Hyvä käyttäjä, old.etuovi.com-sivusto on tulossa tiensä päähän ja se suljetaan 31.5.2021. Siirry käyttämään nykyistä palvelua www.etuovi.com - Suomen kattavin ja suosituin asuntosivusto auttaa kaikissa asunnonvaihdon vaiheissa. Jos uudistuneen palvelun käytössä ilmenee ongelmia, ota meihin yhteyttä ja jätä yhteystietosi , niin autamme!

Takaisin hakutuloksiin Tulosta PDF

Kohde

Kuvaus

Upea rinnetontti huikealla sijainnilla!

Tämä tontti sijaitsee aivan Kauppakeskus Myllyn kupeessa hyvin lähellä Turun rajaa, joten etäisyydet niin Turun kuin Raision palveluihin ovat mitä parhaat. Alue on elävän tuntuinen, koska lähistön talot koostuvat sekä vanhasta että uudesta rakennuskannasta. Valtavana bonuksena on, että alue on ns. valmis, eli et joudu asumaan vuosikausia rakennustyömaan vieressä. Lisäksi tontti sijaitsee päättyvän kadun päässä ja tie on jo valmiina vieressä. Rinnetontin selkeä profiili mahdollistaa puolestaan hyvät näkymät tulevaisuudessa ympäristöön, sekä monimuotoisemman rakennustyylin korkeuserojen ansiosta. Alueella ei juurikaan enää ole vapaita tontteja, joten tätä voidaan sanoa hyvällä syyllä harvinaiseksi tilaisuudeksi saada rakentaa unelmiensa koti palveluiden välittömään läheisyyteen.
Lisätiedot sinulle tästä upeasta tontista antaa IN LKV Oy | Sari Kuusisto 050-2556, tai sari@inlkv.fi.

Kohteen perustiedot

Kohdenumero:
Sijainti:
Tyyppi:
Vapautuminen:

Hinta ja kustannukset

:
Myyntihinta:
Kiinteistövero:

Kohteen lisätiedot

Tontti ja kaavoitus

Tontin omistus:
Oma
Kiinteistötunnus:
680-6-613-4
Tontin tyyppi:
Rinnetontti
Tontin pinta-ala:
927,0 m²
Lisätietoa tontista:
Tie perille
Lisätietoa tontista:
Tontti sijaitsee Kuloisten asemakaava alueella, joka on kaavoitettu erillispientalojen korttelialueeksi (AO-16). Maaperätutkimuksia ei ole tehty, mutta tontti vaikuttaa olevan kallioperäinen. Profiili on melko voimakas. Vieressä sijaitsevaa lähivirkistysaluetta ollaan kaavoittamassa, vireillä Kuloistenniitty asemakaava ja asemakaavan muutos. Alue sijaitsee 6. kaupunginosassa (Kuloinen). Turkuun rajoittuva alue pohjoisosassa kaavoitetaan pientaloasumiselle. Vaihtoehtoina tutkitaan omakotitalo-, rivitalo- tai muun pientalorakentamisen sijoittamista alueelle. Turkuun rajoittuva alue eteläosassa, kaavoitetaan asumiselle. Joukkoliikenneakselin varrelle sijoittuvalle alueelle tutkitaan mahdollisuutta sijoittaa kerrostaloja ja mahdollisesti myös rivitaloasumista. Kaava tuli vireille kaavoituskatsauksessa 2015. Kuloistenniittyn osallistumis- ja arviointisuunnitelma (OAS) tiedoksi tekniselle lautakunnalle 24.5.2016, jota on tarkistettu 7.6.2016 ja 11.6.2019.
Rakennusoikeus:
139,1 m²
Tehokkuusluku:
0,15
Kaavoitustilanne:
Asemakaava
Kaavoitustiedot:
Sitova tonttijako

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut:
    Koulut: Peruskoulu: Kuloisten ala-aste 1,7 km. Konsan koulu 2,8 km. Raision lukio 3 km. Palvelut: Myllyn kauppakeskus 3 km. Länsikeskuksen liikekeskus 2 km. Päiväkodit: Pasalan päiväkoti ja Kuloisten päiväkoti 1,7 km.
Liikenneyhteydet:
Linja-autopysäkki 1 km.

Sijainti ja palvelut

Karttatoimittaja on vaihtunut edellisen sopimuksen päättyessä, tutustu uuteen mobiiliystävälliseen karttaan.

Ota yhteyttä

Kuusisto Sari

Kuusisto Sari

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, Yrittäjä
  • Puh: 050-2556

IN LKV Oy

  • Korkeavuorenkatu 2 C 48, 20100 Turku
  • Puh: 050-2512
  • Sähköposti tai puhelinnumero on annettava.
Lähetä

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.

Takaisin hakutuloksiin
Sammio