Huoneistokeskus Espoo Tapiola

Erillistalo | 8 h, k, rt, 2 aulatilaa, 3 kph, 2 wc, sauna, pesuhuone, khh, 2 harrastetilaa, varastotiloja, autotalli (yj:ssä 8 h + k + s + pohjakerros + autotakatos) kokonaispinta-ala 493 m2

Mäkitie 5, Kauniainen, Kauniainen

Hinta

1 250 000 €

Koko

312 / 493 m²

Vuosi

1992

Loistava tilaisuus avaraa kivitaloa arvostavalle. Asunto Oy Graninmäki koostuu kahdesta erillistalosta, joiden hallinta-alueet on jaettu, joten asuminen on omakotitalomaista. Sijainti hyvien ulkoilu- ja urheilumahdollisuuksien sekä Gallträskin läheisyydessä viihtyisällä, pientalovaltaisella alueella on mitä parhain, vastaavia kohteita on harvoin myynnissä. Kaikki Kauniaisten alueen keskeiset toiminnot kuten päiväkodit, koulut, uimahalli, liikuntahallit, urheilukentät, jäähalli ja lasketturinne ovat helposti saavutettavissa. Vuonna 1992 valmistunut talo B on laadukkaasti suunniteltu ja erittäin tasokkaasti toteutettu kolmikerroksinen kokonaisuus, jonka yhtiöjärjestyksen mukainen asuinkerrosten pinta-ala on 312 m2, kellarikerroksen pinta-ala on 181 m2 ja erillinen autotallirakennus on 36 m2. Ensimmäisessä asuinkerroksessa on avara aulatila, korkea olohuone, jonka isoista ikkunoista tulvii valoa, tilava keittiö, ruokailutila, jonka ison ruokapöydän ympärille mahtuu suurempikin seurue viihtymään, työ-/makuuhuone, johon on sisäänkäynti myös ulkokautta, ja jossa on oma keittiö sekä kylpyhuone, iso aulatila ja erillinen wc. Toisessa asuinkerroksessa on neljä makuuhuonetta, joista master bedroomin yhteydessä on oma kylpyhuone ja vaatehuone, iso oleskelutila, kaksi kylpyhuonetta ja parveke. Kellarikerros antaa mahdollisuudet monenlaiseen toimintaan, siellä on harraste-/liikuntatila, oleskelutila biljardipöytineen, sauna pesutiloineen, poreamme, kodinhoitohuone, tekninen tila, runsaasti varastotilaa, erillinen wc ja käynti pihalle. Talossa on tasakatto, jonka pinta-ala on noin 180 m2. Talon kattorakenne mahdollistaisi yhdessä talon optimaalisen sijainnin kanssa ympäristöystävällisten aurinkopaneeleiden käytön lisäenergian lähteenä. Tällä valinnalla saataisiin, aurinkopaneeleiden mallista ja tehosta riippuen, huomattavaa säästöä sähkökustannuksista. Kaikki tilat ovat aikoinaan laadukkaasti toteutettuja, talosta on vuosien varrella pidetty erittäin hyvää huolta. Tämä talo edustaa tyylikästä ja ajatonta arkkitehtuuria. Yksityisesittelyt ja lisätiedot: Sari Kiviharju, p. 050 511 1618, sari.kiviharju@huoneistokeskus.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
9861481
Sijainti
  • Kauniainen Kauniainen
  • Mäkitie 5, 02700 Kauniainen
Tyyppi
Erillistalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
8 h, k, rt, 2 aulatilaa, 3 kph, 2 wc, sauna, pesuhuone, khh, 2 harrastetilaa, varastotiloja, autotalli (yj:ssä 8 h + k + s + pohjakerros + autotakatos) kokonaispinta-ala 493 m2
Asuintilojen pinta-ala
312 m²
Muiden tilojen pinta-ala
181 m²
Kokonaispinta-ala
493 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Autotalli 36 m2
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
1/3
Asuinkerrosten määrä
3
Rakennusvuosi
1992
Käyttöönottovuosi
1992
Vapautuminen
Muu ehto: 2 kk kaupasta/sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

