Satelliittinäkymä, tontin rajat ja rakennukset kartalla! Katso tämä kohde uudistuvassa Etuovi.comissa.

Takaisin hakutuloksiin Tulosta PDF

Kohde

Kuvaus

Tee arjesta juhlaa grillailemalla omalla suojaisalla pihalla!

Tarjolla on erinomaisella pohjaratkaisulla varustettu kaunis asunto loistavalla sijainnilla. Tähän kotiin on 2011-2012 teetetty ammattilaisilla huolella itseä varten hurja muodonmuutos, jossa uusittu lattiat, seinät, sisäkatot, kylpyhuone, sauna, erillinen wc, keittiö, terassi, sisäputket ja sähkötyöt. Itse saunakirjailija on suunnitellut asunnon saunan, joka on toteutettu laadukkain materiaalein ja kaksin eri valaistusmahdollisuuksin. Valaistukseen on muutenkin kiinnitetty koko asunnossa erityistä huomioita, samoin kuin huoneiston äänieristävyyteen, sillä saunakirjailijan lisäksi täällä on asunut muusikko. Huikean remontin jäljiltä asuntoon jätettiin kiiltäviä pintoja rikkomaan retrotunnelmainen portaikko, jonka yläpuolella avautuu valoatuova kattoikkuna.

Tässä kodissa on poikkeuksellisen hyvät feng shuit, ja asunnon ensimmäiset asukkaat kertoivatkin että olohuone oli K-kaupan kahvimainoksessa, jossa pari tapasi toisensa kaupassa ja lähtivät sitten yhdessä kahville tähän kotiin. Tule nauttimaan Kannelkylän ainutlaatuisesta tunnelmasta ja iloisenkirjavasta rivitaloalueesta, joka on merkitty yleiskaavaan kulttuurihistoriallisesti, rakennustaiteellisesti ja maisemakulttuurin kannalta merkittäväksi kokonaisuudeksi! Lapsiperheet arvostavat tasaista seutua, jossa on helppo oppia pyöräilemään. Taloyhtiön kupeesta lähtevät mahtavat ulkoilumaastot (talvella hiihtoladut!), läheltä löytyvät koulut, päiväkodit ja uusi kauppakeskus Kaari. Pienempi kirkko on aivan vieressä, mutta jos kaipaat isolle kirkolle, Junamatka Helsingin keskustaan kestää vain 13 minuuttia.

Kannelkylään ollaan tekemässä mittavia remontteja, joiden avulla on tarkoitus palauttaa alue alkuperäiseen loistoonsa, ellei jopa entistä ehommaksi. Mallitalo on jo valmistunut. Kysy lisää!

Lisätiedot ja esittelyt: JOANNA SORTTI 045-1276358 tai joanna.sortti@remax.fi

Tutustu taloyhtiön sivuihin: http://kannelkyla.fi

Myydäänkö sinunkin asuntosi? Ota yhteyttä!

Asunnon perustiedot

Kohdenumero:
Sijainti:
Tyyppi:
Rivitalo
Omistusmuoto:
Omistusasunto
Huoneistoselitelmä:
Huoneita:
Asuintilojen pinta-ala:
Kokonaispinta-ala:
Lisätietoja pinta-alasta:
Kerrokset:
Rakennusvuosi:
Käyttöönottovuosi:
Vapautuminen:

Hinta ja kustannukset

:
Myyntihinta:
Velkaosuus:
Neliöhinta:
Ohje
:
Lisätietoja maksuista:

Asunnon lisätiedot

Sauna:
Tulisija:
Tilojen kuvaus:
Parveke:
Parvekkeen kuvaus:
:
Muuta kauppaan kuuluvaa:
:
Tehdyt remontit:
Muutostöistä edellisen omistajan aikana on ilmoitettu taloyhtiölle. Sähkökeskus uusittu, siivouskomero poistettu, keittiön vesipiste siirretty, kylpyhuoneen ikkunan alla olevan patterin paikkaa siirretty, kph:n rättipatteri poistettu, saunan kiuas vaihdettu.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus:

