Hyvä käyttäjä, old.etuovi.com-sivusto on tulossa tiensä päähän ja se suljetaan 31.5.2021. Siirry käyttämään nykyistä palvelua www.etuovi.com - Suomen kattavin ja suosituin asuntosivusto auttaa kaikissa asunnonvaihdon vaiheissa. Jos uudistuneen palvelun käytössä ilmenee ongelmia, ota meihin yhteyttä ja jätä yhteystietosi , niin autamme!

Takaisin hakutuloksiin Tulosta PDF

Kohde

Kuvaus

Kellokoski on Tuusulan toinen pohjoinen keskus ja koti noin kuudelle tuhannelle asukkaalle. Kellokoski tunnetaan Kellokosken historiallisesta ruukista (1795-1963) ja Kellokosken sairaalasta, joka sijoitsee kauniissa miljöössä Keravanjoen rannalla.

Kellokoski on perheystävällistä pientalovaltaista aluetta. Kellokosken keskustasta löytyy kunnan peruspalvelut kuten ala- ja yläaste, lukio, päiväkoteja sekä mm. terveysasema ja kirjasto. Kaupallisista palveluista mainittakoon mm. K-Supermarket ja apteekki. Kellokosken eteläisestä naapurista Järvenpäästä löydät suuremmat kaupalliset palvelut kuten Prisman ja K-Citymarketin.

Tuusula ja Kellokoski kuuluvat HSL:ään eli Kellokoskelta pääsee matkustamaan aina Helsingin keskustaan asti ABCD-lipulla. Järvenpään juna-asemalle matkustaa linja-autolla noin 20 minuutissa.

Linjapuisto on Kellokosken odotettu uusi pientalovaltainen alue. Linjapuisto täydentää Linjatien varren olemassaolevaa omakotitaloasutusta. Tuusulan kunta myy alueelta kiinteähintaisia omakotitontteja, joita voit ostaa tai vuokrata. Haku on jatkuva. Tarkista ajantasainen varaustilanne Tuusulan kunnan karttapalvelusta tai tontti-insinööriltä ja jätä hakemus joko sähköisesti tai paperilla. Tervetuloa Tuusulaan ja Kellokoskelle!

Lisätietoja kohteesta ja hakemisesta osoitteesta www.tuusula.fi/linjapuisto

Kohteen perustiedot

Kohdenumero:
Sijainti:
Tyyppi:
Kohteen selite:
Lisätietoja pinta-alasta:

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta:
Lisätietoja maksuista:

Kohteen lisätiedot

Tontti ja kaavoitus

Tontin pinta-ala:
750,0 m²
Lisätietoa tontista:
Tontti rakentamaton
Rakennusoikeus:
150,0 m²
Lisätietoja rakennusoikeudesta:
Tässä esitetty rakennusoikeuden määrä on esimerkki tontille, jonka pinta-ala on 750 m2. Linjapuiston rakennusoikeudet vaihtelevat tonteittain välillä 150 m2 - 230 m2.
Kaavoitustiedot:
AO-56, erillispientalojen korttelialue.

Tutustu kaavamääräyksiin osoitteessa www.tuusula.fi/linjapuisto.

Palvelut ja liikenneyhteydet

Ajo-ohjeet:
Jos navigaattori ei löydä Reseptitietä, löydät kohteelle navigoimalla viereiselle Mäntyrinteentielle.

Sijainti ja palvelut

Karttatoimittaja on vaihtunut edellisen sopimuksen päättyessä, tutustu uuteen mobiiliystävälliseen karttaan.

Ota yhteyttä

Sari Tennijärvi

Sari Tennijärvi

  • Puh: 0403143545

Tuusulan kunta

  • PL 60, 04301 Tuusula
  • Sähköposti tai puhelinnumero on annettava.
Lähetä

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.

Takaisin hakutuloksiin
Sammio