Hyvä käyttäjä, old.etuovi.com-sivusto on tulossa tiensä päähän ja se suljetaan 31.5.2021. Siirry käyttämään nykyistä palvelua www.etuovi.com - Suomen kattavin ja suosituin asuntosivusto auttaa kaikissa asunnonvaihdon vaiheissa. Jos uudistuneen palvelun käytössä ilmenee ongelmia, ota meihin yhteyttä ja jätä yhteystietosi , niin autamme!

Takaisin hakutuloksiin Tulosta PDF

Kohde

Kuvaus

ENNAKKOMARKKINOINTI

Asunto-osakeyhtiö Keltasirkku Joensuu nousee Etu-Noljakan vehreisiin maisemiin Joensuun Kultasirkun viereen. Keltasirkun myötä asuinalue valmistuu, eikä lähistölle ole suunnitteilla vastaavanlaisia uusia kerrostalokoteja. Jos siis haaveilet omasta kodista juuri täällä, nyt on ainutlaatuinen tilaisuus toteuttaa unelmasi!

Keltasirkussa luonnon rauha kohtaa kaupunkikodin mukavuudet aivan erityisellä tavalla. Läheiset luontopaikat kuten Aavaranta, Noljakanmäen Natura-alue ja Höytiäisen kanavan luonnonsuojelualue kutsuvat uimaan, bongaamaan lintuja ja nauttimaan upeista perinnemaisemista. Toisaalta Keltasirkusta on vain kymmenen minuutin pyöräilymatka kaupungin keskustaan.

Keltasirkusta tulee tyylikäs kerrostalo sisältä ja ulkoa. Suunnittelussa on kiinnitetty huomiota erityisesti valoisuuteen ja viihtyisyyteen niin asunnoissa kuin yhteisissäkin tiloissa. Voit valita kodiksesi yksiön, kaksion tai kolmion. Hissi ja kaukolämpö tekevät asumisesta huoletonta, ja auton saa lämmitystolppaan katoksen alle. Pihalla on myös leikkipaikka lapsille. Tilavat, lasitetut parvekkeet tuovat ympäröivän luonnon osaksi kotia. Miltä kuulostaisi vaikkapa hoitaa omaa yrttipuutarhaa linnunlaulua kuunnellen?

Huoneistotyypit:
Tyyppi m2 Kerros
1h+kt 22,0 1-2
1h+kt 26,0 1-2
2h+kt 31,5 2
2h+kt+s 47,0 1-2
2h+kt+s 52,0 1-2
3h+kt+s 57,5 1-2

Kysy lisää SKV Joensuun välittäjältäsi!

Kohteen perustiedot

Kohdenumero:
Sijainti:
  • Joensuu
Tyyppi:
Pinta-ala:
Kokonaispinta-ala:
Lisätietoja pinta-alasta:
Rakennusvuosi:
Vapautuminen:
Varaustilanne:

Hinta ja kustannukset

:
Myyntihinta:
Autopaikkamaksu:
Lisätietoja maksuista:

Kohteen lisätiedot

:
Tulevat remontit:
uudiskohde, vuositarkastus 12-15 kk:tta valmistumisesta
Lisätietoja kunnosta:

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut:
    Palvelut: keskusta (etäisyys n. 3.5 km), Noljakan palvelut kävelyetäisyydellä
Liikenneyhteydet:
linja-auto (etäisyys n. 0.6 km)

Sijainti ja palvelut

Karttatoimittaja on vaihtunut edellisen sopimuksen päättyessä, tutustu uuteen mobiiliystävälliseen karttaan.

Muut lisätiedot

Auton säilytys:
Autolämmityspaikat 16 kpl (mh 3.000,00 euroa) ja autokatospaikat 8 kpl (mh 7.000,00 euroa) myydään erikseen, autopaikat sekä autokatospaikat ovat omalla osakekirjalla.
autolämmityspaikat 16 kpl, (myydään erikseen, mh 3.000,00 euroa), autokatospaikat 8 kpl (myydään erikseen, mh 7.000,00 euroa), autopaikat/-katospaikat ovat omalla osakekirjalla

Ota yhteyttä

Huoneistokeskus Joensuu

  • Malmikatu 5, 80100 Joensuu
  • Sähköposti tai puhelinnumero on annettava.
Lähetä

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.

Takaisin hakutuloksiin
Sammio