Asunnon tilat ja materiaalit

Rakennus- ja pintamateriaalit:
 • Pääasiallinen rakennusmateriaali:
 • Seinämateriaalit:
 • Lattiamateriaalit:
Katto:
 • Kattotyyppi:
Keittiön kuvaus:
Kylpyhuoneen kuvaus:
WC-tilojen kuvaus:
Saunan kuvaus:
Olohuoneen kuvaus:
Makuuhuoneiden kuvaus:
 • Lukumäärä:
Säilytystilojen kuvaus:

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi:
Asunto-oy Kannelmäen Pientalot
Isännöitsijän yhteystiedot:
Tanja Partanen p. 044 205 7935, tanja.partanen@fortes.fi, Fortes Isännöinti Oy, Puustellinpolku 25, 00410 Helsinki.
Huolto:
Kotikatu Oy, Takomotie 1–3, 00380 Helsinki, p. 010 270 8000
Taloyhtiöön kuuluu:
Taloyhtiössä on sauna, Mankeli, Askarteluhuone, Talopesula/itsepalvelupesula
Muuta taloyhtiöstä:
Muuta: Taloyhtiössä laajakaista.
Osakkaat vastaavat huoneistoissaan teettämistään muutostöistä. Taloyhtiön suorittama tarkastus ei siirrä kunnossapitovastuuta taloyhtiölle.
Osakas vastaa mahdollisen parvekelasituksen ja jälkiasennettujen terassirakenteiden kunnossapidosta. Jos taloyhtiö suorittaa sellaisia kunnossapitotöitä, joiden vuoksi lasitus/terassi täytyy purkaa, vastaa osakas purkutyöistä.
Jos märkätilan/huonetilan patterilämmitys on osakasmuutostyönä korvattu sähköisellä lattialämmityksellä, osakkaan tulee huolehtia riittävästä lämmityksen ylläpidosta siten, ettei vahinkoja synny. Sähköinen lattialämmitys on osakkaan kustannusvastuulla.
Jos lattiakaivottomaan tilaan asennetaan pesukone tai muu vettä käyttävä laite tulee vuodonilmaisusta huolehtia rakentamismääräysten mukaisesti.
Kuntotutkimukset: Lämpöjohtojen kuntotutkimus 2014
Terassiparvekkeiden ja yläpohjarakenteiden kuntotutkimus 2014
Olosuhteiden seurantamittaukset 2014
Taloyhtiön autopaikat:
Autopistokepaikkoja: 27
Autokatospaikkoja: 105
Parkkipaikkoja: 36
Tehdyt remontit:
2019 Mallitalon 14 A korjausurakka valmistunut. 2018 Mallitalon 14 A korjaus alkanut 2017 Peruskorjauksen toteutussuunnitelmat. 2014-2016 Peruskorjauksen hanke- ja luonnossuunnittelu. 2015 Korvausilmaventtiileiden asentaminen ja alapohjien ryömintätilojen siivous. 2014 Ajantasapiirustusten laatiminen. 2012: 14 G vuotovahingon (alapohja) ja parvekkeiden lattioiden korjaus, 14 N parvekkeiden lattioiden korjaus. 2011: Parkkialueiden kunnostus ja aluevalaistuksen uusiminen. 2009 Kunnostustyö huoltorakennus ja luhtitalon käytävät. 2008: Lämmitysverkoston perussäätö. 2007-2008 Sadevesijärjestelmien uusiminen. 2005 Aluesulut ja vesimittarihuone. 2004 Parvekkeiden vedeneristys. 2004-2007 Rakennusten maalaus 1999 Talo 14 E on rakennettu uudelleen.
Tulevat remontit:
Peruskorjaushankkeelle on myönnetty rakennuslupa tammikuussa 2018, toteutus 2018-2022. Peruskorjauksen laajuus: LVIS: käyttövesi-, viemäri- ja lämpöjohdot uusitaan tonttiliitoksista huoneistojen nykyisiin liitoksiin asti. Runkojohdot tuodaan etupihojen kautta eteistilojen hormeihin kuivatuskorjauksen yhteydessä. Sähkö- ja telejohdot uusitaan samoja uusia putkireittejä käyttäen. Koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihto sekä alapohjan koneellinen tuuletus asennetaan. Ulkovaipat: Vesikatto: uusitaan peltikate, aluskate, kattotuolit, eristys, kattoikkunat sekä yläpohjarakenne vanhaan höyrynsulkumuoviin saakka. Kiinteät ikkunat: vanhat lämpölasielementit poistetaan ja asennetaan uudet 3-lasiset lämpölasielementit. Avattavat ikkunat: vanha puite ja lasi poistetaan, asennetaan uusi nykyistä vastaava puite. Ovet uusitaan karmeineen. Terassiparvekkeen lämmöneristeet sekä vedeneriste uusitaan. Parvekkeen laudoitukset sekä kaiteet uusitaan. Sokkelit ja alapohja lisälämmöneristetään, pintavesien ohjaus korjataan. Salapja- ja sadevesijärjestelmä uusitaan. Ulkoseinät uusitaan ulkopuolelta sisäverhouslevyyn saakka. 2019 Kuntoarvion päivittäminen, PTS:n laatiminen 2022: Huoneistojen sisäpuolisten putkien kuntotutkimus
Energialuokka:
Asbestikartoitus:
Tontin koko:
50 408,0 m²
Tontin omistus:
Vuokra
Kaavoitustiedot:
Helsingin kaupunkisuunnitteluvirasto, p. 09 310 1673, Kansakoulukatu 3, 00100 Helsinki
Tontin vuokra:
113 456,12 € / vuosi
Tontin vuokra-aika päättyy:
31.12.2035

