ROOF Group Oy
ROOF Group Oy

Paritalo | 4h + k + kph + s + erill.wc + ak (yj mukaan: 4h + k + s)

Nihtimäentie 15, Kilo, Espoo

Hinta

389 000 €

Koko

101,5 m²

Vuosi

1989

Tilava perheasunto näppärällä paikalla Kilossa. Tämän kaksikerroksisen kodin sydämen muodostaa sen alakerta, jossa sijaitsevassa keittiössä on hyvin tilaa ruokailuryhmälle ja olohuonetta koristaa takka. Olohuoneen korkea huonekorkeus lisää avaruutta. Huoneisto on siistissä kunnossa ja sen tilat muuntuvat mainiosti perheen tarpeisiin. Yhtiö koostuu seitsemästä asunnosta ja se sijaitsee omalla tontilla. Kattoremontti on juuri valmistunut ja autokatospaikoilla on mahdollisuus sähköauton lataukseen. Hoitovastike on yhtiössä kohtuullinen ja siihen sisältyy lämmityskustannukset. Kilon alueelta löytyy peruspalvelut, kuten kaupat ja päiväkodit. Leppävaarassa sijaitsee kattavammat palvelut sekä kauppakeskus Sellon liikkeet ja ravintolat. Julkiset liikenneyhteydet ovat hyvät bussin ja junayhteyden ansiosta. Myös autoilijana pääset kätevästi mm. kehäteille. Lämpimästi tervetuloa tutustumaan! Yhtiöjärjestyksen mukaan 4h+k+s. TIEDUSTELUT JA YKSITYISESITTELYVARAUKSET: Ildiko Katona-Hiekkanen / 040 575 9990 tai ildiko.katona-hiekkanen@roof.fi OTATHAN YHTEYTTÄ JA VARAAT OMAN ESITTELYAJAN! I can provide services also in English. Szolgáltatás magyar nyelven is. Get a roof. www.roof.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika
su 28.4. 11:00 - 11:30
Esittelijänä Ildiko Katona-Hiekkanen
p. 040 575 9990

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
9843174
Sijainti
Tyyppi
Paritalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h + k + kph + s + erill.wc + ak (yj mukaan: 4h + k + s)
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
101,5 m²
Kokonaispinta-ala
101,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Huoneiston pinta-ala on yhtiöjärjestyksen, isännöitsijäntodistuksen ja myyjän ilmoituksen mukaan 101,5 m². Edellä mainittu pinta-ala saattaa tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisestikin huoneiston nykyisen ja rakentamisaikaisen mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta pinta-alasta. Huoneiston todellinen pinta-ala voi siis olla yhtiöjärjestyksessä, isännöitsijäntodistuksessa ja esitteessä mainittua pienempi tai suurempi.
Kerrokset
2/2
Rakennusvuosi
1989
Käyttöönottovuosi
1989
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

349 256,48 €

Velkaosuus

39 743,52 €

Velaton hinta

389 000,00 €

Neliöhinta

3 832,51 €/m²

Lisätietoa velkaosuudesta

Osakas voi tehdä ylimääräisiä lyhennyksiä 6kk välein pankin lyhennyspäivinä veloituksetta, muuna ajankohtana pankki voi periä ylimääräisistä lyhennyksistä maksun.

Vastike

Hoitovastike

385,70 € / kk

Pääomavastike

281,16 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

632,26 € / kk

Lisätietoa vastikkeista

Pääomavastike kylpyhuoneet 131,95 €/kk, pääomavastike katto 149,21 €/kk. Hallituksella on valtuudet periä tarvittaessa kahden kuukauden ylimääräinen hoitovastike. Hallitus esittää, että kattoremontin lainaosuuksien lyhennyksiin tehdään 5.7.2024 kertaluonteinen korotus. Perusteena on tammikuun 2024 korot, jotka kohdistuivat lainaosuuksiin lainan perustamisen jälkeen. Kertaluonteinen korotus on suuruudeltaan 1,06 €/m2. Tällä korotuksella tilille kertyy korkojen maksamisen jälkeen noin 50 euron suuruinen ylijäämä, joka on tarpeellinen mahdollisten yllättävien kertaluonteisten maksujen varalta. Osakkaille lähetetään tarkat summat ja maksuohjeet sähköpostitse. Heinäkuun osalta kattoremontin rahoitusvastike siis tälle huoneistolle 256,80 €.

