Satelliittinäkymä, tontin rajat ja rakennukset kartalla! Katso tämä kohde uudistuvassa Etuovi.comissa.

Takaisin hakutuloksiin Tulosta PDF

Kohde

Kuvaus

Tasamaan tontti pellon kupeessa. Haapalassa on oma päiväkoti (Haapalan päiväkoti), lähimpään alakouluun ja esikouluun (Haukkamäen koulu) on matkaa 2,5 km.

Tietäpitkin mitattuna etäisyydet yhteiskouluun, lukioon, kirjastoon ja kaupungintalolle on n. 3 km. Karkkilan palveluihin, keskustaan, torille, linja-autoasemalle ja Nyhkälän alakouluun on matkaa noin 3,2 kilometriä. Terveysasemalle ja neuvolaan on matkaa 4 km.

Karkkilan asuinalueiden, kylien ja keskustan väliä liikennöi arkisin Karkkilan kaupungin asiointiliikenne Höökikyyti. Höökikyydin aikataulu ja reitit löytyvät karkkila.fi – Palvelut – Joukkoliikenne.

Karkkila tunnetaan kulttuurihistoriallisesta 200-vuotisesta Högforsin ruukkialueesta ja koskistaan. Myllykoski, joka kuohuu 3 metrisenä vapaana putouksena sijaitsee 2,5 km päässä Haapalasta. Myllykoskelta avautuvat kävely- ja pyöräilyreitit länteen Karkkilan kosken, Kivistön kosken, Pyhäjärven ja Katlakosken suuntiin sekä itään Pitkälänkosken, Massakosken ja Maijalankosken suuntiin. Karkkilan luonto tarjoaa lähes sata lampea ja järveä sekä useita harjumuodostelmia retkeilijän löydettäväksi.

Karkkilan harrastustoiminta on vireää ja monipuolista. Yhdistystoimintaa on tarjolla liikunnan, kulttuurin sekä muun aktiivitoiminnan harrastajille. Karkkila tunnetaan liikunnan saralla mm. kori- ja lentopallosta, moottoriurheilusta, jalkapallosta ja painista. Kulttuurin puolella Karkkila tunnetaan mm. 110-vuotisesta teatteritoiminnasta, harmonikan ja ukulelensoittajista sekä useista musiikkitapahtumista, konserteista ja festivaaleista, joita Karkkilassa järjestetään ympäri vuoden. Harrastustoimintaa tarjoavat lisäksi Tanssiopisto Vinha, Karkkilan Musiikkikoulu, Karkkilan Kuvataidekoulu ja Karkkilan Työväenopisto. Lisätietoja karkkila.fi - Kulttuuri ja vapaa-aika.

Kohteen perustiedot

Kohdenumero:
Sijainti:
Tyyppi:
Kohteen selite:
Lisätietoja pinta-alasta:
Vapautuminen:

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta:

Kohteen lisätiedot

Vesijohto:
Viemäri:

Tontti ja kaavoitus

Tontin pinta-ala:
1 046,0 m²
Lisätietoa tontista:
Tie perille, Tontti rakentamaton
Rakennusoikeus:
167,0 m²
Lisätietoja rakennusoikeudesta:
Omakotitalon lisäksi tontille voi rakentaa 55 neliön varaston /autotallin. Tontin rakennusohjeiden asemakaavamääräykset löytyvät karkkila.fi - Kartat - Paikkatietopalvelin. Rakentamisohjeet löytyvät Karkkilan kaupungin rakennusvalvonnasta vastaava rakennustarkastaja, p. 050 405 2816.
Kaavoitustiedot:
Tontti sijaitsee Haapalan asemakaava-alueella. Kaupunginosa 8.

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut:
    Päiväkoti
Liikenneyhteydet:
Paikallisliikennettä Lemmointietä pitkin arkipäivinä aamuisin ja iltapäivisin. Kaupungin asiointiliikenne Höökikyyti ajaa ma-pe oman reittiaikataulun mukaan Haapalan ja Karkkilan keskustan välillä aamuisin ja iltapäivisin.
Ajo-ohjeet:
Karkkilan keskustan suunnasta tultaessa Pusulantietä n. 1,5 km käännytään vasemmalle Lemmointielle, Karkinkadun risteys peltoaukean loppupäässä oikealla.

Sijainti ja palvelut

Kartalla näkyvät palvelut perustuvat Fonectan tarjoamaan tietoon

Karttatoimittaja on vaihtunut edellisen sopimuksen päättyessä, tutustu uuteen mobiiliystävälliseen karttaan.

Paikallistieto

Etuovi.comin ja Fonectan tarjoamaa alueen paikallistietoa. Tiedot perustuvat Fonecta:n tarjoamaan dataan. Etäisyydet palveluihin on mitattu kartalla linnuntietä.

Tiedossa olevat palvelut:

Muut lisätiedot

Näkymät:
Eteläsuunnassa sijaitsee Karkinkadun rivitaloalue ja päiväkoti, n. 100 rivitalohuoneistoa. Lännessä peltoa ja rakennettu pientaloalue. Pohjoisessa ja idässä rakennettuja pientaloalueita ja liikenneväylä Karkkilan keskustaan sekä pieniä metsikköjä.
Pihan kuvaus:
Tontilla tällä hetkellä tontilla lehtipuita.
Lisätietoja:

Ota yhteyttä

Tapio Jokela

  • Puh: 0445533421

Karkkilan kaupunki

  • PL 50, 03601 KARKKILA
  • Puh: 0447674 830
  • Sähköposti tai puhelinnumero on annettava.
Lähetä

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.

Takaisin hakutuloksiin
Sammio