Satelliittinäkymä, tontin rajat ja rakennukset kartalla! Katso tämä kohde uudistuvassa Etuovi.comissa.

Takaisin hakutuloksiin Tulosta PDF

Kohde

Kuvaus

Ainutlaatuinen päätyasunto Viholan Tyrkkölässä!

Tämä rivitalon päätykoti on teoriassa tyypiltään 'yksiö' - mutta tilaa on nykyisellään peräti 56 m²:n verran. Vuonna 1987 rakennetun 42 m²:n kodin olohuoneeseen on taloyhtiössä yhteistuumin toimenpideluvalla 1997 liitetty entisestä talovarastosta 14 m²:n lisä. Tuloksena on mahtavan iso ja monin tavoin järjestettävissä oleva oleskelutila, josta voi tarvittaessa erottaa ison huoneen erikseenkin.

Tätä asuntoa on asuttu huolellisesti ja remontoitu asiallisesti. Tärkein mainittava asia on vuonna 2003 uusittu pesuhuone ja saunaosasto. Märkätilat ovat huolettomalla tavalla nykyaikaisesti vesieristetyt ja lattialämmityksellä varustetut. Muilta osin mm. keittiöön on vaihdettu aikojen kuluessa aito puutaso, ja osakas itse on vaihtanut asunnon patterit miellyttävimmiksi öljytäytteisiksi pattereiksi vuonna 2010.

Asunnon sijoittelu A-talon päädyssä ja taloyhtiön talojen kulmauksessa on varsin oivallinen, ja muodostaa ikään kuin oman pikku sopukkansa. Varsinainen takapiha katselee lounaaseen, yhtiön avaran sisäpihan ja enemmän ilta-auringon suuntaan. Etupuolelle puolestaan jää asunnolle kuuluva autokatospaikka, varasto ja kesäkaudella viileämpänä vaihtoehtona hyödynnetty toinen pikku oleskelupiha.

TILAT
Tuulikaappi, eteinen, keittiö, olohuone, vaatehuone, pesuhuone ja sauna. Lisäksi asunnon etupuolella autokatospaikka ja kylmä varasto.

Tämä 10 asunnon taloyhtiö koostuu 2 asuinrakennuksesta ja lämpiää sähkölämmityksellä. Sähkö on yhtiössä yhteisesti kilpailutettu ja siitä maksetaan ennakkomaksua yhtiölle, joka tasataan toteutuneen kulutuksen mukaan. Nykyasukkaiden sähkönkulutus on ollut noin 7.950 kWh/v. Myös vesimaksu kylmästä vedestä sisältyy hoitovastikkeeseen. Halutessaan asuntoon voi asentaa vielä ilmalämpöpumpun.

Tyrkkölä osana Viholaa on ollut perinteisesti yksi Nokian suosituimmista asuinalueista. Syitä tälle on paikallisten mukaan monia. Lähellä on Pyhäjärvi ja sen maisemissa kilometreittäin lenkkipolkuja ja virkistäviä vehreitä puistoalueita. Alueen liepeiltä löytyy 2 satamaa, uimaranta, talviuimareiden sauna, ala-aste, päiväkoteja ja iso päivittäiskaupan keskittymä keskustan suunnasta. Lisäksi liikenneyhteys omalla autolla on täältä käsin nopea ja julkisillakin toimiva, suuntaa sitten Nokian keskustaan tai Tampereelle.

Esite ja kaikki kohteen dokumentit ovat saatavilla myös sähköisesti. Tervetuloa tutustumaan!

KOHTEESEEN TUTUSTUMINEN
Yleisiin suosituksiin perustuen emme toistaiseksi järjestä täysin avoimia yleisiä esittelyitä. Pääset tutustumaan kohteeseen ottamalla yhteyttä ja sopimalla oman ajankohdan. Saavuthan paikalle maskia käyttäen ja ainoastaan terveenä. Pidetään yhdessä huolta hyvästä käsihygieniasta, turvaväleistä ja maskin käytöstä ja välitetään siten toisistamme.

Kiinteistö ja Rakennus Mäkelä Oy LKV on vuodesta 1994 Nokialla ja ympäristökunnissa toiminut kiinteistönvälitysalan perheyritys. Meillä sinua palvelee yhdellä palkkiolla Nokian kokenein tiimi.

