Herrainmäki LKV Oy
Herrainmäki LKV Oy

Omakotitalo | 4 mh, oh, keittiö, ruokasali, aula, työtila, et, viherhuone, kuisti, wc x 3, kph, s, pukuhuone, khh, pesutupa, 2 x kylmäkellari

Kiertotie 2, Keskusta, Kangasala

Hinta

595 000 €

Koko

260 / 400,5 m²

Vuosi

1936

Upeaa kartanohenkeä yhdistettynä nykyaikaiseen talotekniikkaan, ihana vehreässä ympäristössä vain kävelyetäisyydellä Kangasalan keskustasta! Tämän kiinteistön tarina alkaa jo vuodesta 1936. Hirsirunkoinen talo rakennettiin rauhalliselle paikalle, pienen kukkulan päälle Vesijärven rannan läheisyyteen. Talo on olemassaolonsa aikana vaihtanut omistajaa vain muutamia kertoja ja viimeisimmän omistajan aikana taloon on tehty erittäin kattava sekä talotekninen, että pinnat käsittävä peruskorjaus ja saneeraus, johon sisältyi myös talon laajentaminen. Peruskorjauksen yhteydessä uusittiin mm. katto, vesi-ja viemäröinti, sähköt, koneellinen ilmanvaihto, ulkopinnat ja sisäpinnat. Talon kartanomainen henki on kuitenkin tallella ja sisältä löytyykin useita kauniita ja tunnelmallisia tiloja! Yksi ehdoton helmi on sisääntulokerroksen iso olohuone, josta on kauniit pariovet viehättävään ruokailutilaan ja käynti myös lasikuistille. Kauniit ikkunat, ulkoa siivilöityvä valo, hienot väliovet ja kirsikkaparketti täydentävät kartanoelämyksen. Talon asukkaiden suosikkitila on viihtyisä lasikuisti, jossa voi ihailla puutarhan loistoa ja nauttia alkuperäisen hirsiseinän tunnelmasta. Ruokailutilan puolella talvi-iltoja ja illanviettoja lämmittää kaunis, talon henkeen sopiva kaakelitakki. Ruokailutilan viereen sijoittuu keittiö, jossa on moderni tekniikka, mutta talon henkeä mukaillen sieltä löytyvät myös vanhat peiliovet, iso huuva ja puuhella. Yläkerrassa on iso päämakuuhuone, josta käynti reilunkokoiselle parvekkeelle. Yläkerran kaksi muuta makuuhuonetta ovat myös tilavia ja talon historiaa on tuotu esille paljastamalla hirsiseinää toisessa makuuhuoneessa. Yläkerrassa on myös paikka työnurkkaukselle, reilusti säilytystilaa ja iso kylpyhuone, jossa suihku ja myös oma lämminvesivaraaja, vaikka ahkerasti urheilevan perheen tarpeisiin. Kellarista löytyy viihtyisä saunaosasto, pesutupa ja kylmää varastotilaa. Kokonaisuudessa yhdistyy kaksi eri kiinteistöä; Aunela eli tila, jolla päärakennus sijaitsee ja Rauma-Raahe, johon sijoittuvat 1948 rakennettu piharakennus ja iso, kahden auton lämmin autotalli vuodelta 2001. Pihapiirin 1948 rakennettu piharakennus antaa mahdollisuuksia monenlaiseen toimintaan! Tilaa on kahdessa kerroksessa ja sitä voi käyttää vaikka verstaana, harrastetilana tai yritystoimintaa varten. Ulkorakennuksen julkisivu on uusittu kattavan remontin yhteydessä soveltumaan kiinteistön kokonaisuuteen. Upea, iso pihapiiri ja viehättävä puutarha kruunaavat tämän kartanomaisen kokonaisuuden. Täältä löytyy kaikki mitä tarvitset; vanhan talon henki, nykyaikainen talotekniikka, reilusti tilaa ja omaa rauhaa sijainnista tinkimättä - Kangasalan keskustan palveluihin kävelet muutamassa minuutissa ja Vesaniemen uimaranta ja Kangasalan harjun maastot nekin ihan vieressä! Ota yhteyttä ja varaa näyttöaika, järjestämme kohteessa vain yksityisnäyttöjä. Heidi Sarin, Kiinteistönvälittäjä LKV heidi.sarin@herrainmaki.fi 050 490 1042

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
9955469
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4 mh, oh, keittiö, ruokasali, aula, työtila, et, viherhuone, kuisti, wc x 3, kph, s, pukuhuone, khh, pesutupa, 2 x kylmäkellari
Asuintilojen pinta-ala
260 m²
Muiden tilojen pinta-ala
140,5 m²
Kokonaispinta-ala
400,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Asuintilojen pinta-ala on hieman ilmoitettua pienempi, pinta-ala on nyt ilmoitettu rakennuslupapiirustusten mukaisena kerrosalana. Pinta-alaan on laskettu kaikki päätalon tilat, myös lämmin ja kylmä varastotila. Muihin tiloihin on laskettu ulkorakennuksen ja autotalli/varaston kerrosalat. Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu.
Asuinkerrosten määrä
3
Rakennusvuosi
1936
Käyttöönottovuosi
1936
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