1 250 000,00 €

Velaton hinta

1 250 000,00 €

Neliöhinta

4 006,41 €/m²

Vastike

Yhtiövastike yhteensä

970,00 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Asunto Oy Graninmäessä ei ole peritty yhtiövastiketta. Rakennuksen 5 B hoitokulut ovat vuonna 2023 olleet 970 euroa/kk. Yhtiöjärjestys 6 § Rakennuksiin 5 A tai 5 B tai niiden osiin kohdistuvista korjaus-, kunnossapito- ja peruaparannuskustannuksista vastaavat rakennuksien 5 A ja 5 B haltijat kumpikin osaltaan yhtiölle. Rakennuksiin 5 A ja 5 B kohdistuvista vakuutusmaksuista vastaavat kummankin rakennuksen haltijat erikseen kohdaltaan. Kummankin huoneiston haltija vastaa tonttiosuutensa hoidosta ja siitä aiheutuvista kuluista. Veden, jäteveden ja sähkön kulutuksesta vastaa kummankin huoneiston haltija kulutuksensa suhteessa mittauksen mukaisesti. Isännöitsijäntodistus 21.12.2023: Kiinteistövakuutus ja kiinteistövero, maksetaan osakemääräisen omistuksen suhteessa. Vesi maksetaan kulutuksen mukaan (vesimittari), jätemaksut asukasmäärän mukaan, kaupungin kunnossapitomaksun 5 A ja 5 B maksavat puoliksi.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Tuulikaappi, kaksi aulatilaa, eteinen, työhuone, ruokailutila, yläkerran oleskelutila, kellarikerroksen oleskelutila, harraste-/liikuntatila ,vaatehuone, tekninen tila, varastotilat. Harraste-/liikuntatilan lattiassa on korkkimatto. Tuulikaapin, aulan ja työhuoneen keittiön sekä eteisen lattiat ovat mustaa kiveä. Takkahuoneen lattia on harmaata kiveä. Teknisen tilan lattia on harmaata kiveä.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: sisäänvedetty
Muuta kauppaan kuuluvaa
Huippuimuri. 2. kerroksen kylpyhuoneessa on höyrykone suihkukaapissa.
Kohteen lisätiedot
Varainsiirtovero 1,5 %.
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Kuntotarkastus
Tehty
Asbestikartoitus
  • Ei
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Sähkölämmitys
Tulisija
Takka
Hormi olemassa
Takkavaraus kellarikerros
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Betoni
Keittiön kuvaus
Lattiamateriaalit: parketti
Seinämateriaalit: maalattu
Työtaso: kivi
Varusteet: astianpesukone, mikroaaltouuni
Jääkaappi ja pakastin: jääkaappi, pakastin
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: kaakeli
Lattiamateriaali: laatta
Varusteet: kuivausrumpu, lattialämmitys, peili, pesukone, pesukoneliitäntä, poreamme, suihku, suihkukaappi, wc
1 krs kylpyhuone, erillinen wc 2 krs 2 kylpyhuonetta Kellarikerros saunan pesuhuone, poreamme, erillinen wc
WC-tilojen kuvaus
Seinämateriaalit: kaakeli
Lattiamateriaalit: laatta
Saunan kuvaus
Saunan pesuhuoneen seinät marmori, lattiat laatta. Poreamme.
Lattiamateriaalit: laatta
Seinämateriaalit: puu
Sähkökiuas
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Seinämateriaali: kivi
Lattiamateriaali: laatta
Varusteet: kuivauskaappi, kuivausrumpu, lattiakaivo, pesuallas, pesukone, pesukoneliitäntä, pyykkikaapit, pöytätaso
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: parketti
Seinämateriaalit: maalattu
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: parketti
Seinämateriaalit: maalattu
Säilytystilojen kuvaus
Varastotilaa kaikissa kerroksissa, kellarikerroksessa kolme erillistä varastohuonetta.
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopakate
Taloyhtiön nimi
Huolto
Omatoiminen hoito
Muuta taloyhtiöstä
Rajoitukset: Mikäli taloyhtiön osakeluettelo on ennen kaupantekoa siirretty huoneistotietojärjestelmään tai se siirretään sinne kaupanteon jälkeen, mutta ennen ostajan merkitsemistä osakeluetteloon, tulee ostajan hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistuoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan.
Muuta: Rakennuksessa 5 B: Alakerrassa on sauna, pesuhuone (kaksi suihkua ja poreamme), kodinhoitohuone, tekninen tila, varastotiloja, biljardihuone/takkahuone, harrastehuone. Sisääntulokerroksessa on olohuone, aulatila, keittiö, ruokailutila, wc, työhuone/vierashuone, jossa oma kylpyhuone ja keittiö (sisäänkäynti myös ulkoa). Yläkerrassa on neljä makuuhuonetta, iso aulatila (mahdollisuus rakentaa viides makuuhuone), kaksi kylpyhuonetta, vaatehuone, parveke.
Kuntotutkimus tehty: 2023
Taloyhtiön autopaikat

