Bo LKV Helsinki, Töölö

Omakotitalo | oh, kirjastoh., 4 mh, avok., rt, khh, takkah., 2 kph, 2 wc, s + h, kk, kph, takka- / harrasteh., viinikellari, 3 vh, varastot

Lintuparventie 12, Lintuvaara, Espoo

Hinta

848 000 €

Koko

213 / 355 m²

Vuosi

2004

Kodikas ja ylellinen omakotitalo Espoossa - kauniisti suunniteltu ja valoisa yhteiselo eri kerroksissa, takat ja viinikellari herättävät kodikkuuden tunteen ja antavat luksuksen ripauksen elämään! Talossa on avara ja korkea olohuone, tilava ja tyylikäs keittiö, joka on hyvin suunniteltu niin arki- kuin juhlahetkiin sekä ruokailutila, jotka muodostavat yhdessä kodin sydämen. Nämä tilat houkuttavat viettämään elämän parhaita hetkiä yhdessä perheen tai ystävien kanssa. Olohuoneen viereinen kirjastohuone tarjoaa rauhallisen paikan rentoutumiseen. Tyylikäs ja moderni saunaosasto on uusittu v. 2022. Saunaosastolta pääsee kätevästi vilvoittelemaan ulos terassille talon toisen sisäänkäynnin kautta. Tämän toisen sisäänkäynnin yhteydessä on kuraeteinen, wc ja kodinhoitotila, helpottamassa arkea. Ainutlaatuinen, ylimmän kerroksen avoin oleskelutila, esimerkiksi musiikkihuoneena, antaa mahdollisuuden unohtumattomille elämyksille. Talon neljä makuuhuonetta, joista yhden huoneen yhteydessä on parveke, tarjoavat omaa rauhaa jokaiselle perheenjäsenelle. Tämän toisen kerroksen tyylikäs kylpyhuone on uusittu myös v. 2022. Kellarikerroksessa sijaitsee viinikellari ja harrastetila takkahuoneineen, jossa voit nauttia lämpöisistä hetkistä takkatulen äärellä, pelata biljardia tai heittää tikkaa. Kellarikerroksessa on myös iso huone, keittiötila sekä kylpyhuone ja oman sisäänkäynnin ansiosta tila sopii vaikka kotitoimistoksi tai itsenäistyvälle nuorelle. Tässä kerroksessa on runsaasti varastotilaa esim. harrastusvälineiden säilytykseen. Talon piha-alue on kuin oma pieni paratiisi - rauhallinen ja kesällä vehreä. Pihan keskipisteenä on suihkulähde, joka luo rentouttavan tunnelman. Grillipaikka ja oleskelutilat ovat kuin tehty viettämään leppoisia kesäiltoja yhdessä perheen tai ystävien kanssa. Tämä koti sijaitsee Espoon Lintuvaarassa, jossa arvostetaan rauhallista asuinympäristöä, luonnonläheisyyttä ja hyviä palveluita. Lähialue tarjoaa laadukkaat päivittäispalvelut, kuten koulut ja päiväkodit sekä kattavat ostosmahdollisuudet. Alueella on myös hyvät ulkoilumaastot ja liikuntamahdollisuudet. Tule ja ihastu tähän upeaan kokonaisuuteen, joka on kuin oma pieni maailmansa. Tätä upeaa kotia pääset katsomaan sopimalla yksityisesittelyn! Luottamukselliset yhteydenotot: Maarit Niemelä, kiinteistönvälittäjä, LKV, KiLEAT 040 166 0248 | maarit@bo.fi Harkitsetko oman asuntosi myyntiä? Mielelläni autan sinua kodinvaihdossa. Ota yhteyttä ja pyydä minut sitoumuksetta maksuttomalle arviokäynnille.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
9720477
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
oh, kirjastoh., 4 mh, avok., rt, khh, takkah., 2 kph, 2 wc, s + h, kk, kph, takka- / harrasteh., viinikellari, 3 vh, varastot
Asuintilojen pinta-ala
213 m²
Muiden tilojen pinta-ala
142 m²
Kokonaispinta-ala
355 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Yhtiöjärjestyksen mukaan B-talon pinta-ala on 213 m2, 9h+k+kodinh.h+saunaosasto+kellari Asemapiirroksessa 1992: kellarikerroksen rak.ala 172 m2 B-talon pinta-alat sisäseinistä tehdyn lasermittauksen (omistajan mittaus) perusteella laskettuna: 1. krs n. 146 m2, jossa olohuone, kirjasto, keittiö, ruokailutila, saunaosasto, takkahuone, khh, 2 wc 2. krs n. 92 m2, jossa 4 mh, aula-/oleskelutila, kph Muihin tiloihin on laskettu kellarikrs. n. 142 m2, jossa takka-/harrastehuone, viinikellari, h, kk, kph, varastot Kaikki kerrokset yhteensä n. 380 m2
yhtiöjärjestyksen mukainen
Rakennusvuosi
2004
Käyttöönottovuosi
2004
Vapautuminen
Muu ehto: sop.mukaan