595 000,00 €

Velaton hinta

595 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

930,00 € / vuosi

Vesi- ja jätevesimaksu

88,00 € / kk

Puhtaanapito

20,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Kokonaissähkönkulutus (sis.lämmitys, valaistus, koneet ja laitteet, sauna) n. 42 000 kWh/vuosi á 9,41 c /kWh = 3952,2 eur/vuosi. Sähkönsiirto n. 2364 eur/vuosi.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Ruokailutila, viherhuone, eteinen, aula, terassi, työtila, yläkerran aula, pukuhuone ja pesutupa.
Tietoliikenne
antenni
Tehdyt remontit
Todella kattava peruskorjaus tehty v. 2000, uusittu katto, vesi-ja viemäröinti, sähköt, koneellinen ilmastointi, salaojat, sadevesijärjestelmä, talon ulkopinnat ja sisäpinnat. 2017 tiilikaton pesu, sammalkäsittely ja maalaus. 2024 etäluettava vesimittari, 2024 keväällä suunnitelmissa julkisivun maalaus.
Asunnon kunto
Hyvä
Energialuokka
  • E (2018)
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Puu, sähkölämmitys
2 x ilmalämpöpumppu, varaava takka
Tulisija
Takka
Vesihuollon kuvaus
kunnan vesijohto
Lisätietoja: Talon sisäiset käyttövesiputket uusittu remontin yhteydessä v. 2000, tonttivesijohto kaupungin vesijohtoverkkoon alkuperäinen.
Viemäri
kunnan
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaalit: hirsi, puu
Keittiön kuvaus
Lattiamateriaalit: muovi
Seinämateriaalit: kaakeli, puu, tapetti
Työtaso: kivi, laminaatti
Varusteet: astianpesukone
Liesi: induktio
Jääkaappi ja pakastin: jääkaappi, muu, pakastin
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: kaakeli
Lattiamateriaali: laatta
Varusteet: lattialämmitys, suihku
WC-tilojen kuvaus
Yläkerran kylpyhuoneessa myös suihku ja oma lämminvesivaraaja.
Seinämateriaalit: kaakeli, lasikuitutapetti, maali, puu
Lattiamateriaalit: laatta
Varusteet: lattiakaivo, lattialämmitys
Saunan kuvaus
Lattiamateriaalit: laatta
Seinämateriaalit: puu
Sähkökiuas
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Kodinhoitohuone sisääntulokerroksessa, erillinen pyykkitupa kellarissa.
Seinämateriaali: tapetti
Lattiamateriaali: laatta
Varusteet: lattialämmitys, pesuallas, pyykkikaapit, silityspöytä/taso
Olohuoneen kuvaus
Kirsikkaparketti.
Lattiamateriaalit: parketti
Seinämateriaalit: tapetti
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: muovi, parketti
Seinämateriaalit: puu, tapetti
Säilytystilojen kuvaus
Yläkerrassa 2 lämmintä ja 2 kylmää vaatehuonetta.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattotyypin kuvaus
Harjakatto.
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Tiilikate.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
211-407-0002-0176 ja 211-407-0002-0308
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
2 650 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Kokonaisuuteen sisältyy kaksi kiinteistöä: 211-407-0002-0176 Aunela, pinta-ala 1750 m2 kiinteistöllä sijaitsee päätalo ja 211-407-0002-0308 Rauma-Raahe, pinta-ala 900 m2, kiinteistöllä sijaitsee autotalli ja piharakennus.Rakennusoikeutta jäljellä, tarkka määrä selvitettävä erikseen kaupungilta.
Kaavoitustiedot
Kangasalan Kaupunki, puhelinvaihde: 03- 5655 3000 (klo 8-15)
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Rakennukset
Lämmin kahden auton autotalli rakennettu 2001. Kylmä piharakennus, rak. vuosi 1948, ulkovuoraus ja katto uusittu 2003. Molempien rakennusten tiilikaton pesu, sammalkäsittely ja maalaus v. 2020.
autotalli, talousrakennus

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Kangasala

Asuinalueena Keskusta, Kangasala

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Sarin Heidi

Kiinteistönvälittäjä, LKV, partner

Herrainmäki LKV Oy

Herrainmäki LKV Oy
Herrainmäki LKV Oy
SKVL jäsenyritys

Lavoniuksenraitti 1 B,
33100 Tampere

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.