Muut maksut

Vesimaksu

15,00 € / hlö / kk

Autopaikkamaksu

6,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Kaukolämmön hinta sisältyy hoitovastikkeeseen. Yhtiössä on paineita vastikkeiden korotuksille taloushallinnon suunnitellun ulkoistamisen sekä yleisen kustannustason nousun vuoksi.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Yläkerran säilytystilan seinät on avattu ja nykyään toimii alkovina. Tuulikaappi.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: sisäänvedetty
Ilmansuunta: pohjoiseen
Tietoliikenne
antenni
Tehdyt remontit
2024: portaiden maalaus
2023 takan nuohous
2022: ikkunoiden sisäpintojen maalaus
2017: takkasydän
2015: terassin asennus
2013: keittiöremontti, parkettilattian asennus
Asunnon kunto
Hyvä
Kuntotarkastus
Tehty
Kosteustarkastus
Tehty
Asbestikartoitus
  • Kyllä
  • Asbestikartoitus tehty, raportti saatavissa välittäjältä. Tehty kartoitus ei poista kartoitusvelvollisuutta muiden vanhojen pintojen purkutöihin ryhdyttäessä. Mikäli huoneistossa aikoo tehdä tai teettää remontin, hänen tulee tietyissä tapauksissa teettää asbestikartoitus purettaviin materiaaleihin. Asbestikartoitusvelvollisuus ei koske rakennuksessa tehtäviä vähäisiä töitä, kuten reikien poraamista seiniin tai kattoon. Raportin saa välittäjältä.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Tulisija
Takka
takkasydän
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaalit: betoni, puu, tiili
Keittiön kuvaus
Keittiö on remontoitu 2013. Varusteisiin kuuluu: jääkaappi, pakastin, integroitu liesitaso ja erillisuuni, liesituuletin (hormi), astianpesukone sekä kiinteät valaisimet. TYÖTASO: laminaatti VÄLITILA: laatta SEINÄT: lasikuitutapetti LATTIA: parketti
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuone vesieristyksineen uusittu vuonna 2008. Varusteisiin kuuluu: WC-istuin, suihku, suihkuseinä, allaskaappi, peilikaappi, ikkuna, lattiakaivo sekä kiinteät valaisimet. SEINÄT: kaakeli LATTIA: laatta (lämmitetty)
WC-tilojen kuvaus
Erillinen WC remontoitu 2008, varusteisiin kuuluu: WC-istuin, pesuallas, allaskaappi, peilikaappi, pesukoneliitäntä. SEINÄT: kaakeli LATTIA: laatta (lämmitetty)
Saunan kuvaus
Sauna uusittu 2008, lämpiää sähkökiukaalla ja siellä on ikkuna. SEINÄT: puupaneeli LATTIA: laatta
Olohuoneen kuvaus
Tilava olohuone jossa on myös takka. SEINÄT: lasikuitutapetti LATTIA: parketti
Makuuhuoneiden kuvaus
Makuuhuoneita on kolme josta 2 on alakerrassa ja 1 yläkerrassa. SEINÄT: lasikuitutapetti LATTIAT: parketti
Säilytystilojen kuvaus
Kylmä varasto noin 8 m2.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
peltikatteella

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Espoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
Osakasisännöitsijä Mika Impola mika.impola@gmail.com 041 448 4444
Huolto
Seuraavat työt hoidetaan asukkaiden toimesta. Töille ei ole nimettyä vastuuhenkilöä vaan kaikkien toivotaan osallistuvan. - Lumityöt - Pihan hiekoitus - Hiekoitushiekan hankinta - Nurmikonleikkuu (yleensä 2 viikon välein kiertävä vuoro, kartta yhtiön yhteisistä alueista liitteenä) - Siimaleikkurin siiman hankinta - Roskakatoksen siistiminen - Lamppujen vaihto pihan valoihin (ulko-ovien viereiset asunnon numerovalot kuuluvat osakkaan kunnossapitovastuulle) - Oman pihan pensasaitojen leikkaamisen (yhteisten alueiden pensasaidat leikataan talkoissa) Asuntojen savuhormien nuohouksen järjestäminen on yhtiön vastuulla. Pelastuslain mukaan vakinaisen asunnon tulisija ja savuhormi tulee nuohota kerran vuodessa. Käyttämätöntä tulisijaa ja savuhormia ei tarvitse nuohota. Kolme vuotta käyttämättä ollut tulisija ja savuhormi on nuohottava ennen käyttöönottoa. Yhtiö siis tilaa kerran vuodessa nuohouksen kaikille käytössä oleville tulisijoille.
Taloyhtiöön kuuluu
Urheiluvälinevarasto
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Talovarasto, yhteisantenni.
Kuntotutkimukset: Kosteuskartoitus 09.05.2019
Kuntoarvio RS15 27.06.2019
Lattiakaivojen tarkastusraportti 08.06.2022
Kuntotutkimus tehty: 2019
Taloyhtiön autopaikat