Hinta

Myyntihinta

848 000,00 €

Velaton hinta

848 000,00 €

Neliöhinta

3 981,22 €/m²

Vastike

Hoitovastike

165,53 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

165,53 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: oma mittari
Yhtiöjärjestyksen mukaan molemmat huoneistot vastaavat omista kustannuksista. B-talo (2023): esitteellä ilmoitettu hoitovastike sisältää: Hallinto, yhteinen sähkö ja jätehuolto 340,80/v, biojäte 115,00/v, kiinteistövero-osuus 1530,53/v, yht. 1986,33/v. B-talo: Sähkönkulutus 2023: 38 337,41 kWh, pörssisähkö nykyisellä omistajalla n. 3500 €/v. Vesimaksu kulutuksen mukaan, omat mittarit: 2 kk (2024), noin 30 €/kk/2 hlöä Sähkö ja kotivakuutus omien sopimusehtojen mukaisesti. Varainsiirtovero 1,5 % velattomasta kauppahinnasta. Taloyhtiö on siirretty huoneistotietojärjestelmään ja ostajan tulee hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
1.krs: Takkahuone: lattia: parketti, seinät: maalattu. Kirjastohuone: kirjahyllyt, kirjaston tuolit. Lattia: parketti, seinät: maalattu. Kellarikrs: takkahuone/harrastetila: lattia: laminaatti, seinät: maalattu, puolipaneeli. Kellarikerroksen kalusteet jää ostajalle halutessaan. Viinikellari: lattia: laminaatti (luontaisesti viileä). Erillinen yksiö: huone, kph (suihku, wc-istuin, allaskaappi, bide-suihku), keittiötila (jääkaappi, uuni, keraaminen liesi).
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: muu
Tietoliikenne
antenni
Kohteen lisätiedot
Yhtiössä ei ole lain vaatimaa kunnossapitotarveselvitystä, koska molemmat vastaavat oman talon kaikesta kunnossapidosta. Huoltorakennus vakuutettu B-talon vakuutuksessa (vakuutusyhtiö LähiTapiola).
Asunnon kunto
Hyvä
Kosteustarkastus
Tehty
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Lämpöpumppu
sähkölämmitys: lattia ja katto. Painovoimainen ilmanvaihto (B-talo).
Tulisija
Takka
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Muut, harkko/betoni
Keittiön kuvaus
työtaso: kvartsi
Lattiamateriaalit: vinyyli
Seinämateriaalit: kaakeli, maalattu
Työtaso: muu
Varusteet: astianpesukone, mikroaaltouuni
Liesi: induktio
Jääkaappi ja pakastin: jääkaappi, pakastin
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: kaakeli
Lattiamateriaali: laatta
Varusteet: lattialämmitys, suihku
Yläkerran kph:ssa bide-suihku
WC-tilojen kuvaus
Seinämateriaalit: kaakeli
Lattiamateriaalit: laatta
Varusteet: lattialämmitys
Saunan kuvaus
Lattiamateriaalit: laatta
Seinämateriaalit: puu
Sähkökiuas
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: mankeli kuuluu kauppaan
Seinämateriaali: maali
Lattiamateriaali: vinyyli
Varusteet: kuivausrumpu, kurapiste, pesukone, pesukoneliitäntä
Olohuoneen kuvaus
Oh:een huonekorkeus n. 5,25 m
Lattiamateriaalit: parketti
Seinämateriaalit: maalattu
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: parketti
Seinämateriaalit: maalattu, tapetti
Säilytystilojen kuvaus
Kellarikerroksessa useampi varastotila.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pinnoitettu pelti
Isännöitsijän yhteystiedot
Omatoiminen isännöinti.
Huolto
Yhteisen tien osuuden talvihuollosta sovittu naapurin kanssa.
Tehdyt remontit
B-talo:
2023 Ulkoportaiden vesieritys, lämmitysvastusten asennus, portaiden pinnoitus, alakerran sisäseinien kuivaus ja kunnostus, 2 ulko-oven vaihto
2022 Kaadettu ylikasvanutta puustoa tontilta. Vesikaton vaihto (betoni->pelti), 5 vuoden asennus-, 20 vuoden pinnoite- ja 50 vuoden puhkiruostumattomuustakuu. Salaojakaivon korjaus ja pumpun asennus, 5 vuoden työtakuu ja käytetyille osille 30 vuoden tuotetakuu. Yläkerran kylpyhuoneen vesivahingon kuivaus ja koko kylyhuoneen sekä alakerran saunan ja kylpyhuoneen rakentaminen (valvojan raportit).
2021 Kasvihuoneen rakentaminen tontille (kasvihuone-elementit), asennukset ja perustat omana työnä
2020 Keittiöremontti. Yläkerran paneelikattojen (sisäkattojen) maalaus. Salaojien painehuuhtelua ja kuvausta.
2019 Alakerran yksiön keittiö ja oven lukitus. Parvekkeiden ja "pylväiden" huoltomaalaus
2017 Valokuituliittymä ja Jensenin Omni Mesh sisäverkko
2010 Sector Alarmin kattava murto- ja palohälytin järjestelmä sekä Ring-piha-aluiden kameravalvonta. Fujitsu ilmalämpöpumpun ja 4. sisäyksikön asennus (3 makuuhuonetta + ruokailuhuone). Lämminvesivaraajan uusiminen. Pihatien ja autopihan asfaltointi. Ilmastointihormien puhdistus.
2005-2007 Pihan rakentaminen nykyiseen muotoonsa
2004 Sokkelin ja perustusten vesieristys uusittu.
2004 Lopputarkastus uuden rakennusluvan perusteella tehty. Myönnetty uusi rakennuslupa uudestaan rakentamiseen verrattavana muutoksena.
1993 Rakennus otettu käyttöön keskeneräisenä