Asunnon perustiedot

Kohdenumero:
Sijainti:
Tyyppi:
Rivitalo
Omistusmuoto:
Omistusasunto
Huoneistoselitelmä:
Huoneita:
Yksiö
Asuintilojen pinta-ala:
Kerrokset:
Rakennusvuosi:
Vapautuminen:

Hinta ja kustannukset

:
  • Hinta
Myyntihinta:
Neliöhinta:
Ohje
:
Lisätietoja maksuista:

Asunnon lisätiedot

Sauna:
Lämmitysjärjestelmä:
Vesijohto:

Asunnon tilat ja materiaalit

Rakennus- ja pintamateriaalit:
  • Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Keittiön kuvaus:
Kylpyhuoneen kuvaus:
Saunan kuvaus:

Taloyhtiö

Muuta taloyhtiöstä:
Yhtiöllä pihavarasto ja tämän asunnon vieressä oleva tekninen tila.

Kaapeli-TV. Elisa tarjoaa osoitteeseen kiinteitä nettiyhteyksiä 250 Mbit/s asti omalla
sopimuksella.
Taloyhtiön autopaikat:
Jokaisen huoneiston edustalla kullakin oma autokatospaikka.
Tehdyt remontit:
1997: Rännivesien imeytysputkien asennus. Talovaraston muuttaminen huonetilaksi osana A6 asuntoa.
2001: Yhtiön pihavaraston rakentaminen.
2007: Terassiovet ja postilaatikot uusittu. Rakennusten puuosien ulkomaalaus. Käyttövesijohdon huoneistokohtaiset venttiilit uusittu.
2010: Huopakatteet uusittu.
2011: Huoneistokohtaiset ilmanvaihtolaitteet uusittu. Kattojen vesikourut ja syöksytorvet uusittu. Huoneistojen B7 ja B8 autokatosten pohjat korjattu.
2012: Lämminvesivaraajat uusittu.
2013: Ilmanvaihtokanavien puhdistus ja -koneiden tarkistus. Osittain tehty sähköpatterien uusintoja.
2014: Huoneistojen pääovet ja lukitukset uusittu. 2015: Huoneistojen ikkunoiden uusiminen.
2016: Yläpohjan lisälämmöneristys.
2019: Talojen sadevesijärjestelmät uusittu ja talojen päätyihin patolevyt routaeristykseen asti. Huoneistojen ulkomarkiisit uusittu.
2020: Viemäreiden kuvaus. Osa väliaidoista uusittu. Sisäpihan valaistus uusittu.
Tulevat remontit:
Syysyhtiökokouksessa 17.12.2020 päätettiin, että ilmanvaihdon puhdistus tehdään 2021. Lisäksi päätettiin ottaa käyttöön huoneistokohtainen sähköennakkomaksun periminen 1.1.2021 alkaen. Suunnitteilla myös mahdollisesti katosten osamaalauksia 2021-2022, ja roskakatoksen laajennus / korjaaminen uudistuneen lainsäädännön takia, mutta syysyhtiökokouksessa päätettiin, että siirtymäajan takia sen kanssa ei vielä kiirehditä. Yhtiöllä on kunnossapitotarveselvitys 2021.
Energialuokka:
Asbestikartoitus:
Tontin omistus:
Vuokra
Tontin vuokra:
2 030,96 € / vuosi
Tontin vuokraaja:
Nokian kaupunki
Tontin vuokra-aika:
2046

Sijainti ja palvelut

Karttatoimittaja on vaihtunut edellisen sopimuksen päättyessä, tutustu uuteen mobiiliystävälliseen karttaan.

Ota yhteyttä

Jouko Mäkelä

Jouko Mäkelä

rakennusinsinööri, toimitusjohtaja
  • Puh: 0400 838 858

Kiinteistö ja Rakennus Mäkelä Oy LKV

  • Härkitie 12 A, 37100 NOKIA
  • Puh: 033424 900
  • Sähköposti tai puhelinnumero on annettava.
Lähetä

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.

Takaisin hakutuloksiin
Sammio