Autopistokepaikkoja: 7 Autokatospaikkoja: 7

Tehdyt remontit
2023: Kattoremontti, jonka yhteydessä myös A, B ja C-talojen 2-kerroksen julkisivujen lautaverhousten uusiminen sekä yläikkunoiden huoltomaalaus. Remontoitu kylpyhuoneet A1, B3, C6 ja D7. Remontoitu kodinhoitohuoneet A1, A2 ja D7.
2022: Takkaimurit uusittu, D7 takkaimurin säätökytkin uusittu.
2021: Sähköautojen latauspisteet autokatospaikoille. B4 ja C5 parvekkeiden lahovaurioiden korjaukset 2020: Räystäskourut uusittu. Energiatodistukset taloille A-D teetetty. Ulkovarastojen ovet vaihdettu asunnoissa A2-C6, A1 ovi korjattu. Leikkipaikan kunnostus (leikkimökki maalattu, hiekkalaatikon hiekka vaihdettu, keinulaudat vaihdettu). Autokatoksen ja muiden yhteisten tilojen julkisivujen huoltomaalaus. Pihan sorastus karkealla soralla. Sokkelien vierustat sorastettu.
2019: Kuntokartoitus ja PTS-suunnitelma, kattojen maalaus ja lumiesteiden uusiminen, tukkeutuneen salaojan avaaminen ja salaojien toimivuuden varmistus. Parannettu pintavesien johtamista pihalla.
2016: parvekkeiden kunnostus
2015: LV-nuohous, osa huippuimureista vaihdettu
2013: Ulko-ovet vaihdettu
2011: Lämpökeskus uusittu
2010: A2 ja C5 kylpyhuoneet uusittu
2009: B3 kylpyhuone uusittu
2002: C6 ja D7 kylpyhuoneet uusittu
Tarkempia tietoja tehdyistä töistä löytyy isännöitsijän vuotuisista raporteista.
Tulevat remontit
2024: Lämmitysverkoston perussäätö, pattereiden termostaattien kuntokartoitus ja tarvittaessa uusiminen, Ikkunoiden kunnon kartoitus ja tarvittaessa puuosien huoltomaalaus sekä tarvittavat muut kunnostukset ja ikkunaruutujen uusimiset, IV- kanavien puhdistus ja säätö.
2025: Kylpyhuoneremontti A2, B4 ja C5.
Lukijan on huomattava, että taloyhtiön strategia on hallituksen näkemys kunnossapitotarpeista viiden vuoden aikana. Päätökset mahdollisesti käynnistettävien kunnossapitotöiden ja muutostöiden suunnittelusta, aikataulusta, toteutuksesta sekä rahoituksesta tehdään yhtiökokouksessa erikseen. Myyjä ei vastaa taloyhtiön myöhemmin päättämistä kunnossapitotoimenpiteistä ja niistä aiheutuvista huoneistolle tulevista kustannuksista.
Energialuokka
D (2018), Viimeinen voimassaolopäivä 22.06.2030.
Tontin koko
2 703 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Espoon kaupunki (p. 09 816 25500, kartat.espoo.fi)
Ei asumiseen vaikuttavaa kaavoitusta alueella per 19.03.2024.
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Notkokallio

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: mm. Tiistilän koulun väistötilat ja Espoon yhteislyseo n. 800m, Kilon koulu n. 1,1km.
Palvelut: mm. S-Market Nihtisilta n. 800m, K-Market Lansa n. 850m, Kauppakeskus Sellon kattavat palvelut alle 4km päässä. Kilon uimahalliin matkaa n. 700m, muutenkin kilometrin säteellä hyvät liikuntamahdollisuudet; mm. Padelkentät, EasyFit sekä TFW Kilo.
Päiväkodit: mm. Keran päiväkoti n. 600m, Kalliokujan päiväkoti n. 1,1km, Lansankallion päiväkoti n. 1,1km.
Liikenneyhteydet
Lähin bussipysäkki Nihtisillantiellä n. 400m päässä, josta linjat: 114 (Matinkylä (M)-Urheilupuisto (M)-Mankkaa-Kilo-Leppävaara) 114N (Kamppi-Leppävaara) 544 (Leppävaara-Karamalmi-Kaitaa-Soukka-Espoonlahti-Kivenlahti) Keran junaseisake n. 450m päässä, josta junat E, L, U ja X.
Pihan kuvaus
Talon takana on pieni piha-alue jonka kunnossapito kuuluu osakkaalle.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Kilo, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Katona-Hiekkanen Ildiko

Myyntineuvottelija

ROOF Group Oy

ROOF Group Oy
ROOF Group Oy
SKVL jäsenyritys

Metsäläntie 20,
00320 Helsinki

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.