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut:
  Koulut: Kannelmäen peruskoulu n. 800 m. Kårböle skola n. 1,2 km. Malminkartanon ala-asteen koulu n. 1,4 km. Suomalais-venäläinen koulu n. 1,6 km. Apollon yhteiskoulu n. 1,8 km. Palvelut: Vanhaisten koirapuisto n. 400 m. Kannelmäen liikuntapuisto n. 450 m. K-Market Iso-Kappa n. 500 m. Alepa Kannelmäki n. 600 m. Leikkipuisto Kannelmäki n. 650 m. Kannelmäen palvelutalo n. 650 m. Kaarelan ratsutalli n. 900 m. Kannelmäen terveysasema n. 1,0 km. Kannelmäen kirjasto n. 1,1 km. Neste K -asema n. 1,3 km. Kauppakeskus KAARI n. 1,5 km, mm. Prisma, Sokos, R-Kioski, apteekki, Alko, Terveystalo. Päiväkodit: Päiväkoti Vanhainen n. 500 m. Päiväkoti Kannelmäki n. 650 m. Päiväkoti Kannel n. 950 m. Päiväkoti Luova Lapsi n. 1,1 km. Päiväkoti Timotei n. 1,4 km.
Liikenneyhteydet:
Linja-autopysäkki n. 110 m. Kannelmäen juna-asema n. 900 m.

Sijainti ja palvelut

Kartalla näkyvät palvelut perustuvat Fonectan tarjoamaan tietoon

Karttatoimittaja on vaihtunut edellisen sopimuksen päättyessä, tutustu uuteen mobiiliystävälliseen karttaan.

Paikallistieto

Etuovi.comin ja Fonectan tarjoamaa alueen paikallistietoa. Tiedot perustuvat Fonecta:n tarjoamaan dataan. Etäisyydet palveluihin on mitattu kartalla linnuntietä.

Tiedossa olevat palvelut:

Muut lisätiedot

Näkymät:
Olohuoneesta kauniit ja avarat näkymät noin lounaaseen omalle pihalle ja taloyhtiön keskellä kulkevalle nurmelle. Keittiöstä näkymä noin koilliseen.

Ota yhteyttä

Sortti Joanna

Sortti Joanna

Kiinteistönvälittäjä LKV LVV, Toimitusjohtaja
 • Puh: +358 45 1276 358

RE/MAX Visio | Kiinteistönvälitys Visio Oy LKV

 • Pohjoisranta 20 B 23, 00170 Helsinki
 • Puh: +358 400 - 851 170
 • Sähköposti tai puhelinnumero on annettava.
Lähetä

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.

Takaisin hakutuloksiin
Sammio