Hyvä käyttäjä, old.etuovi.com-sivusto on tulossa tiensä päähän ja se suljetaan 31.5.2021. Siirry käyttämään nykyistä palvelua www.etuovi.com - Suomen kattavin ja suosituin asuntosivusto auttaa kaikissa asunnonvaihdon vaiheissa. Jos uudistuneen palvelun käytössä ilmenee ongelmia, ota meihin yhteyttä ja jätä yhteystietosi , niin autamme!

Takaisin hakutuloksiin Tulosta PDF

Kohde

Kuvaus

ITÄRANNASTA EI OLE KIIRE MIHINKÄÄN!

(kortteli 2 tontti 2)

Vierumäen Itärannan tontit sijaitsevat aivan Vierumäen urheilukeskuksen tuntumassa, Suurijärven rantamaisemissa, runsaan 30 kilometrin päässä Lahdesta. Nelostietä pitkin matkaa kertyy Helsingin keskustaan vain 130 kilomeriä. Erinomaisten kulkuyhteyksien ansiosta pääset moottoritietä lähes perille saakka, pääkaupunkiseudulta Itärantaan hurauttaa vaivatta vaikkapa iltasaunaan!


Miltä tuntuisi aloittaa etätyöpäivä pihaterassilla lintujen laulaessa?
Itärannassa on loistavat etätyömahdollisuudet ja luonto ympärillä. Ranta on lähellä ja vieressä Vierumäen urheilukeskuksen runsaat harrastusmahdollisuudet.

Joka päivä ei tarvitse ehtiä työpaikalle saakka. Etätyön tekemiseen Itäranta tarjoaa upeat mahdollisuudet. Täällä on työrauha taattu ja tilaa myös uusille oivalluksille!

Itärannan erikoisuuksiin kuuluu alueella valmiina olevat valaistut ja asfaltoidut kadut sekä vesi- ja viemäriverkosto. Alueella on myös valmiiksi rakennettu sähköistys sekä televerkko laajakaistayhteyksiä varten. Nettiin pääset valokuitua pitkin!

Rakenna unelmien työ- ja vapaa-ajan asunto Itärantaan ja laita elämänlaatu aivan uudelle tasolle! Maastoltaan tontti on loivasti kumpuilevaa metsämaata. Puusto on pääsääntöisesti havupuuvaltaista varttunutta metsää, seassa on myös jonkin verran kasvavaa taimikkoa.

Itäranta sijaitsee nimensä mukaisesti Vierumäen Suurijärven itärannalla. Upeissa järvimaisemis-sa on mukava viettää vapaa-aikaa harrastusten parissa. Aluetta kehitetään jatkuvasti. Nollaa työajatukset metsälenkillä, pyöräile, marjasta tai puuhaa puutarhassa. Vierumäen monipuoliset ravintola-, viihde-, terveys- ja liikuntapalvelut golf- ja tenniskenttineen, seikkailupuistoineen ja sisäliikuntamahdollisuuksineen löytyvät vain muutaman minuutin matkan päästä. Talvisin hiihtoladut ja kesäisin lenkkeily- ja maastopyöräilyreitit lähtevät aivan tonttien nurkalta. Tekemistä riittää koko perheelle ympäri vuoden!

Kohteen perustiedot

Kohdenumero:
Sijainti:
Tyyppi:
Kohteen selite:
Vapautuminen:

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta:

Kohteen lisätiedot

Vesijohto:
Viemäri:

Tontti ja kaavoitus

Tontin pinta-ala:
1 797,0 m²
Lisätietoa tontista:
Tie perille, Tontti rakentamaton
Rakennusoikeus:
100,0 m²
Kaavoitustiedot:
Kyseessä Vierumäen Suurijärven itärannan ranta-asemakaava.

Sijainti ja palvelut

Karttatoimittaja on vaihtunut edellisen sopimuksen päättyessä, tutustu uuteen mobiiliystävälliseen karttaan.

Muut lisätiedot

Pihan kuvaus:
Metsäinen piha-alue.
Ranta:

Ota yhteyttä

Harri Partio

Harri Partio

  • Puh: 0500210700

Kiinteistövälitys LKV Eurokiinteistöt & Kiinteistömaisema Oy

  • Maaherrankatu 32, 50100 Mikkeli
  • Puh: 015 210 700
  • Sähköposti tai puhelinnumero on annettava.
Lähetä

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.

Takaisin hakutuloksiin
Sammio