolla. Talojen suunnittelussa on pyritty tilojen toimivuuteen ja välttämään turhia neliöitä
Talot A ja B ovat huoneistoalaltaan 97 m2, talot C ja D 140 m2. Talot C ja D ovat hirsitaloja ja A ja B ekologisia puutaloja, joissa on hyvin hengittävä puukuituinen selluvillaeristys. Kukin vastaa talostaan ja piha-alueestaan kuin omakotitalossa asuisi.
Asunto Oy Espoon Tammilaaksontie 10 omistaman tontin pinta-ala on 2693 m2 ja se on jaettu neljään hallinta-alueeseen. Rakennuslupa on saatu ja rakentaminen alkaa keväällä 2020 ja kestää noin vuoden.
Tässä esitteessä kuvatut talot ovat 2-tasoisia ekologisia hirsi- ja puutaloja, arkkitehti Seppo Mäntylän tyylikästä suunnittelua. Ostaja voi myös tilata toisenlaisen taloratkaisun kuin mitä mitä tässä esitteessä kuvataan vastaten silloin itse talonsa suunnittelusta, rakennuslupien hakemisesta ja rakentamisesta. Ostajan tulee silloin osallistua yhteisen infran (mm. tien ja putkitusten rakentaminen).
Kaikki rakennukset sijaitsevat omilla hallinta-alueillaan, jotka on määritelty yhtiöjärjestyksessä. Talon A hallinta-alue on 521,9 m2, B 471,6 m2, C 812,8 m2 ja D 532,9 m2. Yhteiskäytössä oleva tiealue E on 353,5 m2.

Asunto Oy Espoon Tammilaaksontie 10-yhtiölle on myönnetty rakennuslupa esitteessä kuvatuille rakennuksille. Jokaisella tonttiosakkeen ostajalla on myös mahdollisuus toteuttaa hallinta-alueensa rakentaminen itse valitsemallaan tavalla eikä tämän esitteen taloratkaisu ole häntä sitova. Ostajan on kuitenkin sitouduttava yhteisen infran rakentamiseen.

Yhtiöjärjestyksessä on hyvin pikkutarkasti määritelty kunkin neljän osakesarjan oikeudet ja velvollisuudet. Lähtökohtana on ollut, että kukin erillistalo toimii itsenäisesti ja yhteisiä asioita ovat lähinnä kulkuväyläasiat. Kullekin asunnolle on olemassa avaimet-käteen urakkasopimustarjous perustuen yksityiskohtaiseen rakennustapaselostukseen ja tähän perustuvan urakkasopimuksen hinta on kiinteä. Ostajalla on mahdollisuus saada tarjoukseen muutoksia neuvottelemalla siitä rakentajan kanssa. Näiden neuvottelujen ja muutossopimusten jälkeen voidaan kauppa tehdä. Ostaja ostaa kyseiseen hallinta-alueeseen ja rakentamiseen oikeuttavat osakkeet ja saa osakkeisiin omistuksen. Samassa yhteydessä ostaja tekee urakkasopimuksen rakentajan kanssa sen sisältöisenä kuin ovat neuvotelleet. Urakka maksetaan useassa erässä rakennuksen valmistumisen mukaan. Osakkeen ostaja toimii siis itse rakennuttajana.

Asunnon perustiedot

Kohdenumero:
Sijainti:
Tyyppi:
Erillistalo
Omistusmuoto:
Omistusasunto
Huoneistoselitelmä:
Huoneita:
Asuintilojen pinta-ala:
Kokonaispinta-ala:
Lisätietoja pinta-alasta:
Kerrokset:
Rakennusvuosi:
Käyttöönottovuosi:
Vapautuminen:

Hinta ja kustannukset

:
Myyntihinta:
Neliöhinta:
Ohje
:
Lisätietoja maksuista:

Asunnon lisätiedot

Sauna:
Tulisija:
Parveke:
Parvekkeen kuvaus:
:
Kohteen kuvaus:
:
Lämmitysjärjestelmän kuvaus:

Asunnon tilat ja materiaalit

Rakennus- ja pintamateriaalit:
 • Pääasiallinen rakennusmateriaali:
 • Lattiamateriaalit:
Katto:
 • Kattotyyppi:
 • Kate:
Keittiön kuvaus:
Kylpyhuoneen kuvaus:
Makuuhuoneiden kuvaus:
 • Lukumäärä:
Säilytystilojen kuvaus:

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi:
Asunto Oy Espoon Tammilaaksontie 10
Isännöitsijän yhteystiedot:
Kiinteistöpalvelu Monex Oy, Martti Nelimarkka
Taloyhtiön autopaikat:
Autokatospaikkoja: 2
Parkkipaikkoja: 4
Energialuokka:
Tontin koko:
2 693,0 m²
Tontin omistus:
Oma
Kaavoitustiedot:
Asemakaava. AO II e=0.20. Saa rakentaa kahteen kerrokseen.
Rakennusoikeus e=0.20 eli 539 krsm2. Lisäksi saa rakentaa 15% säiltys ja yhteistiloja eli noin 81 krsm2.

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut:
  Palvelut: Saunalahti, Espoonlahti
Liikenneyhteydet:
Hyvät

Sijainti ja palvelut

Karttatoimittaja on vaihtunut edellisen sopimuksen päättyessä, tutustu uuteen mobiiliystävälliseen karttaan.

Muut lisätiedot

Auton säilytys:
Pysäköintitilat C- ja D-taloilla on kummallakin 2 autokatospaikkaa. A- ja B-taloilla on kummallakin 2 autopaikkaa ja optio (lisäkustannus) autokatoksille.
Näkymät:
Kaikkiin suuntiin. Parveke etelään.
Pihan kuvaus:
Pihatiet ja autopaikat päällystetään murskeella ja kivituhkalla. Nurmikkoalue kylvetään. Kunkin rakennuksen istutukset jää ostajan vastuulle

Ota yhteyttä

Suvanto Hannu

Suvanto Hannu

Asuntomyynti
 • Puh: 0409001448

Lea Jakama Oy LKV [A]

 • Suomalaistentie 1, 02270 ESPOO
 • Puh: 09 8676 555
 • Sähköposti tai puhelinnumero on annettava.
Lähetä

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.

Sammio