Taloyhtiön hallinnassa oleva tie on asfaltoitu 2010->, muita korjauksia (roskakatos) ei ole tehty.
Tulevat remontit
B-talo: Terassilla oleva ulkoporealtaan paikan korjaus sovitaan erikseen.

Taloyhtiön yhteisessä hallinnassa olevan roskakatoksen osalta on taloyhtiön hallituksessa todettu, että lähivuosina sitä täytyy korjata. Lähinnä kyse maalauksesta, tiilikaton pesusta ja katoksen betonilattian uudelleen valamisesta.
Energialuokka
Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Tontin koko
2 418 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Tiedustelut: Espoon kaupunki, puh: 09 816 21 | www.espoo.fi/asuminen ja rakentaminen
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Lintuparventie 12

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Lintuvaaran koulu (1-6 luokat) n. 0,8 km, Lintulaakson koulu (alakoulu) n. 0,7 km, Lintumetsän koulu (7-9 luokat) n. 0,8 km, Laurea-ammattikorkeakoulu Leppävaara n. 2 km, Leppävaaran lukio n. 4,2 km.
Palvelut: Alepa n. 0,4 km, K-Market Vallikallio n. 1 km, Kauppakeskus Sello n. 2,2 km. Leppävaaran terveysasema n. 1,8 km. Leppävaaran uimahalli ja maauimala n. 1,5 km, Leppävaaran urheilupuisto n. 2 km. Seikkailupuisto Huippu n. 1,8 km.
Päiväkodit: Useita n. 1 km säteellä
Liikenneyhteydet
Bussipysäkki n. 0,1 km, Leppävaaran juna-asema n. 2 km.
Lisätietoa auton säilytyksestä
B-talo: pihalla kolmelle autolle paikat, kaksi niistä sähkötolpalla. Mahdolliset sähköautojen latauspaikat hoitaa kumpikin osakas omalta osaltaan itse omilla päätöksillään.
Pihan kuvaus
Omenapuu, luumu- ja kirsikkakoristepuut, leikkimökki, kasvihuone, ulkotakka, ulkosuihkulähde. Halutessaan ostaja saa puutarhakalusteet (ruokailuryhmä), ruohonleikkurin, lumilingon, Weber-kaasugrillin.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Lintuvaara, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Niemelä Maarit

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiLAT, Partner

Bo LKV Helsinki, Töölö

Bo LKV Helsinki, Töölö

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.