Autotalleja: 2

Tehdyt remontit
2023 Kuntotarkastus RS3 Raksystems Oy 15.08.2023, salaojien kuvaus ja huuhtelu suoritettu kuntotarkastuksen jälkeen.
2022 Julkisivurappaus tehty, parvekkeen vedeneristeenä oleva bitumikermi on uusittu.
2020 Sähköpatterit on uusittu.
2019-2020 Talon eteläpäädyn seinissä havaittiin lieviä kosteusvaurioita, jotka korjattiin. Seinien pinnoite uudistettiin talon sisältä siten, että mahdollinen lievä kosteus haihtuu itsestään huoneilman lämmityksen mukana ehkäisten vaurioiden uusiutumisen. Pinnoitteessa on käytetty suomalaista saviperäistä huoneilman kosteutta haihduttavaa luonnonmateriaalia.
2019 Ilmanvaihtojärjestelmän IV-koneet uusittu. Ilmanvaihtokanavat on nuohottu, virtaamat on säädetty 9/2023, suodattimia on vaihdettu säännöllisesti.
2009 Käyttövesivaraajat on vaihdettu
2008-2009 Kaikki ikkunat on uusittu. Välikaton tuuletusaukot on uusittu, pellit ja aukot on verkotettu. Talon salaojat on kaivettu kokonaan uudestaan. Talon sisäpinnat: lattiat on hiottu, seinät ja katot on maalattu, sauna ja saunan väliseinä on kunnostettu, kodinhoitohuoneen takaseinä on kunnostettu, teknisen tilan lattia on uusittu ja lisätty kuivakaivo.
2000 Kattoikkuna on uusittu ja korotettu rakennussäännösten mukaisesti, katon huopakate on uusittu.
Energialuokka
D (2018)
Tontin koko
2 237 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Kauniaisten kaupunki, kaavoitus ja maankäyttö, Kauniaistentie 10, PL 52, 02710 Kauniainen, p. 09 50561.
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Graninmäki

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Perusopetus luokat 1-6 Mäntymäen koulu, Granhultsskolan, luokat 7-9 Kasavuoren koulu, Hagelstamska skolan. Lukiot Kauniaisten lukio, Gymnasiet Grankulla Samskola.
Palvelut: Kauppakeskus Grani K-Supermarket, S-market, apteekki, Alko, SOL Pesulapalvelut, Kotipizza, Moms, Subway, Boneless, Budbee Box, R Kioski, Fitness 24Seven, Fysios, Gateau, Grani Ompelimo, Guidos Pizza Grani, Hearts Salon, Ihana Kukkanen, Instrumentarium, Kani Sushi, Kauneushoitola Mandarina, Kauneuskeskus Fenix, kirjasto, uimahalli, palloiluhalli, jäähalli.
Päiväkodit: Varhaiskasvatus: useita sekä suomen- että ruotsinkielisiä päiväkoteja, yksityisiä päiväkoteja Ankkalampi-Duckies, ICEC Kauniainen, Norlandia Graniitti.
Liikenneyhteydet
Hyvät liikenneyhteydet sekä julkisilla liikennevälineillä (bussit, junat) että omalla autolla.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Kauniainen

Asuinalueena Kauniainen

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Kiviharju Sari

Kiinteistönvälittäjä, LKV, OTM

Huoneistokeskus Espoo Tapiola

Huoneistokeskus Espoo Tapiola

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.