Satelliittinäkymä, tontin rajat ja rakennukset kartalla! Katso tämä kohde uudistuvassa Etuovi.comissa.

Tulosta PDF

Kohde

Kuvaus

NELJÄN KIVITALON UUDISKOHDE POHJOIS-TAPIOLASSA !!!

Arkkitehtitoimisto Hannes Häkkisen (SAFA) suunnittelema neljän kivitalon muodostama tyylikäs uudiskohde Pohjois-Tapiolassa.

TALO C VARATTU, TALO D MYYTY.

KOHDE ALOITETTU SYYSKUUSSA.

Lähde mukaan suunnittelemaan sisäratkaisuiltaan ja pintamateriaaleiltaan juuri Teille räätälöityä Kotia

Kohde sijaitsee vehreällä ja rauhallisella pientaloalueella Terijoentie 7:ssä Tapiolan palvelujen äärellä sekä lähellä kouluja. Kotiovelta avautuvat upeat ulkoilumaastot, luontotalo Villa Elfvik, Laajalahden luonnonsuojelualueen lintutorni ja rantaniittyjen pitkospuupolut sekä Tapiola Golf houkuttelevat luontoon liikkumaan.

Kohde toteutetaan KVR-muotoisena perustajaurakkana ns. avaimet käteen periaatteella. Koko projektin ajan työmaata johtaa kokopäiväinen vastaava työnjohtaja. Käytössänne ovat kokeneet ja pitkään yhdessä toimineet ammattilaiset. Toimimme aliurakoitsijoiden ja suunnittelijoiden kanssa kumppanuuspohjalta.

Arkkitehtisuunnittelun lähtökohtana on ollut ajaton modernifunkkis. Sisätilat ovat muunneltavissa asukkaan tarpeiden mukaisiksi. Pintamateriaalien ja varusteiden osalta jo talojen vakiotaso on korkealuokkainen. Esimerkkeinä saunan kokolasinen seinä, Iki-kiuas/VerttiKivi design-kiuas, unidrain-linjakaivot, sadettajasuihkut, seinä-wc-istuimet, käyntikorttina laadukas Ovitehdas Vihannon pääovi. Täysin lasitettuun parveketilaan olohuoneesta avautuva liukuovi luo hulppeat puitteet oleskeluun ja juhlaan.

Talojen energialuokka on A/2018. Lämmitysmuotona maalämpö vesikiertoisella lattialämmityksellä. Asuinhuoneet ovat varustettu huonekohtaisilla termostaateilla. Maalämpöpumppu on mahdollista lisävarustaa viilennyskonvektorilla. Koneellinen ilmanvaihto on varustettu pyöriväkennoisella lämmöntalteenotolla (=korkea hyötysuhde). Kaikkiin asuinhuoneisiin on sijoitettu akkuvarmennetut palohälyttimet. Jokaisella talolla on oma vesiliittymä = oma vesimittari. Samoin valokuituliittymä on talokohtainen, operaattorina ElisaSaunalahti Talokuitu.

Kiinteistö on jaettu hallinnanjakosopimuksella neljään määräalaan, josta tehdään erillinen kiinteistökauppa. Kokonaismyyntihinta jakautuu siis määräalasta muodostuvaan tonttiosuuteen sekä urakkasopimuksessa solmittuun urakkaosuuteen.

Lisätietoja ja esittelyt:
Jukka Jauho Oy
www.jukkajauho.fi
Petteri Jauho, toimitusjohtaja
040-7371045

Asunnon perustiedot

Kohdenumero:
Sijainti:
Tyyppi:
Omakotitalo
Omistusmuoto:
Omistusasunto
Huoneistoselitelmä:
Huoneita:
Asuintilojen pinta-ala:
Kerrokset:
Rakennusvuosi:
(Uudiskohde)

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta:

Asunnon lisätiedot

Energialuokka:
Lämmitysjärjestelmä:

Asunnon tilat ja materiaalit

Rakennus- ja pintamateriaalit:
  • Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Keittiön kuvaus:

Asunnon tontti

Tontin omistus:
Oma

Sijainti ja palvelut

Karttatoimittaja on vaihtunut edellisen sopimuksen päättyessä, tutustu uuteen mobiiliystävälliseen karttaan.

Ota yhteyttä

Petteri Jauho

  • Puh: 0407371045

Jukka Jauho Oy

  • Sotarovastintie 1 D, 00370 Helsinki
  • Sähköposti tai puhelinnumero on annettava.
Lähetä

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.

Sammio