Hyvä käyttäjä, old.etuovi.com-sivusto on tulossa tiensä päähän ja se suljetaan 31.5.2021. Siirry käyttämään nykyistä palvelua www.etuovi.com - Suomen kattavin ja suosituin asuntosivusto auttaa kaikissa asunnonvaihdon vaiheissa. Jos uudistuneen palvelun käytössä ilmenee ongelmia, ota meihin yhteyttä ja jätä yhteystietosi , niin autamme!

Takaisin hakutuloksiin Tulosta PDF

Kohde

Kuvaus

Rantasalmen Tiemassaaressa Rykiniemen tonttialue Haukiveden rannalla. Myynnissä viisi omarantaista tonttia sekä neljä ns. kuivan maan tonttia. Hyvät kulkuyhteydet. Monipuolinen ja upea Haukiveden vesiluonto ja Linnansaaren kansallispuisto aivan käden ulottuvilla.
Tontit myydään tarjousten perusteella, myyjällä oikeus hyväksyä tai hylätä saamistaan tarjouksista.

Rantasalmen kunta myy Tiemassaaressa Rykinniemen alueelta viisi omarantaista tonttia, joiden pinta-alat ovat 5016 m²-9161 m². Rakentaminen on mahdollista sekä asuinkäyttöön, että vapaa-ajan tarkoitukseen. Lisäksi myynnissä neljä ns. kuivan maan tonttia, joihin on myös mahdollista rakentaa asuinkäyttöön tai vapaa-ajan tarkoitukseen. Hyväkuntoinen Sikkoinleuantie ja Rykiniementie johtaa tonteille. "Kuivan maan" tonteille osoitetaan alueelta venepaikat, lisäksi alueella on kyläyhteistön laavu sekä veneluiska. Alueella ei ole kunnallistekniikkaa.

Tonttialueen sijainti on erinomainen, etäisyys Rantasalmen ja Joroisten kyläkeskuksesta n. 20 km, Varkauden kaupungista n. 25 km sekä Savonlinnasta n. 60 km. Varkauteen vesimatkaa n. 17 km, lähistöllä Saimaan syväväylät, joten veneen koko ei ole ongelma.

Kohteen perustiedot

Kohdenumero:
Sijainti:
Tyyppi:
Kohteen selite:
Lisätietoja pinta-alasta:
Vapautuminen:

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta:
Lisätietoja maksuista:

Kohteen lisätiedot

Tontti ja kaavoitus

Tontin pinta-ala:
9 000,0 m²
Lisätietoa tontista:
Tie perille, Tontti rakentamaton

Sijainti ja palvelut

Karttatoimittaja on vaihtunut edellisen sopimuksen päättyessä, tutustu uuteen mobiiliystävälliseen karttaan.

Muut lisätiedot

Ranta:

Ota yhteyttä

Simo Ikäheimonen

välittäjä
  • Puh: 0405533981

Järvi-Suomen Metsätilat Oy

  • Minna Canthin katu 11 A 14, 70100 Kuopio
  • Sähköposti tai puhelinnumero on annettava.
Lähetä

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.

Takaisin hakutuloksiin
Sammio